Seksinovelli: ”Kirje Berliinistä” (vieraskirjoitus)

Nimimerkillä ”Stef ja Chris” kirjoittava pariskunta lähetti blogiimme aiemmin novellikokoelman ”Halu ja muita pieniä kertomuksia”. Suosittelen lämpimästi tutustumaan myös siihen!

Tämä uusi kertomus on jaettu neljään eri osaan. Ensimmäinen osa taustoittaa tarinaa, mutta jo siitä saa mukavaa alkua kiihottumiselle…. Osassa kaksi kirjeen kirjoittaja Paula lähtee miehensä kanssa Berliiniin tutustumaan ”Halun” kirjoittajiin ja ensimmäiseksi päästään Chrisin mukana Zwanglos-swingersklubille kiihkeisiin tunnelmiin. Kolmannessa osassa pariskunta tapaa myös Staffanin ja he kaikki vierailevat Zügellos-seksiklubilla, missä jokainen saa tyydyttäviä kokemuksia. Viimeisessä osassa pariskunta pääsee tutustumaan Culture Houze -klubille, jossa kokeillaan hieman kinkympiäkin leikkejä sekä lopulta uskalletaan kokeilla seksiä samaa sukupuoltakin olevan kanssa.

Näin blogin ylläpitäjänä lähetän kirjoittajille suuret kiitokset laadukkaasta seksinovellista. Tämä ei ole mikään pikainen luettava, vaan varaa tarpeeksi pitkä rauhallinen hetki ja lähde sukeltamaan kohti mielenkiintoista eroottista matkaa. Jossain vaiheessa et ehkä kykene enää pitämään kättäsi pois jalkovälistä tai vaihtoehtoisesti tekee mieli lähteä panemaan kumppanin kanssa… tai ehkä kokeilemaan jopa parinvaihtojuttuja Berliinin seksiklubeille. ;)

Muistakaa jättää kommentteja kirjoittajille! t. os

***

Kirje Berliinistä

OSA 1.

”Hei, kiitos ihanasta sivustostanne. Löysimme mieheni kanssa sen kautta tien seikkailuun, joka avasi meille  kokonaan uuden ja jännittävän maailman.

Meitä voisi pitää tuiki tavallisena, jopa värittömänä pariskuntana. Opetan yläasteella ruotsia ja englantia, ja mieheni työskentelee isossa suunnittelutoimistossa projektipäällikkönä. Meillä on kaksi jo aikuistuvaa lasta, ja olemme asuneet samassa rivitalohuoneistossa jo lähes kaksikymmentä vuotta. Yhdyselämämme on ollut tyydyttävää ilman erityisiä kokeiluja. Minusta on kuitenkin aina tuntunut, että olen uteliaampi seksuaalisuuden suhteen kuin hiljainen mieheni. Kerran rohkaistuin Pariisin lomallamme viinintäyteisen illallisen jälkeen niin, että vedin hänet erotiikkakauppaan, jossa ostatin hänellä meille molemmille vinyyliset leikkiasut. Ne naurattivat häntä, mutta hän ei kuitenkaan niistä hotellihuoneessamme innostunut ja ne jäivät kotiin palattuamme sukkalaatikkoni taakse unohduksiin.

Ystävättäreni Lissu opettaa koulussamme kuvaamataitoa. Hän on värikäs taiteilijatyyppi, jolla on ollut eronsa jälkeen – ja varmaan jo ennen sitäkin – sekalainen kokoelma miehiä. Hän puhuu seksistä jatkuvasti ja sanoo tarvitsevansa peniksiä taiteensa innoittajaksi. Hänen työnsä ovat tosin niin abstrakteja, etten löydä niistä erityistä sanomaa, erotiikasta puhumattakaan.

