Seksisalaisuuksia?

Erään lukijan ehdotuksesta avaan nyt tähän mahdollisuuden kertoa seksiin liittyviä salaisuuksia/paljastuksia. Joskushan voi tehdä mieli kertoa salaisista ajatuksistaan tai kokemuksistaan ja toivoisi niihin ulkopuolisilta kommentteja, mutta esimerkiksi isoilla keskustelufoorumeilla ketjut saattavat nopeasti hukkua muiden joukkoon.

Eli kerro kommenttiosioon joko tavallisella nimimerkilläsi tai täysin anonyymina sellainen seksiin liittyvä salaisuutesi, jota et ole kehdannut muille kertoa. (Tai vaikka olisit uskaltanut kertoa sen ehkä juuri ja juuri omalle kumppanillesi, et ainakaan sitä siis kertoisi kenellekään muulle omalla naamallasi.)

Liittyykö salaisuutesi ehkä fantasioihin tai fetisseihin? Vai ehkä pettämiseen tai joihinkin muihin seksiin liittyviin kokemuksiin esimerkiksi entisten kumppanien kanssa?

Photo by Tayeb MEZAHDIA on Pexels.com

57 kommenttia artikkeliin ”Seksisalaisuuksia?

 1. Haaveeksi taitaa jäädä 29.04.20 / 15:44

  Salaisuuksia… Taitaa olla vain salaisia haaveita. En ole kehdannut kertoa, että haluaisin naisen pissaavan päälleni.

  • Nimetön 29.04.20 / 17:22

   Itse olen ehdottanut sitä joskus eräänlaisessa on/off suhteessa ja nainen kiinnostui alkuepäilysten jälkeen. Nykyinen suostuisi, mutta hänellä itsellään ei ole asiaan innostusta niin en ole halunnut sitä kompromissista. En usko, että se on niin harvinaista kuin oletetaan, mutta toki riippuu ihmisestä.

  • oceansoul 29.04.20 / 18:42

   Kumppanille tämmöisten leikkien ehdottaminen ei tosiaan välttämättä ole helppoa, varsinkaan silloin, jos kumppanin reaktiosta ei voi olla varma. Siis ainahan riskinä mieltymysten kertomisessa on se, että toinen kieltäytyy (ja ei sellaiseen toki toisen pidäkään suostua, mikä tuntuu olevan ehdottomasti ei). Mutta kieltäytyä voi monella tapaa ja taitaa nämä pissaleikit olla sellaisia, että osa suhtautuu ikävästi… :/

  • M42 14.05.20 / 23:09

   Sama täällä! Tai kiihottaisi harrastaa pissaleikkejä molemmin päin sekä myös koittaa pissata puolison sisään kaikista aukoista. Se tosin vaatisi harjoitusta, kun en osaa pissata seisovalla kullilla.

  • Nimetön 15.05.20 / 09:51

   Minua kiinnostaa välillä kokeilla pissaamista eroottisissa leikeissä, mutta sitten tulee ajatus, että se on ihan älytöntä. Eli kiihottuneena saatan ajatella, että voisi olla kiva kokeilla, mutta sitten normaalisti ei ajatus sytytä. Eihän pissa edes hyvältä tuoksu. Minulle tulisi varmaankin jälkikäteen morkkis, vaikka ei mitään hävettävää pitäisi olla.

   • Pete 15.05.20 / 10:09

    Tuo morkkis on kyllä mielenkiintoinen juttu… Minä olen ehdottanut vaimolleni pissaleikkejä ja alun vastentahtoisuuden jälkeen hän sitten suostuikin kokeilemaan (minä siis vastaanottajana). Nykyään hän saattaa joskus yhdessä suihkuun mennessä ehdottaakin: ”haluatko, että pissaan sinulle?” ;)

    Se hetki, kun pissa suihkuaa pimpasta on maagisen eroottinen ja kiihottava… varsinkin ajatuksena :) Reaalimaailmassa väkevä haju, liian kova paine, lyhyt kesto, yms. laskee tunnelmaa yllättävän voimakkaasti. Ja lopputuloksena päällimmäinen fiilis on juurikin morkkis tai ainakin pettymys, kun ei se ollutkaan niin kivaa kuin haaveissa etukäteen.

