Orgasmit, ennen ja nyt <3

Muistatko ensimmäisen orgasmisi?

Minulla siitä on hämäriä muistoja. Olin teini-ikäinen (n. 14v?) ja itsetyydytys oli jo sinänsä tuttu juttu, jota joskus tuli pimeässä peiton alla harrastettua. Varovasti klitorista hieroen ja joskus (vielä varovaisemmin) sormea sisään työnnellen. Olin tietenkin lukenut orgasmista ja siitä, että useimmilla naisilla se tulee nimenomaan klitorista hyväilemällä. Minua kiinnosti tietää, miltä sellainen kokonaisvaltainen hyvän olon tunne tuntuisi, joten tulihan sitä klitorista hierottua monena iltana. Kunnes sitten kerran huomasin, miten hengitys kiihtyi normaalia voimakkaammin, selkää oli pakko nostaa kaarelle, alapäässä tuntui voimakas tunne ja lopulta koko kehoon levisi aaltoileva nautinnollinen olo. Melko pian sen jälkeen opin, millä tavoin helpoiten orgasmiin pääsen. Ja kun vielä myöhemmin jostain nettikeskusteluista taisin bongata idean käyttää suihkussa apuna hanasta valuvaa vettä, niin yksin kotona ollessa hyödynsin usein kyseistä tekniikkaa. (Ps. Itsetyydytysvinkkejä naisille on jaettu täällä.)

Kun orgasmin saamisen oli kerran oppinut, siitä tuli minulle ikään kuin pakollinen osa itsetyydytyksen / seksin harrastamista. Jos sitä ei saavuta, jotain tuntuu jäävän puuttumaan, vaikka seksi olisikin ollut nautinnollista. Tämä ei ole ollut ongelma, koska minulla ei varsinaisesti ole ollut orgasmivaikeuksia. En siis ole joutunut pakkomielteisesti yrittämään orgasmia – ja sitähän tietenkin on vältettävä seksissä tai orgasmi luisuu helposti vain kauemmas.

17-vuotiaana tapasin mieheni, jonka kanssa päädyimme melko nopeasti sänkypuuhiin. Ne ensimmäiset seksikerrat olivat.. no, aika onnettomia. Mitäpä muutakaan se nyt olisi voinut olla, kun kaksi kokematonta ensimmäisiä kertoja keskenään harrastelee! Mutta kun alkujännityksistä oli päästy useamman (lue: melko monen) kerran jälkeen, niin jossain kohtaa onnistuin jo rentoutumaan niin, että pystyin hyväilemään itseni orgasmiin asti seksin yhteydessä. Melko paljon kauemmin meni siihen, että mieheni onnistui saamaan minut orgasmiin asti, mutta varsinkin suuseksillä se lopulta oli melko helppoa. Runkkausta yksinäänkin on toki myös tullut parisuhteemme aikana välillä harrasteltua. Täysi-ikäistyttyäni ostin ensimmäisen vibraattorinkin, jolla orgasmeja oli helppo saavuttaa.

Emätinorgasmeja en saanut teini-iässä lainkaan. Myöhemmin (20v+) sain sellaisenkin joskus vahingossa jonkin äärimmäisen kiihottuneisuuden seurauksena, mutta ei sitä varsinaisesti tullut kaivattuakaan, kun klitorista hyväilemällä sain orgasmeja suhteellisen helposti. Joitakin kertoja olen saanut myös orgasmin peppuleikeissä värisevällä pumpattavalla tapilla. Ensimmäisen raskauden/synnytyksen jälkeen orgasmiherkkyyteni vielä parani ja lantionpohjalihastreenien jälkeen opin tietynlaisella – suhteellisen voimakkaalla g-pisteen alueen hyväilyllä – saamaan orgasmin myös ilman klitoriksen hyväilyä. Niin ja sitten tulin raskaaksi uudelleen ja hämmästykseksi sain orgasmeja nännien hyväilyllä (!). Tuo nänniorgasmitaidon säilyminen on ollut kysymysmerkki, sillä imetän edelleen enkä siitä syystä halua hyväilyiden kohdistuvan intensiivisesti rintoihini.

