Uudenlaisia orgasmikokemuksia (osa 1: nänniorgasmi)

Hämmentävää.

Makoilimme miehen kanssa viikonloppuna sängyllä ja juttelimme seksiin liittyvistä asioista. Meillä ei varsinaisesti ollut tarkoitus harrastaa seksiä, mutta keskustelujen seurauksena varsinkin mies alkoi kiihottua ja ryhtyi hyväilemään minua rinnoista. Kiihotuin rintojen hyväilemisestä ja siitä, että tunsin miehen kovan peniksen minua vasten. Yleensä rintojen hyväileminen on minulle ”ihan ookoon” tuntuista, mutta ei todellakaan mitenkään sellaista, että se antaisi suuresti mielihyvää. Tällä kertaa kuitenkin huomasin, että rintojen hyväileminen tuntui todella hyvältä ja pyysin miestäni jatkamaan. Hän hieroi rintojani ja puristeli nännejä ensin hellästi, sitten voimakkaammin. Ja yhtäkkiä huomasin olevani orgasmin kourissa. Eikä se siihen loppunut, sillä sain hetken päästä myös toisen orgasmin samalla tavalla eli pelkästään sillä, että mies kosketteli rintojani. Kertaakaan alapäähäni ei tällä kertaa koskettu.

”Mitä ihmettä”, oli toteamukseni miehelle, joka vain hymyili ja totesi takaisin jotain hormoneista. Jep jep, tähän orgasmiin on kohdallani tosiaan osansa sellaisilla hormoneilla, joita nyt ei ihan joka naisen kehosta aina löydy. Nimittäin raskaushormonit.

Alkuraskauden aikana rintani olivat todella kosketusarat eikä niiden hyväileminen aiheuttanut minulle kuin lähinnä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tämä meni ohi ja nyt rinnat ovat siis normaalitilannettani herkemmät – sellaiset, että niiden hyväileminen tuottaa siis niinkin suurta nautintoa kuin orgasmin. Tämä on (harmi vain) oletettavasti lyhytaikaista iloa, sillä viimeksikin rintani alkoivat erittää esimaitoa jo raskausaikana melko paljon eikä silloin todellakaan tee mieli nännejä puristella… :D

Viime raskaudessa tällaista ”rintojen hyväileminen tuntuu superhyvältä” -vaihetta ei ollut lainkaan tai emme huomanneet hyödyntää sitä, sillä se raskaus oli muutenkin minulle melkoista haluttomuuden aikaa. Mutta onneksi raskaudet ovat erilaisia ja tällä kertaa minua on haluttanut, vaikka väsymys aluksi veikin kyllä pahasti jaksamista.

Mielen voima on tietenkin orgasmissa suuri. En usko, että saisin itse nyt itselleni aikaiseksi orgasmin tissejäni hyväillen (voisihan sitä toki kokeilla ;)), vaan se vaatinee sellaisen kiihottuneen tilan, jonka saan vain mieheni kanssa. En myöskään usko, että tämä nänniorgasmiherkkyys säilyy minulla raskauden loputtua, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Kuten jo aiemmin totesin, rintojeni hyväily on aiemmin elämässä ollut ”ihan jees”, mutta ei se sen suurempia nautintoja ole tuonut. Fysiikkakin siis vaikuttaa. Tässä silti vinkkini, joilla nänniorgasmia ehkä voi yrittää saavuttaa, jos rintojen hyväileminen nautintoa sinulle tuo!

 • Kiihotu esimerkiksi ajattelemalla ja keskustelemalla seksiin liittyviä asioita. Suutele kumppanisi kanssa, kosketelkaa esimerkiksi kasvoja (kaulaa jne.), mutta ei alapäätä. Ainakin jos me olisimme ryhtyneet alapäätäkin koskettelemaan, en olisi malttanut keskittyä saamaan nautintoa vain rintojen kautta, koska se turvallinen ja tuttu klitoriksen hyväily tuo orgasmin lähes 100% varmasti…
 • Kun nainen on jo jonkin verran kiihottunut, rintojen hyväilemisen voi aloittaa. Älkää aloittako mistään nännien puristelusta, vaan hellästä hieromisesta, jonka voimakkuutta voi hiljalleen lisäillä. Kun hierontaa on tehty jonkin aikaa, nännejäkin voi alkaa hyväillä. Aloita silittämällä nännejä varovasti, sitten varovasti niitä sormella puristaen – hieman voimakkuutta aina lisäillen. Me emme tuolloin käyttäneet kieltä tai hampaita, mutta niistä saa varmasti myös hyvän lisän hyväilyyn!
 • Jos hyvin käy, rintojen ja erityisesti nännien hyväileminen johdattaa sinut lopulta orgasmiin. Mutta jos ei, sitten lisätyydytystä voi hakea sieltä jalkovälistä. Rintojen hyväily saattanee ainakin lisätä orgasmin voimakkuutta.

