Seksinovelli: Pikkujoulut (vieraskirjoitus)

Tämä novelli on nimimerkin ”Irkku” lähettämä. Häneltä on aiemmin julkaistu mm. novellit ”Opintomatka Pariisiin”, ”Paluu keväiseen Pariisiin” sekä ”Etätyöpäivä”.

Tarinaa kerrotaan kaikkien kolmen osapuolen näkökulmista.

***

Pikkujoulut

Ilmari kertoo:

Olin juuttunut talouspuolen naisten pöytään. Menossa oli ties monesko kuohuviinipullo ja naiset olivat hyvässä nousuhumalassa. Kun kello lähestyi yhtätoista, firman TJ nousi lavalle ja ilmoitti pikkujoulujen vakavan ohjelman nyt päättyneen. Olisi aika siirtyä hotellin yökerhoon, joka oli kokonaan varattu firman väelle. Paikalla oli tunnettu bändi ja piikki olisi auki aamuneljään. Väki hurrasi ja taputti käsiään ja alkoi siirtyä kohti hotellin aulaa.

Pari pöytämme naisista nousi ja sanoi menevänsä huoneeseensa ehostamaan itseään yön kohtaamisia varten. Brita, kolhon näköinen viisissäkymmenissä oleva firman talousjohtaja, ei pitänyt kiirettä, vaan kaatoi loput juomat minun ja Malluksi esittäytyneen palkanlaskennan naisen laseihin. Brita oli viisissäkymmenissä oleva ilmeisen lapseton ja miehetön hoikka ja kireäilmeinen nainen. Hän pukeutui aina tiukkaan mustaan jakkupukuun kuten nytkin, ja hänen kantansa varmaan kopisisivat, vaikka hän kulkisi paljain jaloin. Olin ollut firmassa vasta pari kuukautta myyntipuolen johtotehtävissä, ja olin todennut, että hän oli kokouksissa äärimmäisen tehokas ja analyyttinen, mutta en ollut nähnyt hänen koskaan hymyilevän. Mallu oli piirteiltään pehmeämpi ja kuohuviini oli saanut hänen hauskasti kikattamaan. Hänen synnyttäneen naisen vartalollaan oli tiukka vaaleanpunaisin paljetein koristelu kotelomekko, joka oli sen näköinen, että se repeytyy viimeistään ennen valomerkkiä pikkujoulujen jatkojen painikisoissa.

Tyhjensimme lasimme ja teimme lähtöä, kun Brita ehdotti, että kävisimme lasillisella hänen huoneessaan. Ilta oli nuori ja ehtisimme hyvin yökerhoon hieman myöhemminkin. Mallulle tämä sopi ja seurasimme Britaa hissiin, jolla nousimme hotellin ylimpään kerrokseen.

Brita oli varannut itselleen kokonaisen sviitin, varmaan firman piikkiin. Avaran olohuoneen ikkunoista avautui näkymä yölliseen lumisateen peittämään kaupunkiin. Brita ohjasi meidät sohvalle istumaan ja avasi jääkaapista ottamansa samppanjapullon. Hän kaatoi juomaa laseihimme ja sanoi menevänsä laittamaan vaahtokylvyn valmistumaan kylpytilan poreammeeseen. Vilkaisimme Mallun kanssa toisiimme, ja Brita kiirehti sanomaan, että hän mielellään lepäisi hetken kylvyssä. Mallu voisi tulla hänen kanssaan, jos halusi. Minä voisin käyttää sillä välin sviitin saunaa, jos siltä tuntui.  

Kylpytilasta alkoi kuulua poreammeen pulputusta, ja Brita viittasi ovelta Mallun mukaansa makuuhuoneen puolelle. Minä jäin tarkastelemaan baarikaapin sisältöä. Kaadoin itselleni lasin viskiä, ja näin ikkunan heijastuksesta, kuinka naiset menivät kylpyhuoneeseen hotellin vaaleat kylpytakit yllään. Tyhjensin lasini ja menin makuuhuoneeseen, jossa naisten vaatteet olivat levällään korkean ja leveän vuoteen päällä. Riisuuduin, ja menin pyyhe lanteitteni ympärillä kylpytilaan, jossa naiset makasivat poreammeessa samppanjalasit kädessään. Menin saunaan ja heitin löylyä kiukaalle, joka oli vielä kovin haalea ja sauna oli muutoinkin kuiva. Hetken istuttuani menin ottamaan suihkun ja vedin pyyhkeen ympärilleni. Kun tulin poreammeen viereen, Brita pyysi minua täyttämään heidän lasinsa. Otin pullon ja kurottauduin kaatamaan juomaa, kun Brita sanoi minun mahtuvan hyvin altaaseen. Vilkaisin Malluun, joka pidätteli kikatustaan. Pudotin pyyhkeeni ja solahdin heidän väliinsä.

