Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit – kaikki suomalaiset kinkyblogit

(Lista on päivitetty viimeksi 11.6.2019.)

Tälle sivulle on kerätty seksiblogeja, joiden pääaiheena on BDSM ja/tai fetissit. Jos sinulla on tähän listaan sopiva seksiblogi tai tiedät muuten kinkyblogin, niin kerro siitä meille täällä. Myös englanninkieliset käyvät!

  • Jos haluat löytää listan blogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla, klikkaa tätä linkkiä.
  • 11.6.2019: Blogit, joita ei ole päivitetty kesän 2018 jälkeen, on siirretty seksiblogiarkistoon, jonne on listattu ei-aktiivisia blogeja.

Huomaa, että jotkut listan blogeista saattavat olla K18 & NSFW. Blogit on listattu satunnaiseen järjestykseen; kuitenkin niin, että säännöllisesti päivittyvät ovat listan alkupäässä. Hymynaamalla (☺) merkitty blogi on ollut aktiivinen lähikuukausina (katsottuna siitä, kun linkkilistaa on viimeksi päivitetty).

***

Suomenkieliset

Kinkynautti ”Myöhäisherännäinen mieshenkilö kertoo kokemuksistaan ja ajatuksistaan BDSM-maailmasta.”

Aallot ylitseni ”narttutytön bdsm-päiväkirja”

Minusta on moninaiseksi ”Erään naisen seksuaalisuuden kasvutarina” (osittain bdsm-painotteinen)

Candy Cumlust ”Blogimme tulee olemaan aito aikuisen pariskunnan kertomus tutustumisesta BDSM-seksiin.” (k18)

Kahleissani ”Ajatuksia rohkeammasta erotiikasta. Kivuton elämä kertoo, nyt jo aikuisen naisen, matkasta seksuaalisuuden viidakossa.”

siveyden sipuli ”Tarinoita siveysvyössä olemisesta”

Naapurintyttö köysissä ”Blogi käsittelee hyppäystäni vanilja-ajoista kinkyyden ihanaan maailmaan. Pohdin (kinky) asioita lähinnä omasta ja henkilökohtaisesta näkökulmastani.”

nurkkaanajettuna ”Päälle parikymppinen opiskelijatyttö tutkimassa kirjainyhdistelmää BDSM”

Käsi hiekassa ja sinussa ”Kahden aikuisen ihmisen ajatuksia ja kokemuksia BDSM:stä ja kinky-jutuista. Postauksia seksistä, arjesta, BDSM:stä ja elämästä noin yleensä.”

Sinua etsien ”BDSM:llä väritetty deittiblogi täynnä keittiöpsykologiaa”

Knockin’ Boots (kirjoitukset suomeksi ja englanniksi) ”This blog openly discusses fetishes and fetishism. I discuss these themes both on a personal and a general level.”

☺ Ulos lelulaatikosta! ”Blogi keskittyy ageplayhyn ja ABDL-maailmaan.”

Kellarityttö ”Kirjoittelen elämästä ja ajatuksistani BDSM-parisuhteessa.”

Pure mua! ”pikkuinen pervotyttö kirjoittaa rennolla ranneliikkeellä seksuaalisuuteen liittyvistä ajatuksistaan ja kokemuksistaan.”

Tetriksen elämää ”Tositarinoita erään kinkyn elämäntavasta.”

BDSM-baarin foorumilla (vaatii kirjautumisen) useita eri blogeja

Englanninkieliset

Chaste Diary ”A Finnish amateur graphic designer and amateur writer, with a heavy submissive streak, and fascination with chastity.”

Real Life Female Domination ”My name is Mistress Scarlet. I am a dominant female and a sadist. I am now a lesbian. I have a thoroughly subjugated husband who I call bitch-boy. ”

Knockin’ Boots (kirjoitukset suomeksi ja englanniksi) ”This blog openly discusses fetishes and fetishism. I discuss these themes both on a personal and a general level.”

FemDom101 ”Female Dominant, Male Submissive”

Ammattidominoiden pitämiä blogeja

Villi-Iran blogi

***

Katso myös listaus seksiblogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit – kaikki suomalaiset kinkyblogit

Kommentointi on suljettu.