Nykyisinkin turvaudun kaikkein mieluiten klitoriksen hyväilyyn, jos haluan saavuttaa orgasmin. Tai oikeammin orgasmeja, sillä kaipaan yleensä useammankin kuin vain yhden orgasmin. Kun panemme mieheni kanssa, saan usein jo yhden tai pari orgasmia (käsin, suulla tai leluilla hyväillen) ennen yhdyntään ryhtymistä ja se on hyvä, jotta kostun tarpeeksi. Silti on kivaa, että orgasmeja voi saada monenlaisilla tavoilla ja joskus niitä voi siis hakea pitkänkin kaavan kautta. Eikä nämä erilaiset orgasmitavat ole vain naisten juttu, vaan miehetkin voivat saada orgasmeja muutenkin kuin penistä hyväilemällä. Ja orgasmeja voi saada ilman ejakulointia.

Kerro ajatuksiasi orgasmeistasi!

Miten saat orgasmin vai oletko vielä jäänyt kokonaan paitsi tästä tunteesta? Mikä on helpoin keino sen saavuttamiseen tai mikä on vaikein? Onko mahdotonta saada orgasmi esimerkiksi vain yhdynnällä? Oletko kokenut peräkkäisiä orgasmeja? Oletko sortunut feikkaamiseen? Onko seksisi mennyt joskus suorituskeskeiseksi orgasmien metsästämiseksi ja homma on mennyt vain huonompaan suuntaan? Onko edes orgasmi sinulle ”pakollinen osa” seksiä vai nautitko tarpeeksi ilman sitäkin?

4 kommenttia artikkeliin ”Orgasmit, ennen ja nyt <3

 1. Kukkanern 07.08.18 / 18:41

  Mä nyt oon orgasmeista kirjoitellut vaikka kuinka :D Mutta eksyin tänne pitkästä aikaa nostalgisesti, joten miksipäs ei vielä kerran miettis orgasmeja ja kiihottuisi samalla niitä muistellessa :) Kirjoitan nyt KERRANKIN lyhyesti :D

  Eka orgasmini oli yhdynnässä, mikä on kai hieman harvinaista. Ekan klittaorkun sain vasta reilu parikymppisenä, nykyisen kumppanini kanssa. Sen jälkeen lähtikin avautumaan kunnolla; kun aiemmin laukesin vain kerran-pari yhdynnässä (ja aina vaan siinä, joko päällä ratsastaen tai lähetyssaarnaajassa), nykyisen kumppanin kanssa pääsin huikealle seksuaaliselle ja henkisen kasvun matkalle. Seksuaalisuus laajeni, kuin olisin koko ikäni elänyt pienessä häkissä, katsellen kaihoisasti vapauteen, ja yhtäkkiä tajuaisin, että portti ei olekaan ollut lukossa, kiinni vain, sen voi työntää auki! Ja seikkailu alkoi, omaan kehoon ja mieleen tutustuminen kunnolla.

  Opin saamaan nänniorgasmeja, polvitaiveorgasmeja, nenää hyväilemällä jnejne. Kunnes opin laukeamaan myös ilman fyysistä stimulointia. Nykyään on koko keho ”valloitettu”, silti edelleen löytyy hitusen uusia tapoja nauttia, ja uudenlaisia mielenmatkoja aina välillä löytyy. Tykkään nimetä erilaisia orgasmityyppejäni ja havaoinnoida niitä. Uida syviin vesiin, syvään pitkään nautintoon. Nautin koko keholla, ja intohimo kumppanini kanssa on edelleen vahva. Nykyään on enemmän sääntö kuin poikkeus, että laukean seksin aikana esileikistä jälkileikkiin lukuisia kertoja. Ei meillä lasketa, mutta arviolta saan 10-50 orgasmia seksin aikana, riippuen miten pitkiä ne ovat. Usein ei ole kuin muutamien sekuntien taukoja orgasmien välissä, sit alkaa taas uusi <3 Käsitykseni seksuaalisuudesta ja hyvästä seksistä on totisesti muuttunut :D Toki hyvää seksiä voi olla se yhden orkun seksikin.

  Kaunista on ollut myös se, että vihdoin sanotaanko noin vuoden sisään myös kumppani on alkanut avautumaan uudella tavalla! Hän on alkanut saamaan useita kokonaisvaltaisia koko kehoa tärisyttäviä orgastisia kokemuksia; kuulemma joskus tuntuvat vielä paremmilta kuin spermaorkku. Joten käytännössä ollaan nykyään molemmat multiorgastisia. Mutta matka jatkuu ja jännä nähdä mihin se vie.. no kuolemaan tietty taatusti, mutta onpahan siinäkin sitten kokemus ;D Ja onpahan sitäkin harjoiteltu, nimittäin orgasmi todella syvimmillään tuntuu kuin kuolisi, ja yllättävää kyllä se on voimaannuttava ja ihmeellinen kokemus.

  Never say never, et koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo eteesi <3

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.