Mallu kertoo:

Istuin pöydässä Britan vieressä ja tunsin itseni hepsankeikaksi, kun kikatin, mutta se johtui varmasti siitä, että en ollut kovin tottunut alkoholin käyttäjä.  Brita oli tyyliinsä uskollinen ja tiukka vaikka oli juonut jo jonkin verran, mutta häneen se ei tehnyt minkäänlaista vaikutusta.  Kivettyneet kasvot ja tiukat huulet. Hänen luisevaa vartaloaan peitti musta kotelomekko ja samaan sävyyn pikkutakki, nyt tosin napit olivat rennosti auki. 

Itselläni oli vaaleanpunainen paljettimekko, mikä oli jäänyt tiukaksi lapsien teon jälkeen, mutta ajattelin sen sopivan näihin kemuihin ja ei olisi niin väliä, vaikka saumat ratkeisivat.  Muistan viimevuoden pikkujoulut, jolloin meno oli niin villiä, että saumoja repeili itse kultakin.

Toimari ilmoitti, että yökerho oli kokonaan meille varattu ja olin innoissani, koska pääsin niin harvoin nykyisin yöelämään.  Brita kumosi lasinsa tyhjäksi ja ehdotti lasillista huoneessaan minulle ja uudelle kaverille, Ilmarille, joka oli tullut firmaan vasta muutama kuukausi sitten.  Olin kiinnittänyt häneen huomioni jo aikaisemmin työn merkeissä.  Miehessä oli jotakin hauskaa ja yllätyksellistä, en oikein tiennyt mitä, mutta hän oli helposti lähestyttävä.

Kikatin hänen vieressään, kun menimme hissiin Britan pitäessä vakaan ilmeensä.  Minua jännitti, että mitähän tästä seuraisi, kun muistan edelliset Britan lasilliset? 

Seisoin Ilmarin edessä hississä ja tunsin hänet ehkä vähän liian lähellä itseäni ja tunsin vaivautuneeni, mutta en kuitenkaan siirtynyt pois, vaan seisoin hänen edessään ja odotin hissin pysähtymistä.  Kun se siten tapahtui, niin polveni notkahtivat ja horjahdin Ilmaria vasten, mutta hän otti minut vastaan, eikä muuta. Rintani pomppasivat tiukassa puvussani, mutta eivät onneksi pullahtaneet kokonaan ulos, noloa.

Huoneessa oli kaunis näköala.  Ilmari katseli ikkunasta lumista maisemaan, kun Brita pyysi häntä sohvalle ja kaatoi meille kaikille lasilliset samppanjaa. 

Ilmarin yllätykseksi Brita ilmoitti haluavansa poreisiin ja lähtikin laskemaan ammeeseen vettä.  Itse en yllättynyt, koska tiesi Britan haluavan aivan varmasti koeajaa uuden myyntipuolen hepun.  Brita osasi nämä jutut.  Minä taas kikattelin ja menin Britan perässä makuuhuoneeseen riisumaan hänen toiveidensa mukaan.  Oli ihana tunne saada liian kireä mekko pois päältä.

Katselin Britan laihaa vartaloa ja ajattelin, että tuohon runkoon saa vaikka minkälaiset vaatteet kauniisti ripustettua, mikään ei pursua ja kiristä samoin kuin omassa ropassani.

Brita kertoi Ilmarille, että hän voisi ottaa baarikaapista itselleen jotakin rohkaisevaa ja tulla saunaan, jos haluaisi.  Ja Ilmaria ei tarvinnut paljoa odotella, kun hän ilmestyi pyyhe lanteillaan eteemme ja laski pyyhkeen lanteiltaan ja kääntyi kysyäkseen tekaistun kysymyksen:

– Onko sauna täällä?

– On, Brita vastasi.

