Eroottinen tarina: Opintomatka Pariisiin (vieraskirjoitus) osa 2

Tämän tarinan on lähettänyt meille julkaistavaksi nimimerkki ”Irkku” ja hän on lupaillut jo myös jatkotarinaa, joten jättäkäähän kommentteja, mitä tarinasta piditte.

Tarina on pitkä, joten se on jaettu kahteen osaan.

Lue ensimmäinen osa täältä.

***

Heräsin venytellen puutuneita jäseniäni. Nousin, menin ikkunalle ja näin edelleen ylväästi korkeuksiin sojottavan Eiffel-tornin edessäni.  Iltavalot pukivat sen kuin iltapukuun.  Olisiko torni mies vai nainen? mietin. Varmasti mies, koska joku nainenhan meni tornin kanssa naimisiin.  Miten hullua? Nainen oli kuulemma objektiseksuaali.  En ymmärrä moista, olenhan konservatiivinen ihminen.  Kerrotaan, että myöhemmin samainen nainen rakastui giljotiiniin.  En tosiaan osaa ymmärtää häntä! Rakastelu giljotiinin kanssa olisi varmaan melko hankalaa ja  vaarallistakin, oletan.  Jokin voisi vahingossa katketa. 

Aloin laittautua illan tapahtumaa varten.  Moulin Rougeen pitäisi pukeutua.  Sinne ei pääse jokainen kadun kulkija iltalenkin välissä oluelle. Iltapukua toivotaan, mutta enää se ei ole pakollinen kuten menneillä vuosilla, mutta mahtavaa, että vielä löytyy sellainen paikka, johon voisi pukeutua ja laittautua kunnolla.  

Kokosin hiukseni nimettömillä ylös.  Meikkasin huolellisesti ja suihkutin hajuvettä vartalolleni.  Pitsiset alusvaatteet ja stay up sukat.  Otin kaapista punaisen paljetein koristellun pitkän vartalonmyötäisen iltapukuni ja puin sen päälleni.  Hivelin käsilläni sitä ihoani vasten.  Puku oli juuri oikea valinta Punaiseen Myllyyn.  Laitoin korkokengät ja vaihdoin tavarat päivälaukusta iltalaukkuun. En tarvinnut muuta kuin rahaa, tupakat ja avainkortin, sekä huulipunan, jonka sävy sopisi iltapukuun.  

Korviini laitoin jalokivijäljitelmäkorvakorut.  Ne säihkyivät kauniisti valonsäteiden osuessa niihin.

Soitin taksin, katsoin kokovartalopeiliin ja olin tyytyväinen näkemääni.  Lähdin.

Katselin taksin matkatessa Pariisin iltaelämää ja mietin elämän näyttävän kummallisen erilaiselta illalla.  Valo oli erilainen ja katukuvasta puuttuivat töistä palaavat tai sinne menevät kiireiset ihmiset.  Nyt kaduilla kulki iloista väkeä.  Ravintoloiden terassit täyttyivät aikuisista.

Taksi pysähtyi, olin perillä.  Maksoin ja nousin kadulle.  Katsoin edessäni aukeavaa näkymää maailmankuulusta kabareesta ja tunsin tilanteen epätodelliseksi.  Myllyn valaistut lavat ja nimen valot loistivat pimenevässä illassa.  Menin ovelle ja katselin ympärilleni muita ravintolaan saapuvia asiakkaita.  Naisilla oli yllään mitä hienoimpia juhlapukuja ja miehillä frakit.  Otin savukkeeni esiin ja painoin yhden hopeiseen holkkiin ja vein sen huulilleni.  Mr.Gray ilmestyi sopivasti sytyttäen minut ja savukkeeni.  Hän oli pukeutunut mustaan frakkiin ja liiviin.  Huomasin ettei hänellä ollut rannekelloa.  Täydellistä tietämystä, ajattelin.  Hän tuli lähelleni ja kehui kauneuttani. Vastasin poskisuudelmalla, mutta en antanut huulillani olevan punan koskettaa hänen hyvälle tuoksuvaa partaansa. Mr.Gray otti paksun sikarin taskustaan, leikkasi siitä palan sikarileikkurilla ja sytytti sen palamaan voimakkaasti imien.  

