Suomalaiset seksiblogit, älkää kuolko!

Mihin ovat hävinneet lähes kaikki suomalaiset seksibloggaajat? Onko ongelma sama kuin itselläni (ajanpuute) vai siinä, ettei bloggaaminen ole enää niin kiinnostavaa? Nyt enemmän in kun taitaa olla esimerkiksi lyhyet somepäivitykset ja videobloggaaminen, mutta näitä tämän aihepiirin juttuja vain harvempi on valmis kasvoillaan kertomaan. Ylipäätään toki suosituimpia blogeja ovat lifestyle- ja muotiaiheiset, joten pelkästään seksielämästään bloggailevat eivät saavuta useinkaan suuria lukijajoukkoja (ja pienelle yleisölle kirjoittelu voi tuntua tylsältä, jos kommenttejakaan ei satele). Lisäksi osa seksiblogeista kuolee siinä kohtaa, kun parisuhde loppuu.

Ihana CougarWoman bloggailee yleensä melko aktiivisesti, mutta hänen bloginsa ei olekaan vain seksiblogi, vaan paljolti suhteista sun muusta kertoilua. Koukuttavaa!

Rakkautta, intohimoa, erotiikkaa ja maailman paras parisuhde -blogia on aina päivitetty säännöllisen epäsäännöllisesti, joten kenties uusia kirjoituksia taas pian ilmestyy. On muuten kiihottavia ja mielenkiintoisia kirjoituksia heillä usein! Kiihottavaa lukemista löytyy myös Orgasmin jäljillä -blogista, josta vain ei myöskään ole hetkeen uusia kertomuksia löytynyt. Totuuksiakin, mutta tarinoita -blogissa eroottisia tarinoita on julkaistu epäsäännöllisesti jo useamman vuoden; mukavia lyhyitä kiihottavia kertomuksia.

Pure mua! oli mielestäni yksi parhaimpia seksiblogeja. Nykyisin vain kaikki kirjoitukset on mystisesti poistettu. Samoin Pumpulia ja piiskaa sekä Sexxperience-blogi on lopetettu. :(

Aiemmin paljon pitkiä syvällisiä seksijuttuja kirjoitellut Kukkanen on ollut nyt hetken tauolla, mutta toivottavasti kyse on vain pienestä blogilomasta. Jalkojen välistä -blogikin on hetken aikaa ollut ilman uusia päivityksiä, mutta lopetusilmoitusta ei ole annettu, joten kenties saamme taas jossain kohtaa lisää kokemuksia ja ajatuksia seksiaiheista.

Mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja tekstejä sisältävä tiemeupkindofgirl-blogi päivittyy epäsäännöllisesti, joten täällä odottelen innolla, koska päivitysilmoitus taas tulee. Salainen kattila taas on melko uusi (bdsm-)blogi, jonka kirjoitukset ovat olleet kiinnostavia, joten toivottavasti blogi ei loppunut heti alkuunsa. Bdsm-aihepiirin blogeista on mainittava myös Kinkynautti, jolta löytyy paljon kiinnostavia kirjoituksia eikä lopettaminen toivon mukaan ole suunnitelmissa. Käsi hiekassa ja sinussa on useita vuosia jo blogimaailmassa ollut, mutta tämä vuosi on hieman hiljaisempi ollut.

No Sex and the City ei myöskään ole vain perinteinen seksiblogi, mutta paljon aihepiiriin liittyviä hyviä kirjoituksia siis sieltä löytyy. Blogi on päivittynyt säännöllisesti jo pitkään.

Perheenisän ajatuksia avoimesta avioliitosta on (oli?) aihepiiriltään erittäin mielenkiintoinen blogi, mutta tammikuun jälkeen se on hiljentynyt.

Tässä postauksessa en tietenkään ole maininnut läheskään kaikkia blogeja, vaan ne, jotka päällimmäisenä mielessäni ovat olleet. Jos sinun blogisi ei vielä löydy Seksiblogeja I (yleistä seksistä, seksuaalisuudesta ja parisuhteista) tai Seksiblogeja II (bdsm ja muut kinkymmät blogit) -listalta, niin muistahan jättää linkki! Blogista löytyy myös seksiblogilistaus niistä blogeista, jotka eivät enää päivity, mutta joiden vanhoja kirjoituksia voi edelleen lukea.

Housuitta-blogi täyttää muuten ensi vuonna 10 vuotta, ohhoh. :) Vain Dramaqueenitis taitaa olla samaa ikäluokkaa (joka sekin viettänyt hiljaiseloa viimeisen vuoden).

8 kommenttia artikkeliin ”Suomalaiset seksiblogit, älkää kuolko!