Kerran olin hänen luonaan tyttöjen saunaillassa. Joimme kuohuviiniä ja nauroimme paljon. Iltapalan jälkeen hän levitti olohuoneensa pöydälle hieromasauvakokoelmansa meille ihmeteltäväksi. Meitä nauratti kovin, kun hän esitteli niiden ominaisuuksia. Stefan Lindforsin muotoilema dildo oli hänen suosikkinsa. Hän laittoi sen kiertämään, ja se tuntui käteen sopivan painavalta ja pehmeältä, kuten hän oli kuvaillutkin. Se oli sopivan kiinteä ja sen mittasuhteetkin olivat kohdallaan. Sen pitkä häntäosa jäi minulle arvoitukseksi, mutta ehkä sitä saattoi käyttää peräaukon hyväilyyn, jos sellaisesta sattui pitämään.

Jouduin lähtemään muita aikaisemmin, ja ehkä he jäivät kokeilemaan sauvoja keskenään, mutta en tiedä siitä, enkä välitäkään. Lissu kun tuntuu tosiaan olevan kaikkiruokainen seksin suhteen, mutta se ei kuulu minulle. Kerroin kuitenkin yöllä vuoteeseen mennessäni miehelleni Lissun esittelemästä Lindforsin sauvasta. Hän ei tuntunut uneltaan kuuntelevan, mutta sain yllätyksekseni jouluna sen  mieheltäni lahjaksi. Hän ei ollut laittanut sitä kuusen alle muiden lahjojen joukkoon, vaan löysin paketin tyynyltäni, kun menimme glögin loputtua viimein nukkumaan.

Olin niin yllättynyt ja innostunut, että halusin kokeilla sauvaa heti. Mieheni katseli vierestä, kun liikuttelin sauvaa häpyhuulieni välissä. Se oli hyvin kiihottavaa ja työnsin sen kostuttuani varovasti sisääni. Mieheni  tarttui siihen ja työnteli sauvaa hitaasti edestakaisin hyväillessäni samalla hänen penistään. Minä en lauennut, mutta mieheni sai nopeasti siemensyöksyn. Jokin sauvassa tuntui häntä insinöörinä kiehtovan, koska siitä tuli meille vakituinen seuralainen moneksi viikoksi. Hän piti erityisesti siitä, että työnsi sauvaa minuun samalla kun imin hänen penistään ja annoin hänen purkautua suuhuni. Ehkä hänellä oli fantasia minusta kahden miehen kanssa yhtä aikaa. Minulla ainakin oli ja se oli hyvin kiihottavaa. Emme kuitenkaan koskaan puhuneet siitä, kuten emme muustakaan seksuaalisuuteemme liittyvästä. Lopulta hänen innostuksena lopahti, ja sauva on ollut patjamme alla käyttämättömänä jo kuukausia.

Syyslukukauden alussa Lissu veti minut välitunnilla sivuun ja sanoi haluavansa näyttää minulle jotain, jonka hän uskoi kiinnostavan minua. Hän näytti tabletiltaan sivustonne. Silmäilin sivujanne hetken ja otin tiedot ylös. Kotona luin joitain juttujanne ja erityisesti ”Halu ja muita kertomuksia” -sarjanne tarinat olivat jollain kummallisella tavalla kiihottavia. En ollut koskaan aiemmin lukenut eroottisia kertomuksia Lady Chatterleyn rakastajaa lukuun ottamatta.  Kirjan pokkariversio kiersi yläasteella luokkamme tyttöjen kesken ja sen kiihottavuus taisi perustua enemmän kiellettyyn hedelmään kuin itse tarinaan. Sain ensimmäisen orgasmini hieromalla jalkoväliäni tyynyyn kiellettyä kirjaa hikisissä käsissäni pidellen.

Mutta nyt kiihotuin tarinoistanne tavalla, jota en ollut ennen kokenut. Mieheni oli tuolloin matkoilla, ja etsin patjamme alta pitkään käyttämättä olleen sauvani, jolla hyväilin itseäni tarinoitanne lukiessani.  Sain kaksi orgasmia samana iltana, mitä minulle ei ollut koskaan aiemmin tapahtunut.