Katsoin silmät kiiluen Ilmaria ja hänen miehistä kokonaisuuttaan ja kikatin käsi suuni päällä.  Hän meni saunaan ja me jäimme porealtaaseen juomaan samppanjaa ja nauttimaan lämpimästä vedestä, missä oli valtavasti hyväntuoksuista vaahtoa.  Brita ojenteli jalkojaan ja siveli niiden pintaa.  Itse yritin pysyä ammeessa ja vaahdossa.

Kuuntelimme Ilmarin heittäessä löylyä, kuinka kiuas vastaili sihinällään.  Hetken siellä oltuaan Ilmari tuli ja meni suihkuun.  Kuin huomaamatta hän seisoi edessämme pyyhe löyhästi lanteillaan ja Brita sanoi hänenkin sopivan vaahtoihin kanssamme.  Ilmari laski pyyhkeen lattialle ja nousi reidet tiukkoina altaaseen.  Katselin miestä ja unohdin omani.

Brita kertoo:

Siinä istuimme ja joimme kuoharia.  Toimari tyylilleen uskollisena nauratti meitä, tai muita, mutta minua eivät hänen juttunsa saaneet oikein enää syttymään.  Viime pikkujouluissa sain hänen ”johtamisestaan” ihan tarpeekseni.  

Mallu kikatti tuttuun tyylinsä saatuaan muutaman lasin kuoharia.  Hän oli välillä niin ärsyttävän iloinen ja kaikkien kaveri.  Itse en tuollaiseen hekotukseen lähde mukaan, mutta muuten sitten kyllä olen melko innokas.

Suoristelin hamettani, mikä oli tiukasti vartalossani kiinni ja oioin selkääni ja sääriäni, kun huomasin toimistolle tulleen uuden myyntijohtajan seuraavan toimiani.  Katseemme kohtasivat ja huomasin hänessä paljon puhuvaa elekieltä.  Huomattuani tämän aloin ylireagoida liikkeissäni.  Olihan minulla moitteeton vartalo, vaikka en omistanutkaan samanlaisia isoja rintoja kuin Mallu, joka jatkoi kikatustaan.

Toimari kertoi, että yökerho olisi meidän käytössämme aamutunneille saakka, mutta minä ajattelin ensin mennä varaamaani sviittiin vaahtokylpyyn ja toivoin saavani sinne seuraa uudesta tuttavuudesta, Ilmarista.  Mallu oli tietysti halukas tulemaan myös.  Hän kertoi miehensä olevan perinteinen lauantaisaunamies ja muulloin kai runkkaili itsekseen puuvajassa ja katseli nettipornoa.  Mallu oli viime vuoden pikkujouluissa melko villi, kun alkuun pääsi.  Olihan hän ihan vetävän näköinen, vaikka lasten jälkeiset kilot olivat jääneet lanteisiin ja reisiin, ehkä pysyvästi.  

Nousin ja join lasini tyhjäksi.  Ehdotin Mallulle ja Ilmarille lasillista  sviitissäni ja he olivat suostuvaisia tulemaan.

Hississä Mallu yritti vanhanaikaista horjahduskikkaa, mutta Ilmari ei siitä ollut moksiskaan, vaan eläytyi Mallun fantasiaan olemalla pelastaja.

Hissi pysähtyi ja ojensin avainkortin Ilmarille, joka aukaisi oven kohteliaasti.  Ohitin hänet ja kuin varkain koitin hänen valmiuttaan ja tunsin sen olevan hyvässä mallissa.

Kaadoin meille lasilliset samppanjaa ja join omani lähes yhdellä kulauksella ja kerroin meneväni vaahtokylpyyn.  Katseeni kutsui Ilmaria, sanoja ei tarvittu.  Ilmari taitaakin olla pelimies, ajattelin ja menin laittamaan veden valumaan porealtaaseen.  Kaadoin kylpyvaahtoa, ehkä liiankin paljon, mutta ei se haitannut, koska vaahto oli kohta asuinamme.

– Mallu, tuletko kanssani vaahtoihin? sanoin ja kävelin Ilmarin luo. – Baarikaappi on käytettävissäsi, jos haluat rohkaisu, sanoin ja riisuin häntä katseellani.

– Kiitos, Ilmari sanoi hänen katseensa viipyillessä minun vartalollani.

– Voit mennä saunaan, se on lämmin, sanoin ja poistuin makuuhuoneeseen.