    Aikojen saatossa olemme kuvanneet muutaman kivan kotipornovideon kylppärileikeistä ja niitä on kyllä kiva jälkeenpäin katsella… kun ei tarvitse siitä hajusta murehtia ;)
    Nykyään ehdotankin pissaleikkiä ainoastaan silloin, kun rakas on juonut tarpeeksi kuoharia tms ;)

    Lopputuloksena melkein väittäisinkin, että kaikista miellyttävin pissaleikki on sellainen yhteispissa, jossa minä istun pytylle ensin ja vaimo tulee syliini hajareisin. Sitten suudellaan silmät kiinni ja lasketaan portit auki… tosin vaimon lämmin pissasuihku tuntuu nivusissa ja munan varressa sen verran hyvältä, että itse pitää aina yrittää päästä ensin alkuun, muuten seisokki estää ”yhteistyön” ;)

    • oceansoul 15.05.20 / 22:49

     Jotenkin ihanalta kuulostaa tuo viimeisessä kappaleessasi kuvaama tilanne. :)

    • Mika 17.12.21 / 14:54

     Ihanasti kirjoiteltu ja ajateltu näin miehenkin mielestä. :)

   • oceansoul 15.05.20 / 22:48

    Monilla on varmaan noita morkkishetkiä fetissi- yms. juttujen toteuttamisen jälkeen, kun asiat saattaa tuntua fantasioissa niin upean kiihottavilta ja sitten todellisuus onkin ehkä toinen. :D Mutta mä oon yrittänyt suhtautua vaan leikkimielisesti, jos jotkut jutut ei olekaan sujunut ihan siten kuin miehen kanssa ollaan ehkä fantasioissa mietitty. Mitään vahinkoa ei kuitenkaan kenellekään tapahdu. Ja monet seksijutut on ”älyttömiä”, mitäpä se haittaa.

 2. Nimetön 29.04.20 / 16:46

  Mutta ehdotapa yhdessä pissaamista, naisesi voi tähän suostuakin. Voi ihmeesti lähentää suhdetta intiimimmäksi kuin koskaan. Meille kävi niin.

  • oceansoul 29.04.20 / 19:08

   Noinhan se parhaimmillaan menee (oli mikä vaan fantasia kyseessä), että saadaan todeta, että ollaan löydetty joku ihana juttu, jota molemmat haluavat. :)

 3. Nimetön 29.04.20 / 17:23

  Tämä lienee suhteellisen yleinen fetissi, mutta olen haistellut tuttujen naisten pikkuhousuja salaa.

  • oceansoul 29.04.20 / 18:54

   Apua. :D Ei ehkä kovin mukava ajatus, että joku tuttu kävisi salaa pyykkikorissa haistelemassa… Luvan kanssa toki ei mitään vikaa tuossa puuhassa.

   • Nimetön 02.05.20 / 23:16

    Pari eri ystävää on antanut käytetyt housut kun olen pyytänyt

    • oceansoul 03.05.20 / 12:49

     Onko nämä ystävät olleet sellaisia, joiden kanssa olet jo esim. harrastanut seksiä vai miten olet päätynyt uskaltautumaan tuommoista juttua pyytämään? :)

     • Nimetön 03.05.20 / 18:31

      Toinen oli sellainen, jonka kanssa puhuttiin paljon seksistä niin ehkä sen takia. Ja toinen… siitä en oikeastaan muista miksi uskalsin pyytää.

 4. R 29.04.20 / 20:23

  Joskus parikymmentä vuotta sitten harrastettiin seksiä silloisen miehen ja tän parhaan kaverin kanssa kolmisin aika paljon. Kaveri on pysynyt perhetuttuna. Nyt mulla ja tällä kaverilla on ollut yli viisi vuotta seksisuhde siitä huolimatta, että kaveri on naimisissa ja mullakin on jotain muuta viritystä ollut. Tän kaverin kanssa on kokeiltu vähän erikoisempia juttuja. Tästä kaikesta eivät tiedä kuin asianomaiset.

