Linkkivinkit: seksinovelleja

Huom! Myös tässä blogissa voimme julkaista lukijoidemme novelleja. Ne ilmestyvät Seksinovelleja-kategorian alle. Löydät listauksen blogissa jo julkaistuista seksinovelleista täältä.

Tämän sivun listausta on päivitetty viimeksi 10.3.2024. Uusia linkkejä lisätty ja toimimattomia poistettu. // Monilta seuraavaksi linkitetyiltä sivustoilta löydät myös paljon muuta seksiin liittyvää, mutta nämä linkit vievät siis suoraan seksitarinoihin.

Seksinovelleja / eroottisia tarinoita löydät esimerkiksi näiltä sivustoilta:

Englanniksi:

Tiedätkö vielä muita suomalaisia (tai englanninkielisiä) novellisivustoja? Millä sivustolla on tällä hetkellä parhaimmat suomenkieliset seksinovellit? Kerro kommenteissa. :) Ja vaikka tämä blogi ei seksinovelliblogi olekaan, niin halutessasi voit meillekin oman hyvän tarinan lähettää julkaistavaksi.

(Photo by Lisa on Pexels.com)

Poistettu alusta seuraava teksti, koska ei enää olennaista. 2011: Itsetyydytys.org on ollut jo useita viikkoja kiinni tuntemattomasta syystä johtuen (joojoo, huoltokatko, jonka kerrottiin aikoinaan kestävän vain pari päivää). Samoin BDSM-ystävien sivusto Leikkikehä on ollut poissa jo pitkän aikaa. Muualla netissä on käytykin lähiviikkoina kiivaasti keskustelua, missä nyt voisi novelleja lukea ja avoimesti keskustella seksistä. Linkkilistoiltamme löytyy linkkejä muutamiin paikkoihin, mutta tässä myös pieni listaus erityisesti novelleihin liittyen.

2021: Myös kuumasuomi.fi on lopettanut toimintansa.

3/2021: Myöskin seksinovellit.com on lakannut toimimasta. EDIT: 12/21 sivustosta tullut jokin spämmisivusto?

5/2021: Seksinovellit.fi-sivuston etusivulla jonkinlaisia spämmipostauksia.

3/2024: Seksinovellit.org ei näytä enää toimivan, mutta sama sivusto löytyy osoitteesta sexnovel.org. Myöskin esimerkiksi asstr.org, seksimaa.com ja itorg69-sivusto on kadonnut netistä.

–> Katso myös ”Parhaimmat seksinovellit” -sivu, jonne olisi tarkoitus linkitellä lukijoidemme suosikkinovelleja! Kerro siis omat suosikkinovellisi sinne.

52 kommenttia artikkeliin ”Linkkivinkit: seksinovelleja

  1. itsenautiskelija 20.02.11 / 14:39

    Itsetyydytys.org’n vanhoja novelleja yms sisältöä voi selata archive.org palvelun kautta osoitteesta http://web.archive.org/web/*/http://itsetyydytys.org. Sieltä vain valitsee sopivan päivämäärän parin vuoden takaa – eipähän sitten tule ihan heti niitä uusimpia vastaan.

    Palvelu on aika hidas, mutta ehtiipähän samalla näpyttää muutakin kuin näppistä ;D

    • Pettynyt 26.10.11 / 01:26

      Nyt sekin on mennyt umpeen…

        • Pettynyt 07.11.11 / 23:31

          Niinpä toimii, hienoa! Taisi olla omassa yhteydessä vika. Pääsee taas lueskeleen…

    • Nimetön 24.10.12 / 12:25

      Tervehdys

      Kirjoitin tällaisen kirjan sadomasokismista subini kanssa. Tässä on linkki.
      http://www.intokustannus.fi/kirja/kipukynnys/

      Kirjalla on myös sivu facebookissa. Sinne voi heitellä kysymyksiä ja kommentteja, joihin vastailemme parhaamme mukaan.

      Nautinnollisia lukuhetkiä.