Luin tarinoita monena iltana samalla sauvallani masturboiden. Mieheni palattua tulostin tarinat ja sidoin ne punaisiin kansiin mieheni yöpöydälle. Hän ei kiinnittänyt kansioon huomiota ennen kuin seuraavana lauantaina, kun olimme iltamyöhällä rakastelleet tavanomaisen lauantairakastelumme.  Hän otti kansion ja katsoi minuun kysyvästi. Painauduin hänen kainaloonsa ja pyysin häntä lukemaan. Seurasin hänen katsettaan ja hengitystään tarinoiden edetessä, ja tunsin, kuinka hän sai uuden erektion, mitä ei ollut tapahtunut vuosiin lauantairakastelumme jälkeen. Toisaalta hän ei olisi ehtinyt niitä saadakaan, koska yleensä nukahdimme yhdyntämme jälkeen saman tien.

Kokoelman puolessa välissä hän kääntyi ja suuteli minua. Hän käänsi minut polvilleni ja työntyi mitään sanomatta sisälleni naiden minua kuin kiimainen koira.  Hän oli kova ja kestävä ja laukesi viimein vavahdellen sisääni, vajoten päälleni hiljaa huohottaen. Olin niin hämmästynyt, että en oikein päässyt edes mukaan, tuskin edes kiihotuin.

Seuraavana iltana hän luki loput kertomuksista. Rakasteltuamme pitkään ja ahnaasti hän kysyi, mistä olin saanut nuo tarinat.  Kun kerroin saaneeni ne Lissulta, hän naurahti sanomatta mitään. Olin kertonut hänelle vuosien mittaan Lissun edesottamuksista seksin saralla, ja minusta tuntuu, että miehelläni on fantasia meistä kolmesta rakastelemassa keskenämme. Me emme ole kuitenkaan koskaan puhuneet fantasioistamme, enkä halunnut sitä nytkään. Eikä minulla edes ole ollut erityisiä fantasioita. Sauvaleikkiemme ollessa valloillaan kuvittelin hetkittäin olevani kahden komean miehen välissä hyväiltävänä ja naitavana, mutta en koskaan kuvitellut voivani sellaista oikeasti tehdä. Minusta rakastelu on niin intiimi ja kahdenkeskinen asia, ettei sitä pidä rikkoa jakamalla kolmannen kanssa tai edes puhumalla sellaisesta.

Aloimme kuitenkin keskustella tarinoista ja niiden henkilöille tapahtuneista asioista. Pohdimme, voisiko tuollaista oikeasti tapahtua, ja miten itse tuollaisissa tilanteissa toimisimme.

Kun tarinat tuntuivat tapahtuvan pääasiassa Berliinissä, aina pidättyväinen mieheni ehdotti yllättäen, että lähtisimme viikonloppulomalle katsomaan, millaista erotiikkaa Berliinissä oikein onkaan tarjolla. Ehdotus tuntui mieheni esittämäksi hämmentävältä, mutta samalla oudon kiihottavalta. Minusta tuntui, että jotain uutta oli syntymässä välillemme.

Mieheni ehdotti, että ottaisin yhteyttä kertomusten kirjoittajiin. Ehkä he voisivat opastaa, minne Berliinissä kannattaisi mennä ja, ennen kaikkea,  minne ei kannattaisi mennä, koska kaupunki oli meille aiemmin tuntematon ja matkan aihe oli näinkin herkkä.

JATKA OSAAN 2.

Huomaa, että muihin osiin pääset siis myös klikkaamalla sivunumeroita tämän merkinnän lopussa (sivunumerot näkyvät suositeltujen artikkeleiden jälkeen).

21 kommenttia artikkeliin ”Seksinovelli: ”Kirje Berliinistä” (vieraskirjoitus)

 1. Antti87 26.12.18 / 23:24

  Oliko nämä siis oikeita kuvauksia seksiklubeista? Ilmeisesti kun klubien nimet ja linkit oli laitettu. Kiva ratkaisu tuoda klubiesittelyjä (totuutta) seksikertomukseen, varmasti voi jotakuta Berliiniin matkustavaa kiinnostaa… Minä haluaisin samanlaisen tarinan Suomesta, kun ei taida olla mahdollisuutta Saksaan lähteä, vaikka panoklubilla vieraileminen kiinnostaisi. Mutta onko täällä muita klubeja kuin se Wildclub? Entä Tukholma tai Tallinna? Sinnehän pääsisi laivalla edullisesti…

  • Antti87 26.12.18 / 23:26

   Niin itse tarinasta vielä, että hyvä ja kiihottava oli. Kirjoittakaa lisää, parinvaihto on mielenkiintoista.

