Seksinovelli: Paluu keväiseen Pariisiin (vieraskirjoitus) / osa 2

Tämän tarinan on lähettänyt meille julkaistavaksi nimimerkki ”Irkku”.

Tarina on pitkä, joten se on jaettu kahteen osaan.

Lue ensimmäinen osa täältä.

***

Illalla menimme syömään lähellä olevaan perinteiseen ranskalaiseen ravintolaan, Moulin de la galettaan.  Ravintola sijaitsi Rue Lepic kadun päässä tunnusomaisena maamerkkinään tuulimylly, tietysti.  Emme jaksaneet lähteä tänä iltana kauemmaksi etsimään illallista. 

Menimme ravintolan baaritiskille ottamaan alkudrinkit.  Mr.Gray tilasi meille Grand Marnier appelsiinilikööriä, mikä oli alkuperäistä ranskalaista sitruslikööriä jo vuodesta 1880. Lisäksi juomaan tuli appelsiinimehua ja samppanjaa.  Mr.Gray ojensi kauniin lasin minulle.  Juoma oli haluja kiihottavaa, joten se sopi erinomaisesti ennen ruokailua.

Istuimme ja nautimme juomasta.  Mr.Gray jutteli tuttavallisesti baarimestarin kanssa ranskaksi jotain.  En ymmärtänyt, mutta huomasin heidän välillään olevan muutakin kuin asiakassuhteen.  Meni lähemmäksi Mr.Graytä ja suutelin häntä.  Huomasin baarimestarin seuraavan tilannetta.

Meidät tultiin hakemaan pöytäämme.  Joimme juomat loppuun ja nousimme.  Mr.Grayn katse viipyili baarimestarissa.

– Kaikki hyvin? kysyin pöytään istuttuamme.

– Kyllä, kaikki on hyvin.  Erinomaisesti, Mr.Gray vastasi.

Tarjoilija ojensi ruokalistat ja kysyi juomatilaustamme.  Mr.Gray pyysi itselleen Pinot noir Loire, punaviiniä ja minulle Chardonnay d`Ardeche valkoviiniä.  

Juomat olivat sopivia tilaamiemme ruokien kanssa.  Mr.Gray tunsi lihanhimoa ja halusi puolikypsää sisäfileettä liekitettynä, ja minä halusin sinisimpukoita valkoviinissä rapean ranskalaisen leivän kanssa. 

Tarjoilija tuli pöytämme viereen ja liekitti Mr.Grayn fileen saaden huomiomme. Se on aina niin hieno esitys, kun liekit roihuavat. 

Mr.Gray tilasi meille jälkiruoaksi Creme bruleet.  Perinteinen ilta, ajattelin.  Päättyisikö se myös perinteisesti?

Ruoka oli loistavaa.  Mr.Gray meni baariin ja pyysi baarimestaria valmistamaan meille French coffeet, konjakkia, vahvaa kahvia, sokerilientä ja valuvaa kermavaahtoa pinnalle.  

Istuimme ja katselimme kuluvaa iltaa.  Sivelin Mr. Grayn niskaa.  Hän halusi käydä sukimassa partaansa.  Istuin yksin ja katseli muita ruokailemassa olevia.  Ravintolan täytti hyvät tuoksut ja puheensorina.  Taustalla rauhallinen pianomusiikki.  

Mr.Gray viipyi, nousin ja lähdin puuteroimaan kasvojani.  Ravintolassa oli ulkoterassi talojen välisellä sisäpihalla.  Päätin mennä katsomaan.  Terassi oli tyhjä, vain lyhdyt valaisivat tilaa.  