      Stan Ström

  2. annabel 04.03.11 / 21:24

    kukkalaatikko.com on muutakin kuin novellit. Tarjoamme Suomen ainoan Cuckoldaiheisen erikoisfoorumin ja lisäksi alati kehittyvän BDSM-erikoissivuston. Meillä on tarjolla myös jäsenistön sisäine ja taatusti ominaisuuksiltaan Suomalaisen nettimaailman monipuolisin Chat ja kuvagalleriat sekä BDSM- että Cuckoldfoorumeillakin. Ja lisää erikoiserotiikan aiheita on tulossa meille mukaan hiljalleen. :)

    • oceansoul 04.03.11 / 22:21

      Kuten kirjoitin: ”monilta sivustoilta löytyy myös paljon muutakin, mutta nämä linkit vievät suoraan tarinoihin”. :)

  3. annabel 04.03.11 / 21:28

    ps…huoltokatkot…pari päivää?? pari viikkoa?! ei ne kestä niin kauaa ikuna! Palvelin voi joskus pätkiä, mut korkeintaa pari tuntia…

    • oceansoul 04.03.11 / 22:24

      Dii… Tässä itsetyydytys.orgin ”huoltokatkossa” taitaa nyt olla kyse jostain ihan muusta kuin pelkästä huoltokatkosta.
      Novelliosiohan siellä tosiaan oli hyvä, että sen takia hieman harmillista. Muuhun sisältöön ei juurikaan itse tullut sen enempää perehdyttyä.

      • annabel 05.03.11 / 14:21

        Minä selailin sitä vähä niinku ”viran puolesta” ja aikas vilkasta oli keskustelu. Chatissa tosin näytti pyörivän pelkästään teinejä. mut hmmm…nytpäs traidanki haistaa ”viran puolesta” vähä niinku markkinaraon. Yks foorumipohja Kukkiksessa olis vapaana :)

  4. Tomppa 08.03.11 / 17:03

    Näyttää itsetyydytys.org menneen lopullisesti nurin, sillä huoltokatko on jatkunut jo ties kuinka pitkään. Vastaavanlaista vapaamielistä ja vilkasta keskustelufoorumia ei suomen kielellä toista löydy, joten sivuston poismeno on todella valitettavaa. Uskoisin kuitenkin monien muidenkin haluavan jatkaa keskustelua itsetyydytyksestä ja monista muista seksuaalisuuden muodoista, joten päätin tarttua toimeen. Olen luonut sisarfoorumin http://itsetyydytys.adultforumhost.com jonne toivoisin mahdollisimman monen vanhoista käyttäjistä löytävän tiensä. Tervetuloa tutustumaan ja avaamaan uusia keskusteluja!

    Terveisin,

    Tomppa

  5. Pekka 08.03.11 / 20:42

    Moi,

    Olen avannut uuden suomalaisen seksifoorumin osoitteeseen http://www.seksifoorumi.net . Sieltä löytyy myös novelliosiot. Sivut ovat olleet auki vasta muutaman päivän joten ihan kauheasti ei materiaalia vielä löydy, mutta esimerkiksi uusia novelleja tulee jatkuvalla syötöllä. Suora linkki seksinovelleihin löytyy painamalla tästä. Tervetuloa keskustelemaan ja lukemaan :) Terveisin,

    – Pekka

  6. annabel 15.03.11 / 17:08

    Ei ollut miksikään huutokauppatilaisuudeks tarkotettu, mut me myös avattu itsetyydytysaiheinen foorumi ja sitä aletaa hiljalleen kehitellä aiheena meidän sivuston osana. :)

  7. oceansoul 15.03.11 / 19:07

    No nytpä ainakin on runq-foorumeissa varaa valita.

  8. Singu 15.03.11 / 22:23

    Hei,

    olen perustanut blogin homoeroottisille tarinoilleni http://www.singunnovellit.blogspot.com/
    Otan mielelläni palautetta vastaan, eikä sitä varten tarvitse kirjautua Bloggeriin, vaan voi jättää myös anonyymia palautetta. Toistaiseksi blogissa on vain yksi ja ainoa kirjoittamani tarina, mutta lähiaikoina on tulossa uusi tarina.

