Eroottinen tarina: Opintomatka Pariisiin (vieraskirjoitus) osa 1

Tämän tarinan on lähettänyt meille julkaistavaksi nimimerkki ”Irkku” ja hän on lupaillut jo myös jatkotarinaa, joten jättäkäähän kommentteja, mitä mieltä olitte tarinasta!

Tarinassa nainen matkustaa Pariisiin tarkoituksenaan tutustua ranskalaiseen ravintolakulttuuriin, mutta ravintolakulttuurin lisäksi hän pääsee tyydyttämään seksihalujaan. Eräässä baarissa hänen vierelleen istahtaa harmaahiuksinen mies, joka paljastuu suomalaiseksi kirjailijaksi. Molemmilla vaikuttaa pyörivän mielessä samanlaiset ajatukset ja seksiin siirrytään suoraan baaritiskillä… Miten naisen matka Pariisissa jatkuu sen jälkeen ja millainen kirjailijan teoksesta mahtaa tulla?

Tarina on pitkä, joten varaa lukemiseen riittävästi aikaa. :) Tarina on jaettu kahteen osaan.

***

Opintomatka Pariisiin

Istuin lentokoneessa matkalla Pariisiin.  Tarkoituksenani oli tutustua ranskalaiseen ravintolakulttuuriin.  Hain ideoita uuden kahvilani konseptiin. Tuotevalikoimaa, jollaista ei olisi muilla.

Istuin ikkunapaikalla katsellen ikkunasta pilviä ja auringon nousua.  Tunsin olevani lähellä jotakin kaukaista.  Lentoemäntä toi kahvia ja täytetyn croissantin. Haukkasin sitä murujen putoillessa rinnoilleni.  Nuolin kielelläni muruja suupielistäni, kun huomasin vieressäni istuvan nuoren miehen seuraavan kieleni liikkeitä.

Nuori mies istui kauniin tyttöystävänsä kanssa toisiansa hiljaa kosketellen. Mies hiveli tyttöystävänsä paljasta säärtä.  Tytön punainen lyhyt hame paljasti hänen nuoret ja hoikat säärensä.  

Käänsin katseeni takaisin ikkunasta näkyvään pumpuliseen pilvihattaraan.  Join kahvini ja söin rapisevan croissantini.  Lentoemäntä haki tarjottimen pois.  Nojasin tuolissani taaksepäin ja suljin silmäni.  

Kone laskeutui ajallaan Pariisin Charles De Gaullen kentälle.  Seisoin ulkona odottamassa taksia monien muiden matkustajien tavoin. Poltin savukkeen.  Vieressäni istunut nuori pariskunta seisoi jonkin matkan päässä minusta.  Mies löysi minut katseellaan ja veti tyttöystävänsä itseensä kiinni alkaen suudella häntä katse minuun vangittuna.  Katselin miehen toimintaa ja imin savukkeestani pitkän henkosen.  Miehen kädet kulkivat tytön pakaroilla ja hän ahmi tämän huulia omiensa sisälle.  Tytön hiukset heiluivat puuskittaisen tuulen voimasta.  Mies ei siirtänyt katsettaan minusta.  Muut matkustajat seurasivat nuoren parin kiihkeää toimintaa toisilleen hiljaa hymyillen.  

Musta ja kiiltävä Citroen-merkkinen taksi pysähtyi eteeni. Kuljettaja nousi auttaakseen vetolaukkuni auton tavaratilaan.  Ojensin laukkuni hänelle ja lähetin lentosuukon nuorelle miehelle. Istuin taksin takaistuimelle, suljin oven ja heilutin hänelle kuin kuninkaallinen, ja hymyilin näyttäen lopuksi peukkuani.

Taksi vei minut Pariisin keskustassa olevaan Pullman Paris Eiffel Tower Hotelliin.  Ilmoittauduin asiakkaaksi ja lähdin korkojeni kopistessa marmorilattiaan kohti hissiä ja sviittiäni, joka sijaitsi hotellin yhdeksännessä kerroksessa.  

Huoneen ikkunoista näkyi Eiffel-torni jykevänä pystyssä sojottaen.  Katselin sen uljautta verhojeni raosta.  Kylpyhuoneessa oli amme. Laitoin veden juoksemaan täyttääkseni sen.  Lavuaarin reunapöydällä oli erilaisia pulloja, joissa oli kylpyvaahtoa, shampoota ja hoitoaineita.  Otin kauniisti muotoillun pullon ja lorautin siitä ammeeseen veden alkaessa vaahdota ja tuoksua houkuttelevalta.

Menin makuuhuoneeseen, missä oli valtavan leveä parivuode silkkilakanoiden ja muhkeiden tyynyjen koristaessa sen kutsuvuutta.  Seinällä modernit lamput loivat hämyistä valoa huoneeseen.  

Riisuin matkan aikana nuhjaantuneen mekkoni.  Asettelin  pitsiset ohuet rintaliivin vuoteelle ja pudotin pikkuhousuni lattialle.  Katsoin itseäni makuuhuoneen kultareunaisesta kokovartalopeilistä. Rintani olivat isot, mutta yhä ryhdikkäät, vyötäröni kapea ja lanteeni leveä, kasvoni kauniit.  Huokaisin ja annoin käsieni kulkea kylkiäni pitkin ja palata reisien sisäpinnan kautta rintojen päältä hiuksiini, jotka avasin valloilleen heilutellen niitä puolelta toiselle.

Menin kylpyhuoneeseen ja astuin ammeeseen.  Vesi oli lämmintä ja täynnä vaahtoa.  Istuin ja sivelin vaahtoa käsivarsilleni päätäni ammeen reunaa vasten taivuttaen, suljin silmäni ja annoin käsieni kulkea vartalollani.  Ajattelin lentokentällä olleen nuoren miehen ahnasta suuta tyttöystävän huulilla ja kaulalla.  Hivelin itseäni ja tunsin punan nousevan kasvoilleni.  Puristelin rintojani nännien noustessa pystyyn.  Kuljetin käsiäni alavatsallani ja painoin käteni häpyhuulteni väliin tuntien kiihkon nousevan mielikuvitukseni voimasta.  Hieroin itseäni edestakaisin, kun huomasin kauniin mallisen shampoopullon lavuaarin reunalla.  Kurkotin siihen ja vein sen vaahdon sekaan. Aloin hivellä sillä itseäni silmät edelleen suljettuna ajatellen nuoren miehen rakastelevan tyttöystävänsä kanssa.  Painoin pulloa sisääni ja liikuttelin sitä sisälläni edestakaisin, kunnes voihkin orgasmin ravistellessa lanteitani.  Avasin silmäni ja laitoin mielikuvitusmieheni takaisin lavuaarin reunalle.

Nousin ja annoin vaahdon valua viemäriin vieden osan muistostani mennessään.  Otin suihkun ja laskin lämmintä vettä ylleni vaahdon valuen pois iholtani. Suljin hanan, nousin ammeesta, kuivasin itseni suureen pyyhkeeseen ja kiedoin toisen hiuksiini turbaaniksi.  