Huomasin kasvien takana Mr.Grayn ja baarimestarin.  Menin lähemmäksi.  Mitä ihmettä?  Jäin paikoilleni seisomaan ja katsomaan baarimestarin upottaessa valtavan kalunsa Mr.Grayn suuhun.  Baarimestari voihki Mr.Grayn hyväillessä hänen reisiään samalla imien hänen kaluaan ahnaasti suuhunsa, kunnes hän laukesi ja voihki sulkien suunsa, päästämättä ääntäkään.  Mr.Gray nousi tuolilta seisomaan ja aukaisi housujensa etumuksen.  Hänen jäykkä kalunsa osoitti suoraan baarimestaria, joka alkoi kalua liikutella kasvoillaan ja huulillaan hamuten sen jäykkää vartta.  Katselin ihmeissäni kuin elokuvaa.  Baarimestari imi Mr.Grayn kalua saaden hänet vaikeroimaan ja liikuttamaan itseään imujen tahtiin.  Hän otti baarimestarin hiuksista kiinni ja painoi kaluansa hänen suuhunsa saaden orgasmin pidättäen mielihyvän huutonsa sisällään.  He istuivat vastakkain Mr.Grayn alkaessa suudella baarimestaria himokkaasti. Hän laittoi vielä sykkivän kalunsa housuihinsa ja nousi lähteäkseen.  Baarimestari jäi haromaan tummaa kiharaista tukkaansa. Hän oli ehkä kolmekymppinen mies.  Hänen piirteensä olivat veistoksellisen kauniit, jos niin voi miehestä sanoa, ja miksi ei voisi.  

Mr.Gray meni pöytäämme istumaan katsellen ympärilleen minua etsien.  Tulin naistenhuoneesta kuin en olisi nähnyt mitään. 

Palasimme asunnolle.  Seisoin ikkunan edessä nauttien edelleen niin kauniista maisemasta.  Mr.Gray tuli luokseni tuoden samppanjalasin tullessaan ja ojensi sen minulle. Hän kietoi kätensä ympärilleni ja liikutteli niitä hitaasti välillä puristaen vartaloni eri kohdista.  Nojasin häntä vasten ja nautin käsien liikkeestä.  

– Mennään huomenna hierojalle, Mr.Gray sanoi korvaani.

– Ah, se olisi taivaallista olla kokovartalokäsittelyssä, vastasin.

– Huomenna saat sellaisen, Mr.Gray lupasi.

Rakastelimme perinteiseen tyyliin, niin kuin olin ajatellutkin illan päättyvän.  Perinteet kunniaan, naurahdin ja nukahdin Mr.Grayn iholle.

Aamulla heräsin vuoteesta yksin.  Mr.Gray oli poissa. Menin suihkuun.  Ovi kävi, kuulin.  Hän palasi.  Huusi minulle käyneensä hakemassa meille croissantit aamukahvin kanssa.  Seisoin juoksevan veden alla ja kuuntelin hänen puhettaan.  

Kiedoin pyyhkeen päälleni ja toisen hiuksiini.  Menin hänen luokseen keittiöön, missä hän valmisti kahvia mutteripannullaan.  Kahvin tuoksu täytti tilan.  Suutelin hänen niskaansa ja halasin hänen rintaansa takaapäin.  Mr.Gray kääntyi ja suuteli minua.  Hän se osasi.  Hän avasi pyyhkeeni hitaasti ja pudotti sen maahan.  Mutteripannusta roiskui kahvia hellalle.  Hän siirsi pannun sivuun.  Hän otti rintani käsiinsä ja suuteli niitä haukkaillen ja ahmien niitä suuhunsa.  Hän istui keittiön pöydän vieressä olevalle tuolille ja veti minut lähelleen.  Suutelin häntä. Istuin hänen syliinsä.  Kiihotuin.  Ajattelin eilistä iltaa ja mustatukkaista nuorta miestä ja hänen kaluaan Mr.Grayn suussa, missä oli nyt minun kieleni.  

Mr.Gray avasi housunsa ja jäntevä kalu oli taas valmiina uppoamaan minuun kokonaan.  Istuin sen päälle ja aloin liikuttaa lanteitani se liikkuessa märkänä ja liukkaana sisälläni.  Mr.Gray nousi ja nosti minut työpöydälle ja levitti jalkani painaakseen kalunsa sisälleni nyt voimalla. Hän oli raju.  Hän voihki ja huusi ranskaksi jotain, mistä en vieläkään ymmärtänyt mitään.  Hän olisi voinut huutaa, vaikka kahviinsa maitoa, mutta minä vain otin vastaan hänen rajut työntönsä niin pitkälle kuin kalua riitti.  Mr.Gray laukesi sisääni ja hän tuntui olevan aivan loppu.  Hänen jalkansa tärisivät.

