Seksinovelli: Kirjallisuuspiiri (vieraskirjoitus)

Tämän tarinan on lähettänyt meille nimimerkki ”Savukvartsi”. Lue myös samalta kirjoittajalta novelli ”Sokkoleikkejä tai selaa muita tässä blogissa julkaistuja seksinovelleja!

***

Kun olin 46-vuotias, satuin eräällä päivämatkalla pistäytymään antikvariaattiin. Minulla oli tapana hankkia aina kotiini pieni varalukemisto, jos jostakin syystä en päässyt käymään kirjastossa. Minusta oli myös miellyttävää tukea sympaattisia kivijalkamyymälöitä, koska ne muistuttivat minua lapsuudestani. Ostosten tekeminen ei ollut pelkästään välttämättömien tarpeiden tyydyttämistä, vaan se oli myös hetki jolloin annoin ajatusteni levätä.

Selasin erilaisia lehtiä ja löysin juuri mielenkiintoisen artikkelin Kaukaasian mytologiasta, kun huomasin kaksi nuorta miestä, jotka seisoivat alennuspokkarilaatikon vieressä. Heti kun nostin katseeni, toinen miehistä kääntyi hätäisesti toiseen suuntaan. Olin tunnistavinani kansikuvan kirjasta, jota kääntyneen ystävä selasi. Epäilykseni heräsi. Kyseinen kirja kertoi Panaman kanavan rakentamisesta enkä voinut kuvitella, että noin nuori mies olisi kiinnostunut sellaisesta aiheesta. Muutenkin miehet käyttäytyivät omituisesti. He olivat silminnähden hermostuneita eivätkä puhuneet keskenään juuri mitään. He vain vilkuilivat toisiaan.

En kuitenkaan ymmärtänyt, mistä olisi voinut olla kysymys, joten otin lehden, jota olin ollut selaamassa ja vein sen tiskille. Miesten käytös sai minutkin rauhattomaksi enkä voinut enää keskittyä  kaupan tuotteisiin. Maksoin lehteni ja poistuin.

Melkein heti, kun olin astunut kadulle, kuulin oven rämähtävän takanani. Miehet ilmestyivät rinnakkain eteeni. – Anteeksi kamalasti, jos häiritsemme. Toinen miehistä aloitti. – Mutta emme voineet olla huomaamatta, että teillä on todella hyvä maku kirjojen suhteen. Toinen päätti ensimmäisen lauseen. – Opiskelemme molemmat äidinkieltä ja arvostamme eritoten vanhempaa käännöskirjallisuutta. Tosin olen lukenut lähinnä vain Balzacia ja hieman näytelmäkirjallisuutta, mutta kaikki silmäilemänne teokset ovat maailmankirjallisuuden parhaimmistoa. Mitä mieltä olette runoista? Keitä kotimaisia runoilijoita suosittelisitte? 
Mies oli puhunut kaikki sanat sellaisena ryöppynä, että minun oli sulateltava niitä hetki. Molemmat miehet olivat aika tavallisen näköisiä. Heistä ei voinut tehdä juuri mitään olettamuksia. He eivät olleet pukeutuneet mitenkään hienosti, mutta eivät toisaalta myöskään epäsiististi. Heidän ikäänsä en uskaltanut arvailla, mutta lyhyen sanailun jälkeen sain selville, että he opiskelivat yliopistossa.

En olisi ikinä voinut kuvitella mitään sellaista, mutta pian löysin itseni kahvilasta miesten kanssa. Miesten nimet olivat Simon ja Victor. Oli uskomatonta, että noin nuoret miehet olivat uskaltaneet lähestyä minua, vaikkakin hieman hämillään ja ujoina. Mistä he sitäpaitsi varmasti olisivat voineet sanoa, että rakastin laatukirjallisuutta. Olisinhan voinut vain sattumalta poimia käteeni klassikon toisensa jälkeen. Miesten käytöksessä oli jotakin tavattoman sympaattista, heidän jokaisesta sanastaan hehkui sellaista innostuneisuutta, mikä meidän yhteiskunnassamme on harvinaista. Mikään ei tuntunut olevan heille yhdentekevää. 

Jossakin vaiheessa huomasin, että kello oli jo paljon. Totesin, että minun olisi kiiruhdettava, jos halusin keretä viimeiseen junaan. Simon vilkaisi nopeasti toveriinsa ennen kuin hämmästyksekseni tarjosi yösijaa heidän luotaan. Hetken näin silmieni edessä sotkuisen opiskelijoiden soluasunnon, mutta Victor kertoi heidän asuvan kahdestaan kymmenen minuutin bussimatkan päässä. Minun oli myönnettävä itselleni, etten halunnut lopettaa lyhyeen niin mukavaa juttutuokiota. Niinpä annoin miesten johdattaa itseni oikealle pysäkille.