Menin makuuhuoneeseen ja kaivoin toilettilaukun matkalaukustani.  Otin parfymoidun voiteen ja sivelin sitä kostealle iholleni.  Puin päälleni pitsiliivit ja läpinäkyvät pikkuhousut.  Otin laukusta vaalean pitkän hameen ja topin ohuilla olkaimilla.

Palasin kylpyhuoneeseen ja meikkasin kasvoni. Viimeistelin huuleni kirkkaan punaisella huulipunalla ja suihkutin hajuvettä ylleni.  Annoin hiusteni jäädä vapaiksi sormillani niitä avaten.

Otin matkalaukustani ohuen sifonkihuivin ja kiedoin sen hartioilleni. Pikkulaukkuun rahapussi, savukkeet ja huoneen korttiavain.  Painoin oven kiinni perässäni ja aloitin löytöretkeni Pariisin kuuluisiin kahviloihin.

Kuljin Pariisin katuja ahmien kevään ääniä ja tuoksuja. Eräässä kulmauksessa näin mielenkiintoisen bistron.  Ylitin kadun ja istuin seinän viereen olevaan pöytään ja silmäilin pöydällä olevaa listaa ymmärtämättä lainkaan mitä siinä luki.

Sytytin savukkeen, kun miestarjoilija tuli kysymään tilaustani.  Sanoin hänelle englanniksi, että ottaisin cappuccinon ja osoitin naapuripöydässä istuvien vanhojen naisten edessä olevaa suklaakakkua.  Tarjoilija vastasi ranskaksi jotain, ja minä nyökkäsin hänelle hymyillen.

Tarjoilijan poistuessa katselin hänen peräänsä.  Tummat kiharat ja kiiltävät hiukset, mustat silmät ja valkeat hampaat.  Pitkä ja jänteikäs mies.  Yllään valkoinen ihomyötäinen T-paita ja kaulassa musta rusetti.  Nilkkoihin asti ulottuva musta essu nauhoilla sidottuna, pyöreät pakarat essun alla liikkuen.  

Tarjoilija toi tilaukseni ja sanoi taas jotain ranskaksi. Minä hymyilin ja imin hänestä verkkokalvoilleni kaiken.

Kahvi oli vahvaa ja suklaakakku täydellistä ja kosteaa.  Katselin miestarjoilijaa ja mietin, että miksi meillä eivät miehet ole tarjoilemassa kuin täällä. Ymmärsin ranskalaisten naisten syyn viihtyä katukahviloissa, saivathan he samalla kertaa ruumiin sekä kauneuden tarpeensa tyydytettyä. 

Aurinko lämmitti. Tarjoilija otti seinustalla olevan veivin ja laittoi sen ikkunan vieressä olevaan reikään painaen sen pohjaan asti.  Katselin hänen käsiensä lihasten liikkeitä hänen vääntäessään kammesta.  Markiisit laskeutuivat terassin suojaksi, mutta en ottanut aurinkolaseja kasvoiltani pois, koska halusin katsella salaa miehen liikkeitä.  Olin kuin saalistaan seuraava naarasleijona.  Mies katsoi minuun ja hymyili valkoisilla hampaillaan, ja minä hymyilin takaisin.

Viereisessä pöydässä istui kaksi vanhempaa naista jutellen kiivaasti keskenään.  Yksinäinen mies luki älypuhelimeensa uppoutuneena.  Kaksi nuorempaa naista nauroi ja joi kuohuviiniä ja söi jotain pienistä valkoisista astioista.

Nojasin seinään ja suljin silmäni.  Mietin mitä saisin tästä bistrosta mukaani vietäväksi omaan kahvilaani.  Tarjoilijan veisin tietysti, mutta en uskonut sen olevan mahdollista.  Katsoin nuorten naisten pieniä kuppeja ja mietin mitä niissä mahtoi olla, etanoita ehkä?  Toinen naisista otti korista liinan alta sämpylän ja pystyin kuulemaan sen rapeuden hänen murtaessaan siitä palan. Hmm, sämpylä? Olisiko liian yksinkertaista? Mutta se olisi aitoa ranskalaista, johon suomalainekin voisi ihastua. Nojasin seinään.  Päivä oli lämmin, suljin silmäni.

Tarjoilija tuli pöytäni viereen ja ojensi kätensä minulle. Tartuin siihen ja hän vei minut ravintolan keittiöön, joka oli täynnä tuoksuja.  Puisella suurella pöydällä lepäsi iso taikina.  Hän veti minut lähelleen ja asettui taakseni ottaen kämmeneni omiensa alle ja painoi ne pehmeään ja lämpimään taikinaan.  Otimme taikinasta muhkeat palat ja aloimme pyörittää niitä hitaasti pöytää vasten.  Taikina alkoi saada muotonsa käsiemme alla.  Tunsin miehen selkääni vasten lämpimänä ja kiihottavana.  Hän puhui korvaani hellästi edelleen kieltä, jota en ymmärtänyt. Mies olisi voinut kertoa minulle vain taikinan olevan satoja vuosia vanhaan juureen leivottua. Päätin kuitenkin nauttia hänen äänestään, vaikka hän puhuisi venäjää.  Harvoin sain selkääni vasten sellaisen komistuksen kuin hän oli.

Mies siirsi jauhoiset kätensä rinnoilleni ja puristeli niitä kuin äsken taikinaa pöydällä.  Hän riisui toppini jättäen sifonkihuivin kaulalleni ja laski kätensä pakaroilleni, painaen jäykistyneen kalunsa niitä vasten. Voihkaisin, ja miehen hengitys muuttui raskaaksi hänen matalan äänensä jatkaessa kuiskailuaan korvaani.

Mies laski hameeni lattialle ja pudotti pikkuhousuni alas.  Hän käänsi minut itseään vasten ja suuteli himokkaasti suutani painaen kielensä syvälle kurkkuuni.  Kädet pakaroillani liikkuivat kiivaammin niitä voimakkaasti puristellen. 

Mies nosti minut jauhoiselle pöydälle ja taivutti selkääni jatkaen rintojeni hyväillen.  Hän avasi essunsa, jonka alta kohosi valtavaksi paisunut ranskalainen, joka osoitti minua kuin kysyen: Totuus vai tehtävä?

Hän painoi patonkinsa sisääni ja liikutteli sitä taidokkaasti pitkin vedoin.  Nautin jokaisesta hetkestä, kunnes kohottauduin  ja työnsin miehen irti itsestäni.  Hyppäsin alas jauhoiselta pöydältä ja käänsin miehen sitä vasten.  Hän nousi istumaan vastustamattomien pakaroidensa päälle kalunsa sojottaessa uljaana kohti minua. 

Huomasin pöydän toisella reunalla olevan kermavaahdon ja kirsikkakulhon. Sivelin kermavaahtoa miehen jäntevän kalun päälle kuin kakkua koristellen. Mies voihki viileän vaahdon peittäessä hänen suuren ranskalaisensa.  Lopuksi asetin kirsikan koko komeuden päälle. 

