Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit – kaikki suomalaiset kinkyblogit

(Lista on päivitetty viimeksi 29.8.2018.)

Tälle sivulle on kerätty seksiblogeja, joiden pääaiheena on BDSM ja/tai fetissit. Jos sinulla on tähän listaan sopiva seksiblogi tai tiedät muuten kinkyblogin, niin kerro siitä meille täällä.

Jos haluat löytää listan blogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla, klikkaa tätä linkkiä.

Huomaa, että jotkut listan blogeista saattavat olla K18 & NSFW. Blogit on listattu satunnaiseen järjestykseen; kuitenkin niin, että usein päivittyvät ovat listan alkupäässä. Hymynaamalla (☺) merkitty blogi on ollut aktiivinen lähikuukausina (katsottuna siitä, kun linkkilistaa on viimeksi päivitetty). Emme listaa tähän kuolleita blogeja, mutta blogistamme löytyy erikseen seksiblogiarkisto, jonne on listattu ei-aktiivisia blogeja.

***

Suomenkieliset

Kinkynautti ”Myöhäisherännäinen mieshenkilö kertoo kokemuksistaan ja ajatuksistaan BDSM-maailmasta.”

Candy Cumlust ”Blogimme tulee olemaan aito aikuisen pariskunnan kertomus tutustumisesta BDSM-seksiin.”

Käsi hiekassa ja sinussa ”Kahden aikuisen ihmisen ajatuksia ja kokemuksia BDSM:stä ja kinky-jutuista. Postauksia seksistä, arjesta, BDSM:stä ja elämästä noin yleensä.”

siveyden sipuli ”Tarinoita siveysvyössä olemisesta”

Naapurintyttö köysissä ”Blogi käsittelee hyppäystäni vanilja-ajoista kinkyyden ihanaan maailmaan. Pohdin (kinky) asioita lähinnä omasta ja henkilökohtaisesta näkökulmastani.”

Tetriksen elämää ”Merkintöjä Isännän ja Tetriksen Dom/sub -parisuhteesta, kotikurista, BDSM:stä kotioloissa ja muualla sekä Tetriksen, alistuvan masokistin, mielenliikkeistä yleensä.”

☺ Mutta kun se tuntuu hyvältä (ei kuvausta, vaippafetissijuttuja)

wolf bride preparing for her Master (ei kuvausta)

nurkkaanajettuna ”Päälle parikymppinen opiskelijatyttö tutkimassa kirjainyhdistelmää BDSM”

Kellarityttö ”Kirjoittelen elämästä ja ajatuksistani BDSM-parisuhteessa.”

Salainen kattila ”Islan ja Rekon blogi. Blogia kirjoittelemme yhdessä ja erikseen, aiheet koskettelevat seksuaalisuutta monipuolisesti, innostuneesti ja kokeillen.”

Pure mua! ”pikkuinen pervotyttö kirjoittaa rennolla ranneliikkeellä seksuaalisuuteen liittyvistä ajatuksistaan ja kokemuksistaan.”

Train me guard me love me ”FLR-aiheinen blogi, sisältää myös BDS-materiaalia”

Piiskaneidon budoaari (Ihmeellinenhuone.fi-verkkokaupan alla toimiva blogi.)

tiemeupkindofgirl ”Seksiä sekä seksuaalisuutta ja kaikkea näihin liittyvää ympäripyörestä kolmekymppisen, bdsm-henkisen/alistuvan naisen näkökulmasta.”

Kurita mua kulta ”Perheenäiti kyllästynyt vaniljaseksiin. Kuinka saada kiltti ja naista kunnioittava perusseksiin täysin tyytyväinen mies mukaan Lutka ja Alistaja leikkiin?”

151 Tämä on blogi ihmisen konsensuaalisesta omistamisesta ja omistettuna olemisesta. Pienistä ja vähän isommistakin asioista kinkyjen ihmisten arjessa.” (k18)

Kuiskauksia kaapista ”Jokaisella meillä on takaraivossaan seksuaalisia salaisuuksia, haluja, fetissejä ja mielenkiinnon kohteita. Tässä blogissa 30v bimies kertoo oman elämänsä kaapin salaisuuksista ja haluista pääosin omaksi ilokseen.”

Disaka: Hei beibi anna mulle piiskaa ”Tämä on erilainen ”rakkaus”tarina. Tarina kivusta ja nautinnosta.”

BDSM-baarin foorumilla (vaatii kirjautumisen) useita eri blogeja

Englanninkieliset

Chaste Diary ”A Finnish amateur graphic designer and amateur writer, with a heavy submissive streak, and fascination with chastity.”

FemDom101 ”Female Dominant, Male Submissive”

Real Life Female Domination ”My name is Mistress Scarlet. I am a dominant female and a sadist. I am now a lesbian. I have a thoroughly subjugated husband who I call bitch-boy. ”

Ammattidominoiden pitämiä blogeja

Villi-Iran blogi

***

Katso myös listaus seksiblogeista, joissa käsitellään seksiä ja seksuaalisuutta yleisemmällä tasolla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Seksiblogeja II: BDSM ja fetissit – kaikki suomalaiset kinkyblogit

Kommentointi on suljettu.