    Kiitos kovasti näistä linkeistä, ja mukava nähdä, että muitakin foorumeita on tullut loistavan it.orgin tilalle.

    • Kukka 18.12.21 / 08:53

      Ei aukea.

  9. mister 14.09.11 / 21:33

    itsetyydytys.org hienous oli että julkaisivat myös rajua pornoa kuten raiskaus ja insesti tarinoita. Herkku.net ja suomi24 ainakin armotta sensuroi tuon kaltaiset tarinat.

  10. Nimetön 27.05.12 / 09:07

    itsetyydytys24.com on jotain muuta kuin novelleja. Ulkolaista kauppa systaamiä

    • Kukka 03.12.21 / 16:23

      Järjetöntä pyytää liittymään jäseneksi jos haluaa kirjoittaa tarinan.

  11. Nimetön 17.11.15 / 03:05

    Englanninkielisistä erinomaisen Literotican lisäksi kannattaa muistaa http://storiesonline.net (vaatii ilmaisen rekisteröinnin jolloin lukurajoitus 16 tarinaa per vrk) ja http://www.asstr.org eli vanhan Alt Sex Stories – nyyssiryhmän arkisto. Jos menee Storiesonline:n puolelle niin kannattaa aloitella kohdesta Reviews ja sieltä valita parhaita tarinoita ja tarinankertojia. Itse pidän kirjamaisista pitkistä tarinoista ja suosikkilistallani mm. Jay Cantrell, Ryan Sylander, Don Lockwood, aroslav, Lazlo Zalezac, qhml1, Stultus, EzzyB, Dual Writer, rlfj,..

  12. SM 15.01.16 / 01:48

    The Erotic Mind-Control Story Archivesta (http://www.mcstories.com/) löytyy myös varsin hyviä tiettyyn teemaan keskittyneitä novelleja. Englanninkielinen, ilmainen.

  13. hk:n sininen 01.04.16 / 11:29

    Löytyykös mistään netin syövereistä eroottisia kuunnelmia? Jos vieläpä suomeksi, sitä parempi… 😉

  14. Margaret Kuistinen 07.09.16 / 01:28

    Heippa! Olis tällääne kymysys näin ”novellistina” tai ite kirjottajana ettää onkos täällä mahdollista ihan keskustella tyliin kirjottajista jne.? :)

    • os 23.02.21 / 17:26

      Hei ja kiitos linkistä!

  15. Kukka 03.12.21 / 14:11

    Heips, minua lähinnä kiinnostaa että jos julkaisen novellini jossain saanko julkaista sen myös muualla? Hotlips.fi kaupassa antavat 50€ lahjakortin JOS julkaisevat novellin sivustollaan ja jos eivät julkaise, mitä sitten? Siellä oli kyllä ihan hyviä kertomuksia mutta kovin vähän. En nyt tarkoita että minulla olisi käsissäni joku tajunnan räjäyttävä eepos josta haluaisin rahaa, vaikka lahjakortti seksikauppaan kyllä kelpaisikin. Mietinpähän vaan, herkku.net, kun katosi, katosi moni hyvä tarina. Jos laittaa oman blogin pystyyn pitäisi pystyä sisältöä tuottamaan monesta kategoriasta ja pelkäänpä että minua ei kiinnosta niin laajasti repostelu, enää.

    • os 03.12.21 / 16:25

      Hei, suosittelen, että lähetät novellin ensin Hotlipsiin, koska ensisijaisesti julkaisemme novelleja, joita ei löydy muilta sivustoilta (jos siis Housuitta-blogiin julkaisemista mietit). Mutta toki novellit ovat kirjoittajan edelleen ja niillä saa tehdä, mitä haluaa, vaikka tänne olisi lähettänyt. 🙂

  16. Namenlos 15.12.22 / 19:53

    Aloitteleva kirjoittaja innostui ja loi oman blogisivun tarinoilleen.

    Home

    Alullaan, kärpänen puraisi ja näppis savuaa aina kun arkikiireiltä ennättää.

    • os 15.12.22 / 20:55

      Pistänpä varsinaiseen postaukseen linkin näkyville myös :)

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.