Mies tuntui kiihottuvan entisestään, kun kumarruin ja aloin nuolla luomustani hitain vedoin.  Haukkasin kirsikan suuhuni, jolloin mies voihkaisi hampaitteni alla.  Otin hänen kalunsa syvälle suuhuni kermavaahdon valuessa suupielistäni. Liikutin huuliani suonikkaan patongin ympärillä, kunnes mies nousi ja tarttui hiuksiin sormet päänahkaani puristaen. Hän käänsi pääni ja suuteli kermavaahtoista suutani.  Hän nosti minut takaisin pöydälle, levitti jalkani ja nuoli vaginaani kuin jäätelövohvelin kuorta jäätelön jo loputtua.  Tunsin pyörtyväni, mutta hän vain jatkoi, kunnes huusin. 

Mies lopetti ja nosti minut pois pöydältä. Hän tuli selkäni taakse painaen ranskalaisensa takaapäin sisääni ja antoi sen lähteä omaan vauhtiinsa saaden meidät molemmat lopulta laukeamaan molempien huohottaessa ja voihkiessa.

Joku ravisteli minua. 

”Wake up, miss wake up.” Ranskalainen seisoi edessäni ja kysyi otanko toisen kupin cappuccinoa, nyt englanniksi.  En voinut kuin nyökätä.  Pyyhin sylkeä suupielestäni ja katselin aurinkolasieni takaa muita terassilla olevia asiakkaita. 

Maksoin laskuni ja palasin hotellini heittäytyen vuoteelleni, suljin silmäni ja nukahdin.  

Kun heräsin oli jo pimeää. Jostain kaukaa kuului liikenteen ääniä.  Nousin ja katsoin ikkunaverhojen välistä kaupunkia ja sen valoja. Eiffel-torni sojotti edessäni. Päätin lähteä katsomaan mitä Pariisin ilta tarjoaisi. 

Kävin nopeasti suihkussa, enkä unohtanut laittaa iholleni kutsuvia tuoksuja.  Puin lyhyen hameen ja syvään uurretun ihonmyötäisen mustan pitsipuseron. Laitoin kaulalleni ohuen huivin ja jalkaani korkeat, ehkä liiankin korkeat korkokengät.  Kiiluville silmilleni rakensin kutsuvan meikin ja täyteläisille huulilleni levitin punaa reilusti puikkoa pyörittäen.  Hieroin huuliani hitaasti yhteen hitaasti, pusu peilikuvalleni.  Kiharat haroin ”Tule luokseni ja viivy koko yö” -asentoon. Laukku tuolin selkänojalta mukaan, ovi kiinni ja menoksi. 

Odotin hissiä itseäni seinustalla olevasta peilistä katsoen.  Kumarruin eteenpäin ja heilautin lanteitani peilikuvalleni. Naurahdin, ja ajattelin olevani aivan hullu.

Hissinovi aukesi ja astuin sen kyytiin.  Takanani seisoi mies tumman pukuun pukeutuneena.  Hänen jo ohimoilta harmaantuneet hiuksensa tekivät hänestä charmikkaan.  Katselin häntä hissin sivupeilistä.  Hän huomasi katseeni, jonka yritin kääntää nopeasti sivuun siinä onnistumatta.  

Mies painoi hissin stop-nappulaa.  Hissi pysähtyi notkahtaen, hätkähdin ja voihkaisin.  Hissin kaiuttimessa naisääni puhui ranskaksi. Mies vastasi siihen, mutta en tiennyt mitä.  

Mies tuli selkäni taakse tuoksutellen hiuksiani ja painoi kostean suunsa niskaani.  Hänen kätensä liikkuivat reisieni sisäpinnalla ja hakeutuivat pitsisten pikkuhousujeni alle.  Hän työnsi sormensa sisääni ja puri niskaani. Olin  hetkessä valuvan märkä.  Sormet sisälläni saivat minut voihkimaan ja haluamaan häntä syvemmälle.  Irrotin itseni hänen otteestaan ja käännyin häntä vasten tuntien hänen ison kalunsa. Avasin hänen vetoketjunsa ja painoin hänen housujaan alaspäin kalun ponnahtaessa ulos liian ahtaiksi muuttuneista silkkiboksereista.  Mies käänsi minut seinää vasten ja tunki koko komeutensa sisääni juurta myöden. 

Seurasin miehen kiihottunutta ilmettä peilistä hänen painaessa kaluaan sisääni.  Imin häntä sisääni saaden hänet laukeamaan.  Hissi nytkähti liikkeelle.  Mies veti kalunsa pois ja pakkasi sen laadukkaan pukunsa suojiin.  Minä suoristelin vaatteitani ja otin pikkuhousuni pois pakaroiden välistä.  Ovi aukesi ja poistuimme molemmat eri suuntiin.  Vilkaisin taakseni ja näin miehen antamassa poskisuudelmaa vanhemmalle tyylikkäälle naiselle. 

Astuin ulos hotellini ovista ja seisoin kadulla hengittäen muutaman kerran syvään.  Sytytin savukkeen ja lähdin kohti Seinen rannassa Port de Crenellen varrella sijaitsevaa Paris Yacht Marinan maineikasta jokiravintolaa ja sen tarjoamaa luentoiltaa ravintoloiden trendeistä. 

Ilta oli lämmin.  Kävelin näkemääni ahmien.  Nuoret miehet olivat kauniimpia täällä kuin kotimaassani.  Tuntui kuin he riisuisivat minut katseillaan. 

Marinan erotti Seinestä vain kapea mukulakivin päällystetty kävelykatu. Joessa kellui isompia ja pienempiä purje- ja moottoriveneitä ankkuroituna mastot suorina ja jykevinä, vapaina ilman purjeiden sitovaa otetta.  Hiljaiset laineet hyväilivät veneiden valmiiksi märkiä pohjia, keinuttaen niitä niiden tahtia seuraillen ja myötäillen.  

Rantaan oli asetettu pöytiä ja tuoleja, joissa istui ihmisiä kuohuviiniä ja olutta juoden.  

Astuin ravintolan ovesta sisään ja hämmästyin ensi näkemääni.  Olinko oikeassa paikassa?  Edessäni oli mahonkinen pieni vene kallellaan.  Luokseni tuli nuori ranskalainen mies toivottaen minut tervetulleeksi.

En ymmärtänyt miehen puhetta, ja katsoessani kysyvästi hänen kauniita tummia silmiään hän vaihtoi englantiin.

Miehellä oli matala ja huokaileva ääni.  Hänen lauseittensa välissä hän hengitti syvään.  Hänen pinkki kauluspaitansa oli rintaan asti auki. Paidan raosta näkyi karvainen rinta, jossa  roikkui kultainen risti paksussa ketjussa.  Jalassaan hänellä oli polvipituiset shortsit, joiden sivut olivat vetoketjuilla koristellut.  Jalassa hänellä oli valkoiset tennarityyppiset kengät, joiden yllä pullistuivat pohjelihakset jäntevinä. 

Ranskalainen ohjasi minua eteenpäin kertoen samalla tulevasta Trendi-tapahtumasta.

Saavuimme baariin, jossa oli kauniita sohvaryhmiä ja valaisimia. Ranskalainen sanoi, että voin tilata juomaa talon piikkiin.

Istuin baaritiskille.  Tila oli valaistukseltaan violetti ja intiimi.  Baarimestari teki minulle pitkän juoman. En vaivautunut kysymään sen sisällöstä mitään, vaan nautin sen mausta ja raikkaudesta.  

