Kirjoittajaksi?

Oletko hyvä kirjoittaja, jolta löytyy kokemuksia/mielipiteitä/ajatuksia seksiin tai seksuaalisuuteen liittyen? Ajatteletko usein, että kirjoittaisit meitä paremmin? Onko sinulla hyvä juttu, jota et kuitenkaan halua julkaista omassa blogissasi tai et halua luoda omaa blogia? Haluatko näkyvyyttä enemmänkin kuin vain kommentoijana?

Jos vastasit kyllä aiempiin kysymyksiin, ryhdy yhdeksi seksiblogin kirjoittajista! Voit kirjoittaa yhden tai vaikka sata juttua – kunhan ne liittyvät edes jonkin mutkan kautta blogin aihepiiriin (seksiin). Tekstisi voivat olla kaunokirjallisia tai asiatekstejä, ne voivat ottaa kantaa päivän polttaviin uutisiin tai kertoa vinkkejä seksin harrastamiseen. Emme sensuroi tekstejä, vaan saat olla sitä mieltä kuin haluat (kunhan pysytään lain ja hyvän maun rajoissa). Pornokuvia tai -videoita ei tässä blogissa kuitenkaan julkaista, sillä blogi ei ole kielletty alaikäisiltä.

Kirjoittaa saat oikealla nimelläsi tai nimimerkin takaa.

Kiinnostuitko?

  • Voit lähettää tekstisi meille palautelomakkeella tai maililla, jolloin tekstisi julkaisee ”os”, mutta hän mainitsee näkyvästi tekstin olevan sinun (nimimerkki) kirjoittama. Toivoisin, että jos jätät tekstin palautelomakkeella, jätät kuitenkin sähköpostiosoitteesi mahdollisia yhteydenottoja varten. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan jaeta muille.
  • TAI voit luoda oman käyttäjätunnuksen wp.comiin ja ottaa yhteyttä os:ään (oceansoul[ät]housuitta.com), jolta saat mahdollisesti kirjoitusoikeuden tähän blogiin. Tarvittaessa saat os:ltä neuvoja wordpressin käyttämiseen.

PS. Toivomme kirjoittajilta oikeinkirjoituksen osaamista. Muutamat pienet pilkkuvirheet eivät tietenkään haittaa, mutta esimerkiksi kymmenet yhdyssanavirheet häiritsevät lukemista.

Etsimme tällä hetkellä erityisesti kirjoituksia seuraavista aiheista: electro-seksi; sähköstimulaatio-ohjeita/kokemuksia/yms.

***

NYKYISET KIRJOITTAJAT

oceansoul ♀
Blogin perustaja. Yli 30v nainen, jota kiinnostavat seksin monet muodot. Kirjoittaa silloin, kun perhe-elämältä siihen joskus jää aikaa.

hihaton ♂
Reilu kolmikymppinen setä, joka on hyvää vauhtia matkalla vajaaksi nelikymppiseksi. Kirjoittaa Housuittaan usein housuittaan, rakastaa kielillä leikittelyä ja viljelee eufemismeja minkä kerkeää. Parkkiintunut yleispervo, jonka seuraelämästä kerrotut huhut eivät tänäkään päivänä ole yhtä huikeita kuin todellisuus.

2 kommenttia artikkeliin ”Kirjoittajaksi?

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.