Menimme sisään, ja tunsin tilan olevan vanha ja perinteitään kunnioittava.  Paikka hehkui punaisena kuin kekäle.  Seinillä olevista tauluista saattoi aistia aikaa menneiltä vuosikymmeniltä, joissa cancan-tytöt tanssivat runsaiden hameidensa lentäessä jalkojen noustessa kohti kattoa. Pelkästään taulut olivat jo näkemisen arvoisia.  Ihailin niiden taiteellisuutta Mr.Graylle.  Hän oli jotenkin erinäköinen kuin aamulla hänen asunnollaan.  Frakki tekee miehen?

Katoissa oli kristallipuikoista tehdyt valtavat valaisimet. Kaikkialla oli niin paljon sellaista, mitä ei tule ehkä koskaan toista kertaa elämänsä aikana näkemään ja kokemaan. Ihailin kaikin aistein näkemääni. Tunsin ja haistoin paikan riettauden menneiltä vuosikymmeniltä.  Paikka oli varmasti aikansa pahamaineisempia.  Puolipukeisia naisia tanssimassa illasta toiseen.  Nyt paikka oli korkean kulttuurin omaava maailmankuulu kabaree, jonne jokaisen Pariisissa käyvän turistin oli päästävä.   

Meidät tultiin ohjaamaan pöytään.  Frakkiin pukeutunut tarjoilija kysyi minulta jotain ranskaksi.  Onneksi Mr.Gray vastasi, en tiedä mitä.  Tarjoilija laittoi koristeellisen kuulerin pöydälle ja otti jäiden päältä kaksi lasia, laittoi ne meidän eteemme ja kaatoi samppanjaa laseihin valkoisella kangasliinalla pullonkaulan pyyhkien.  Pöydällä oli lamppu punaisella varjostimella luoden tilaan hämyisen tunnelman.  

Mr.Gray nosti lasin skoolatakseen kanssani.  Katsoin häntä ja nostin lasini ja kilautimme lasejamme, joiden sointi oli kirkas toisiinsa osuessaan. Helmeilevä samppanja tuoksui hennosti paahtoleivälle ja rypäleille ja sytytti suuhuni ilotulituksen.  

Esiintymislavalla oli erilaisia soittimia.  Nainen mustassa satiinisessa iltapuvussaan otti mikrofonin telineestä ja alkoi puhua nopeasti ranskaa.  Mr.Gray naurahti.  En ymmärtänyt mitä nainen sanoi ja tyydyin nyökkäilemään ja hymyilemään. Lavan takana olevalle seinälle syttyi tähtitaivas ja hiljaa pyörivät valaistut tuulimyllyn lavat.

Valkoisiin frakkeihin pukeutuneita miehiä tuli lavan takaa. He asettuivat soittimiensa viereen.  Yleisö alkoi taputtaa orkesterin aloittaessa perinteisellä cancan-musiikilla. 

Vähäpukeisia naisia ilmestyi lavalle.  Heidän päässään oli höyhenistä tehdyt korkeat hiuskoristeet, ja heidän rintansa olivat pienet ja paljaat.  Heidän jalkansa nousivat korkealle yleisön taputtaessa musiikin rytmissä. Mr.Gray selitti, että tämä oli jo perinteiseksi muodostunut aloitusohjelmanumero. 

Katselin Mr. Grayn ilmeitä hänen seuratessa esitystä.  Hän nautti näkemästään.  Laitoin korkokengässä olevan jalkani hänen haaroihinsa ja painoin kuin kaasua.  Hän katsoi minua ja hymyili.  Hän tarttui kiinni jalkaani ja alkoi hieroa sitä.  Hänen kätensä liukui niin pitkälle säärtäni kuin se oli mahdollista muiden sitä huomaamatta.

Cancan tytöt poistuivat lavalta, yleisö taputtaessa ja viheltäessä suosiotaan. Orkesterissa oli erilaisia soittimia viuluista, saksofoniin, lisänä perinteiset kitarat, rummut ja piano. Orkesteri soitti nyt jotain rauhallisempaa musiikkia ja tunnelma oli ihanan rietas ja salliva.