Viereeni tuli istumaan harmaatukkainen mies.  Vilkaisin häntä vain nopeasti ja jatkoin juomastani nauttien. Miehen partaveden tuoksu oli mieto, mutta tuntemuksia herättävä. 

Ulkona oli alkanut sataa hiljaa pieniä kesäisiä pisaroita ja väki siirtyi sisälle.  Baarimestari teki juomia pulloja heitellen. Oli hänen illan esityksensä vuoro.

Pyysin toisen samanlaisen juoman.  Baarissa alkoi olla ahdasta.  Harmaatukkainen painautui minua vasten muiden tungeksiessa baaritiskillä.  

– Anteeksi, harmaa sanoi ja korjasi nopeasti sanomalla desolee.  

– Olet Suomesta? hämmästyin ja käännyin katsomaan häntä.  Tunsin hänen vartalonsa omaani vasten, mutta en pyrkinyt siitä pois.  

– Olen.  Onpa mukava saada puhua välillä suomea, harmaa sanoi baaritiskiin ja minua vasten nojaten.  

– Oletko matkalla vai? kysyin. 

– Olen kirjoittamassa seuraavaa romaaniani täällä.  Asun Montmartrella, harmaa kertoi.

– Ei kerro minulle mitään, olen aivan turistina täällä, sanoin.

– Paikka missä asun on boheemia taiteilijoiden aluetta, jota voisi verrata vaikkapa Helsingin Kallioon, ehkä, harmaa selitti.  Voin esitellä sitä sinulle, jos haluat.

– Huomenna päivällä voisi olla hyvää aikaa, ennen seuraavaa tapaamistani eräässä ravintolassa, johon haluan ehdottomasti tutustua, sanoin.

– Ai, mikä se on? jos voin kysyä, harmaa kysyi.

– Moulin Rouge, vastasin hänelle.

– Paikka on erinomainen nähtävyys, jos olet kiinnostunut ravintoloista, harmaa vastasi tungoksen painaessa hänet lantiotani vasten.

– Olen tutustamassa täällä erilaisiin ravintoihin ja kahviloihin, tämän päivän trendeihin, joita voisin Suomessa käyttää omassa ravintolassani, selitin.  Mietin samalla, miksi selitän asiaani miehelle, joka on minulle aivan vieras.  En tiennyt hänestä muuta, kuin että hän tuntui ja tuoksui hyvältä.  Jostain syystä tunsin hänen lukevan minua kuin avointa kesken kirjoittamaansa kirjaa.

Harmaa litistyi kylkeäni vasten lisääntyvän väkijoukon painaessa häntä eteenpäin. Tunsin hänen koko kehonsa vartalollani, mikä kiihotti minua.  Katselin harmaata silmiin pystyen näkemään niiden takana pyörivässä ajatusten rattaassa samansuuntaiset halut kuin itsellänikin.

Mr.Gray, nimesin häntä mielessäni, koska se tuntui seksikkäältä.  Hän alkoi kosketella ja liikutella käsiään käsivarsieni nihkeällä iholla odottaen reaktiotani.  Ilmeeni ei värähtänytkään hänen liikkuessa vartalollani muiden tungeksiessa ympärillämme.  

Kumarruin hänen puoleensa ja otin hänen huulensa omieni sisään.  Tunsin Grayn kalun heräävän laittaessani molemmat käteni hänen housujensa etumuksen päälle.  Painoin käteni hänen turpoavaa kaluaan vasten, samalla suudellen häntä hänen vastatessa huulieni kutsuun.  Hänen kätensä liikkuivat reisilläni. Tunsin niiden osuvan turvonneiden ja kosteiden häpyhuulteni väliin. Voihkaisin hänen korvaansa tuntiessani hänen kaluunsa pyrkivän repimään housujensa saumat liitoksistaan. Avasin hänen vetoketjunsa hiljaa kuin peläten jonkun kuulevan sen ritinän. Hänen kalunsa ponnahti kaikin voimin märkää vaginaani kohti.  Nostin jalkani vieressäni istuvan miehen baarijakkaran jalakselle ja painauduin eteenpäin ohjaten kalun sisääni.  Voihkaisin Mr.Grayn kalun työntyessä sisääni niin, että vieressäni oleva mies vilkaisi minuun, mutta hän vain hymyili ja käänsi katseensa takaisin tyttöystäväänsä. 

Oli uskomatonta, ettei kukaan sen enempää kiinnittänyt huomiotaan meidän naimiseemme.  Gray paineli kaluaan sisääni ja minä otin vastaan hänen työntönsä imien hänen kaluaan sisälläni.  Hänen orgasminsa kasteli entisestään märän vaginani.  Mr.Grayn veti kalunsa pois sisältäni ja etsi katseellaan paperia baaritiskiltä, mutta baarimestari ehti ensin ja ojensi nipun hänelle hymyillen.  Gray otti paperia ja pyyhki valuvan nesteensä pois painaen kädellään vielä herkkää häpyäni saaden minut voihkimaan.  Otin paperit hänen kädestään ja pyyhin hänen kalunsa puhtaaksi seuraavaa käyttöä varten ja pakkasin sen takaisin hänen housuihinsa, joihin se sopi nyt paremmin saatuaan välillä leikkiä kanssani.

Käännyin baaritiskin päin ja tilasin juomaa, mutta baarimestari ojensi jo minulle lasia ja sanoi hymyillen:

– Orgasme.

Juoma oli lyhyessä lasissa ja siinä oli kermalikööriä ja jotain muuta, hyvää se olikin äskeisen panon jälkeen.

Mr. Gray suuteli niskaani ja huokaili korvaani kauniita hellittelysanoja. 

Sovimme tapaavamme huomenna Montmartrella.  Hän tulisi kanssani Moulin Rougeen, ravintolaan, mikä tihkuisi seksiä ja höyheniin ja hepeniin pukeutuneita naisia avoimin ja villein mielin.  Mr. Graylle kerta ei olisi ensimmäinen.

Lähdin kohti luentosalia, minkä oli unohtanut keräämällä kokemusta Mr. Grayn kanssa. Trendit maailmalla? Ajatukseni harhailivat, enkä toden totta ollut enää vastaanottavainen aiheesta, mutta menin kuitenkin.  

Kuljin kohti salia ihmisten vastavirrassa.  Pääsin perille ja katsoin tyhjentyvää luentosalia.  Olin myöhästynyt.  Salin edessä  luennoitsija laittoi käyttämiään materiaaleja reppuunsa.  

Pahoittelin hänelle myöhästymistäni.  Mies hymyili ja puhui englantia ranskalaisittain korostaen matalalla ja rauhallisella äänellä.  Hän suostui kertomaan kuitenkin minulle luennon pääkohtia ja otti sähköpostiositteeni luvaten lähettää materiaalia myöhemmin. Istuin pöydän reunalla ja kuuntelin miehen kertomaa.  En kuullut hänen puhettaan, näin vain seksiä tihkuvan miehen edessäni.  