  Sitten pari pienempää salaisuutta. Olen nainut baarin miestenvessassa enkä tiedä kaikkien seksikumppanieni nimiä.

  • Nimetön 02.05.20 / 08:12

   Pakko kommentoida lukijana, että tuossahan jäi nyt osa salaisuuksista kertomatta. Alkoi kiinnostamaan, mitä ne erikoisemmat jutut oikein olivat? ☺

  • oceansoul 02.05.20 / 13:47

   Totta, nuo erikoisemmat jutut olisi kiinnostavaa kuulla. ;)

 5. H 02.05.20 / 08:09

  Sopiiko tällainen pehmeämpi paljastus tälle saitille?

  Kouluaikoina siirryimme koko ikäluokka uuteen kouluun, jonne oppilaita tuli kaikista lähitienoon kouluista keskitetysti. Meidän luokallemme tuli eräs tyttö, johon sitten salaa ihastuin. Olin tuolloin hyvin ujo, enkä todellakaan uskaltanut mitään sanoa. Se oli ensi-ihastukseni, ja siksikin niin hyvin mieleen jäänyt. Enkä ole ihastunut elämäni aikana kuin pari – kolme kertaa, eli sellainen on minulle hyvin harvinaista.

  Koulun jälkeen ajauduimme erillemme, kuka millekin taholle. Hänestäkin kuulin vain juoruja, toinen toistaan ihmeellisempiä. Mm. sen, että hän oli jossain päin naimisissa ja oikein suurperheen äitinä. Rohkeuttakin oli vuosien aikana vähitellen alkanut kertyä, mutta sitten kun jotain olisi jo uskaltanut sanoakin, niin eipä enää kannattanut.

  Vuosia myöhemmin ajauduimme yllättäen juttusille facebookissa. Kävi ilmi, ettei hänellä mitään lapsia koskaan ole ollut, eikä ole naimisissakaan ollut. Mutta itse asiassa oli kyllä juurikin menossa.
  Tajusin, että olin kaikkien vuosien ajan uskonut vääriä juoruja, ja nyt kun totuus sitten selvisi, niin oli jo myöhäistä sanoa mitään. Harmittelin mielessäni, että miksi en tullut sanoneeksi mitään silloin aikoinani, kun olisi ollut tilaisuus.

  Nyt useamman vuoden jälkeen hän elää haastavassa ja seksittömässä parisuhteessa. Joskus juhlapyhien aikaan pikkutunneilla hän on avautunut asioistaan, ja olemme myös keskustelleet intiimeistä asioista, kuten kummankin seksimieltymyksistä.

  Minusta tuntuu, että olen ollut aina vähän ihastunut häneen, silloinkin kun emme vuosiin olleet missään tekemisissä. Minulla on myös seksuaalista kiinnostusta ja haaveita häneen liittyen, mutta tiedän kyllä, että mahdollisuus mihinkään sellaiseen on hyvin olematon. Mutta toisaalta jo pelkkä haaveilu lämmittää mieltä. Olen muuten nähnyt hänet kerran alasti. Se tosin tapahtui jo silloin kouluaikaan, eikä hän itse taida edes muistaa sitä. Mutta siitäkin on jäänyt kiva muisto.

  • oceansoul 02.05.20 / 13:49

   Totta kai sopii pehmeämmätkin paljastukset. Kiva lukea erilaisia juttuja. :)

 6. Nimetön 03.05.20 / 10:20

  Ei ole mulle varsinainen fetissi, mutta en ikimaailmassa kehtaisi myöntää, että pieruissa on jotain tuhman kiihkeää. Voimakkaimmat tuhnut ei hyvältä haise, mutta lievät tuoksut on ookoo ja olisi ihanaa saada olla vieressä, kun sellainen pääsee alasti olevalta kumppanilta… vaikka siten, että hän makaa sängyllä mahallaan ja mä levittelen pakaroita auki 🤭

  • oceansoul 03.05.20 / 12:55

   Eipä tuokaan kai ihan superharvinainen mieltymys lopulta ole, mutta voin kuvitella, että on aika suuren kynnyksen takana lähteä kumppanille siitä kertomaan.