Laitoin savukkeen holkkiin ja Mr.Gray tarjosi tulta.  Imin holkkia ja nostin katseeni häneen.  Ilta tihkui erotiikkaa.  

– Lähden naistenhuoneeseen puuteroimaan nenäni, ilmoitin Mr.Graylle, ja hipaisin huulillani hänen suutaan.  Hän vastasi suudelmaani.  

Kävelin salin poikki katsellen muita kauniita asiakkaita. Hyvin pukeutuneita naisia ja miehiä, joiden kaikkien kasvoilla oli iloa ja himoa.  Paikalla oli tosiaankin oma vaikutuksensa siellä oleviin ihmisiin.  Vuosikymmenten takaiset riettaat kummitukset luomassa vapauden tunnetta ja puhaltamassa eroottista värähtelyä esityksiin.  Paikka sykki.

Menin naistenhuoneeseen, jonka punaiset seinät tihkuivat seksiä.  Katsoin peiliin, kohensin hiuksiani ja punasin huuleni.  Vieressäni kasvojaan ehosti keski-iän ylittänyt kaunis nainen.  Hymyilin hänelle, hän vastasi hymyyni.  Hän alkoi puhua minulle italiaa. Kun kohautin olkapäitäni, hän nyökkäili ymmärtävänsä, että minä en ymmärrä.  

Menin wc:n puolelle, keräsin iltapukuni ylös, laskin pitsiset pikkarisi ja istuin pöntölle.  Kuulin naisen lähteneen, mutta joku toinen oli tullut tilalle.

– Oletko täällä? Mr.Grayn ääni kysyi hiljaa.

– Olen, vastasin ja nousin ylös.

Laskin iltahameeni alas ja avasin oven. 

Mr.Gray tuli ovelle ja suuteli minua.  Menimme takaisin wc:n puolelle ja lukitsin oven.  Hän oli kiihkeä keräten pukuni helmat ylös työntäen kätensä kuumaan vaginaani ja liikutteli sitä rajusti, hellyys oli hävinnyt.  Avasin hänen housujensa vaikeat hakaset ja vetoketjun.  Hänen kalunsa ponnahti esiin.  Hän työnsi sen sisääni ja painoi voimalla, rajusti kaulaani haukkaillen.  Mr.Gray tiesi, mitä teki. Hän osasi naida minua sotkematta meikkiäni ja kampaustani.  Hän veti kalunsa ulos, käänsi minut wc -istuinta vasten ja painoi tihkuvan kalunsa vaginaani. Hän nai minua kiihkon vallassa reisistäni työnnöilleen vauhtia vetäen.  Hän laukesi nopeasti, ja uskoin hänen käyneen jo tyhjäkäynnillä liian kauan sitten päivänaintimme jälkeen, ettei hän pystynyt enää pidättelemään itseään vaan halusi nyt yksinkertaisesti panna minua. Hän veti veltostuneen kalunsa ulos ja kuivasi minut ja itsensä.  

Kun tulimme ulos wc:stä häkellyin hieman kahden naisen katsellessa itseään peilistä jutellen jotain ranskaksi kiinnittämättä huomiota Mr Grayhin, kuin mitään ei olisi tapahtunut.  Pesin käteni, kohensin kampaustani ja punasin huuleni.  

Mr Gray odotti minua naistenhuoneen ulkopuolella ja lähdimme takaisin pöytäämme toisiamme kädestä pidellen. Joimme samppanjaa ja ihailimme meneillään olevaa esitystä vähäpukeisten naisten tanssiessa höyhenten pöllytessä heidän napakoiden vartaloidensa ympärillä.

Ilta oli unenomainen.  En ollut osannut kuvitella paikkaa noin kuumaksi ja sallivaksi.  Päätin opastaa lapsenlapsiani aikanaan elämän iloista, kuten isoäitini oli opastanut minua.

Astelimme Mr.Grayn kanssa Pariisin ihanan samettisessa yössä.

– Tuletko lasilliselle luokseni? Mr.Gray kysyi ja pysähtyi suutelemaan minua. 