Miesten asunto oli juuri sellainen kuin he itsekin, huoliteltu, mutta vaatimaton. Istuin sohvalle Simonin kanssa. Victor asettui isolle lattiatyynylle. Keskustelumme oli jatkunut tauotta kahvilasta asti. Ilta tuli kuin varkain. Vasta hämärän laskeuduttua huomasin Simonin tuoksun. Se ei ollut voimakas ärsyttävä haju niin kuin jotkin miesten hajusteet vaan puhdas ja kevyt. Victor sytytti himmeän valon. Aloin pikkuhiljaa tuntea jotakin erikoista. Kuulin miesten puheessa sanoja, jotka tuntuivat viittaavan johonkin keskustelun ulkopuoliseen asiaan. Tunsin miten lantioni liikahti vaistomaisesti. Minua huimasi. Oliko asia niin kuten arvelin sen olevan? Olin märkä. Aloin itsekin viljelemään puheessani sanoja, jotka saattoi tulkita monella tavalla. Olin kertovinani symbolisesti jostakin asiasta ja tarkkailin miten miehet reagoivat. Ilmapiiri oli jännittynyt. Pian olin varma, että johdattelin asioita oikeaan suuntaan.

Sitten se tuli. Victor vilkaisi Simoniin merkitsevästi. – Tiedätkö… Oikeastaan emme olleet tänään aikeissa mennä antikvariaattiin. Jos totta puhutaan, satuimme huomaamaan sinut kadulla.

Ennen kuin Victor ehti lopettaa, nousin sohvalta ja kävelin hitaasti makuuhuoneeseen. Istuin sängyn laidalle. Katselin sydän takoen, miten miehet seurasivat minua. Näin heidän kiiltävät silmänsä hämärässä. He siirsivät toisen sängyn toisen viereen. Hetken miehet seisoivat edessäni. Sitten he riisuuntuivat. Simon halusi ottaa minut syliin puolittain istuvassa puolittain makaavassa asennossa. Se tuntui minusta kovin suloiselta. Suljin silmäni ja tunsin miehen hengityksen lähellä korvaani. Läheisyys tuntui ihanalta. Simon oli kietonut kädet ympärilleni. Huulet lepäsivät kaulani ihoa vasten jonkinlaiseen pysähtyneeseen suudelmaan jähmettyneinä. Victor oli riisunut housuni hellästi. Asiat tapahtuivat niin nopeasti, että sydämeni oli riistäytyä irti rinnasta. Victor suuteli minua niin yllättäen, että värähdin. Juuri samalla hetkellä Simon puraisi kaulaani. Hampaat koskivat kipeästi niin että henkäisin tahtomattani, mutta en sanonut mitään. Mies ymmärsi kehoni kielestä rauhoittaa tahtiaan. Simon suuteli kaulaani hitain vaativin ottein. Victor oli alkanut nuolla minua. Hänen kielensä paineli klitoristani joka puolelta juuri sopivan pehmeästi. Minun oli avattava silmäni ja katseltava tuota ihanaa näkyä. Nuori mies tuntui kokonaan antautuvan minulle. Hän ei enää tiennyt mistään muusta. Ja se miten Victor nuoli minua. Jokaisessa kielen kosketuksessa ja painalluksessa oli jotakin alkukantaista, ahnasta. Hän nuoli minua kauttaaltaan niin kuin ei olisi tiennyt mitään parempaa. 

