3/24 – Seksi saa olla myös hauskaa

Pitkässä parisuhteessa halukkuus seksiin tuntuu monilla helposti vähentyvän (näin on käynyt itsellenikin, syitä on toki monia kuten lapsiperhe-elämän kiireet ja sitä myöten väsymys). Usein ratkaisuksi halujen nostamiseen ehdotetaan seksielämän piristämistä erilaisilla tavoilla. Tämä toki voi olla osa ratkaisua, jos seksielämästä on tullut tylsää ”1x viikossa peiton alla pimeässä” -touhua ja kaipaisi jotain muutakin. Mutta jos seksihalut ovat matalat, voi kuitenkin olla vaikeaa saada motivoitua itsensä ryhtymään seksipuuhiin (edes niihin ihan tavallisiin juttuihin), vaikka halut saattaisivatkin syttyä, kun vain pääsisi alkuun. Seksihän usein synnyttää lisää seksihaluja, joten joskus kannattaa vain yrittää ryhtyä puuhiin, vaikka suurta pakottavaa halua ei juuri sillä sekunnilla tuntisikaan.

Tämäkin seksihaasteita sisältävä kalenteri tähtää seksielämän jonkinlaiseen piristämiseen: kun lähtee kokeilemaan ehkä hieman ”puolipakolla” erilaisia seksijuttuja, saattaa löytää uusia kivoja yhteisiä seksitapoja ja mahdollisesti pienentyneet halut voivat lähteä nousuun. Haluan erityisesti muistuttaa, että seksi saa olla myös hauskaa aikuisten leikkiä, joten kaikki tiukkapipoisuus pois.

Haaste 3: Alustavassa tehtävässä ennen tämän joulukalenterin käynnistymistä kehotettiin miettimään sitä, mitä haluaisi ja voisi muuttaa seksielämässään tämän joulukuun aikana. Keksi sen sijaan nyt yksi asia, jota voisit(te) kokeilla ikään kuin ”vitsillä”, vaikka siitä kiihottuminen ei tuntuisikaan mitenkään todennäköiseltä. Kunhan kyseessä on siis sellainen asia, joka ei tunnu vastenmieliseltä. Ei siis haittaa vaikka kokeilukerralla molempia huvittaisi ja asia tuntuisi naurettavalta seksin yhteydessä – aikuisten leikithän saavat myös naurattaa. Olisiko se jonkin erikoisemman seksilelun kokeilu, esimerkiksi spekulalla kurkistaminen naisen sisään esileikkien yhteydessä? Vai kenties jonkin hassun pornon katsominen yhdessä ja sen kommentointi? Tai ehkä suklaakastikkeen levittäminen kumppanin nänneille ja sen nuoleminen pois? Toisen kädelle pissaaminen suihkussa ja sen jälkeen yhdessä peseytyminen? Vain mielikuvitus on rajana!

Käykää jälkikäteen keskustelua siitä, miltä tilanne tuntui. Jaa kommentissa vinkkisi siitä, minkälaisen hauskan tai kivan jutun keksit(te)!

Kaikki Joulukalenteri 2020 -postaukset löydät täältä.

3 kommenttia artikkeliin ”3/24 – Seksi saa olla myös hauskaa

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.