Joulukalenteri 2023

Housuitta-blogi on julkaissut vuodesta 2017 alkaen aina jonkinlaisen joulukalenterin eli joukon erilaisia postauksia päivittäin välillä 1.12.-24.12. Nyt vain on koko vuoden vähän siltä vaikuttanut, ettei tälle blogille oikein ole enää energiaa riittänyt ruuhkavuosien ja muiden projektien maailmassani. Olisihan sitä kai tänäkin vuonna monenlaista kirjoiteltavaa ollut, jos vain olisi ottanut asiakseen tänne postailla kokemuksista…

Aion päivittää loppuvuoden aikana taas linkkilistaukset ajan tasalle ym., mutta sen jälkeen tämä blogi jää tänne ehkä vain olemaan, jos uutta inspiraatiota ei sitten vahingossa synny. Kommentteja postauksiin tai erillisiä vieraskirjoituksia toki voi lähetellä silti julkaistavaksi (ainakin toistaiseksi). Blogi ei siis mihinkään ole poistumassa.

Onko sinulla aihe, josta haluaisit lukea ajatuksiani tai kokemuksiani? Nyt on vielä mahdollista toivoa, kommenttikenttä on avoimena. 😊 Kivaa olisi kuulla, onko täällä vielä joku pitkään blogia seurannut mukana? Sen verran omia kuulumisiani voin kertoilla tässä, että elämme edelleen mieheni kanssa avoimessa suhteessa, kimppaseksiäkin on tullut kokeiltua ja monenlaisia seksitouhuja on lähivuosina ollut.

Photo by lil artsy on Pexels.com

3 kommenttia artikkeliin ”Joulukalenteri 2023

  1. Nimetön 04.12.23 / 08:33

    Siltä varalta jos teillä ei tule uusia inspiraatiota niin kaikkea hyvää teille, on ilo ollut seurata kaikkea seksiin liittyviä julkaisujanne nämä monet vuodet, koskaan en unohda teitä, hyvää joulun odotusta <3 :)

    • os 06.12.23 / 12:48

      Kiitos paljon ihanasta kommentistasi!

  2. Nimetön 18.01.24 / 17:18

    Mukavaa jatkoa teille! Kyselit pitkään seuranneita, Mä olen varmaan vuosia seurannut, tarkkaa aikaa en muista milloin aloitin.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.