Mallu riisui liian ahdasta paljettimekkoaan pois päältään, jolloin pelkäsin saumojen ratkeavan jo nyt.  Pudotin takkini lattialle ja taivutin käsiäni saadakseni hameeni vetoketjun auki, mutta en saanut.  Pyysin Mallulta apu ja hän oli heti valmis auttamaan.

– Sinulla on niin kaunis vartalo, Mallu sanoi ja hiveli kättään selkääni pitkin.

– Kiitos, vastasin ja pudotinmekon hitaasi yltäni lattialle ja samalla paljastin paljaan vartaloni.  En tarvinnut mekkoni alle mitään hiertämään kuin vain kalliin hajuveden. – Tule perässä, minä menen, sanoin ja poistuin kylpyhuoneeseen, missä amme oli täyttynyt valtavalla vaahtovuorella.  

Nousin porealtaaseen ja peitin itseni nyt vaahdolla.  Mallu tuli heti perässäni ja laskeutui minua vastapäätä istumaan ja ihaili vaahtoa.  Nostin sääriäni vuorotellen ja hivelin niiden pintaan tuoksuvaa vaahtoa, kun Ilmari ilmestyi saunan ovelle vain pyyhe lanteillaan ja kysyi saunaa, vaikka tiesi missä se oli.  Hän pudotti pyyhkeensä ja näin hänet edessämme koko komeudessaan.  Mallu kikatti käsi suunsa päällä, mutta minulta pääsi suustani:

– Vau, no huh huh.  Älä ole liian kauan kuumassa, odotamme sinua.

Ilmari meni saunaan ja heitteli vettä kiukaalle muutamia kertoja.  Saunan ovi aukesi ja siinä hän seisoi punakkana ja terhakkaana.

– Haluatko tulla vaahtoihin kanssamme, sanoin.

Ilmari tuli täydessä varustuksessa keskellemme istumaan.  Aloin lämmetä, mutta jatkoi vaahdon hieromista sääriini ja rintoihini.

Ilmari kertoo:

Vettä loiskahti laidan yli kun solahdin naisten väliin.  Mallu nauroi ja puhalteli vaahtoa nenästään yrittäen juoda vaahdon peittämästä samppanjalasistaan. Tunsin hänen reitensä omaani vasten, ja hän vetäytyi hieman kauemmaksi minusta. Brita lepuutti päätään altaan laitaa vasten ja piti silmiään kiinni porealtaan suuttimen puhaltaessa suoraan peräaukkoani vasten. 

Mallu ojensi minulla lasinsa ja join siitä hieman, kun tunsin Britan käden reidelläni. Hän hiveli sen sisäpintaa kunnes tavoitti kivekseni, joita hän tunnusteli ja punnitsi sormillaan. Minulla oli ollut puolierektio jo altaaseen laskeutuessani, mutta nyt minulla seisoi jo kunnolla. Brita alkoi kosketella penistäni, joka sykki hiljaa vesipyörteiden mukana.  Vilkaisin Malluun, joka katseli meitä mietteliään näköisenä kaulaltaan vaahtoa pyyhkäisten.

– Minun täytyy mennä pissalle, ei saa katsoa, hän sanoi ja nousi vedestä vaahdon valuessa hänen pulleista rinnoistaan. Yritin katsoa toisaalle, kun Brita nousi mitään sanomatta ja seurasi Mallua. Katselin hänen trimmattua vartaloaan hänen hävitessään lasitiiliseinän taakse ja tyhjensin hänen altaan reunalle jättämänsä lasin. 

Naiset tulivat hetken kuluttua kylpytakit yllään ja menivät olohuoneeseen. Kävin nopeasti suihkussa ja seurasin heitä pyyhe lanteitteni ympärillä. Minulla seisoi vielä oikein kunnolla, ja yritin painaa kaluani alaviistoon pyyhkeen helman peittoon ajatellen, että mitähän tästä vielä seuraakaan. Leikki leikkinä, mutta työpaikan leikeissä kannattaa vähän varoa, mihin kaikkeen samppanjahumalan yllyttämänä oikein ryhtyykään. Maanantaina kun pitäisi tavata taas töissä ja vaatteet päällä.