 7. oceansoul 03.05.20 / 12:59

  PS. Hei kaikki salaisuuksianne kertoneet! Jos haluatte kertoa paljastuksestanne laajemmin, voi blogiimme lähettää vieraskirjoituksen anonyymistikin ja siten saada enemmän näkyvyyttä & keskustelua aikaiseksi kuin täällä kommenttiosiossa. https://housuitta.com/kirjoittajaksi/

  • Nimetön 04.05.20 / 18:25

   Voiko kirjoittaa myös ns.asiatekstejä ettei välttämättä tarvitse olla fiktiivisiä juttuja? T:Savukvartsi

   • oceansoul 04.05.20 / 20:57

    Juu, kaikenlaisia tekstejä otetaan vastaan (blogin aihepiirin rajoissa) :)

 8. Nainen35 05.05.20 / 00:02

  Haluaisin fistaamista ja isoja leluja molempiin reikiini. Haluaisin vakuumipumppausta nänneihin, klittaan, häpyhuuliin ja peppureikään. Haluaisin, että nännejäni ja häpyhuuliani venytettäisiin nipistimien ja painojen avulla. Haluaisin tulla sidotuksi. Haluaisin istua miehen naaman päälle. Haluaisin, että peppureikääni nuoltaisiin. Haluisin, että mies nielisi mielellään nuollessaan squirttausnesteeni eikä olisi millänsäkään, vaikka sekaan lirahtaisi myös pissaa. Haluaisin, että mies nuolisi omat spermansa pillustani. Haluaisin, että monta miestä tyydyttäisi minua yhtä aikaa.

  Nämä fantasiat eivät tule toteutumaan ainakaan nykyisessä suhteessa.

  • oceansoul 05.05.20 / 21:07

   No höh, tuossahan oli monia juttuja, niin aivan kaikkiko on mahdottomia nykyisen kumppanin kanssa? Osaa voi toki yksin, mutta onhan se ihan eri juttu kumppanin kanssa.

   • Nainen 35 05.05.20 / 23:36

    Joo, valitettavasti näin. Olen kaikki ottanut puheeksi, ja vastaus on ollut ehdoton ei, osa on kuulemma jopa kuvottavaa. Itsekseen on myös tosi hankalaa, koska pitäisi tehdä kaikki salassa.

    Valitsin tämän elämän, perheen. Silti joskus harmittaa.

    • Nimetön 06.05.20 / 12:24

     Kai ihmisellä on oikeus yksityisyyteen. Monilla on tuollaisia haaveita ja niiden toteuttamista varten on suljettuja yhteisöjä ja bileitä, joissa niitä voi turvallisesti toteuttaa. Eikä kaikkea tarvitse kotona kertoa.

     • Nimetön 06.05.20 / 15:15

      Ei tarvitse mutta luottamus kuuluu yleensä parisuhteisiin. Ei silloin voi käydä salaisissa bileissä eikä ammattilaisella.

     • oceansoul 06.05.20 / 21:03

      Tiedoksi nimettömälle (klo 12.24): ensimmäinen kommenttisi oli jäänyt tarkistukseen linkin vuoksi. En julkaissut sitä nyt enää, kun tämä uudempi kommenttisi oli sisällöltään samanlainen muuten. Sivustoja voi vinkkailla täällä https://housuitta.com/linkit/

    • Juhani 06.05.20 / 14:35

     Aina voi palkata ammattilaisen :)

  • Kinkynautti 06.05.20 / 12:22

   Kivoja haaveita nuo ainakin ovat. 👌

  • M42 22.12.20 / 09:16

   Oi mikä nainen! Minä taas haluaisin tehdä näitä lähes kaikkia ja myös vastaanottaa, mutta puoliso tuskin suostuu juuri mihinkään. Fistausta kyllä harjoitetaan molempiin reikiin säännöllisesti ja aion pyytää puolisoa fistaamaan minua, mutta pumput ja märät leikit tuskin tulee kyseeseen, vaikka onpa tuo ehkä kerran squirtannut fistauksen aiheuttamasta orgasmistaan. Mutta parisuhde ja seksihän ovat kompromissejä, eivätkä kaikki halut ja kiihotuksen kohteet mene aina yksiin….