Hän oli pitkä ja haluttava.  Hänellä oli musta kasvoilta huoliteltu parta, joka jatkui yli leuan tuuheana valuen ja liikkuen hänen puheensa tahdissa.  Katse oli sieluun porautuva.  Mietin, että ymmärsikö hän sitä itse ollenkaan, kuinka pantavan näköinen hän olikaan. Hänen huulensa kiilsivät hänen puheensa lomassa niitä nuolaistessaan.   

Mr. Black kysyi jotain ja vastasin hänelle vain päätäni nyökkäillen ja huuliani purren.  

– Haluatko kyydin? Black kysyi tullen samalla lähemmäksi minua.

– Voit kai arvata, että haluan, vastasin. 

– Odota hetki, niin käyn vaihtamassa vaatteet, Black sanoi ja meni takahuoneeseen.

Mitä ihmettä? Mitkä vaatteet? ajattelin ja menin oven taakse katsomaan häntä salaa.  Mr. Black todellakin riisui itseään. Hänen paljas ja karvainen rintansa oli joka tytön unelma.  Rintalihakset liikkuivat hänen jännittäessä itseään.  Kaulassa roikkui useita paksuja ja ohuita ketjuja soittaen omaa melodiaansa hänen kumartuessa ottamaan tuolin selkänojalta nahkaiset housunsa. Vau, ajattelin.  Mitä olikaan luvassa?

Mies laittoi ylleen T-paidan ja nahkatakin ja otti pöydältä mustan ja kiiltävän kypärän, jonka kylkiä koristivat tummanpunaiset liekit.

Hän huomasi minut ovella ja hymyili hiuksiaan sukien. Olin aivan kekäleenä tästä komistuksesta.

– Mennään sitten, Black sanoi ja ohjasi minut kuumasta lantiostani ulos luentosalista.

Menimme ulos Marinasta.  Hänen musta ja iso metallinen kalunsa odotti valmiina kyyditettäväänsä.  Black laittoi kypärän päähänsä ja ojensi minulle toisen, naisellisemman valkoisen.  Laitoin kypärän päähäni ja nostin jo muutenkin lyhyttä hamettani ylemmäksi ja heitin itseni kalun päälle hajareisin istumaan.  Sidoin ohuen huivini kaulaani, ettei tuuli veisi sitä.  

Black otti kalunsa nipukasta kiinni ja väänsi, moottorin hyrähtäessä käyntiin. Jalkani kietoutuivat illan viilentämän kalun ympärillä moottorin kiihottava murina haaroissani.  Mr. Black työnsi jaloillaan kalun liikkeelle.  Kiedoin käteni hänen vyötärölleen ja nojasin itseni hänen leveää selkäänsä vasten. Musta kalu lähti hiljaa liikkeelle.  Tunsin viileän ilman reisilläni.  Suljin silmäni ja nautin saamastani kyydistä.  Mutkassa kalu kallistui vasemmalle, jolloin otin Mr.Blackiä kiinni alempaa.  Tunsin haarojen sisällönkin olevan täydellinen, miten täällä kaikilla voi olla näin täydellinen varustus, mietin.    

Mukulakiviset kadut antoivat mukavaa tärinää levitetylle lantiolleni.  Mr. Black ajoi hiljaa.  Nojasin itseäni häntä vasten katsellen kadun elämää.  Ihmisiä oli terasseilla istumassa, syömässä ja juomassa.  Kuului naurua mustan kalun lipuessa hiljaa  Mr. Blackin antaessa sille välillä kaasua moottorin murahdellessa. 

Saavuimme hotellini viereiselle kadulle.  Black pysäytti kalun katulyhdyn alle ja otti kypärän pois päästään.  Näin hänen haluttavat kasvonsa edessäni. Hän laittoi kalun seisontaa vetäen sitä taaksepäin vapauttaaksensa omat jalkansa.  Otin kypärän päästäni ja pöyhötin tukkaani.  Suoristelin hamettani, kun Mr.Black tarttui voimakkailla käsillään vyötäröstäni kiinni ja nosti minut kuin kauppakassin eteensä kylmän tankin päälle hajareisin istumaan.  

En voinut enää pidätellä vaan annoin himoilleni vallan. Tartuin nahkatakin rinnuksista kiinni ja vedin hänet lähemmäksi itseäni.  Suutelin häntä henkeäni haukkoen.  Mr.Black avasi nahkahousunsa ja otti kalunsa esiin, veti minut aivan lähelle itseään ja survaisi sen sisääni.  Bensatankin korkki painoi pakarani alla.  Nostin lantiota ylemmäksi ja imaisin kalun sisääni kokonaan, se oli valtava.  Nojasin käsilläni ohjaustankoon Blackin noustessa seisomaan saaden työntöihinsä enemmän voimaa.  Hän huohotti jokaisella työnnöllään samoin minä, huusin hänen kalunsa voimasta.  Mies lauettua sisääni hän antoi kalunsa valua ulos ja nosti jalkani olkapäilleen.  Hän otti pakaroistani kiinni ja kietoi kätensä reisieni ympärille alkaen nuolla kuumaa ja märkää vaginaani.  Hän löysi herkän alueeni, ja liikutti kieltään saaden minutkin laukeamaan, enkä tuntenut bensakorkkia enää lainkaan selässäni.

Kun hänen karkea ja musta partansa liikkui reisilläni muistin mummoni sanoneen minulle ripille päästessäni, että

– Kannattaa sitten ottaa mies, jolla on parta, kun se kutittaa niin kivasti reisissä. 

Tämän kuultuani käsitykseni mummostani jotenkin muuttui.

Mr. Black auttoi minut pois kalunsa päältä ja veti minut itseään vasten suudellen edelleen himokkaasti huuliani.  

– Kiitos kyydistä, sanoin ja painoin sormeni hänen partansa sisään hänen huuliaan imien.

– Minun kaluni antaa aina hyvät kyydit, Mr. Black vastasi taputtaen pyöränsä mustaa kylkeä.  Hän laittoi kypärän päähänsä, vapautti kalun jalustaltaan ja väänsi nipukasta kalun murahtamaan ja ajoi pois.

Nousin hotellini muutamat portaat, tervehdin vastaanottovirkailijaa ja kävelin hissille.  Meni huoneeseeni ja laitoin kylpyveden valumaan.  Riisuin ja astuin ammeeseen enkä jaksanut muuta kuin lojua sen vaahdossa.  Olipas luento, ajattelin. 

Aamulla heräsin ison ja muhkean peiton alta.  Nousin ja meni katsomaan verhojen raosta edelleen edessäni seisovaa Eiffel-tornia ja ajattelin Mr. Grayta, jonka tapaisin tänään Moulin Rougessa.  

Puin päälleni ja lähdin hotellin ravintolaan aamupalalle, missä onnekseni oli jo rauhallista.  Olin nukkunut tavallista pidempään eilisen raskaan luennon jälkeen.  Mietin, että mitä kokemuksistani voisin hyödyntää omassa uudessa ravintolassani ja naurahdin ääneen.