Naiset istuivat sohvalla kylpytakit puoliksi avoimina. Brita täytti laseja ja ojensi minulle yhden. Samassa hän vetäisi pyyhkeeni alas ja seisoin heidän edessään kaluni sojottaessa kohti Britan kasvoja. Mallu tirskahti, kun Brita tarttui penikseeni ja veti minut lähemmäksi. Hän tiputti sille muutaman tipan samppanjaa ja painoi Mallun päätä kohti sojottavaa terskaani. Mallu katsoi minuun ja nuolaisi varovasti penikseni sivusta nauruaan pidätellen. Brita painoi hänen päätään lähemmäksi ja ohjasi terskani Mallun suuhun. Mallun silmät pyöristyivät Britan alkaessa liikuttaa lantiotani ja seuratessa aivan läheltä kuinka terskani liukui sisään ja ulos Mallun punattujen huulten välistä. Työnsin lantiotani pidemmälle, ja Mallu yskähti kaluni upotessa liian syvälle hänen kurkkuunsa. 

Mallu vetäytyi hieman ja pyyhki hetken silmiään. Samassa Brita pyörähti lattialle Mallun eteen, nosti hänen jalkansa sohvalle ja painoi päänsä niiden väliin. Mallu kiljahti ja tarrasi kaluuni, kuin hukkuva pelastusrenkaaseen. Hän yritti vetäytyä taaemmaksi, mutta Brita piteli hänen lanteitaan ja liikutti päätään edestakaisin Mallun jalkovälissä. Mallu alkoi vingahdella ja työnsi lopulta lantiotaan eteenpäin imien kaluani syvälle suuhunsa ja päästellen erilaisia huokailuja ja voivotteluja vingahtelunsa seassa.

Vetäydyin irti Mallusta ja menin polvilleni Britan taakse. Tartuin hänen treenattuihin pieniin pakaroihinsa ja työnsin kaluni syvälle hänen sisäänsä. Brita ei päästänyt ääntäkään jyystäessäni hänen tiukkaa emätintään pohjaan saakka, kunnes laukesin. Kun vaivuin lattialle näin Britan nousevan sohvalle ja suutelevan Mallua suulle tämän maatessa voipuneena sohvatyynyjen päällä.

Mallu kertoo:

Ilmari istui väliimme veden loiskuessa altaan reunojen yli.  Yritin juoda samppanjalasista, missä tuoksuvaa vaahtoa alkoi olla enemmän kuin itse samppanjaa.  Minua nauratti.  Olin varmasti  hieman hiprakassa, mutta sillain hyvällä lailla.  Katselin Ilmaria ja tunsin hänen reitensä omaani vasten.  Vetäydyin kauemmaksi. Ilmari oli kiinnostunut Britasta, näin sen hänen ilmeistään.  

Käytin minun ja Britan yhdessä jo vuosia sitten sopimaamme koodikieltä.

– Minun pitää mennä pissalle, ei saa katsella.  

Nousin vaahto ylläni ja meni suihkuun.  Kuulin veden loiskuvan siihen malliin, että Brita oli tulossa perässäni aivan kuin olimme aikoinaan suunnitelleetkin.  Ilmari jäi yksin altaaseen, mutta uskon hänen tulevan perässä samoin kuin jokainen aikaisempinakin vuosina.

Seisoin vielä vaahtoavana, kun Brita alkoi suihkuttaa minua ja hieroa toisella kädellään ihoani puhtaaksi.  Minua alkoi naurattaa, koska kutian niin helposti.  Minä vuorostani suihkutin Britan jäntevän vartalon kiiltävän märäksi.  Puimme aamutakin yllemme ja menimme olohuoneeseen. 

Kaikki eteni tutun kaavan mukaisesti.  Ilmari tuli perässämme aivan kuin pitikin.  Hänen varsin hyvännäköisestä  vartalostaan valui vettä kokolattiamatolle.  Lanteilla oleva pyyhe ei pystynyt peittämään hän erektiotaan, vaikka hän sitä yritti käsilläänkin peittää.

Istuin sohvalla liian pienessä kylpytakissani, mistä ei paljoakaan jäänyt arvailujen varaan mitä paketti sisältäisi.  Brita ojensi minulle ja Ilmarille samppanjalasit, mistä en ennättänyt maistaa, kun huomasin Ilmarin sojottavan terskan edessäni.  Laskin lasini pöydälle, koska tiesin mitä Brita halusi ja hän oli aina ollut johtaja, joka määräisi tapahtumille suunnan, paitsi viime vuonna, kun toimari sekoitti koko toiminnan omilla fantasioillaan.