Ihmiset ovat toki hyvin erilaisia, joten toiselle naiselle aivan erilainen lähestymistapa voi olla parempi. Siispä kommentteja aiheesta, kiitos! (Entä onko joku mies saanut orgasmin omia nännejään hyväilemällä?)

Edit: Pakko kai kertoa, että tämä nänniorgasmitaito vaikeutui joskus raskauden ja imetyksen loputtua, mutta edelleen suurta mielihyvää on mahdollista saada oikeassa mielentilassa.

14 kommenttia artikkeliin ”Uudenlaisia orgasmikokemuksia (osa 1: nänniorgasmi)

 1. Ruhtinatar 04.04.16 / 13:08

  Onnittelut raskaudesta!
  Minä olen kerran päässyt hyvin lähelle orgasmia itse omia rintojani hyväilemällä. Enkä ollut silloin raskaana. Tykkään kyllä tosi paljon rintojen hyväilemisestä erilaisilla tavoilla ja se kiihottaa minua kovasti. Tuolloin jokin keskeytti homman, en muista enää mikä. Ehkä lapsi tuli kotiin koulusta tms. Käytin kylmää vettä ja valelin sillä nännejäni. Tarkoitus on ollut opettaa mies hyväilemään rintojani niin, että orgasmi on mahdollinen. Miehelläni tuntuu vaan aina olevan kiire eteenpäin…

  • oceansoul 04.04.16 / 17:49

   Kiitos!

   Hih, nyt sitten vain ehdottamaan miehelle heti seuraavan tilaisuuden tullen, että nyt oikeasti yritetään saada orgasmi vain rintoja hyväilemällä. Eikä eteenpäin siirrytä ennen kuin varmasti on yritetty riittävästi! ;) On nämä erilaiset orgasmit jotenkin vaan kiehtovia, vaikka eihän sillä sinänsä merkitystä ole, millä tavalla sen nautinnon huipun saavuttaa.

 2. Viola Kukkanen 04.04.16 / 17:08

  Onnea ihmisenalusta :) Kiva aihe! Itehän luulin aikoinaan nänniorgasmia huuhaaksi, heh :D Kunnes nykyisen miehen käsittelyssä sain orkun rintoja hyväilemällä ekaa kertaa -sen jälkeen kun sen kerran koki, on ollut aika helppoa jatkossakin. Vaatii tietysti oikeaa mielentilaa ja vapautumista. Mulla selvästi eri päivinä ja hetkinä eri osat kehosta ”janoavat” huomiota. Yleensä mies hyväilee mua melko paljon koko kropasta, ja kun huomaan, että joku kohta on sinä hetkenä erityisen herkkänä, pyydän jatkamaan. Joskus niinkin, että tiedän jo etukäteen haluavani esim. jalkojen tai rintojen hyväilyä ja pyydän sitä :P Mulla oli aiemmin samat fiilikset mitä kuvailin; rintojen hyväily oli ihan mukavaa, mut en osannut kuvitellakaan sen johtavan orgasmiin. Nykyään taas rintoja hyväilemällä saan 90% varmuudella jos vaan jaksaa panostaa niihin yhtään :P Mulle kiihottavinta on juuri hyvin hellästi aloittaminen, ihan jopa vain nänneihin puhaltaminen tai hiuksenhienosti silittäminen/nuoleminen kielenkärjellä. Kielen pyörittely nännien ympäri ja koko rintojen huomiointi. Rintojen puristelusta en niin pidä, ainakaan aluksi, vaan hempeä hellä kosketus sytyttää, sensuelli ja sellanen et mulle tulee arvokas, viehättävä olo. Pikkuhiljaa voi koventaa otteita, mut sitä ei tarvii välttämättä. Joskus mies antaa orkkuja vaan hellällä stimuloinnilla, joskus taas voimistaa stimulointia pikkuhiljaa, jopa aika kovaankin puremiseen saakka :O Tarpeeks monen orkun jälkeen kipukynnys on niin korkea, että pureminenkin vaan kiihottaa ja kipu tuntuu ihanalta (kunhan ei mene yli). Tykkään erityisesti nännien rytmikkäästä puremisesta/imemisestä. Siten, että kipu tulee ja menee, tulee ja menee, aah.. Nänniorkku on parhaimmillaan aika ihana :) Ja eihän se estä jatkamasta alaspäin ;D Meillä on tapana antaa mulle monenlaisia orkkuja ja viimesimmäks kohdunkaulaorkku, paras herkku vikaksi :D