Simon vain piteli minua hellästi kuiskaillen korvaani, miten kaunis ja haluttava olin. Hänen kätensä olivat laskeutuneet rinnoilleni, mutta hän ei puristanut. Hän vain piteli minua käsissään suudellen samalla niskaani. Victorin kieli painautui sisälleni. – Sun pillu tuoksuu niin ihanalta. Kuulin miehen sanat jostakin kaukaisuudesta. En tiedä miksi, mutta se kiihotti minua enemmän kuin mikään koskaan kokemani. Miehen huokaus oli niin vilpitön, niin täynnä himoa. Veri tulvahti suonissani lämmittäen koko kehoani. Reiteni kihelmöivät. Tunsin leijuvani. Painoin lantiotani eteenpäin. Painoin itseäni vasten nuoren miehen suuta. Hän tuntui pitävän siitä. Olin tullut yhä rohkeammaksi. Vielä aamulla en olisi voinut kuvitella mitään tällaista. Nyt liikuin miehen nuoliessa minua. Hankauduin vasten hänen kasvojaan, hieroin itseäni häneen. Jollakin omituisella tavalla tunsin erkaantuvani Victorista samalla kun hän työskenteli saadakseen minut nauttimaan. Se kai johtui siitä mitä hän oli sanonut tuoksustani. Tuntui siltä kuin hän ei olisi halunnut tehdä mitään muuta kuin nuolla minua, nauttia tuoksustani, maustani. Kyse ei ollut enää pelkästään minusta. Kyse oli hänestä. Minä olin eräällä tavalla välikappale hänen nautinnolleen. Hän kaipasi tuntea minut suutaan vasten. Pystyin aavistamaan miten kiihottunut hän oli, kun puristin hellästi hänen tukkaansa ja hieroin itseäni hänen kasvoihinsa. – Nuole mua. Nuole mun pillua. Kuulin ääneni hämärässä. Puheeni kiihotti Victoria entisestään. – Voisin nuolla sua koko yön. Ääni vastasi. Tunsin Simonin kovana takanani. 

Äkkiä nousin pystyyn. Komensin miehet seisomaan lattialle sängyn viereen. Itse asetuin sängyn laidalle istumaan. Kasvoni olivat sopivasti heidän lantioittensa tasalla. Miehet vastustelivat. Minua hymyilytti heidän puheensa, kun he selittivät, miten he halusivat miellyttää minua ikään kuin se olisi ollut heidän velvollisuutensa. Otin heidät molemmat käteeni ja tunsin kiihottavaa vallan tunnetta siitä miten komensin heitä. Käskin heidän tukkia suunsa. Siinä minä olin, kaksi ihanaa kovaa nuorta munaa käsissäni ja hetken luulin tietäväni miltä pornotähdestä saattaisi tuntua. Olin hävytön, tuhma nainen. Minulle ei riittänyt vain yksi mies. Olin kyltymätön. Ja nyt minä olin se, joka käytin noita miehiä nautintoni välikappaleena niin kuin Victor oli tehnyt nuoliessaan minua. En saanut tarpeekseni vaan imin kumpaakin munaa vuoronperään osaamatta päättää kumpi oli parempi. Tunsin miten he sykkivät käsissäni puristaessani ja hieroessani heitä. Reiteni olivat märät nuoliessani kahta kalua joka puolelta. Kun nostin hetkeksi katseeni näin yllätyksekseni miesten suutelevan toisiaan intohimoisesti. Se kiihotti minua vain entisestään. Molempien silmät olivat kiinni ja mietin ajattelivatko he itseään imemässä toisiaan. Vai olivatko he niin hullaantuneet minusta etteivät voineet olla suutelematta toisiaan halutessaan suudella minua. Tunteiden ja ajatusten kirjo täytti kehoni. Kieleni pyyhkäisi kiveksiltä hitaasti ylös asti missä huuleni poimivat kovan terskan väliinsä. Suutelin ja maistelin miesten hullaantuessa yhä enemmän toisistaan. Lopulta miesten voimat ehtyivät. Ensin Victor laukesi tuskin sitä itsekään huomaten. Simon irtautui suudelmasta ja keskittyi sitäkin intensiivisemmin suuhuni, kieleeni ja käteeni kun viimeistelin hänet. Sinä yönä emme harrastaneet yhdyntää. Olimme liian väsyneitä. Mutta jos ette kerro kenellekään, voin paljastaa, että saatoin tehdä toisenkin päivämatkan heidän luokseen…

6 kommenttia artikkeliin ”Seksinovelli: Kirjallisuuspiiri (vieraskirjoitus)

 1. N 06.06.19 / 21:48

  Kiva kiihottava tarina. Mukava lukea. Kirjoita ihmeessä jatkoa!

  • Nimetön 08.06.19 / 19:29

   Mulla on mielessä ehkä yksi tarina homomiehistä ja sitten joitakin vähän absurdimpia juttuja. Saa nähdä minne mun pää vie. Mä vain seuraan sitä XD T:Savukvartsi

 2. oceansoul 07.06.19 / 22:33

  Juu tokihan me haluamme lukea, miten sujui toinen päivämatka ;)

  Olisipa hienoa kokea tällaista kimppaseksiä… ihan mukavasti sai tarina siis kiihottumista alkuun!

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.