Katselin, kun Brita valutti Ilmarin seisokin päälle lasistaan samppanjaa ja ohjasi sen sitten kasvojeni eteen.  Katsoin Ilmaria ja minua alkoi taas naurattaa, mutta Brita ohjasi koko komeuden suuhuni ja antoi tuon miehen lanteille rytmin.  Penis suussani meinasi välillä tukehtua, mutta selvisin.  Ilmari huokaili ja äänteli tyytyväisenä, kun jatkoin hänen imemistään.

Kiihotuin ja tunsin, kuinka Brita imi klitoristani ja puristi pakaroitani saaden imuunsa rytmin.  Hänen kielensä oli edelleen taitava.  Voihkin ja tartuin kädelläni Ilmarin kaluun, ehkä liiankin lujaa, mutta en voinut juuri nyt muuta.  Brita haaroissani teki taikojaan. Otin Ilmarin kalun uudelleen kokonaan suuhuni ja imin sitä nyt ahnaasti hänen äännellessä yhä kovemmin.  Olimme molemmat saapumassa päätepysäkille, mutta silloin Ilmari irrottautui minusta ja meni Britan taakse ja alkoi panemaan häntä takaapäin hurjalla paineella ja silloin hän laukesi ja niin minäkin.  Nousin sohvalle, kun Brita tuli viereeni ja suuteli minua painaen kielensä suuhuni ja huokaili edelleen kiihottuneena.

Brita kertoo:

Istuin altaassa pää taivutettuna altaan reunaa vasten ja hieroin vaahtoa vartalooni, kun Ilmari tuli keskellemme istumaan.  Hän siirtyi lähemmäksi minua ja sain mahdollisuuden koittaa hänen seisokkiaan.  Hyvältähän tuo tuntui.  Laitoin silmäni kiinni ja liikutin kättäni edestakaisin liikkein terskan noustessa täyteen valmiuteen.  Odotin, että Mallu lausuisi yhteisen koodikielemme sanat, jolloin pääsisimme askeleen eteenpäin.  Ja sieltä ne tulivat:

– Minun pitää mennä pissalle, ei saa katsoa.

Irrotin otteeni Ilmarin peniksestä ja nousin vaahdon valuessa Mallun perässä ja menin suihkuun.  Laskin suihkulla vettä Mallun runsaan vartalon päälle ja hieroin kädelläni hänen ihonsa pintaa.  Mallu otti suihkun ja naurahdellen pesi vaahdot iholtani.  Puimme kylpytakit yllemme.  Mallun takki oli liian pieni, mutta sillä ei olisi mitään merkitystä, koska kohta sen kuitenkin riisuisin.  Jätin oman aamutakkini edestä auki kuin oven, mistä voisi kulkea sisään.

Kaadoin meille samppanjaa ja ojensin lasit molemmille Mallulle ja Ilmarille, joka oli tullut perässämme vettä valuvana, vain pyyhe löyhästi lanteillaan.  Huomasin hänen erektionsa ja sen, että hän yritti sitä käsillään peittää, mutta minä kiskaisin pyyhkeen pois ja siinä se nyt oli täydessä valmiudessaan, aivan kuin olin suunnitellutkin.  Minä olin kapellimestari ja nuo kaksi soittivat minun tahtiini.  

Otin kovasta kalusta kiinni ja vedin muutaman edestakaisen liikkeen katse liimautuneena Ilmariin, lukien hänen tahtotilaansa.  Kaadoin lasistani kuohuvaa ilolientä terskan päälle ja ohjasin sen sitten Mallun suuhun.  Mallun tummanpunaiset huulet upottivat sen kokonaan  kitaansa vähän välillä yskähdellen.  Annoin Ilmarin lantiolle hitaan rytmin ja Mallu imi kyrpää saaden Ilmarin voihkimaan ja huokailemaan nautinnosta.  Mallu teki hyvää suullaan ja ajattelin tehdä hänelle samoin.  Heittäydyin hänen jalkojensa väliin ja puristin kynteni hänen pakaroihinsa ja imin hänen klitoristaan ja nuolin saaden hänet ujeltamaan hyvästä olosta.  Tunsin Mallun laukeavan aivan kohta, kun samassa tunsin Ilmarin kalun työntyvän takaapäin sisääni ja liikkuvan siellä rajusti edestakaisin.  Imin Mallua ja Ilmari pani minua, kunnes laukesi.  Hänen pehmennyt kalunsa valui ulos minusta ja Mallu siirtyi sohvalle selällensä makaamaan ja huokailemaan nautinnostaan.  Menin hänen eteensä ja suutelin häntä rajusti ja työnsin kieleni hänen kitaansa tuntiessani hyvää oloa.