Hän todellakin osasi tuon.  Olin heti taas kuumana.  

– Voin tulla, vastasin. – Koneeni lähtee huomenna vasta illalla. 

– Lähdetkö jo huomenna? Mr. Gray kysyi.

– Lähden, vastasin.

Kävelimme hänen asunnolleen. Korkokengät eivät olleet mukulakivillä helpot, joten otin ne pois ja kävelin sukkasillani.

Saavuimme kattohuoneistoon.  Oli pimeää, mutta Pariisin yön valot antoivat huoneistoon juuri oikeanlaisen hämyn.  Verhot liikkuivat lempeän yötuulen sylissä.  Menin ikkunoiden eteen katselemaan Pariisin valoja.  Yritin saada vietyä tuoksut, kuvat ja äänet mukanani Suomeen.  Muistaisin nämä päivät ja hetket aina halutessani. 

Mr.Gray avasi samppanjapullon ja kaatoi sitä pitkiin laseihin.  Hän ojensi lasin minulle, ja skoolasimme lasien kilahtaessa yhteen. 

Katselimme Pariisin yötä mitään puhumatta.  Tilanteeseen ei sopinut sanoja sitä rikkomaan.  Mr.Gray laittoi musiikin soimaan. Hiljaista jazzia, saksofonin soittaessa kaipausta ja kosketusta. Mr Gray otti kädestäni kiinni ja alkoi tanssia kanssani.  Vartalomme olivat kuin yhteensovitetut.  Hän kuljetti käsiään selkääni pitkin, löysi vetoketjun, siirsi kädellään valuneet hiukseni sivuun vetoketjua hitaasti alaspäin vetäen. Pukuni putosi lattialle ja siirsin sen jaloillani kauemmaksi. 

Mr.Gray riisui rintaliivini hakanen kerrallaan ja heitti ne pöydälle.  Musiikki soi ja loi tiheää tunnelmaa välillemme.  En jaksanut availla kaikkia nappeja hänen paidastaan, vaan repäisin sen auki nappien lennellessä pitkin lattiaa pomppien ja kierien mikä mihinkin.  Vedin hänet itseäni vasten ja suutelin, halusin hänet.  Mr.Gray avasi housunsa hakaset ja vetoketjun ja heitti housunsa lattialle kasan päällimmäiseksi.

Mr.Gray painoi itseään minua vasten ja tanssi kanssani.  Suutelimme kiihottuneina, ja hän laski minut sohvalle selälleni, nosti jalkani olkapäilleen ja työnsi ihanan kalunsa sisääni.  Voihkimme, kun hän painoi kaluaan sisälleni kaikin voimin, tunsin halkeavani. Äkkiä hän veti kalun ulos ja suuteli häpyhuuliani ja etsi sykettä sisältäni kielellään.  Hän liikutteli kieltään saaden minut laukeamaan tavalla, jota en ollut aikaisemmin tuntenut.  Nousin ja painoin Mr.Grayn selälleen sohvaa vasten.  Hänen kalunsa osoitti minua hänen huokaillessa ja halutessa myös laueta.  Otin Mr.Grayn kalun huulilleni ja painoin sen niiden läpi hitaasti kielelläni sen päätä pyörittäen.  Hän oli kuuma ja täysin puolustuskyvytön suussani.  Liikutin huuliani kalua vasten sen halutessa lisää.  Nuolin kalun vartta kuin tikkunekkua.  Nousin hänen päällensä ja painoin kalun takaisin märkänä sykkivään vaginaani ja lisäsin vauhtia.  Mr.Gray huohotti allani yrittäen pysähtyä, mutta minä halusin mennä loppuun asti ja liikutin itseäni häntä vasten kalu sisässäni rajummin ja laukesin toisen kerran Mr.Grayn purkautuessa koko paineellaan sisääni. 

Olimme aivan hiessä, kuin maratonilta tulleet sunnuntaijuoksijat.  Nousin pois hänen päältään ja laskeuduin hänen viereensä leveälle sohvalle.  Mr.Grayn kalu lepäsi hänen lanteillaan kaikkensa antaneena. Tunsin hänen kiihkonsa tuoksun ja laitoin sen kiihkojeni varastoon, mistä voisin nostaa sen muistoihini Suomeen palattuani.