  • oceansoul 04.10.17 / 13:49

   Juu kuten sanottu, en tässä ihan jokaista seksiblogia ole maininnut, vaan niitä, joita itse on kai eniten tullut seurattua ja siten mieleen jäänyt. :) 100 naistako -blogi on ollut listattuna kyllä täällä pitkään https://housuitta.com/linkit/seksiblogeja/ , mutta sen sijaan Teekutsuilla-blogi oli uusi tuttavuus. Lisään listalle!

 1. Minä 04.10.17 / 22:42

  Kiitokset maininnasta, ehkä pitäisi olla hieman aktiivisempi :) t. Totuuksiakin, mutta tarinoita

 2. Käsi hiekassa ja sinussa 07.10.17 / 20:55

  Hengissä ollaan ja kiitos maininnasta <3. Meidän arki muuttuu tänä syksynä paljon, kun lapsi muutti tänään pois kotoa ja päästään Peikon kanssa taas paremmin toteuttamaan itseämme.Ehkä blogikin saa taas piristystä uusista kuvioista.

  Hyvää syksyä teille, blogissa muuten tänään julkaistu päivitys.

  //blondi

  Käsi hiekassa ja sinussa: http://molinay.blogspot.fi/

 3. Oona. 13.10.17 / 13:49

  Oh, kiitokset täältäkin maininnasta! Monesti on tullut pohdittua kannattaako tuota blogia edes pitää olemassa kun sitä niin harvoin muistaa/ehtii/jaksaa päivitellä, mutta kai se nyt vielä saa elellä. :) Ja ehkä tämän innostamana sitä vaikka postauksen voisikin kirjoitella..

 4. Kukkanern 23.10.17 / 21:27

  Kiitos maininnasta ja ihana kun huolehdit meistä muista seksibloggaajista <3

  Itse en ole suinkaan lopettanut, päinvastoin kaipuu ja jopa tarve kirjoittamiselle on suuri, lähinnä itseäni varten sillä lukijoita vartenhan en oo missään vaiheessa kirjoittanut ja välillä ihmettelen, miten kukaan ylipäätään jaksaa lukea maratonpostauksiani ja henkilökohtaisia pohdintoja :D Viime aikoina olen ollut kertakaikkiaan liian kiireinen bloggaamiseen :/ Se vähä vapaa-aika, mitä jää, menee eläinten hoitamiseen, asioiden hoitamiseen ja parisuhteeseen. Hyvin vähän jäänyt aikaa millekään muullekaan kivalle; kova kaipuu on maalata, tavata ystäviä enemmän, katsoa leffoa, harrastaa ihanan pitkiä seksisessioita..

  On ollut myös aika kuormittava elämäntilanne mm. homeasunnon takia, mikä on vienyt voimani ja paljon myöskin seksihalujani (näköjään kun tarpeeks kuormittuu, yöunet menee pitkäaikaisesti jne, seksihalut on mahdollista hiipua minimiin myös minulta). Toivon, että marraskuun puolella kun en ole enää joka arkipäivä 7h kiinni työssä, voin taas jatkaa. Ja kunhan pääsen tästä homeasunnosta uuteen kämppään eli toivottavasti mahdollisimman pian. On tässä ollut myös kuukauden, vaiko jo parin kuukauden treenitauko lantionpohjanlihasten treenaamisestakin, ja heti huomaa orgasmien voimakkuuden laimenemisena, eikä ole ihan niin helppoa saada. Hirvittää jo valmiiksi se pettymys, mikä tulee kun seuraavan kerran koetan treenata. Ei auta muuta kuin nousta pohjalta, jälleen, ja rakentaa kunto huipputasolle uudelleen. On se onneksi tehty ennenkin, aina ei ole vain voimavaroja kaikkeen.

  Kiva oli huomata, että täällä Housuitta-blogissa oli tullut uusia kirjoituksia :)

 5. kinkynautti 30.10.17 / 15:41

  Ei ole tarkoitus vielä lopettaa, vaikka välillä kirjoittaminen ottaakin voimille. :)

  Tällä hetkellä lähinnä latailen akkuja, ja odottelen, josko keksisi jotain hyvää aihetta kirjoitukseen. Jotain on aina tekeillä, mutta mitään uutiskynnyksen ylittävää ei ole tapahtunut.

  Ja kun hiljaisista bloggaajista nyt puhutaan…
  Et ole vieläkään vastannut keväällä kirjoittamaani yksäriviestiin. >:D

  • oceansoul 02.11.17 / 21:51

   Hups. Oon kyl niin huono vastailemaan (pitkiin) maileihin. Luen usein kännykällä silmäillen silloin kun lapset ehkä kerrankin leikkii nätisti keskenään… En kännykällä yleensä jaksa kirjoitella vastauksia, jos ei joku oikeasti tärkeä juttu ja sitten se helposti jääkin, jos ei heti jaksa, kun seuraavan kerran koneelle istahtaa. :|

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.