  • oceansoul 28.12.18 / 16:43

   Kirjoittajien mukaan klubiosuudet perustuvat kyseisillä klubeilla nähtyyn ja koettuun.

   Suomessa ei taida oikein tosiaan muita olla kuin WildClub. Siitä ei kokemuksia, mutta toki vähän erilaisempi systeemi, kun vaatii ennakkoon ilmoittautumisen jne.

 2. Anonyymi 28.12.18 / 15:43

  Todella tekisi mieli päästä tutustumaan tuollaisille klubeille.
  Kiihottava novelli, taitavasti kirjoitettua, joten hieno lukukokemus.

 3. Nimetön 29.12.18 / 20:09

  Mielettömän kiihottavaa kamaa!

 4. Nimetön 30.12.18 / 00:26

  Upea kirjoitus, kiihottavaa

 5. N35 12.01.19 / 14:49

  Olipa ihanan kiihkeä kirjoitus. Uskon, että vastaa monen naisen ja miehen fantasioihin.
  Ja on jotenkin ihanaa, jos mies uskaltaa kokeilla miehenkin kanssa, ettei aina vain nainen+nainen-juttuja… Olisipa siitäkin ollut kuvailua tässä novellissa. Heteronaisena tykkään homopornostakin.

  • Nimetön 13.01.19 / 21:04

   Hei, homopornokuvausta löytyy näiltä sivuilta kokoelmasta Halu, joskin heteronaisen fantasiana. Lisää on tulossa, kunhan ehdimme kirjoittaa. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia kirjoitusten aiheista muutoinkin. Laittakaapa toiveenne Oceansoulille, niin hän välittää ne meille.
   Stef&Chris&Paula

 6. Nimetön 29.01.19 / 22:38

  Hei, olen menossa mieheni kanssa Berliiniin maaliskuussa. Onko matkavinkkejä? Miten kirjoittajiin saisi yhteyttä?

 7. GP 13.02.19 / 08:01

  Todellakin huippu tarina. Itse kaipaisin tämmöisiä kokemuksia. Joutu runkkaamaan useasti lukiessa.

 8. Näkymätön 15.02.19 / 08:38

  Vihdoin tuli tämäkin tarina läpi luettua eilen illalla: kymmenen pistettä! (Seksi vei mukanaan ja kommentointi jäi näin aamulle.. 😁) Kiihotusta ja mielenkiintoa swingersklubeja kohtaan tämä sai siis hyvin aikaiseksi. Estotonta seksiä tuollaisessa ympäristössä olisi mukavaa päästä kokemaan, mutta luulen, että itsetunto-ongelmat veisivät todellisuudessa mukanaan ja jännitys estäisi nautinnon. Myös sukupuolitautien vaara aina pelottaa, ei kondomi ole täysin varma kuitenkaan ja tuommoisissa tilanteissa (kun ympärillä paljon touhua) voisi helposti unohtua suojaus esimerkiksi suuseksissä. 🙄 Miten te muut pystytte rentoutumaan, jos alaston vartalonne on katseiden kohteena?

  • oceansoul 15.02.19 / 21:00

   Saattaisi sitä rentoutuminen ja siten orgasmin saavuttaminen olla minullekin vaikeaa muiden katsellessa, mutta uskon silti, että nautintoa se ei kuitenkaan estäisi. :P Vaikeita itsetunto-ongelmia ei toki voi niin vain mielessään ohittaa.

   Taudit ovat kyllä ärsyttävä juttu ja se itseäkin vähän pelottaa. (Lisäksi sekin, että en käytä mitään hormonaalista ehkäisyä eli kondomin hajoaminen voisi pahimmillaan tarkoittaa raskautumista vieraalle ihmiselle. Huih. Noh tokihan ryhmäjuttuja voi harrastella ilman yhdyntää.)

 9. Nimetön 22.09.19 / 17:01

  Vau, tuonne! Jos vain saisin vaimoni innostumaan. Saatteko te?

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.