Menin suihkuun ja Mr.Gray tuli myös.  Pesimme toisiamme hellästi kuin jättäen ihoillemme jäähyväiset toisistamme.  Ilmassa oli haikeutta.  Miksi? mietin. 

Puin iltapuvun päälleni Mr.Grayn vetäessä vetoketjun kiinni kuin sulkien leikkikalulaatikkonsa.  Hän soitti minulle taksin.  Ovella suutelin häntä kauniisti ilman kiihkoa.  Käänsin katseeni pois ja painoin oven perässäni kiinni.  Laskeuduin portaat ollen kuin nainen, en enää nuori tyttö. Kadulla sytyin savukkeen ja katsoin kattohuoneistoon, jonka ikkunassa näin Mr.Grayn alastoman vartalon.  Taksi tuli, nousin siihen palaamatta enää takaisin.

Aamulla heräsin ja pakkasin matkalaukkuni ja mieleni näkemästäni ja oppimastani.  Trendit olivat erilaiset kuin olin tullessani kuvitellut.  Olin saanut paljon enemmän kuin olin arvannutkaan.

Hotellin vastaanotosta tilattiin minulle taksi.  Matka lentokentälle oli paljon tunteita ja ajatuksia herättävä.  Kuuntelin taksin radiosta soivaa ranskankielistä musiikkia ja totesin kielen edelleen olevan kaunista.  

Mieheni oli minua vastassa lentokentällä.  Hän antoi minulle suudelman ja sanoi ikävöineensä minua.  Hymyilin hänelle.  Menimme kotiin ja rakastelimme.  

– Olit erilainen, mies sanoi levätessämme yhdynnän jälkeen.  Kiihkeämpi kuin aikaisemmin.

Naurahdin sanomatta mitään.  Nukahdin hänen kainaloonsa.  Olin kotona.

Talvella huomasin Facebookista seuraamani kustantajan sivuilla tutut kasvot.  Mr.Gray, ja hänen uusin romaaninsa oli julkaistu.  ”Pariisitar”.  Kirjan julkaisutilaisuus pidettäisiin huomenna.  Pakko mennä.  

Väkeä oli paljon valokuvataidetta seinillä olevassa tilassa.  Otin lasin viiniä ja lähdin katselemaan näyttelyä odottaessani Mr.Grayn saapumista ja tilaisuuden alkamista.  Pelästyin nähdessäni itseni seinällä kukkivien kärhöjen edessä seisomassa, lierihattu vinosti päässäni kameralle hymyilin.  Kuulin vieressäni olevan miehen sanovan naiselleen: 

– On siinä kaunis ja sensuelli nainen.  

Nainen hänen käsipuolessaan hymähti.

Ovi aukesi ja näin Mr.Grayn saapuvan herrasmiehen tyylikkäänä ja päivettyneenä kaikkien taputtaessa hänelle. Istuin takarivin tuoliin.  Haastattelija alkoi esittää kysymyksiä miehelle uudesta ja rohkeasta eroottisesta romaanista, ja Mr.Gray vastaili hienotunteisesti.  Naiset vieressäni huokailivat ja supattivat jotain toisilleen.  En saanut katsettani irrotettua Mr.Graysta.  Hän vastasi kysymykseen kirjan todenmukaisuudesta, että kirja oli hän mielikuvituksensa tuotetta kesäisessä ja kauniissa Pariisissa, missä hän tapasi valtavan kauniin ja sensuellin naisen.  He olivat viettäneet yhdessä vain muutaman päivän, mutta tapaamiset olivat olleet niin rikkaita, että siitä syntyi neljäsataa sivuinen eroottinen romaani.

Tilaisuuden päätteeksi kirjailija jakoi omistuskirjoituksia kuulijoiden ostamiin kirjoihin.  Odotin, että kiireisemmät pääsivät ohitseni.  Olin viimeinen, joka saisi omistuskirjoituksen.  Laitoin kirjani Mr.Grayn eteen, mutta en siirtänyt kättäni pois sen päältä, jolloin hän siirsi katseensa minuun.  Emme sanoneet mitään.  Katseemme lukkiutuivat toisiimme.  Tunsin, että voisin rynnätä hänen syliinsä heti muista välittämättä.  

