Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit – kaikki suomalaiset kinkyblogit

(Lista on päivitetty viimeksi 17.03.2023.)

Tälle sivulle on kerätty seksiblogeja, joiden pääaiheena on BDSM ja/tai fetissit. Jos sinulla on tähän listaan sopiva seksiblogi tai tiedät muuten kinkyblogin, niin kerro siitä meille täällä.

Huomaa, että jotkut listan blogeista saattavat olla K18 & NSFW. Hymynaamalla (☺) merkitty blogi on ollut aktiivinen lähikuukausina (katsottuna siitä, kun linkkilistaa on viimeksi päivitetty).

***

Tuntematon maa – Verkkolehti ”Näkökulmia kinkyyteen”

Alistumisen anatomia ”Ajatuksia, analyysejä ja kokemuksia BDSM:stä”

Käsi hiekassa ja sinussa ”Kahden aikuisen ihmisen ajatuksia ja kokemuksia BDSM:stä ja kinky-jutuista. Postauksia seksistä, arjesta, BDSM:stä ja elämästä noin yleensä.”

Greta kirjoittaa ”Dominoivan naisen ajatuksia ja tarinoita.”

alistuva aviomies ”Mietteitä naisvaltaisesta suhteesta (FLR), aisurileikeistä ja muista asiaa sivuavista aktiviteeteista. Perustuu todelliseen elämään ja pyrkimyksiin toteuttaa näitä asioita käytännössä.”

Pure mua! ”pikkuinen pervotyttö kirjoittaa rennolla ranneliikkeellä seksuaalisuuteen liittyvistä ajatuksistaan ja kokemuksistaan.”

Rouva D:n päiväkirja ”Koska minä sanon niin. Rouva D ja O elävät konsensuaalisessa, nahantuoksuisessa valtasuhteessaan.”

Kinkynautti ”Myöhäisherännäinen mieshenkilö kertoo kokemuksistaan ja ajatuksistaan BDSM-maailmasta.”

Femdom in My Real Life ”Tämä on BDSM-henkinen sivusto, joka käsittelee feminiinisen voiman haltuunottoa ja samalla kertoo 24/7 D/s-parisuhteesta, eli FLR (female led relationship) -suhteesta.”

Naapurintyttö köysissä ”Blogi käsittelee hyppäystäni vanilja-ajoista kinkyyden ihanaan maailmaan. Pohdin (kinky) asioita lähinnä omasta ja henkilökohtaisesta näkökulmastani.”

151 ”Tämä on blogi ihmisen konsensuaalisesta omistamisesta ja omistettuna olemisesta. Pienistä ja vähän isommistakin asioista kinkyjen ihmisten arjessa.” (k18)

nurkkaanajettuna ”Päälle parikymppinen opiskelijatyttö tutkimassa kirjainyhdistelmää BDSM”

Leikkejä makuuhuoneeseen ”Alistumisesta kiinnostuneen miehen näkymyksiä makuuhuoneen leikkeihin”

BDSM-baarin foorumilla (vaatii kirjautumisen) useita eri blogeja

***

Katso myös listaus seksiblogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla.

Blogit on listattu näissä listauksissa satunnaiseen järjestykseen; kuitenkin niin, että säännöllisesti päivittyvät ovat listan alkupäässä.

5 kommenttia artikkeliin ”Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit – kaikki suomalaiset kinkyblogit

Kommentointi on suljettu.