Keräsin tarjottimelleni jotain pientä ja kahvia.  Tuoremehu maistuisi varmasti hyvältä, joten otin sitä ison lasillisen. Katsoin saliin ja näin ikkunan vieressä olevan pienen pöydän kuin odottavan juuri minua.  Suuntasin pöytään ja istuin alas.  Maistoin kahvia, joka oli vahvaa, hyvä.  Katselin muita salissa istuvia ja huomasin eilisen hissituttavuuteni istumassa hienostorouvansa kanssa.  Mies huomasi minut ja häkeltyi saaden kahvinsa väärään kurkkuun.  Hienosto hakkasi häntä selkään ja pyyhki hänen suupielistään purskahtanutta kahvia valkoiseen kangasliinaan. Hienosto oli huolestunut, mutta mies työnsi häntä loitommalle nolostuen katseestani. 

Maistelin kahvia ja nuolin ylikorostetusti maitovaahtoa huuliltani miestä katsellen.  Nauratti. Voi setä parkaa. 

Menin hakemaan toisen kahvin, ja ohittaessani miehen sipaisin kuin vahingossa hänen niskaansa hitaasti kättäni iholla kuljettaen.  Palattuani pöytään mies riensi hienostonsa kanssa huoneeseensa.  Saikohan rouva ennen kokemattoman hoidon mieheltään? Toivottavasti sai, että hänenkin huolestuneelle kasvoillensa tulisi iloisempi ilme, ja rypyt otsalta oikenisivat.

Palasin huoneeseeni ja laittauduin lähteäkseni katselemaan Pariisia.  

Puin päälleni leveät pellavahousut ja tiukan topin.  Päähäni laitoin ylisuuren lierihatun, joka suojaisi kasvojani ja olkapäitäni liialta auringolta.  Aurinkolasien takaa oli hyvä seurata ihmisiä.  Punaa huulille ja pusu peilikuvalle, taas mennään hakemaan trendejä kahvilaani.

Kävelin Pariisin kapeita katuja ihaillen kauniiden talojen julkisivuja.  Mustat takorautaiset kaiteet näyttivät olevan melko yleiset, toisin kuin meillä Suomessa betonikaide, jonka läpi ei varmasti näe ulos eikä sisään.  Pariisi on kaunis ja romanttinen kaupunki.  Ihmisiä liikkuu paljon ja kahviloiden terassit täyttyvät heti aamupäivällä kahvistaan nauttivista asiakkaista, minkä ymmärrän nyt sen itse koettuani.  

Talot ovat sillisalaattia, mutta hyvää sellaista, smetanalla pehmennettynä. Joidenkin talojen ikkunoissa on luukut tai feikki luukut, jotka tekevät taloista hurmaavia.  Minkälaista täällä olisi asua?  Tulisiko ikävä Suomen betoniviidakkoa ja muutenkin niin harmaata kaduilla valuvaa ihmismassaa?  Talvella mustiin pukeutunut massa pipot syvällä päässä, kuunnellen luureistaan aamuradion ankeaa sääennustusta sateesta, tuulesta ja pakkasesta.  

Kesällä muutaman viikon kestävän hellekauden aikana uskalletaan pukeutua paljastavammin.  Heti lämmön laskiessa heitetään jotain lainapeitettä muistuttavaa päälle ja ilme muuttuu, katseet kohti edessä makaavaa märkää asfalttia.  

Missä kohtaa elämästä nauttiminen päättyy? Ja miksi? Pitää osata käyttäytyä! Mutta mikä on se oikea tapa käyttäytymiselle?  Kuka sen on määritellyt?

Vain yksi ja ainutkertainen elämä! Elä sitä nauttien, saat loistaa, surra, tuntea ja unelmoida.  Tee mitä haluat, sinun elämäsi ja ainut sellainen. Elä nyt!

Rue de la Bucherien varrella oli Shakespeare&Co:n kirjakauppa, jonka ulkopuolella on postikortteja telineissä.  Katselin kortteja ja mietin, että pitäisiköhän kotiin lähettää yksi?  Eiffel-torni vakaassa seisokissaan olisi juuri oikea valinta varmasti monelle muullekin turistille, mutta ehkä eri syistä.  Poikkesin kirjakauppaan sisälle ja ihailin sen notkuvia hyllyjä täynnä mitä erilaisempia tarinoita.  Kaupassa oli sohvia ja tuoleja, joihin voi istua lukemaan tai vain aistimaan tunnelmaa.  Istuin sohvalle ja katselen muiden ihmisten tapaa kosketella kirjojen selkiä ja avata niiden herkkiä sivuja, lukien osan tarinasta sieltä täältä.  Yläkertaan johtavat portaat sai katseeni pysähtymään niiden askelmiin kirjoitetun tekstin vuoksi.  Ensimmäisellä portaalla ja siitä ylöspäin lukee.

I wish

I could show you

When you are

Lonely or

In darkness

Ostin kortin ja tulin kaupasta kadulle katsellen sen varrella olevia kahviloita ja silmiäni hiveli yksi. Menin sinne ja istuin terassilla olevaan pöytään. 

Tarjoilija tuli ottamaan tilaukseni, espresso.  Otin kortin ja liimasin siihen tupakkakaupasta ostamani postimerkin.  Kirjoitin korttiin mieheni nimen ja osoitteen.  Pyöritin kynää suussani miettien, että mitä hänelle kirjoittaisin.  

Hei rakas!

Täällä on kaunista. Olen saanut imeä itseeni paljon uusista trendeistä.  Luennoitsijat tosin seisovat jatkuvasti tanassa kuin kortin Eiffel-torni, mutta yritän jaksaa vielä muutaman päivän heidän seurassaan.

Rakkain terveisin pikku vaimosi

P.S Tuon itseni sinulle tuliaisena! Pus

Luin kortin ja laitoin sen laukkuuni odottamaan postilaatikon löytymistä.

Tarjoilija toi espressoni, join sen ja poltin savukkeen. Kadulla seisoi paikallisia naisia keskustelemassa isoon ääneen jotain, mistä en ymmärtänyt mitään.  Yhdellä naisista oli yllään keittiöesiliina, ajattelin hänet kotinsa keittiöön valmistamaan päivällistä perheelleen.  Yhden naisen päällä oli verkkaritakki ja puolihame.  Ajattelin, että ehkä täälläkin arki olisi samanlaista kuin meillä Suomessa.  Ranskan kieltä oli silti mukava kuunnella, pidän sitä romanttisena varsinkin, jos joku puhuu sitä korvaani hiljaa huokaillen.   

Terassia reunusti aita, johon oli laitettu kukkalaatikoita.  Kukat roikkuivat tuulien helliessä niitä ja niiden tuoksu tuntui pöytääni saakka.  Ampiaisia pörräsi kukissa imien mettä kärsillään.  Viereisessä pöydässä istui nainen puhuen matkapuhelimeensa.  Toisaalla joku söi kerrosleipää ja joi maitokahvia pitkästä lasista.  

Heilautin kättäni tarjoilijalle.  Pyysin laskun, maksoin. Juuri kun oli aikeissa nousta näin Mr. Grayn kävelevän minua kohti.

– Hei, Mr.Gray sanoi hymyillen.

– Hei, vastasin takaisin. 

– Saanko liittyä seuraasi? Vai oletko lähdössä? Gray kysyi.

– Olin lähdössä katselemaan Pariisia, vastasin.