 9. Nimetön 06.05.20 / 11:52

  Kerroin vaimolleni, että haluaisin miehen kolmanneksi. Olen hetero, mutta haluaisin kokea minkälaista on imeä kunnon kyrpää ja antaa miehen imeä omaani. En halua mennä yksin homopaikkoihin, mutta vaimoni kanssa voisin imeä miestä. Hän ei ole innostunut ajatuksesta, koska meillä ei ole ketään tuttavaa, jolle voisi tuollaista ehdottaa ja baareistakaan ei voi olla varma mitä löytää. Luimme noita saksan juttuja, mutta vaimoni ei halua tuollaisiin paikkoihin lähteä. Jää siis haaveeksi.

  • Pete 07.05.20 / 11:58

   Minulla on täsmälleen samanlainen toive… ja olen löytänyt netistä myös lähellä asuvan eronneen miehen, jolla on samoja toiveita ja jonka kanssa tapaamista ollemme enemmän ja vähemmän suunnitelleet. Fantasioimme myös yhdessä monesti siitä, että vaimoni sittenkin suostuisi ottamaan hänet meille kolmanneksi pyöräksi. Siltä kuitenkin näyttää, että haaveeksi jää.

   Minä kaipaan muutenkin monipuolisuutta seksielämään ja vaimo on enemmänkin sellainen ”kaurapuuroseksiä kerran viikossa tai kahdessa riittää” -tyylinen ihminen, vaikka joskus suostuukin minun mielikseni jotain pikku piristystäkin ottamaan seksiin mukaan.

   En kuitenkaan tiedä kuinka kauan pystyn vastustamaan ajatusta oikean kullin imemisestä… kun se ei oikein riitä, että vaimo pukeutuu strap-on dildoon, sitä kun saa lutkuttaa vaikka maailman tappiin asti ja vaimo ei siitä ikinä saa mitään nautintoa.

   • oceansoul 08.05.20 / 16:33

    Juu aivan eri juttuhan se on aitoa nuolla kuin sträppidildoa. Toivottavasti vielä fantasiat toteutuu :)

 10. Nainen35 06.05.20 / 16:57

  Kiitos kommenteistanne. Kyllähän tilanne on se, kuten eräs anonyymeistä totesi, kun toiselle on luvannut täysin yksiavioisen suhteen, salaiset bileet ja ammattilaisen palkkaaminen eivät tule kyseeseen, jollei itse jaksa kantaa valehtelijan taakkaa. Lisäksi, jos jäisin kiinni sellaisesta, liitto päättyisi siihen päivään.

  Korostan vielä tietoisesti valinneeni tämän elämän ja haluan pysyä valinnassani. Mutta uskalsin näin salaisesti ja anonyyminä kertoa, mitä tekisi mieli. Ehkä sitten seuraavassa elämässä?

  • oceansoul 06.05.20 / 20:02

   Vaikeita tuollaiset tilanteet, joissa halut ovat kovin erilaiset, mutta en mäkään ensimmäisenä pettämiseen lähtisi kannustamaan. Jos kumppanille ei avoin suhde tai muut vastaavat järjestelyt sovi (mitä ilmeisimminkään ei), niin sitten se on joko tilanteeseen tyytyminen tai ero. :| Mutta toivottavasti nyt ainakin soolopuuhiin löytäisit ajan ja paikan.