Hän veti kirjan käteni alta ja kirjoitti siihen omistuskirjoituksensa ja sulki sen.  Otin kirjan ja lähdin sanomatta sanaakaan. Suljin oven perässäni ja lähdin kävelemään kohti autoani.  Istuin autoon, ja vasta silloin tunsin uskaltavani hengittää.  Katsoin kirjan kantta, ja siinä oli kuva minusta istumassa hänen kattohuoneistonsa ikkunalla, alastomana käsivarret polvieni ympärillä Pariisin öistä taivasta katsellen.  Avasin kirjan ja näin tekstin ”Pariisittarelleni rakkaudella Mr.Gray” Huone 805 Hotelli Clarion” 

Ajoin ympäri kaupunkia Mr.Gray mielessäni.  Menisinkö tapaamaan häntä?  Kutsu häneltä oli ollut suora.  

Soitin miehelleni ja valehtelin meneväni jatkoille näyttelyssä tapaamani ystäväni kanssa. Voi mennä myöhään, sanoin.  Enkä oikeastaan valehdellut mitään, todistelin itselleni.  Mieheni ei reagoinut asiaan mitenkään erikoisella tavalla.  Joskus olin viihteellä ystävieni kanssa ilman häntä.

Menin hotellin pysäköintipaikalle ja katsoin korkeaa hotellia.  Vilkaisin peruutuspeilistä kasvojani.  En ollut edustava, mutta en välittänyt nyt siitä.  Nousin autosta ja menin hotelliin sisälle. Etsin hissin, painoin kahdeksanteen kerrokseen.  Hiljainen hissi nousi hitaasti ja tunsin hengitykseni kiihtyvän ja sydämeni pumppaavan verta suonissani nopeammin. Puristin itseäni kaulalta molemmilla käsilläni ja hengitin kiihkeästi.  Hissi pysähtyi ja ovet aukesivat.  Astuin käytävälle, näin opasteet ja niitä seuraten saavuin Mr.Grayn oven taakse.  Seisoin hiljaa oven takana ja kuuntelin. Mietin, mitä jos hän ei olisikaan yksin? Vaimo? Ei mitään vaimoja. Eihän hän olisi minua kutsunut, jos hänellä olisi vaimo mukanaan, ajattelin.  Katsoin kelloa ja purin huultani, koputtaisinko vai kääntyisinkö vain pois ja unohtaisin nähneeni häntä lainkaan.  Ovi aukesi.  Mr.Grayn kasvot olivat edessäni ja sitten kokonainen Mr.Gray. En sanonut mitään, menin huoneeseen.  Edessäni aukesi koko seinän mittainen ikkuna ja siitä näköala, mutta en kokenut sitä samaksi kuin Pariisin kattohuoneistossa kokemaani kauneutta.  Betoniset kerrostalot ja nostokurjet eivät tehneet minuun vaikutusta, mutta käännyin ja vaikutuksen minuun tekevä Mr.Grey seisoi edessäni.  Kumpikaan ei sanonut mitään, sanoilla ei ollut mitään merkitystä. 

Menin hänen lähelleen ja imin hänet itseäni vasten.  Hän halusi minua yhtä paljon kuin minä häntä.  Hän nuolaisi minut kuin sammakko vesikirpun lumpeen lehden päältä.  Suutelimme raivoisan ja hullun kiihkon vallassa. Revin vaatteet hänen päältään ja hän minulta.  Nojasin ikkunaan, ja hän työnsi kalunsa sisälleni pohjaan asti.  Voihkin ja hän ääntelehti jokaisella työnnöllään.  Hän nai kuin raivo härkä kuumalla kalullaan minua takaapäin.  Tunsin, että kohta pyörryn.  Hän laukesi ja nesteemme valuivat reisilleni.  Rojahdimme ikkunan vieressä olevalle sohvalle.  Kumpikaan ei puhunut mitään.  Hengityksemme tasaantuivat vähitellen.  Mr.Gray suuteli minua nyt tuttuun romanttiseen tapaansa.  Hän maistui ja tuntui jumalaiselta.  Hänen taikakalunsa sai minut syttymään joka kerta eri tavalla.  