– Istu alas, sanoin hänelle.

Hän istui.  Annoin hänelle lasin vettä.  Pelästyin, että tämä oli liikaa hänelle.  Hän joi vettä ja sanoi: – Että teki hirveän hyvää, liian hyvää.

Menin jälleen suihkuun.  Puin ylleni ja menin juomaan kahvia ja syömään croissantini.

Päivällä lähdimme kävellen kohti Hotel Four Seasonia, jossa Mr.Gray tiesi olevan tasokasta hierontaa.  Matkasimme jalan, vaikka matkaa olikin nelisen kilometriä.  Halusimme katsella kaunista Pariisia ja kävely kaiken naimisen välillä ei olisi lainkaan huono juttu.  

Saavuimme Avenue Georgelle, missä hotelli sijaitsi. Hotellin sisäänkäynti jo lupasi luksusta.  Aulassa marmori kiilsi ja kukka-asetelmat mittasuhteiltaan ja kauneudeltaan elokuvamaisen kauniita ja tuoksuvia.  Menimme vastaanottoon, missä Mr.Gray puhui ranskaa ja nainen siistissä asussaan opasti meidät Spa-osastolle, missä hieroja jo odottaisi meitä.  Lähdimme meille osoitettuun suuntaan.  Katselin lumoutuneena kaikkea ympärilläni olevaa.  Hotellin asiakkaat eivät varmasti olleet duunareita.  

– Mitä maksaisi yö täällä, kysyin Mr.Grayltä.

– Vajaan tonnin, Mr.Gray vastasi.

– Euroa? kysyin tarkentaakseni. 

– Niin, euroa, Mr.Gray vastasi.

Mieletöntä ajattelin, mutta olisihan se taas niitä, Once in a Lifetime.  Tonni yöstä, mietin.

Saavuimme Spahan.  Siellä oli valmiina kaikki, paitsi minä ja hän.  Nuori nainen tuli luoksemme ja ohjasi meidät tilaan riisuaksemme vaatteemme.  

Siirryimme pehmeissä ja hyvältä tuoksuvissa kylpytakeissamme allasosastolle.  Altaan reunalla oli rivissä valkoisia divaaneja, joiden pää päässä oli kuomu kuin lastenvaunuissa.  Oliko tarkoitus nukkua päiväunia? ajattelin ja asetuin makuulle, samoin Mr.Gray.  

Hetken levättyäni nousin ja menin altaaseen uimaan.  Mr.Grayn katsellessa alastonta vartaloani veden hyväillessä ihoani.  Sukelsin ja nautin uimisesta, kunnes näin meitä lähestyvän liian komean näyn.  Mies tiukassa vartalossaan, lihaksia juuri sopivasti, ei liian pullisteleva.  Kauheeta, voiko tuo olla elävä näky? Ajattelin ja siirsin märät hiukset pois kasvoiltani.  Mies käveli minun luokseni ja kyykistyi altaan reunalle.  Hänen reitensä saivat minut haukkaamaan vettä keuhkoihini.  Hän ojensi treenatun käsivartensa minulle ja veti märän vartaloni viereensä.  Katsoin Mr.Graytä, joka sanoi:

– Hän on sinun hierojasi.

En saanut sanaa suustani.  Minun hierojani oli mies, jota olisin voinut naida heti ilman hierontaakin.

Mies otti minua kädestä ja lähti viemään kohti jotain, en tiedä mitä, mutta seurasin häntä.  

Tulimme pienemmän altaan reunalle.  Mies piti edelleen kädestäni ja laskeutui portaita edelläni altaaseen ja minä perässä.  Hän istui altaan pohjalla olevalle portaalle ja veti minut eteensä.  Hänen kätensä liikkuivat vartalollani painavin ja hierovin liikkein.  Olin kuuma ja hän tiesi sen.  

