Orgasmi vain nännejä hyväilemällä

Kirjoittelin vuosia sitten ollessani raskaana, että koin ensimmäisen nänniorgasmin – orgasmin, joka tuli tosiaan pelkästään rintoja/nännejä hyväilemällä (ilman pilluun koskemista). Rinnat ovat raskausaikana tietenkin normaalia herkemmät ja silloin sain siis nännejä hyväilemällä helposti orgasmeja. No, imetysaikana rintojen hyväileminen ei oikein huvittanut, koska tissijutut assosioituivat niin vahvasti imettämiseen. Vaikka imetys sitten aikanaan tietysti loppuikin, rintojen hyväileminen on tuntunut jäävän pitkäksi aikaa vain taka-alalle (vaikka se on miellyttävältä tuntunutkin) ja oikeastaan olen kai ajatellut, että nänniorgasmit eivät olisi enää mahdollisia. Lähikuukausina olen kuitenkin innostunut taas enemmän rintojen hyväilemisestä ja tässä yhtenä iltana miehen hyväillessä nännejäni huomasin orgasmin alkavan lähestyä. Mies osasi jatkaa hyväilyä oikeanlaisella* tavalla ja saavutin siis silloin pitkästä aikaa nautinnon huipun ilman jalkoväliin koskemista.

Nänniorgasmi vaatii ainakin minulla oikeanlaisen kiihottuneen ja vapautuneen mielentilan (ja myös kierron vaihe vaikuttaa rintojen herkkyyteen). Jos runkkaan yksikseni, en yleensä innostu edes rintoihini koskemaan, vaan haen nautinnon vain alapäästä, mutta miehen toteuttamana rintojeni hyväileminen on siis ihanaa. :) Toisaalta nautin myös nipistimien antamasta pienestä kivusta, mutta nänniorgasmia yrittäessä tarvitaan toisenlaista kosketusta.

* ”Oikeanlaista” tapaa on vaikeaa kuvailla ja tarkkojen ohjeiden antaminen olisi todennäköisesti myös vähän turhaa, koska eri ihmiset nauttivat erilaisesta kosketuksesta. Lyhyesti kuitenkin voisi sanoa, että minkäänlainen raju käsittely ei liene yleensä toimivaa, vaan helpommin nänniorgasmiin pääsee hellällä tavalla alkaneella kosketuksella. Eli nännipihoja & nännejä kevyesti silittelemällä ja sitten hellästä hyväilystä siirrytään kohti nännien pientä puristelua. Sormien lisäksi kielen käyttäminen on hyvä lisä. Harjoittelu tekee tässäkin asiassa mestarin – mutta pakolla orgasmin yrittäminen ei kuitenkaan ole hyvä ratkaisu.

Photo by Valeria Boltneva on Pexels.com

5 kommenttia artikkeliin ”Orgasmi vain nännejä hyväilemällä

 1. Crazyrox 20.04.20 / 23:38

  Nänniorgasmeja ei suoranaisesti meidän tapauksessa olla vielä koettu. Nainen tosin tykkää ja kiihottuu kovasti nännien koskettelusta ja imemisestä. Hänen mielestään tuntuu parhaalta, kun otan nännin hampaiden väliin ja puren kevyesti samalla liikutellen hampaita. Kun ollaan aavistuksen verran kivun rajoilla niin hyvä tulee.

  • oceansoul 25.04.20 / 21:29

   Tuollainenkin on tosiaan nautinnollista. :)

 2. Nimetön 21.04.20 / 10:13

  Vaimoni ei ole koskaan voinut sietää nännien hiplaamista, koska ne ovat kosketusherkät huonolla tavalla. Reilusti puristeleminen sitä vastoin ei haittaa, mutta kevyt koskettelu on saanut aikaan ärsyttäviä ja epämiellyttäviä tunteita. Niin, melkein aina.

  Toisen lapsen syntymän jälkeen meillä oli ollut seksitöntä aikaa puolisen vuotta. (Sille ei vaan löytynyt aikaa ja rauhaa, joten oli helpompaa olla kokonaan ilman.) Sitten erään kerran nukkumaan mennessä sivelin vaimoni kaulaa, kuten usein on ollut tapana. Yllättäen hän pyysi, että voisinko sivellä hänen rintojaan. Hän tuntui kiihottuvan nännien ja nännipihojen sivelystä, ja taisin jossain vaiheessa hyväillä niitä suullakin. Ja muistaakseni hän sai silloin orgasmin.
  Tätä ei ole sen koommin tapahtunut. Eikä vaimoni oikein itsekään tiennyt, miksi rintojen hyväily silloin tuntui niin hyvältä.

  • oceansoul 25.04.20 / 21:36

   Näinhän se menee, että se mikä toisesta tuntuu hyvältä, voikin olla toisesta epämiellyttävää. Oli sitten mikä seksiin liittyvä juttu vaan… Ja tuntemukset voi vaihdella esim. kuukautiskierron mukaan ja ne voi myös kokonaan muuttua vuosien saatossa. Siksi mieltymyksistä onkin hyvä keskustella säännöllisesti! Ja mikseipä myös välillä ihan kokeilla uudelleen joitain juttuja, mitkä ei ole ehkä vuosia sitten mieluisalta tuntunut. :)

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.