Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit – kaikki suomalaiset kinkyblogit

(Lista on päivitetty viimeksi 1.6.2021.)

Tälle sivulle on kerätty seksiblogeja, joiden pääaiheena on BDSM ja/tai fetissit. Jos sinulla on tähän listaan sopiva seksiblogi tai tiedät muuten kinkyblogin, niin kerro siitä meille täällä.

Huomaa, että jotkut listan blogeista saattavat olla K18 & NSFW. Hymynaamalla (☺) merkitty blogi on ollut aktiivinen lähikuukausina (katsottuna siitä, kun linkkilistaa on viimeksi päivitetty).

***

Tuntematon maa – Verkkolehti ”Näkökulmia kinkyyteen”

Alistumisen anatomia ”Ajatuksia, analyysejä ja kokemuksia BDSM:stä”

Käsi hiekassa ja sinussa ”Kahden aikuisen ihmisen ajatuksia ja kokemuksia BDSM:stä ja kinky-jutuista. Postauksia seksistä, arjesta, BDSM:stä ja elämästä noin yleensä.”

siveyden sipuli ”Tarinoita siveysvyössä olemisesta”

Pure mua! ”pikkuinen pervotyttö kirjoittaa rennolla ranneliikkeellä seksuaalisuuteen liittyvistä ajatuksistaan ja kokemuksistaan.”

Greta kirjoittaa ”Dominoivan naisen ajatuksia ja tarinoita.”

Kinkynautti ”Myöhäisherännäinen mieshenkilö kertoo kokemuksistaan ja ajatuksistaan BDSM-maailmasta.”

The Kinkyphiles ”TPE-suhteessa elävän ja sukupuolinormeja rikkovan parin kirjoituksia ja ajatuksia niin BDSM:stä ja kinkyilystä kuin seksistä ja seksuaalisuudesta, mielipiteitä ja yhteiskunnallista pohdintaa unohtamatta.”

151 ”Tämä on blogi ihmisen konsensuaalisesta omistamisesta ja omistettuna olemisesta. Pienistä ja vähän isommistakin asioista kinkyjen ihmisten arjessa.” (k18)

Slutty Doll (ent. Candy Cumlust) ”Blogimme tulee olemaan aito aikuisen pariskunnan kertomus tutustumisesta BDSM-seksiin.” (k18)

Naapurintyttö köysissä ”Blogi käsittelee hyppäystäni vanilja-ajoista kinkyyden ihanaan maailmaan. Pohdin (kinky) asioita lähinnä omasta ja henkilökohtaisesta näkökulmastani.”

Uhmakas Lilli ”Tätä blogia kirjoittaa 42-vuotias sinkkuäiti, joka on löytänyt uudelleen oman seksuaalisuutensa eron jälkeen. Tämä on matka kohti uutta minää.”

Kellarityttö ”Kirjoittelen elämästä ja ajatuksistani BDSM-parisuhteessa.”

Leikkejä makuuhuoneeseen ”Alistumisesta kiinnostuneen miehen näkymyksiä makuuhuoneen leikkeihin”

Knockin’ Boots (kirjoitukset suomeksi ja englanniksi) ”This blog openly discusses fetishes and fetishism. I discuss these themes both on a personal and a general level.”

BDSM-baarin foorumilla (vaatii kirjautumisen) useita eri blogeja

***

Katso myös listaus seksiblogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla.

Blogit on listattu näissä listauksissa satunnaiseen järjestykseen; kuitenkin niin, että säännöllisesti päivittyvät ovat listan alkupäässä.

5 kommenttia artikkeliin ”Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit – kaikki suomalaiset kinkyblogit

Kommentointi on suljettu.