– Pariisittareni, Mr.Gray sanoi hiljaa korvaani kuiskaten

ja hiveli märkää ja alastonta vartaloani, suuteli kaulaani ja suutani.

– Mistä tiesit, että tulen luoksesi? kysyin hieroen itseäni hänen hikistä vartaloaan vasten.

– Haistoin sinut oveni takana, Mr.Gray vastasi ja naurahti.

Naurahdin minäkin.  Suutelin, saamatta tarpeekseni hänestä.  Jaksaisimmeko naida koko yön, mietin. Hän tunnusteli märkää vaginaani ja työnsi sormia sisääni ja liikutteli niitä, samalla katsoen kasvoihini seuraten kiihottumistani.  Hän tuntui aina niin hyvältä kalulla tai ilman.  Tunsin laukeavani, mutta silloin hän lopetti ja kiusoitteli minua.  Hän näykki huuliani antamatta minun suudella häntä kunnolla.  Olin liian kuuma pystyäkseni tekemään mitään, huusin häntä naimaan minua, mutta hän antoi minun anoa seksiä ja seurasi kiihkoani.  Hänen kalunsa seisoi suorana ja paisuneena osoittaen minua.  Nousin ja istuin sen päälle ja painoin lanteillani kalun sisääni.  Se upposi ja tuntui räjähtävältä.  Liikutin lanteitani ja Mr.Gray huusi vuorostaan.  Nousin pois hänen päältään, mutta en luopunut taikakalusta kokonaan.  Annoin sen sykkiä ja katselin hänen halunsa ja kiihkonsa räjähtämistä.  Hän nousi ja kaatoi minut alleen, nosti jalkani olkapäilleen ja painoi kalunsa sisääni ja se oli jotain liian hyvää ollakseen totta.  Tunsin, että räjähdän huoneen seinille.  Mr.Gray painoi kaluaan vaginaani aina vain hurjemmalla tahdilla ja räjähti sisääni. Huusin, en voinut muuta, mutta huusi Mr.Graykin.

Makasimme nyt lattialla täysin voimattomina.  

Hetken kuluttua Mr.Gray nousi, meni kylpyhuoneeseen ja laittoi veden valumaan ammeeseen.  

– Tuletko kylpyyn? Mr.Gray kysyi.

Nousin ja menin hänen perässään.  Istuin ammeeseen ja hän minun jalkojeni väliin.  Sivelin hänen rintaansa ja hän minun jalkojani.  Suutelin hänen kaulaansa.  Hän taivutti päätään saadakseen suudeltua minua, se oli kuumaa tunnetta täynnä. 

– Olen kaivannut tätä, Mr.Gray sanoi ja kääntyi ammeessa kasvot minuun päin.

– Niin minäkin, vastasin ja otin hänen kasvot käsiini ja suutelin niitä kauttaaltaan.  

Mr.Gray hieroi ammeessa olevalla vaahdolla minua joka puolelta. Hänen kätensä liikkuivat vartalollani kuin magneetit, jotka eivät irtoaisi, meissä oli toisiemme vastakappaleet.  Halusin häntä uudelleen ja uudelleen.  

Tartuin hänen taikakaluunsa ja vedin käsilläni edestakaisin juuresta aina kärkeen saakka terskasta sopivasti puristaen.  Pian olimme molemmat taas valmiina toisillemme.  Hän tuli minua vasten ja alkoi jälleen työntönsä kalullaan vaginaani, veden paetessa altaasta kuin hyökyaallon iskiessä.  Nauroimme ja jatkoimme räjähtävään loppuun asti aaltojen tyyntyessä.  Lihakset nykivät ja suuta kuivasi.  Avasin suihkun ja laskin vettä päällemme.  