Hän laski minut altaaseen vatsalleni.  Pidin portaasta kiinni pysyäkseni pinnalla, sillä nyt ei ollut se hetki, jolloin haluaisin hukkua.  Mies tuli taakseni ja liu`utti jalkani auki toisistaan ja tuli taakseni jatkaen selkäni hierontaa voimakkain liikkein.  Istuin hänen syliinsä käsien hieroessa rintojani ja reisiäni, alavatsaani ja niskaani, sekä kaulaa.  Kävin jo niin kuumana, että ajattelin kohta ottavani tuon komistuksen väkisin.  Hän painoi minua itseään vasten hieroen minua nyt kaikilla lihaksillaan.  Hän suuteli kaulaani, puri sitä.  Liu`utin itseni hänen otteestaan ja menin keskelle allasta hän perässäni.  Kiedoin itseni hänen ympärilleni ja tunsin hänen valtavan kalunsa reisilläni.  Hamusin sitä käsilläni.  Hieroja hieroi itseään minua vasten ja painoi kookkaan kalunsa sisääni.  Tunsin, että sain orgasmin heti, huusin hänen survoessa jäätävää kaluaan sisälleni ja ulos.  Hieroja kiihdytti tahtiaan ja kouri rintojani lihaksikkailla käsillänsä.  Kohta hukun, mutta ei haittaisi, jos nyt elämäni loppuisi, koska tämä oli joka tytön unelma, ajattelin.  Valtava kalu sisälläni laukesi, huusin ja kaakeleiden kaiku vastaili minulle.  Hieroja veti kalunsa sisältäni ja jatkoi hieromistani.  Hän oli valinnut oikean ammatin, taidoista päätellen.  Hän suuteli minua ensimmäisen kerran ja sekin oli kuin  hierontaa.  Kiihko jatkui, mutta hän lopetti ja auttoi minut ylös altaasta ja talutti Mr.Grayn viereen.  Kiitin ja lysähdin divaanille kaikkeni saaneena.  Join samppanjaa ja yritin rauhoittua.

– Piditkö? Aukesivatko jumit? Mr.Gray kysyi ja hymyili tietäen mitä sain.

– Kyllä aukesivat ja jotkut muutkin kuin jumit, vastasin ja nauroimme molemmat.

Makasimme hetken ja keräsin voimia.  Lähdimme ja pukeuduimme, ehostin itseäni ja punasin huuleni.  Menimme hissillä kattoterassille.  Näkymä oli taas mitä kaunein.  Valaistu Eiffel-torni ja Pariisi illan hämärässä.  Istuimme kaiteen vieressä olevaan pöytään, missä oli valkoinen liina, kynttilöitä ja valkoisia ruusuja suurissa tiukoissa kimpuissa.  Olenko unessa? ajattelin.

Mr.Gray tilasi jotain tarjoilijalta.  Vain hetkeä myöhemmin meille tuotiin laakeissa laseissa tummanpunaiset ja jääkylmät mansikka- Margaritat.  Kahvia ja kolmekerroksisella tarjoiluvadilla erilasia pieniä leivoksia ja suolaisia suupaloja.  Tarjoilija kaatoi kahvia kuppeihin, valutti kuuman maidon sekaan ja ripotteli kahvimurut vaahdon pintaan.  Tunsin olevani kuninkaallinen.

Istuimme hiljaa ja nautimme tarjoiluista ja huikeasta maisemasta.  Mr.Gray oli jälleen yllättänyt minut täydellisesti.

– Mitä huomenna on luvassa? kysyin.

– Lepopäivä, Mr.Gray vastasi.  Jospa nautitaan toisistamme huomenna.

– Ehkä olisi viisasta, vastasin.

Yksi kommentti artikkeliin ”Seksinovelli: Paluu keväiseen Pariisiin (vieraskirjoitus) / osa 2

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.