– Haluatko oppaan mukaasi? Gray kysyi levittäen kätensä.

– Voisin haluta, vastasin.

Lähdimme yhdessä kävelemään Pariisin lämpimillä kaduilla toisiimme tutustuen, vaikka olimmehan jo läpituttuja Marinan ahtaalla baaritiskillä tavattuamme.

Mr. Grayn päässä oli hänen tyyliinsä sopiva baskeri vinosti aseteltuna.  Ohut kauluspaita oli rintaan asti avonaisena, kesäiset vaaleat housut ja jalassaan mukavat kengät.  

Sytytin savukkeen Mr. Grayn ojentaessa tulta Zippostaan.  Laskin käden hänen kädelleen suojatakseni tulta tuulelta.  Hänen sormensa olivat kylmät.  Hän itse otti olkalaukustaan hopeanvärisestä rasiasta sikarin, jonka päästä hän puraisi palan ja sylkäisi sen suustaan palan pyöriessä mukulakivien rakoon.  Hän imi sikariaan saaden siihen sopivan palon.  Savu tuoksui hyvältä sen leijaillessa ympärillämme tuulen viedessä sen kuitenkin nopeasti pois. 

Kävelimme katsellen kauniita taloja ja ihailimme niiden arkkitehtuuria.  Gray otti laukustaan kameran ja halusi kuvata minua yhden talon edustalla, missä oli runsas kärhö kauneimmillaan.  Suostuin.  

Seisoin talon seinään nojaten tuulen tehdessä kampausta lierihattuni alle.  Otin aurinkolasit silmiltäni ja purin niiden sankaa. Grayn kamera otti kuvia jokaisesta liikkeestäni.  Hän näytti ammattilaiselta sikarin roikkuessa hänen huuliensa välissä.  Kääntelin itseäni kuin olisin valokuvamallina.  Olin Pariisin kaduilla vieraan miehen kanssa, joka halusi kuvata minua. Miksi? mietin. Halusiko hän ikuistaa minut sirulleen?

Mr.Gray ehdotti, että voisimme mennä hänen asunnolleen lounaalle.  Sinne ei olisi pitkä matka ja hän oli varannut viiniä ja jotain kevyttä.  Suostuin.  Grayn käsi kietoutui vastaukseni jälkeen ympärilleni kuin oikeutetusti, olisinko nyt hänen?  En siirtynyt etäämmälle vaan tunsin turvallisuutta hänen kätensä ympäröimänä.  Välillä se valui alemmaksi ja liikkui pakaroideni tahtiin askelten rytmissä.  

Saavuimme reilun tunnin kävelymatkan jälkeen Place Jean-Baptiste Clement-kadun varressa sijaitsevalle Mr.Grayn asunnolle.  Talossa oli kuusi kerrosta, ja Mr.Grayn asunto sijaitsi ylimmässä kerroksessa, joka oli yhtä kattohuoneistoa.  Nousimme portaat jalan, talossa ei ollut hissiä.  Tunsin kurkkuni kuivuvan ja portaiden vain jatkuvan ja jatkuvan.

Mr.Gray otti minua kädestä kiinni ja veti rappuja ylöspäin molempien nauraessa, tilanne oli koomisen hauska.  

Mr.Gray avasi asunnon oven ja ohjasi minut sisään.  Huoneen vastakkaisella seinällä oli pelkkiä suuria ikkunoita, joista aukesi valtavan kaunis näkymä kuin maalaus Pariisista.  Ohuet valkoiset verhot liikkuivat tuulessa kuin herkät aallot.

– Mahtavaa, sanoin kävellen suoraan ikkunoiden eteen ja rekisteröin kuvan muistiini.

– Pidätkö? Mr.Gray kysyi tullen taakseni ja kietoen kätensä ympärilleni hamuten hiljaa herkillä huulillaan kaulaani ja niskaani.

– Ei tästä voi olla pitämättä, vastasin laskien käteni hänen käsiensä päälle.

– Otatko viiniä? Gray kysyi.

– Voisin ottaa, vastasin. 

– Punaista vai valkoista? Gray kysyi.

– Valkoista ja jäitä, jos löytyy, vastasin. On niin kuuma. 

Otin lierihatun päästäni ja laskin sen ja laukkuni tuolin selkänojalle.  Gray toi ison lasin valkoviiniä jäiden päälle kaadettuna ja ojensi sen minulle.

– Kiitos, sanoin ja vein lasin huulilleni ja join sitä kuin vettä janooni. Heti sen tehtyäni jo häpesin moukkamaisuuttani, mutta Gray ei siitä välittänyt vaan katseli minua silmillään riisuen. Otin yhden jääpalan suuhuni, pyörittelin sitä hetken ja pudotin sen takaisin lasiini.  Vedin Mr.Grayn lähelleni ja suutelin häntä jääkylmillä huulillani ja kielelläni.  Hän piti siitä.

– Käyn suihkussa, Gray sanoi. 

– Okei, vastasin ja join viiniä.

Käänsin katseeni hienotunteisesti poispäin Grayn riisuessa itseään.  Hän kulki ohitseni liimautuen selkääni kiinni.  Tunsin hänen jo tutuksi tulleen kalun selkääni vasten, mutta hän irrotti otteensa ja meni suihkuun.  Kuulin veden valuvan.  Lähdin tutustumaan upeaan huoneistoon.  Näin vankan ja suuren kirjoituspöydän huoneiston toisessa päässä.  Menin sen viereen ja kuvittelin Mr.Grayn sen nahkaiselle tuolille kirjoittamaan romaaniaan.  Mistähän hän kirjoittaa? ajattelin.  Koskin tietokonetta, ja sen näyttöön aukesi hänen tarinansa.  Istuin tuolille ja kuulin Mr.Grayn olevan edelleen valuvan veden alla.  

Aloin lukea tekstiä.  Se oli täynnä kaunista eroottista kuvausta ja huomasin siinä jotain tuttua.  Tarinassa olin minä ja hän baaritiskillä rakastelemassa.  Kertomukseen oli lisätty jotain sellaista, jota ei minun kanssani tapahtunut, mutta se ei toki huonontanut tekstiä vaan päinvastoin.  Hänellä oli taito kirjoittaa tapahtumasta kauniisti, juuri oikeilla sanoilla.  Tarinassa ei ollut lainkaan pornoa, vaan kaunista kahden ihmisen rakastelua väkijoukon puristuksessa.

Mr.Gray seisoi märkänä pyyhe lanteillaan takanani ja kysyi:

– Pidätkö?

– Rohkeaa, mutta kaunista.  Hyvin kaunista, vastasin.  Kuinka tarina päättyy?

– Sen tietää vain elämällä tarinan loppuun, Gray vastasi ja kaatoi lasiinsa lisää viiniä.