   Ja kai sitä voi aina välillä yrittää aiheesta uudelleen keskustella… kun antanut toisen ehkä vähän sulatella asiaa. En oikein ymmärrä sitä, miksei voisi toiseen käyttää jotain pumppuja tai isoja leluja/nyrkkiä, vaikkei ne itseä niin kiinnostaisikaan. Ei kai siinä nyt mitään kovin kamalaa olisi. Eri asia ehkä sitten, jos toive olisi toisinpäin (esim. jos tämä fantasioija haluaisi fistata miestään peppuun ja mies ei omaan peppuunsa haluaisi yhtään mitään).

 11. Nimetön 08.05.20 / 18:26

  Milloin saamme kuulla tämän ylläpitäjän omia salaisuuksia?

 12. Rymy 09.05.20 / 00:30

  Itselläni haaveena, että vaimo pukisi straponin päälleen, hoitelisi minua ja samalla tietty hyväilisi penistä ja kiveksiä. En kyllä kauaan tätä kestäisi kun lasti lentäisi. Tämä olisi kiva toteuttaa, mutta ei vaimolle käynyt vaikka sen kohteliaasti puheeksi otin. Ehkä joskus sitten. 🙂 Tai haaveeksi jää…

  • oceansoul 10.05.20 / 16:53

   Sträppijutut on ihan kivaa vaihtelua joskus harrastettuna, joten toivotaan, että pääsisit kuitenkin vielä joskus kokemaan!

 13. Ropeman 09.05.20 / 15:44

  Fantasiani liittyy sitomiseen ja bondage-leikkeihin, joita on vähän tullut harrastettuakin. Joskus olisi hienoa sitoa kerralla vaikkapa 4-5 nuorta alastonta naista eri asentoihin. Yksi tuoliin, yksi pylvääseen, yksi jalkapuuhun, yksi lattialle tiukkaan pakettiin ja yksi vaikka kattokoukusta roikkumaan pää alaspäin. Heidän kanssaan olisi sitten kiva leikkiä kaikin mahdollisin tavoin. Piiskaa, kutittelua, nipistimiä, suuhun panemista jne. Yhden heistä ottaisin ns. silmätikukseni ja hän saisi oikein tehokäsittelyn. Lopuksi keräisin tytöt eteeni polvilleen ja purkaisin siemennesteeni heidän kasvoilleen. Tässä näin lyhykäisyydessään. :D

 14. oceansoul 10.05.20 / 16:52

  Paljon kiinnostavia fantasioita olette kertoilleet! :) Entä löytyykö joltakulta joitain salaisia seksikokemuksia?

 15. Nimetön 10.05.20 / 21:25

  Katson monenlaista pornoa mitä moni pitäisi varmaan sairaana. En mitään laitonta, mutta esimerkiksi äärimmäisen isoja pepputappeja ja fistausta kahdella kädellä. En niin isoja laittaisi itseeni, mutta olen käyttänyt silti melko isoja anaalitappeja enkä kehtaisi sitä naiselleni myöntää.

  • Anonyymit eläimet 15.12.21 / 12:27

   Minä katson myös aika laajaa skaalaa pornoa. Teen sen mieluummin yksin en kehtaa taas kumppanilleni myöntää mikä kaikki minua kiihottaakin se että minua ne kiihottaa ei tarkoita että haluaisin että minulle niin tehtäisiin.
   Miehelläni on varastettu aikamoisia tappi jölliköitä mutta sanoi kerran että taisi tulla ostettua liian isoja.
   Psst. Olen itse käyttänyt niitä 👀 ei ne minulle ole liian isoja 🤭