Nousin heti kun jalkani kannattelivat ja ojensin hyllystä kylpypyyhkeen Mr.Graylle ja itselleni.  Menimme huoneiston puolelle ja otimme minibaarista oluet.  

– Hirveä jano, sanoin ja join olutta samalla muistaen, että olin tullut autolla.

– Ihanaa nähdä sinua, Mr.Gray sanoi ja katseli märkää vartaloani.

– Samoin sinua, vastasin ja istuin hänen viereensä sohvalle.

Katselimme näkymää ikkunoista ja nojasin hänen olkaansa vasten.  Hän hiveli käsivarttani ja kaulaani.  Siinä oli hyvä olla.

– Jäätkö yöksi, Mr.Gray kysyi ja suuteli minua nyt hellästi.

En voinut muuta kuin nyökätä ja suudella takaisin.  

Aamulla heräsin alasti hotellihuoneesta.  Kuuntelin.  Oli hiljaista.  Käännytin ja Mr. Gray oli poissa.  Venyttelin jäseniäni ja kietouduin paksun peittoon muistellen edellistä iltaa ja Mr.Graytä. Oliko hän lähtenyt jättämättä hyvästejä? 

Ovi avautui ja sulkeutui.  Käännyin ja edessäni seisoi Mr.Gray komeana pukuunsa pukeutuneena.  Tyylikäs mies edessäni ja minä vartalo möyhittynä epäjärjestykseen.  Hän tuli vuoteen laidalle istumaan ja siveli kasvoiltani hiuksia.  Hän kumartui ja suuteli minua saaden perhoset lentämään sisälläni.  Tartuin häntä kaulasta ja vedin lähemmäksi, mutta

– Minun on pakko lähteä, koneeni lähtee pian,

Mr.Gray sanoi kiihkeiden suudelmien välissä.

– Nytkö jo? kysyin vetäen häntä itseäni vasten.

– Minun täytyy, hän vastasi.  

Suutelin häntä ja kiedoin käteni hänen kaulaansa. Roikuin hänessä, en halunnut, että hän lähtee.  Tunsin Mr.Grayn kiihottuvan.  Hänen hengityksensä oli kuin tekohengitystä minulle.  Hengitin haluten häntä, en tahdo hänen lähtevän.  Mr.Gray siirsi ison peiton päältäni ja suuteli rintojani.  Hän työnsi sormensa vaginaani, liikuttaen niitä edes takaisin ja minä halusin häntä vielä enemmän.  Olin märkä ja kiihotuin lähes orgasmiin asti, jolloin Mr.Gray lopetti, irrotti otteensa minusta ja vain suuteli minua, nousi ja ojensi minulle lahjapaketin.  Olin liian kiihottunut ajatellakseni lahjaa.  Mutta Mr.Gray sanoi:

– Odotan sinua Pariisissa.  

Hän otti laukkunsa ja lennätti kuivan suudelman kämmeneltään kohti minua ja painoi oven perässään kiinni. 

Olin alasti lähes orgasmin saaneena kiihkolta tuoksuvassa sängyssä, mutta yksin.  Olin vihainen ja samalla jo kaipasin häntä.  Mr.Gray oli herättänyt minut ja jättänyt kuin joutokäynnille ykkönen silmässä liikennevaloihin punaisen valon palaessa.

Revin paketin auki, ja heitin paperit pitkin lattiaa.  Niiden alta paljastui pitkänmallinen rasia, jossa oli tummanpunainen ruusu ja saman sävyinen rusetti päällä. Nousin istumaan, kiihkoni oli tiessään. Haroin hiuksiani kasvoiltani ja avasin paketin. Purskahdin nauruun ja heittäydyin selälleni. Paketissa oli hopean värinen muhkea dildo, ja sen päällä teksti pienessä kortissa ”Nauti minusta, vaikka olenkin poissa”.

Kääntelin dildoa käsissäni ja työnsin sen märkään vaginaani.  Suljin silmäni ja tunsin Mr.Grayn työnnöt, kunnes laukesin valojen vaihtuessa vihreiksi. 

Yksi kommentti artikkeliin ”Eroottinen tarina: Opintomatka Pariisiin (vieraskirjoitus) osa 2

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.