Mr.Gray puristeli hartioitani voimakkaasti, ja se tuntui hyvältä.  Nojauduin taaksepäin hänen märkää vartaloaan vasten.  Suihkun pisarat putoilivat kasvoilleni hänen hiuksistaan.  Suljin silmäni.  Hän kumartui suutelemaan minua, nyt hellästi.  Hän liu`utti molempia käsiään rinnoillani ja vatsallani.  Hän puri kaulaani ja huokaili ranskaksi korvaani sanoja, joita en ymmärtänyt.  Hänen kätensä liikkuivat vartalollani.  Istuin nahkaisessa tuolissa nauttien jokaisesta hänen kätensä liikkeestä.  Hän käänsi tuolin itseään päin ja polvistui eteeni työntäen kätensä leveiden housun lahkeideni sisään.  Hän veti käsiään edestakaisin reisilläni ja tunsin hänen sormiensa lämmenneen.  Avasin housuni, nousin seisomaan ja pudotin ne lattialle.  Nostin topin pois päältäni ja heitin sen näytön päälle.  

Mr.Grayn pudotti pyyhkeen lattialle ja hänen kalunsa reagoi hänen edessään olevaan näkymään hiljaa sykkien.  Istuin kylmältä tuntuvalle nahkatuolille ja aloin työstää Grayn paisunutta kalua  ottamalla sen käsieni väliin ja esinahkaa edestakaisin liikuttaen.  Gray huokaili syvään.  Hän otti minut syliinsä ja kantoi leveälle vuoteelleen.  Makasin selälläni Mr.Grayn riisuessa pikkuhousuni pois ja ohjasi sykkivän kalunsa sisääni. Se tuntui ihanalta.  Hän suuteli ja antoi kalun liikkua rytmikkäästi sisälläni. Nostin lantiotani ylös, että Gray pääsisi vieläkin syvemmälle.  Hän nosti minut istumaan ja liimauduimme toisiimme kiinni.  Mr.Gray otti pakarani käsiinsä ja veti minua vieläkin lähemmäksi itseään.  Tunsin hänen kohta laukeavan.  Hän kiihdytti tahtia.  Tunsin että hänen olisi tehnyt mieli huutaa kiihkonsa vallassa, mutta hän sulki suunsa ja pidätteli huutoaan, kunnes tunsin hänen laukeavan sisääni.

Hän laski minut vuoteelle ja suuteli suutani edelleen huohottaen.  Grayn kalu valui vuoteelle, ja hän heittäytyi viereeni selälleen rauhoittaakseen hengitystään.  Nousin kyynärpääni varaan ja hivelin kädelläni hänen värisevää nihkeää vartaloaan ja suutelin hänen kiihkeää suutaan.  Gray voihki saadessaan jälkijäristyksiä ihollaan ja sisällään. Makasimme alastomina toisiimme kietoutuneina ja nukahdimme. 

Heräsin, suutelin ja hyväilin hänen vartaloaan hereille.  Pian tunsin hänen kalunsa heräävän uuteen taistoon hyväiltyäni sitä huulillani ja kielelläni.  Nousin hänen päällensä ja ohjasin hänen kalunsa litimärkään vaginaani ja antauduimme yhteiseen rytmiin.  Mr.Gray voihki allani, eikä voinut enää pidätellä laukeamistaan.  Ratsastin hänen päällään ja laukesin juuri hänen tullessaan.  Nostin lantioni pois hänen päältään hänen nesteistäni ja spermasta kiiltävän kalunsa valuessa sisältäni.  

Makasimme vuoteella raukeina.  Mr.Gray haki savukkeeni ja sikarinsa ja laittoi huulilleni yhden tarjoten tulta. Imin savukkeesta pitkään ja puhalsin savun kohti kattoa.  Mr.Gray suuteli minua.  Katsoin suurista ikkunoista Pariisin taivasta ja siellä liikkuvia sinisiä pilviä.

Nousin vuoteelta ja keräsin vaatteeni lattialta.

– Menen suihkuun, sanoin. 

– Annan sinulle pyyhkeen, Mr. Gray vastasi ja nousi ylös.

Kävelimme alastomina kylpyhuoneeseen, missä oli poreamme.  

– Haluatko poreisiin? Mr.Gray kysyi.

– Voinko? kysyin.

– Toki voit, haluatko minut sinne kanssasi, Mr.Gray kysyi. 

– Voin haluta, vastasin.

Mr.Gray laittoi veden valumaan ammeeseen.  Menin suihkuun ja annoin veden viedä edellisen kiihkon iholtani.  Mr.Gray tuli viereeni veden virratessa nyt molemmille vartaloille.  Hän levitti ylleni hempeän tuoksuista pehmeää vaahtoa ja hieroi sitä käsillään ihoani vasten.  Hän oli viipyilevä kaikissa liikkeissään.  

Amme täyttyi. Menimme sen vaahtopilveen, Mr. Gray ensin ja minä hänen eteensä selin.  Istuimme toisiimme nojautuen.  Tunsin hänen elävän takanani.  Nojasin pääni hänen olkaansa vasten.  Hän oli entistä hellempi huulien liikkuessa kaulallani.  Hänen kätensä liikkuivat vartalollani piirtäen kuvia. Ojensin käteni hänen päänsä taakse ja vedin häntä lähemmäksi suudellen häntä.  

Olimme molemmat raukeita ja vain nautimme toistemme vartaloista ihollamme.  Olimme hetken kuin unessa, aivan hiljaa ja mietin esiin nousseita hämmentäviä tunteitani Mr.Grayta kohtaan.  

Nousin ammeesta ja menin suihkuun pesemään raukeuden pois iholtani.  Mr.Gray tuli kanssani.  Huuhdoimme ja hyväilimme toisiamme hetken.  Otin hänen ojentaman pyyhkeen ja kiedoin sen ympärilleni hänen seuratessa minua asunnon puolelle.  Puin päälleni.

– Minun on varmasti parempi mennä taksilla hotelliin ja vaihtaa iltapuku ylleni, sanoin.

– Haluatko vielä, että tulen kanssasi Moulin Rougeen? Mr.Gray kysyi.

– Haluan, totta kai. Haluatko tulla kanssani? kysyin.

– Haluan, Mr.Gray vastasi.

– Nähdään ulko-ovilla yhdeksältä, tulen taksilla, sanoin.

– Nähdään, Mr.Gray vastasi ja suuteli minua.

– Soitatko minulle taksin? kysyin.

– Soitan toki, Mr.Gray vastasi ja otti matkapuhelimensa pöydältä ja puhui siihen ranskaa.

Lähdin rappuja alaspäin, mikä oli helpompaa kuin ylöspäin nouseminen.  Portaat tuntuivat kevyiltä.  Hyppelin niitä kuin tyttönen.

Ulkona sytytin savukkeen ja poltin sitä taksia odotellen.  Katselin ohi kulkevia ihmisiä ja mietin, että mikään ei ollut muuttunut tällä välin, kun olin Mr.Grayn luona.  Maailma pyöri edelleen ja oikeaan suuntaan.

Taksi tuli. Nousin sen kyytiin ja sanoin hotellin nimen. Kuski vastasi jotain ranskaksi, ja minä nyökkäsin hymyillen.

Saavuin hotelliin.  Meni suoraan huoneeseeni ja riisuin vaatteet yltäni ja kömmin peittojen sekaan, nukahdin.

LUE TARINAN TOINEN OSA TÄÄLTÄ.

5 kommenttia artikkeliin ”Eroottinen tarina: Opintomatka Pariisiin (vieraskirjoitus) osa 1

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.