   • Nimetön 15.12.21 / 12:28

    Varastossa ei varastettu

 16. Nimetön 17.05.20 / 18:50

  Olen keski-ikäinen mies, enkä ole mielestäni erityisen komea tai haluttava naisten silmissä. Olen työskennellyt useissa naisvaltaisissa työpaikoissa ja törmännyt värittömyydestäni huolimatta erikoisiin tilanteisiin ikäisteni naisten kanssa. Kerran kävi niin, että iltavuorossani ollessani naispuolinen ja naimisissa oleva työtoverini tuli kahvihuoneeseen viereeni istumaan ja hetken kahvia juotuamme hän kumartui puoleeni ja alkoi avata sepalustani sanoen halunneensa aina tehdä tällaista. Hän kaivoi kaluni esiin ja alkoi imeä sitä jäykäksi. Tilanne oli niin erikoinen ja kiihottava, etten halunnut vastustella, vaikka aviossa olenkin. Hyväilin hänen niskaansa ja rintojaan ja annoin hänen lutkuttaa, kunnes laukesin, ja hän nieli spermani ja nuoli kaluni puhtaaksi. Hän suukotteli minua, joi kahvinsa loppuun ja lähti töihinsä, ja minäkin menin hoitamaan tehtäviäni vuoroni loppuun. Mitään suhdetta meille ei syntynyt , varsinkin kun muutin pian tuon jälkeen toiselle paikkakunnalle. Jäin vain ihmettelemään tätä elämän koreutta ja kerron tapauksen tässäkin, kun täällä eroottisista tilanteista kysellään. On näitä muitakin, mutta tämä oli minulle erikoisemmasta päästä.

  • Nimetön 18.05.20 / 10:47

   Kuulostaa fantasialta, mutta onhan totuus välillä tarua ihmeellisempää…

   • Nimetön 18.05.20 / 19:52

    Ei ollut fantasia. Kyseinen työtoveri oli tullut varsin lähelle aiemminkin, joten ei tuo aivan puskasta tullut, mutta oli se silti yllättävää. Työpaikkojen pikkujouluissa ja risteilyillä on myös tapahtunut kaikenlaista, mutta ne ovat varmaan monille tuttuja pikkutuntien panoja, joita on siksi tässä turha kuvailla – vaikka on niissäkin ollut joskus aika villejä kohtaamisia. Minua on lähinnä yllättänyt monien päällisin puolin värittömien naisten pinnan alla kytevä riettaus, kun tilanne on ollut sopivasti päällä, viinan lietsomana tietysti. Oma värittömyyteni on kai koettu jotenkin turvalliseksi, kun näitä on kohdalle näinkin usein tullut.

 17. Nimetön 30.11.21 / 16:13

  On salarakas. Vakipano. Toinen nainen. Kiihkeä seksisuhde. Pannaan paljaalla. Kielletty hedelmä maistuu hyvältä. Toisinaan on usean tunnin kiihkeitä seksisessioita. Joskus käydään autoilemassa ja pysähdytään johonkin sopivaan paikkaan pussailemaan ja suuseksille.

  Piti tavata vain kerran. Toisin kävi. Yritettiin suhdetta kerran lopettaakin, mutta ei onnistunut. Himot vei voiton ja homma jatkui vain entistä kuumempana.

 18. Anonyymit eläimet 15.12.21 / 12:21

  Ihan laim juttu mutta kumppani tietää että minulla on nänninipistimet, mutta ei ole koskaan nähnyt niitä minulla. Käytän niitä yksin. Silloin kun ostin ne hän kyllä alkoi hirveästi kyllä keskittyä rintoihini ja jopa välillä puree mikä onkin todella kivaa. Eniten niissä nipistimissä minua kiihottaa aktissa se liike, painot painaa ja liike yhdessä tuntuu niin pirun hyvältä, mutta en uskalla ottaa niitä yhdyntään mukaan.
  Eikä me todella olla oltu mitään välineettömiä leikeissämme, en siis tiedä miksi en uskalla tuoda tätä fetissiäni julki. Vaikka hän taitaa sen jo tietää.
  Joskus hän myös kohteli minua sängyssä ”huonosti” veti hiuksista tai painoi päästä tyynyyn ja tuli takaapäin tai kerran heitti paidan silmilleni ja nautin näistä todella paljon niin enpä kehtaa sanoa että saisko lisää kiitos.
  Sen jälkeen kun saimme jälkikasvua on moni asia sängyssä muuttunut. Harmitus.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.