Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit

(Lista on päivitetty viimeksi 3.8.2017.)

Tälle sivulle on kerätty seksiblogeja, joiden pääaiheena on BDSM ja/tai fetissit. Jos sinulla on tähän listaan sopiva seksiblogi tai tiedät muuten kinkyblogin, niin kerro siitä meille täällä.

Jos haluat löytää listan blogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla, klikkaa tätä linkkiä.

Huomaa, että jotkut listan blogeista saattavat olla K18 & NSFW. Blogit on listattu satunnaiseen järjestykseen; kuitenkin niin, että usein päivittyvät ovat listan alkupäässä. Hymynaamalla (☺) merkitty blogi on ollut aktiivinen lähikuukausina (katsottuna siitä, kun linkkilistaa on viimeksi päivitetty). Emme listaa tähän kuolleita blogeja, mutta blogistamme löytyy erikseen seksiblogiarkisto, jonne on listattu ei-aktiivisia blogeja.

***

Suomenkieliset

Salainen kattila ”Islan ja Rekon blogi. Blogia kirjoittelemme yhdessä ja erikseen, aiheet koskettelevat seksuaalisuutta monipuolisesti, innostuneesti ja kokeillen.”

Kinkynautti ”Myöhäisherännäinen mieshenkilö kertoo kokemuksistaan ja ajatuksistaan BDSM-maailmasta.”

tiemeupkindofgirl ”Seksiä sekä seksuaalisuutta ja kaikkea näihin liittyvää ympäripyörestä kolmekymppisen, bdsm-henkisen/alistuvan naisen näkökulmasta.”

Käsi hiekassa ja sinussa ”Kahden aikuisen ihmisen ajatuksia ja kokemuksia BDSM:stä ja kinky-jutuista. Postauksia seksistä, arjesta, BDSM:stä ja elämästä noin yleensä.”

siveyden sipuli ”Tarinoita siveysvyössä olemisesta”

Naapurintyttö köysissä ”Blogi käsittelee hyppäystäni vanilja-ajoista kinkyyden ihanaan maailmaan. Pohdin (kinky) asioita lähinnä omasta ja henkilökohtaisesta näkökulmastani.”

Tetriksen elämää ”Merkintöjä Isännän ja Tetriksen Dom/sub -parisuhteesta, kotikurista, BDSM:stä kotioloissa ja muualla sekä Tetriksen, alistuvan masokistin, mielenliikkeistä yleensä.”

151 Tämä on blogi ihmisen konsensuaalisesta omistamisesta ja omistettuna olemisesta. Pienistä ja vähän isommistakin asioista kinkyjen ihmisten arjessa.

Kuiskauksia kaapista ”Jokaisella meillä on takaraivossaan seksuaalisia salaisuuksia, haluja, fetissejä ja mielenkiinnon kohteita. Tässä blogissa 30v bimies kertoo oman elämänsä kaapin salaisuuksista ja haluista pääosin omaksi ilokseen.”

Pumpulia ja piiskaa ”Ajatuksia sinkkuelämästä, sen aikana tavatuista sankareista ja kokemuksista. Juuri nyt Nti Pumpuli nauttii suhteestaan Hra Piiskaan ja siitä nautinnosta saatte palasia tekstin muodossa.”

nurkkaanajettuna ”Päälle parikymppinen opiskelijatyttö tutkimassa kirjainyhdistelmää BDSM”

Disaka: Hei beibi anna mulle piiskaa ”Tämä on erilainen ”rakkaus”tarina. Tarina kivusta ja nautinnosta.”

wolf bride preparing for her Master (ei kuvausta)

Satuta jos rakastat ”Ajatuksia kivusta sekä D/s-suhteen aloituksesta ja alkutaipaleesta.”

Dramaqueenitis ”Teatraalisuuteen taipuvainen paatunut sub valaistumisen tiellä”

Kellarityttö ”Kirjoittelen elämästä ja ajatuksistani BDSM-parisuhteessa.”

Savuiset ajatukset ”Kirjoittajana 25v ihmislapsi. Sub, masokistinpoikanen, jos joutuu itsensä lokeroimaan. Etsii sitä kultaista keskitietä itsensä ja maailman välissä.”

Turvasanoja ”Kahden pervobloggaajan vuoroin kirjoittama fiktiivinen jatkokertomus.”

Sinun otteessasi ”Omistettu pikkunarttu, alistuva omalle herralleen.”

BDSM-baarin foorumilla (vaatii kirjautumisen) useita eri blogeja

Pure mua! ”pikkuinen pervotyttö kirjoittaa rennolla ranneliikkeellä seksuaalisuuteen liittyvistä ajatuksistaan ja kokemuksistaan.” — blogitekstit poistettu tällä hetkellä

Ammattidominoiden pitämiä blogeja

Villi-Iran blogi

Englanninkieliset

Chaste Diary ”A Finnish amateur graphic designer and amateur writer, with a heavy submissive streak, and fascination with chastity.”

FemDom101 ”Female Dominant, Male Submissive”

Real Life Female Domination ”My name is Mistress Scarlet. I am a dominant female and a sadist. I am now a lesbian. I have a thoroughly subjugated husband who I call bitch-boy. ”

The Kinky Adventures of an Owned sub ”Fairy queer, painslut, polyamorous, naturally submissive and highly analytical” (kirjoittaja on suomalainen, toim. huom.)

Katso myös listaus seksiblogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla.