Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit

(Lista on päivitetty viimeksi 15.1.2018.)

Tälle sivulle on kerätty seksiblogeja, joiden pääaiheena on BDSM ja/tai fetissit. Jos sinulla on tähän listaan sopiva seksiblogi tai tiedät muuten kinkyblogin, niin kerro siitä meille täällä.

Jos haluat löytää listan blogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla, klikkaa tätä linkkiä.

Huomaa, että jotkut listan blogeista saattavat olla K18 & NSFW. Blogit on listattu satunnaiseen järjestykseen; kuitenkin niin, että usein päivittyvät ovat listan alkupäässä. Hymynaamalla (☺) merkitty blogi on ollut aktiivinen lähikuukausina (katsottuna siitä, kun linkkilistaa on viimeksi päivitetty). Emme listaa tähän kuolleita blogeja, mutta blogistamme löytyy erikseen seksiblogiarkisto, jonne on listattu ei-aktiivisia blogeja.

***

Suomenkieliset

Kinkynautti ”Myöhäisherännäinen mieshenkilö kertoo kokemuksistaan ja ajatuksistaan BDSM-maailmasta.”

Madam Jizz  ”Blogimme tulee olemaan aito aikuisen pariskunnan kertomus tutustumisesta BDSM-seksiin.”

Train me guard me love me ”FLR-aiheinen blogi, sisältää myös BDS-materiaalia”

tiemeupkindofgirl ”Seksiä sekä seksuaalisuutta ja kaikkea näihin liittyvää ympäripyörestä kolmekymppisen, bdsm-henkisen/alistuvan naisen näkökulmasta.”

Käsi hiekassa ja sinussa ”Kahden aikuisen ihmisen ajatuksia ja kokemuksia BDSM:stä ja kinky-jutuista. Postauksia seksistä, arjesta, BDSM:stä ja elämästä noin yleensä.”

siveyden sipuli ”Tarinoita siveysvyössä olemisesta”

Naapurintyttö köysissä ”Blogi käsittelee hyppäystäni vanilja-ajoista kinkyyden ihanaan maailmaan. Pohdin (kinky) asioita lähinnä omasta ja henkilökohtaisesta näkökulmastani.”

Tetriksen elämää ”Merkintöjä Isännän ja Tetriksen Dom/sub -parisuhteesta, kotikurista, BDSM:stä kotioloissa ja muualla sekä Tetriksen, alistuvan masokistin, mielenliikkeistä yleensä.”

☺ Piiskaneidon budoaari (Ihmeellinenhuone.fi-verkkokaupan alla toimiva blogi.)

Kurita mua kulta ”Perheenäiti kyllästynyt vaniljaseksiin. Kuinka saada kiltti ja naista kunnioittava perusseksiin täysin tyytyväinen mies mukaan Lutka ja Alistaja leikkiin?”

151 Tämä on blogi ihmisen konsensuaalisesta omistamisesta ja omistettuna olemisesta. Pienistä ja vähän isommistakin asioista kinkyjen ihmisten arjessa.” (k18)

Salainen kattila ”Islan ja Rekon blogi. Blogia kirjoittelemme yhdessä ja erikseen, aiheet koskettelevat seksuaalisuutta monipuolisesti, innostuneesti ja kokeillen.”

Kuiskauksia kaapista ”Jokaisella meillä on takaraivossaan seksuaalisia salaisuuksia, haluja, fetissejä ja mielenkiinnon kohteita. Tässä blogissa 30v bimies kertoo oman elämänsä kaapin salaisuuksista ja haluista pääosin omaksi ilokseen.”

Kellarityttö ”Kirjoittelen elämästä ja ajatuksistani BDSM-parisuhteessa.”

nurkkaanajettuna ”Päälle parikymppinen opiskelijatyttö tutkimassa kirjainyhdistelmää BDSM”

Disaka: Hei beibi anna mulle piiskaa ”Tämä on erilainen ”rakkaus”tarina. Tarina kivusta ja nautinnosta.”

wolf bride preparing for her Master (ei kuvausta)

BDSM-baarin foorumilla (vaatii kirjautumisen) useita eri blogeja

Ammattidominoiden pitämiä blogeja

Villi-Iran blogi

Englanninkieliset

FemDom101 ”Female Dominant, Male Submissive”

Real Life Female Domination ”My name is Mistress Scarlet. I am a dominant female and a sadist. I am now a lesbian. I have a thoroughly subjugated husband who I call bitch-boy. ”

Chaste Diary ”A Finnish amateur graphic designer and amateur writer, with a heavy submissive streak, and fascination with chastity.”

The Kinky Adventures of an Owned sub ”Fairy queer, painslut, polyamorous, naturally submissive and highly analytical” (kirjoittaja on suomalainen, toim. huom.)

Katso myös listaus seksiblogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit

Kommentointi on suljettu.