Seksikästä tekemistä kotikaranteeniin

Oletko pakotettuna tai vapaaehtoisesti kotona karanteenissa ja tekeminen tuntuu loppuvan? Tai haluatko muuten vain nollata päätä pitkän etätyöpäivän jälkeen, johon on ehkä mahdollisesti sisältynyt myös lasten- ja kodinhoitoa? Hyödynnä tästä Housuitta-blogin vinkit ja linkit koronakaranteeniin, jos kaipaat jonkinlaista seksiin liittyvää tekemistä (ja jätä kommentteihin omat vinkkisi).

Lukemista

Kirjastot ovat suljettuina, joten fyysisiä kirjoja ei pääse niistä lainaamaan, mutta onneksi nykypäivänä monia muitakin mahdollisuuksia löytyy.

Jos siltä tuntuu, voit tietenkin ryhtyä myös kirjoittamaan. Perusta oma blogi esim. wp.comissa tai bloggerissa, tai jos kirjoituksesi sopii tämän blogin aihepiiriin, julkaisemme mielellämme vieraskirjoituksia.

Uusia kokeiluita seksielämään?

Nettikaupat toimivat, joten jos rahatilanne sen sallii, niin nythän olisi hyvä hetki tilata esimerkiksi joitakin uusia seksivälineitä kokeiluun… oli sitten kyseessä itsetyydytys tai seksi kumppanin kanssa. Vinkkejä voit saada esimerkiksi näistä joulukuussa kirjoittamistani seksilelukokemusten yhteenvedoista. Jos esimerkiksi lomautus on sotkenut taloudellisen tilanteen, seksielämää voi toki piristää ilmaiseksikin. Jos elät parisuhteessa, ehkä se tarkoittaa teidän tapauksessanne vain sitä, että harrastatte seksiä useammin ja kokeilette joitakin uusia seksiasentoja. Vai olisiko se sitä, että ottaisitte toisistanne eroottisia valokuvia? Tai jos haaveilet piiskaamisesta, siihen löytyy monia sopivia välineitä jokaisen kotoa. Nänneihin voi kiinnittää vaikka pyykkipojat, jos varsinaisia nipistimiä ei halua ostaa ehkäpä vain kokeilumielessä. Roolileikit eivät vaadi välttämättä mitään sen ihmeellisempää rekvisiittaa. Jne. (Ryhmäseksifantasiat sen sijaan kannattaa jättää tietenkin myöhemmin toteutettavaksi. ;))

Entä onko siitä kauan, kun olette puhuneet kumppanisi kanssa seksistä – siitä, mitä teistä kumpikin oikeasti haluaa? Jos seksiasioista puhuminen tuntuu vaikealta tai olisi muuten vain kiva käyttää valmiita lomakkeita, kokeile Housuitta-blogin tekemää seksikysymyslistausta tai seksuaaliset mieltymykset -lomaketta, joita molempia voi siis käydä läpi yhdessä kumppanin kanssa. Myös joitakin seksitestejä löytyy muualta netistä.

Photo by Tofros.com on Pexels.com

5 kommenttia artikkeliin ”Seksikästä tekemistä kotikaranteeniin

 1. Kinkynautti 02.04.20 / 15:44

  Tuntuu ihan siltä, että joku pihisti aiheeni. :D

  • oceansoul 07.04.20 / 21:02

   Mutta nyt jäämme vain mielenkiinnolla odottamaan, minkälaisen postauksen sinä saat tästä aiheesta aikaiseksi. ;)

 2. Crazyrox 05.04.20 / 18:46

  Karanteenitoimet eivät ole pahemmin vaikuttaneet. Ainoa ero totuttuun elämään on se, että monet paikat ovat kiinni ja kotioloissa tulee oltua enemmän. Katsottiin naisen kanssa jokin aika sitten Syväkurkku elokuva 70-luvulta. Katsomisen lomassa harrastettiin molemminpuolista suuseksiä. Elokuva pyöri taustalla ja oltiin sohvalla muunmuassa 69-asennossa. Käytiin leffan jälkeen autoajelulla. Pysähdyttiin yhdelle levähdyspaikalle suihinotolle. Ei ollut mitään vetoketju auki- meininkiä vaan kunnolla housut alas ja patukka suuhun. Tilanteen yllätyksellisyys oli erityisen kiihottavaa molempien mielestä. Laukesin ennätysnopeasti naisen suuhun.

  Muutenkin spontaani suuseksi on lisääntynyt välillämme viime aikoina joka ei ole välttämättä johtanut panemiseen. Tavallisesti se on olennainen osa esileikkiä. Yllättävässä tilanteessa suuseksi on erityisen kiihottavaa.

  • oceansoul 07.04.20 / 21:03

   Vautsi, mukavalta vaihtelulta kuulostaa tuollainen autoajelu! Suuseksi on kyllä ihana seksin muoto.

 3. Crazyrox 10.05.20 / 12:17

  Tämä on ollut ennätyskuuma kevät muutenkin. Seksiä on ollut enemmän kuin aikaisemmin ja panot olleet muutenkin erityisen kiihkeitä. Molempia on panettanut ihan hullun lailla. Tulee ihan suhteen alkuajat mieleen, kun tuntui ettei muuta tehtykään kuin naitu. Kai se on tämä tunnettu lisääntyvä valo ja vielä karanteenit päälle niin himot kasvaa.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.