21/24 – Eriteleikit

Tämä haaste on todennäköisesti useammalle lukijalle sellainen, ettei sen toteuttaminen kiinnosta, mutta toisille taas kyseessä on todella kiihottava asia. Uskallatko sinä kokeilla vai tuntuuko ajatus ällöttävältä tai muuten täysin epäkiihottavalta? (Kehotan kuitenkin muistamaan, että seksissä saa olla leikkimielinen, joten jos asia ei ole mitenkään vastenmielinen, miksei sitä voisi kokeilla esimerkiksi kumppanin niin toivoessa.)

Haaste 21: Miltä tuntuu kehon eri eritteillä leikkiminen, ällöttääkö vai kiihottaako? Sperman ottaminen kasvoille tai suuhun on monelle heteronaiselle vielä ihan ok (ja osa miehistäkin pitää kiihottavana esimerkiksi sitä, että joutuu nuolemaan naisen pillua sen jälkeen, kun on sinne ensin lauennut). Ja jos nainen sattuu squirttaamaan, on se monista kiihottavaa, vaikka nesteen alkuperästä paljon kiistelläänkin. Mutta entä kun puhutaankin esim. pissasta? Kultaiset suihkut voivat olla osa alistusleikkejä, mutta se ei todellakaan ole välttämättömyys.

Tämä haaste voi ällöttää joitakin, mutta heitetään se silti niille, jotka ehkä ovat asiaa harkinneet, mutta eivät vielä ole uskaltaneet toteuttaa. Eli kokeile pissaleikkejä haluamallasi tavalla.

Itse olen kirjoittanut aiheesta merkinnässä ”Seksileikit, jotka saattavat nolottaa” eli olen kokeillut näitä leikkejä, mutta ei siitä mitään ylisuurta innostusta ole syntynyt, vaikka tilanne olikin kyllä kiihottava.

Kaikki Joulukalenteri 2020 -postaukset löydät täältä.

4 kommenttia artikkeliin ”21/24 – Eriteleikit

 1. Kinkynautti 22.12.20 / 15:19

  Yllättävää ehkä, mutta joulukalenterin aiheista ainakin tähän oli helppoa tarttua.

  Vaikka tituleeraankin itseäni kinkyksi, en lopulta ole kovinkaan paljoa kiinnostunut eriteleikeistä. Mutta kai se on normaalia hajontaa, eivät kaikki suomalaiset pidä saunomisestakaan.

  Naisen ejakulointi ei ole minusta mitenkään vastenmielistä, mutta toisaalta en koe saavani siitä kiksejäkään. Toki voi ajatella, että onhan se ikäänkuin fyysinen merkki siitä, että on onnistunut tekemään jotain oikein, ja tavallaan siksi palkitsevaa. Toisaalta miinuksena voisi sanoa, että en ehkä kesken seksileikkien välttämättä suuremmin arvostaisi sitäkään, jos joku kippaisi puoli kupillista vettä sänkyyni. Toinen, ja oikeastaan aika pieni miinus on se, että jostain syystä ejakulointineste tuntuu hävittävän tehokkaasti ainakin käyttämäni vesipohjaiset liukkarit. Vaikka luulisi, että pieni lisämäärä nestettä saattaisi vain olla hyödyksi, niin yllättäen voiteluominaisuudet loppuvat kuin seinään. Olisiko tässä kyse jostain kemiallisesta ominaisuudesta… 🤔

  Virtsa- ja ulosteleikeistä en ole juurikaan kiinnostunut. En koe mitään pakokauhua, mutta en koe niitä kiinnostaviksi, ja oikeastaan ehkä enemmänkin turn off -asioiksi. Nämä tulikin käsiteltyä lyhyesti ja ytimekkäästi.

  Oksennusta ei tieteellisessä mielessä taideta lukea eritteeksi, vaikka fetissipuolella se usein kulkeekin samassa joukossa eritteiden kanssa. Vaikka oksennus ei ihan kaikkein viehättävimpiä asioita ehkä maailmassa olekaan, niin seksileikkien yhteydessä olen muutaman kerran kokenut sen, kun päälleni on vahingossa oksennettu. Ei ehkä varsinaisesti mitenkään kiihottavaa, mutta en voi sanoa sen olleen erityisesti kamalaakaan. Vähän sama juttu kuin tuon ejakuloinnin kanssa, enemmän miinuksina olivt käytännön sotkeutumisasiat, jotka tietysti oksennuksessa ovat vielä selkeämpiä.

  Spermalla leikkimisestä sen sijaan pidän kohtalaisesti. Kasvoille, rinnoille, vatsalle jne erilaisten ruumiinkohtien päälle laukeamisesta, sperman hieromisesta toisen vartalolle, sen syöttämisestä toiselle tai sen valuttamisesta sisään erinäisiin ruumiinaukkoihin. 😁

  • os 29.12.20 / 17:24

   Niin, ei ”kinkyys” mitenkään edellytä eriteleikeistä kiinnostumista.

   Mä en taas voisi ajatellakaan mitään uloste- tai oksennusleikkien kokeilemista edes. Molemmat ällöttävät liikaa, kun taas sperma/naisen ejakulaationesteet/laimea pissa on melko neutraalia, ja oikeassa tilanteessa sitten kiihottavaa. :D

 2. m64 09.04.23 / 12:52

  Ottaisin mielelläni naiselta kultaisen suihkunvaikka suuhun,mutta ei ole halukkaita vielä ollut,no ehkä joskus

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.