  Olen myös ite saanut annettua itelleni nänniorkun, mut oma seura ei yleensä sytytä leikkimään koko keholla. Itekseni saadakseni nänniorkun tarviin kunnon kiihoketta. Kerran esim. niin, että mies käski mun hyväillä rintojani ja vain niitä sillä aikaa, kun hän kävi suihkussa (oli tulossa miellyttämään mua). Siinä odotellessa kiimaisena ja innolla odottaen miehen hyväilyjä sain nänniorgasmeja yllättävänkin helposti ja nopeasti :O Sen sijaan ihan yksin ei välttämättä innosta edes kosketella rintoihin ollenkaan, vaan siirryn välillä suoraan alapäähän :D

  Maidosta tuli mieleen, että etkö oo antanut miehen imeä maitoa rinnoista :P? Mua/meitä ajatus kiehtoisi, mut sitä tuskin pääsen koskaan toteuttamaan, koska en aio hankkia lapsia. Mut musta ois ihana leikkiä rinnoista tulevalla maidolla ja antaa miehen imeä sitä, ainakin näin ajatuksen tasolla :D Tai päästä maistelemaan jonkun naisen rintamaitoa. Olen kuullut, että jotkut äidit ovat saaneet orkkuja jopa vauvaa imettäessään, ei siinäkään musta mitään väärää ole, ei vaan ite kannata tuomita itseään. Saahan jotkut orgasmin synnyttäessäkin :D

  • oceansoul 04.04.16 / 17:46

   Kiits. :D

   En mäkään koskaan oikein itsetyydytystä harrastellessa ole hyväillyt rintojani, vaan aika suoraan se on siirtymistä sinne alapäähän. Toisen kanssa leikkiessä on enemmän haluja tuntea kosketusta joka puolella kehoa, mutta eipä tosiaan ole orgasmi ennen ollut lähelläkään tällä tavalla…

   Hmm seuraavalla seksikerralla mies saa käyttää suutakin apuna, niin näkee, tuleeko sillä nyt vielä helpommin nautintoa (= nänniorgasmeja) kuin kädellä. Olin vaan niin hämmästynyt siitä, että tämä tuntuu niin superhyvältä, ettei tullut mieleenkään vaihtaa siinä tyyliä, kun orgasmi vain alkoi selvästi yllättäen lähestyä. :D Ja nänninipistimistäkin taitaisi saada nyt nautintoa ihan eri tavalla kuin aiemmin, joten täytyy ne kaivaa laatikon pohjalta käyttöön taas! Pieni kipu kun on mukavaa kyllä. ;)

   En ole viimeksi antanut (/ei mies haluaisi edes) maitoa maistettavaksi rinnasta kuin ihan vain tosiaan lapselle. En pysty yhdistämään siihen juttuun kyllä mitään seksuaalista, mutta onhan sitä jonkin verrankin ihmisiä, joilla on näitä maitofetissejä. :P

 3. Viola Kukkanen 05.04.16 / 17:59

  Mulla ei nänninipistimiä oo, mut olen kerran testannut ja niistä taasen en tykänny, kun kipu on jatkuvaa. Mulle sopii kivussa aaltoilu, sillon se kiihottaa, kun saa aina hetken hengähtää :D Jatkuva kipu alkaa vaan tuntua sietämättömältä.

  Joo, varmasti jos iteltä tulee rinnoista maitoa, sitä on vaikeampi nähdä seksuaalisena :P Sen sijaan ”ulkopuolisena” monia kiihottaa ainakin ajatuksen tasolla maitorinnat. Ehkä se herättää jotain äärivarhaisia, primitiivisiä muistoja :)

  Juu eihän sillä menetelmällä oo väliä, miten orkun saa, vaan et ylipäätään nauttii. Mut ite oon huomannu orkuissa suurta variaatiotakin, voimakkuuskin vaihtelee paljon. Mut silti keinoa oleellisempaa on, että mieli on mukana. Joskus tulee järisyttävä orkku sellaisella tavalla, millä yleensä tulee mieto tai päinvastoin.

 4. Arkijärki 13.11.16 / 11:37

  Mielenkiintoista. En ole itse kokenut, vaikka rintojen hyväileminen tuntuukin hyvältä. Vieläkö saat nänniorgasmeja, siis nyt kun olet jo ilmeisesti synnyttänyt ja imetät?

 5. Kukka 19.12.21 / 12:18

  Olen kerran saanut nänniorgasmin, en ollut raskaana. Mies keskittyi suutelisession jälkeen todella paljon rintoihini ja yhtäkkiä olimme molemmat että mikäs se oli. Toivoisin että hän olisi yhtä kiinnostunut rinnoistani nyt kuin silloin joskus suhteemme alkuaikoina.
  Nykyään saan todella syvän orgasmin masturboidessa jos käytän nänninipistimiä tai puristelen nännejäni sormin samalla kun käytän dildoa joka osuu g pisteeseen tai satisfyeria. 😜

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.