Ilmari kertoo:

Nojasin kyynärpäähäni ja katselin sohvalla tosiinsa kietoutuneita vartaloita. Mietin, että olipa kyytiä, enpä ollut moista ennen kokenut. Olin ajatellut välttyä pikkujoulusähläämisiltä, mutta tämä oli nyt kyllä jotain aivan muuta. Se taisi olla Mallulle eka kerta naisen kanssa, mutta hän näytti nauttivan siitä. Toivottavasti syyllisyys ei iske minun imemisestäni aamukrapulassa kotona puuroa keitellessä. No, elämässä sattuu ja tapahtuu. Tuo Brita oli kyllä aivan oma tapauksensa, vaikka olihan se pitänyt arvata, että hän oli lesbo ja näköjään niitä lesboja, joille panokin maistuu, kun tilanne sopivasti sellaiseksi asettuu.

Brita nousi sohvalta ja meni alastomana baarikaapille. Katselin hänen treenattua pientä vartaloaan sen kiillellessä kaupungin valoissa huoneen hämärässä. Hän kaatoi minulle viskin ja join sen yhdellä kulauksella. Brita seisoi hajareisin ylläni ja käänsi minut jalallaan selälleni. Mallu oli noussut sohvan laidalle kylpytakkiaan kohennellen ja katseli meitä hiuksiaan selvitellen, kun Brita laskeutui hitaasti kasvoilleni ja painoi lämpimän kostean pillunsa suulleni ja alkoi hieroa itseään edestakaisin. Minun oli hieman vaikea hengittää, mutta annoin hänen jatkaa. Tunsin, kuinka Mallun kädet kietoutuivat kaluni ympärille hänen alkaessaan hieroa sitä uudelleen pystyyn. Lopulta tunsin hänen lämpimän emättimensä laskeutuvan sen päälle hänen kihertäessään hiljaa ratsastuksensa tahdissa. 

Minun piti saada henkeä ja työnsin Britaa ulommaksi. Hän nousi ylös ja vaihtoi paikkaa Mallun kanssa. Mallu levittäytyi pakaroineen kasvoilleni Britan painaessa kaluni syvälle sisäänsä. Mallun pillu oli suurempi ja pehmeämpi kuin Britan ja minun täytyi hetki etsiä asentoa, jotta saatoin hengittää hänen hieroessaan pilluaan kieltäni vasten aina peräaukkoonsa saakka, joka maistui hieman suolaiselta. Puristelin hänen rintojaan ja huomasin Britan imevän niitä vuorotellen. 

Naiset keinuivat päälläni toisiaan nuollen ja hyväillen, kunnes taas laukesin ja jäin voimattomana katselemaan, kuinka he painautuivat kuusysiin ja nuolivat toisensa loppuun saakka.

Makasimme pitkään aivan hiljaa, kunnes kysyin, että pitäisiköhän meidän liittyä muiden joukkoon yökerhon jatkoille.

Mallu kertoo:

Istuin sohvalla kaikkeni antaneena.  Haroin hiuksiani ja katselin Britaa ja Ilmaria, kun heidän vauhtinsa alkoi uudelleen kiihtyä.  Kikatin ja katselin hetken, mutta sitten päätin mennä mukaan, koska en tiedä koska taas saisin  oikein kunnolla panna, nyt tai ei ehkä? Ainakaan pitkään aikaan.  Nousin ja lähestyin näitä kahta ja huomasin Ilmarin olevan jo valmis pienelle leikilleni. Hieroin hänen valtavaksi paisunutta meisseliään muutaman kerran ja kuulin hänen huokailevan nautinnosta, mutta Britan istuessa hänen naamallaan vähän jopa pelkäsin miehen tukehtuvan.  Brita oli raju ja halusi kaiken nautinnon itselleen.

