Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit – kaikki suomalaiset kinkyblogit

(Lista on päivitetty viimeksi 23.4.2019.)

Tälle sivulle on kerätty seksiblogeja, joiden pääaiheena on BDSM ja/tai fetissit. Jos sinulla on tähän listaan sopiva seksiblogi tai tiedät muuten kinkyblogin, niin kerro siitä meille täällä. Myös englanninkieliset käyvät!

  • Jos haluat löytää listan blogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla, klikkaa tätä linkkiä.
  • 7.11.2018: Blogit, joita ei ole päivitetty vuonna 2018, on siirretty seksiblogiarkistoon, jonne on listattu ei-aktiivisia blogeja.

Huomaa, että jotkut listan blogeista saattavat olla K18 & NSFW. Blogit on listattu satunnaiseen järjestykseen; kuitenkin niin, että säännöllisesti päivittyvät ovat listan alkupäässä. Hymynaamalla (☺) merkitty blogi on ollut aktiivinen lähikuukausina (katsottuna siitä, kun linkkilistaa on viimeksi päivitetty).

***

Suomenkieliset

Kinkynautti ”Myöhäisherännäinen mieshenkilö kertoo kokemuksistaan ja ajatuksistaan BDSM-maailmasta.”

Candy Cumlust ”Blogimme tulee olemaan aito aikuisen pariskunnan kertomus tutustumisesta BDSM-seksiin.”

Kahleissani ”Ajatuksia rohkeammasta erotiikasta. Kivuton elämä kertoo, nyt jo aikuisen naisen, matkasta seksuaalisuuden viidakossa.”

Tetriksen elämää ”Merkintöjä Isännän ja Tetriksen Dom/sub -parisuhteesta, kotikurista, BDSM:stä kotioloissa ja muualla sekä Tetriksen, alistuvan masokistin, mielenliikkeistä yleensä.”

siveyden sipuli ”Tarinoita siveysvyössä olemisesta”

Naapurintyttö köysissä ”Blogi käsittelee hyppäystäni vanilja-ajoista kinkyyden ihanaan maailmaan. Pohdin (kinky) asioita lähinnä omasta ja henkilökohtaisesta näkökulmastani.”

Pure mua! ”pikkuinen pervotyttö kirjoittaa rennolla ranneliikkeellä seksuaalisuuteen liittyvistä ajatuksistaan ja kokemuksistaan.”

nurkkaanajettuna ”Päälle parikymppinen opiskelijatyttö tutkimassa kirjainyhdistelmää BDSM”

Kellarityttö ”Kirjoittelen elämästä ja ajatuksistani BDSM-parisuhteessa.”

Käsi hiekassa ja sinussa ”Kahden aikuisen ihmisen ajatuksia ja kokemuksia BDSM:stä ja kinky-jutuista. Postauksia seksistä, arjesta, BDSM:stä ja elämästä noin yleensä.”

Sinua etsien ”BDSM:llä väritetty deittiblogi täynnä keittiöpsykologiaa”

Knockin’ Boots (osa jutuista englanniksi, osa suomeksi) ”This blog openly discusses fetishes and fetishism. I discuss these themes both on a personal and a general level.”

Mutta kun se tuntuu hyvältä (ei kuvausta, vaippafetissijuttuja)

wolf bride preparing for her Master (ei kuvausta)

Salainen kattila ”Islan ja Rekon blogi. Blogia kirjoittelemme yhdessä ja erikseen, aiheet koskettelevat seksuaalisuutta monipuolisesti, innostuneesti ja kokeillen.”

Piiskaneidon budoaari (Ihmeellinenhuone.fi-verkkokaupan alla toimiva blogi.)

BDSM-baarin foorumilla (vaatii kirjautumisen) useita eri blogeja

Englanninkieliset

Chaste Diary ”A Finnish amateur graphic designer and amateur writer, with a heavy submissive streak, and fascination with chastity.”

Real Life Female Domination ”My name is Mistress Scarlet. I am a dominant female and a sadist. I am now a lesbian. I have a thoroughly subjugated husband who I call bitch-boy. ”

FemDom101 ”Female Dominant, Male Submissive”

Ammattidominoiden pitämiä blogeja

Villi-Iran blogi

***

Katso myös listaus seksiblogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit – kaikki suomalaiset kinkyblogit

Kommentointi on suljettu.