10/24 – Itsetyydytyskysely!

Tämä on vuoden 2022 joulukalenteriin kuuluva postaus.

***

Nykyisin itsetyydytys ei onneksi ole enää hävettävä tai salailtava asia – tai ainakaan sen ei pitäisi olla, mutta tokihan on edelleen ihmisiä, jotka eivät esimerkiksi tykkää siitä ajatuksesta, että oma kumppani harrastaisi itsekseen masturbointia. Ja harva kai kehtaisi kertoa panneensa eilen fleshlightia, mutta jonkun henkilön kanssa panemisesta voisi kyllä kertoa. Tässä blogissa itsetyydytyksen ”ilosanomaa” on julistettu jo alusta alkaen jakamalla mm. itsetyydytysvinkkejä. Monille (erityisesti naisille) orgasmin saavuttaminen itsetyydytyksellä on helpompaa kuin kumppanin kanssa ja kun orgasmin on oppinut saamaan ensin itsekseen, on sen jälkeen helpompi kertoa myös toiselle hyvistä tyydytystavoista.

Harrastan nykyisin melko vähän itsetyydytystä, koska minulla on yleensä aina kumppani saatavilla seksihaluja tyydyttämään, mutta välillä kuitenkin saattaa tehdä mieli harrastaa pikaisesti ihan omassa rauhassa. Tai välillä on esimerkiksi tehnyt mieli hyväillä itseä, jotta voisin lähettää siitä videon seksikaverilleni. :)

Itsetyydytyksen ohessa usein muistelen tapahtuneita seksitilanteita. Sitä, miltä tuntui toisen kanssa seksin harrastaminen, miten vaikka kosketin miehen karvattomaksi ajeltua alapäätä ja otin kiimatipoista kostean peniksen suuhuni.

Pitkästä aikaa blogissa julkaistaan nyt pidempi kysely, aiheena siis runkkaaminen. Kiitokset jo etukäteen vastaajille! Jos alla oleva lomake ei toimi oikein, voit käydä vastaamassa tätä linkkiä klikkaamalla.

2 kommenttia artikkeliin ”10/24 – Itsetyydytyskysely!

  1. Olli 29.12.22 / 10:07

    Heippa. Katsoin ohjelman naisten superorgasmeista. Hyvä ohjelma, mutta näin miehenä kummastuin sitä, että ei kerrottu miestenkin saavan niitä. Minä ainakin saan niitä. Saan niitä myös ajatuksen voimalla. Siemensyöksyjä tulee miehelle ilman orgasmia ja se on sama myös toiste päin. Muutenhan kymmenien orgasmien määrä ei olisi mahdollista. Olen niitä saanut nyt 2 vuotta. Jos superorgasmi onnistuu on se jotain aivan muuta kuin normaali orgasmi siemen syöksyllä. Olisi mielenkiintoista keskustella asiasta tällaisten superorgasmeja saavien ihmisten kanssa Mielelläni menisin myös testattavaksi asiasta. Seksuaaliterapeutti sanoi minulle, että hyvä niin kauan kuin niistä ei tule ongelmaa määrällisesti. Nykyään orgasmit ovat päivittäisiä ja niiden luonne on muuttunut. Niitä voi tulla vaikka kymmenen kerralla ja usein päivän aikana.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.