Eroottisen tarinan äärellä (vieraskirjoitus)

Tämä lyhyehkö ja hieman erilainen eroottinen novelli on nimimerkin ”Irkku” kirjoittama. (Irkulta olemme saaneet aiemmin julkaistavaksi pitkän tarinan ”Opintomatka Pariisiin”.)

***

Nojatuolissa pienen jalkalampun alla istui mies.  Hänen öljytty vartalonsa sykki tarinan hengessä.  Hänen haalarinsa toinen olkain roikkuu hänen jäntevän käsivartensa päällä.  Hän lukee eroottista novellia naisille, jotka istuvat posket punoittaen kuunnellen miehen matalaa ja huokailevaa ääntä.  Hän eläytyi tarinan jokaiseen kohtaan saaden siitä mahdollisimman todellisen. Huoneessa on hämärää ja taustalla soi hiljainen musiikki. 

Joku naisista naurahtaa, toinen huokailee, joku tuntee kaipaavansa miehen kosketusta. Mies lukee ja luo välillä pitkiä katseita tekstin sopivissa kohdissa edessään istuviin naisiin.  Hän voisi olla myös kuin luotu tarinan pääosan esittäjäksi.  Mieheksi, joka haluaa naisen kokonaan, ei vain vähän.  Pian hänen haalarinsa etumus kiristyy naisten himokkaista katseista ja tarinan voimasta. 

Naisten lemmenlippaat odottavat hupituttiaan tulevaksi, mutta vain haaveissaan sen saavat.  Mies ei ole tullut naisten jaettavaksi, vaan vain lukeakseen eroottisia tarinoita. Tai niin oli ainakin alun perin suunniteltu.

Miehen jatkaessa tarinaansa naiset huokailevat jo malttamattomina.  Yhden naisen halu saa vallan ja hän konttaa miehen luokse kiimainen katse kasvoillaan.  Mies nostaa pudonneen olkaimen ja yrittää olla kuin ei huomaisikaan naisen lähentely-yritystä, mutta nainen istuu miehen eteen ja tunkee kätensä hänen housun lahkeidensa sisään ja murisee kiemurrellen hänen edessään ja nuolee huuliaan. Mies istuu jäykkänä ja jatkaa lukemistaan, mutta hän kiihottuu naisen käsien liikkuessa hänen karvaisilla säärillään.  

Miehen instrumentti alkaa nousta täyteen valmiuteen, mutta hän ei anna sille tilaa, tai mahdollisuutta.  Hän painaa kirjan etumuksensa päälle, mutta pian toisetkin naiset haluavat tutustua mieheen tarkemmin ja nousevat penkeistään.  He lähestyen miestä hitaasti itseään hieroen ja huokaillen, pudotellen liikoja vaatteita päältään.

Mies kokee tilanteen tukalaksi, mutta pyrkii jatkamaan lukemistaan.  Tarinan henkilöt rakastelevat kiivaasti, mikä ei edesauta lukijan tilannetta yhtään.  Naiset kähmivät miehen paljasta rintaa, ja joku haroo hänen poninhännällä olevaa tukkaansa avaten sen valloilleen.  Yksi naisista avaa miehen haalarit ja vetää niitä toisen naisen kanssa yhdessä pois miehen jalasta saaden hänet putoamaan puolittain pehmeältä nojatuolilta alas lattialle.  Tarina lukeminen ei enää onnistu.  Nyt oli alkanut tarina elävässä elämässä.  Naiset kertovat nyt tarinaa miestä kosketellessaan. 

Mies on alasti hänen hunajaisen käpälänsä osoittaen vuoroin ketäkin naista.  Yksi heistä tarttuu käpälään ja nuolee sen makeaa pintaa saaden miehen voihkimaan.  Yksi naisista suutelee miestä intohimoisesti kieltään suun sisällä liikuttaen.  Mies kiihtyy entisestään yhden naisen kynsien raapiessa miehen kylkiä, toisen reisien sisäpintoja.  Yksi nainen jatkaa miehen hupitutin imemistä.  Mies on lähellä laueta, mutta nainen lopettaakin juuri oikealla hetkellä.  Yksi naisista nousee miehen päälle antaen hänen kairautua sisäänsä jäykällä melallaan.  Nainen huokailee kiimaisena toisten naisten jatkaessa miehen hyväilyä.  Päällä ratsastava nainen hyväilee rintojaan.  Mies huohottaa tuskissaan hänen allaan ja laukeaa.  Mesi valuu naisen sisältä käpälän liukuessa hitaasti hänen sisältään. Mies hikoilee ja huohottaa, mutta naiset ovat kuin villiintyneet kiimaiset kissat.  Jokainen haluaa miestä, mutta käpälä lepää hänen vartaloaan vasten pyörtyneenä. 

Mies kääntyy ja hyväilee vuoroin kiihkosta turvonneita naisten herkkurasioita.  Naiset huohottavat ja joku laukeaa, toinen ei vielä.  Mies suutelee herkkuvakoa ja maistaa kielellään sen lämmintä sisusta, nainen huutaa himosta ja tarttuu miehen pitkiin hiuksiin painaen häntä vakoaan vasten ja värisee nautinnostaan.  Mies alkaa saada tassunsa eloon ja tunkeutuu yhden kiimaisen naisen kanaaliin kanootillaan kaikin voimin soutaen, mutta ei huovaten.  Miehen kanootti on valtava, nainen ajattelee saaden sen rytmikkäistä työnnöistä niin valtavat värinät, että henki salpautuu, mutta mies jatkaa, kunnes päästää kanoottinsa laukeamaan kanaalin suulle spermaa valuvana ja kiiltävänä.  Naiset makaavat lattialla herkkuvaot märkinä niitä hiljaa sormillaan kosketellen.  Mies nousee nojatuoliin ja jatkaa tarinan lukemista loppuun naisten maatessa hänen edessään alastomina ja kylliksi tarinasta saaneina.    

3 kommenttia artikkeliin ”Eroottisen tarinan äärellä (vieraskirjoitus)

 1. Kinkynautti 20.05.21 / 14:57

  Sopivan lyhyt teksti luettavaksi näin arkikiireiden lomassa.

  Muistan joskus lukeneeni kritiikkiä erilaisten kiertoilmauksien ärsyttävyydestä, mutta esimerkiksi tässä tarinassa minusta tuo pehmeillä kiertoilmaisuilla leikittely oli varsin onnistunutta ja tyylikästä.

  Tykkäsin.

  • os 31.05.21 / 22:08

   Minua yleensä ärsyttää kiertoilmaukset, mutta tässä ne oli tosiaan munkin mielestä ihan hauskaa leikittelyä, kun en esimerkiksi kaivannut tältä lyhyeltä tarinalta sitä, että kiihottuisin.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.