5/24 – Pepun kiusoittelu kielellä

Tämä on vuoden 2021 joulukalenterin viides postaus.

***

Vuonna 2016 kirjoittelin artikkelin rimmingistä ja sen yhteydessä oli lyhyt gallup-kysely lukijoille aiheesta. Tulokset eivät yllättäneet: miehet haaveilevat paljon rimmingin antamisesta mutta myös sen vastaanottamisesta. Naiset eivät yleisesti ottaen olleet niin kiinnostuneita peräaukon nuolemisesta kummassakaan roolissa.

Blogissa v. 2019 toteutetussa anaaliseksikyselyssä miesvastaajista 57% kertoi harrastaneensa rimmingiä niin, että itse on nuollut kumppanin peräaukkoa, mutta vastaanottavassa roolissa oli ollut vain 31% miehistä. Naisista taas puolet (52%) on harrastanut rimmingiä vastaanottavana, mutta vain 21% antavana osapuolena. On hyvä huomata, että ko. kyselyyn vastasivat helpommin varmasti anaaliseksistä kiinnostuneet henkilöt, joten koko väestöön nämä prosentit eivät tietenkään ole yleistettävissä.

Photo by freestocks.org on Pexels.com

Mutta mitä mieltä te tämänhetkiset lukijat olette, onko peräaukon nuoleminen kiihottavaa?

Kirjoitin vuoden 2016 artikkelissa: ”Keskusteluiden perusteella löytyy erityisesti miespuolisia henkilöitä, joista on superkiihottavaa päästä nuolemaan naisen peräaukkoa. On kuitenkin monia, joille rimming on jo ajatuksena epämiellyttävää ja ymmärrän tämän (bakteerikammoisena) hyvin. Olen silti antanut mieheni nuolla minua, koska hän on sen kiihottavaksi kokenut, mutta vain silloin, jos olen pessyt itseni erittäin huolellisesti.

Tähän ei sen enempää ole lisättävää nytkään. Miestäni kiihottaa rimming kovasti antavana osapuolena ja kyllähän se itsestäni nautinnolliselta tuntuu, joten sitä satunnaisesti harrastamme siten, että minä olen vastaanottavana.

3 kommenttia artikkeliin ”5/24 – Pepun kiusoittelu kielellä

  1. Vili 05.12.21 / 14:28

    Miehenä tykkään naisen kanssa kumminkin päin. Peppuni kautta kaikki naisen antama stimulointi on hyvin nautittavaa. Jostain syystä itse itselleni tehtynä en kiihotu juurikaan ja ei tule juuri tehtyä. Naista tykkään nuolla joka paikasta tosi paljon.

  2. M43 07.12.21 / 13:59

    Minusta olisi kiihottavaa nuolla puolisoni pyllyä siinä missä pilluakin, mutta hän ei siitä oikein tykkää, lähinnä hygieniasyistä. Samasta syystä hän ei halua nuolla minua, joten eipä meillä sitten rimmingia harrastella muuten kuin satunnaisesti saatan nuolaista puolison pyllyä liukkaria laittaessa ennen anaaliyhdyntää.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.