Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit – kaikki suomalaiset kinkyblogit

(Lista on päivitetty viimeksi 27.12.2019.)

Tälle sivulle on kerätty seksiblogeja, joiden pääaiheena on BDSM ja/tai fetissit. Jos sinulla on tähän listaan sopiva seksiblogi tai tiedät muuten kinkyblogin, niin kerro siitä meille täällä. Myös englanninkieliset käyvät!

  • Jos haluat löytää listan blogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla, klikkaa tätä linkkiä.
  • 11.6.2019: Blogit, joita ei ole päivitetty kesän 2018 jälkeen, on siirretty seksiblogiarkistoon, jonne on listattu ei-aktiivisia blogeja.

Huomaa, että jotkut listan blogeista saattavat olla K18 & NSFW. Blogit on listattu satunnaiseen järjestykseen; kuitenkin niin, että säännöllisesti päivittyvät ovat listan alkupäässä. Hymynaamalla (☺) merkitty blogi on ollut aktiivinen lähikuukausina (katsottuna siitä, kun linkkilistaa on viimeksi päivitetty).

***

Suomenkieliset

☺ Pure mua! ”pikkuinen pervotyttö kirjoittaa rennolla ranneliikkeellä seksuaalisuuteen liittyvistä ajatuksistaan ja kokemuksistaan.”

Kinkynautti ”Myöhäisherännäinen mieshenkilö kertoo kokemuksistaan ja ajatuksistaan BDSM-maailmasta.”

Minusta on moninaiseksi ”Erään naisen seksuaalisuuden kasvutarina” (osittain bdsm-painotteinen)

Tetriksen elämää ”Tositarinoita erään kinkyn elämäntavasta.”

Candy Cumlust ”Blogimme tulee olemaan aito aikuisen pariskunnan kertomus tutustumisesta BDSM-seksiin.” (k18)

siveyden sipuli ”Tarinoita siveysvyössä olemisesta”

Käsi hiekassa ja sinussa ”Kahden aikuisen ihmisen ajatuksia ja kokemuksia BDSM:stä ja kinky-jutuista. Postauksia seksistä, arjesta, BDSM:stä ja elämästä noin yleensä.”

nurkkaanajettuna ”Päälle parikymppinen opiskelijatyttö tutkimassa kirjainyhdistelmää BDSM”

Naapurintyttö köysissä ”Blogi käsittelee hyppäystäni vanilja-ajoista kinkyyden ihanaan maailmaan. Pohdin (kinky) asioita lähinnä omasta ja henkilökohtaisesta näkökulmastani.”

☺ Ulos lelulaatikosta! ”Blogi keskittyy ageplayhyn ja ABDL-maailmaan.”

151 ”Tämä on blogi ihmisen konsensuaalisesta omistamisesta ja omistettuna olemisesta. Pienistä ja vähän isommistakin asioista kinkyjen ihmisten arjessa.” (k18)

On se niin ihanaa… ”Nuori nainen on hurahtanut kinkyyn maailmaan.”

Sinua etsien ”BDSM:llä väritetty deittiblogi täynnä keittiöpsykologiaa”

Aallot ylitseni ”narttutytön bdsm-päiväkirja”

Kahleissani ”Ajatuksia rohkeammasta erotiikasta. Kivuton elämä kertoo, nyt jo aikuisen naisen, matkasta seksuaalisuuden viidakossa.”

Knockin’ Boots (kirjoitukset suomeksi ja englanniksi) ”This blog openly discusses fetishes and fetishism. I discuss these themes both on a personal and a general level.”

Kellarityttö ”Kirjoittelen elämästä ja ajatuksistani BDSM-parisuhteessa.”

BDSM-baarin foorumilla (vaatii kirjautumisen) useita eri blogeja

Englanninkieliset

Chaste Diary ”A Finnish amateur graphic designer and amateur writer, with a heavy submissive streak, and fascination with chastity.”

Mistress Scarlet’s Blog ”My name is Mistress Scarlet. I am a dominant female and a sadist. I am now a lesbian. I have a thoroughly subjugated husband who I call bitch-boy. ”

FemDom101 ”Female Dominant, Male Submissive”

Knockin’ Boots (kirjoitukset suomeksi ja englanniksi) ”This blog openly discusses fetishes and fetishism. I discuss these themes both on a personal and a general level.”

Ammattidominoiden pitämiä blogeja

Villi-Iran blogi

***

Katso myös listaus seksiblogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla.

3 kommenttia artikkeliin ”Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit – kaikki suomalaiset kinkyblogit

Kommentointi on suljettu.