 Menin hajareisin hänen ylleen ja laskin itseni hänen kovana seisovan kalunsa päälle, sen hitaasti upotessa kokonaan sisääni, värisin sisältä ja tunsin kalun nuolevan jokaista poimua sisälläni.  Liikutin itseäni hitaasti ylös ja alas.  Kuinka kiihottavaa tämä olikaan.  Oli mahtavaa, kun olimme saaneet uuden panijan työyhteisöömme.  Rajua panoa ainakin pikkujouluissa.  Olihan sitä kopiohuoneessakin pantu oikein porukalla, mutta yksi sen taitaja oli jo lähtenyt talosta.

Brita tarttui minua kädestä ja osoitti minulle paikan Ilmarin kasvoille.  Mies saisi nuolla minuakin samalla kuin Brita ratsastaisi hänen kalunsa sisällään kohti laukeamistaan.  Tunsin Ilmarin vähän tukalan tilanteen, mutta ei häntä varmasti haitannut, koska hän imi minua ahnaasti ja voihkin hänen kasvoillaan samalla, kun Brita imi nännejäni Ilmarin niitä puristellessa rajuin ottein. 

Ilmari pyysi saada henkeä ja laukesi suihkuten Britan kuitenkin jatkaessa rynkytystään, niin pitkälle kuin se vain oli mahdollista.  Brita ei ollut vielä saanut kaikkea mitä oli halunnut.  Hän paiskasi minut lattialle ja kävi kiinni haaroihini samalla levittäen omat haaransa kasvoilleni ja aloin nuolla häntä.  Jatkoimme hetken, mutta sitten melkein samaan aikaisesti laukesimme.  Olin aivan märkä ja reiteni vapisivat.  Olin saanut taas kunnon orgasmit.

Avasin silmäni ja näin Ilmarin katselevan meitä tyttöjä.  Hän varmasti mietti, että minkälaiseen työpaikkaan hän oli tullut. 

Brita kertoo:

Nousin sohvalta ja ajattelin, että nyt on saatava kunnon, no, viskipaukku ja sitten voisin jatkaa uuden myyntijohtajan ajelua.  Mies varmasti luuli, että minulle riittäisi tämä, mutta hän kyllä erehtyy.  Halusin miestä ja Mallun pillun nuoleminen ei ollut minulle ihan se sama kuin kunnon kulli sisälläni.  Halusin vähän ehkä rajumpaa seksiä kuin Mallu, mutta tyydyin nyt siihenkin, että saisin oikean orgasmin tuon miehen ihan hyvänkokoisesta kyrvästä.

Ojensin viskin Ilmarille ja join omani huikalla.  Mies lattialla edessäni, mikä tilaisuus, ajattelin.  Painoin korkoni Ilmarin rintaan ja painoin hänet lattiaa vasten.  Kävelin hajareisin hänen yläpuolellaan ja istuin hitaasti hänen kasvoilleen ja liikutin itseäni hänen nuollessa ja imiessä klitoristani.  Hän puristeli vartaloani ja voihki hyvästä olostaan ja varmaan siitäkin, että olin alistanut hänet alleni.  Ilmari oli nyt minun vallassani.  Mies ei voi kuin nuolla ja panna, juuri niin kuin halusin.  Huomasin Mallun tulleen taakseni ja istuvan Ilmarin kyrvän päällä hitaasti siinä ratsastellen.  Mies voihki allani ja välillä puri minua, mutta se teki vain hyvää.  Kiihotuin ja halusin nyt tuon kyrvän sisääni.  Osoitin Mallulle hänen paikkansa Ilmarin kasvoille ja itse himosin tuota märkää ja seisovaa kyrpää sisääni.  Puristeli samalla Mallun isoja rintoja ja tarjosin niitä Ilmarille, joka imi niiden nännejä venytellen hampaillaan.

 Istuin hänen kyrpänsä päälle ja annoin sen kulkea sisälläni.   Juuri kun olin laukeamassa, niin Ilmari ehti ensin.  Jäin vielä vähän vajaaksi, joten heitin Mallun lattialle ja imin hänen märkää vaginaansa samalla, kun hän minun.  Ei paljoakaan tarvittu, kun huusin valtavasta hyvästä olosta, minkä tunsi haaroissani.  

Avasin viimein silmäni ja huomasin Ilmarin katselevan meitä tyttöjä.  

– Olihan pano, sanoin ja nousin ylös.

Ilmari halusi, että lähtisimme lopulta muiden joukkoon viettämään pikkujoulua, mikä oli melkein unohtunut.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.