Seksinovelli: ”Kirje Berliinistä” (vieraskirjoitus)

Lue ensin taustatiedot / tarinan ensimmäinen osa ja sen jälkeen tarinan toinen osa.

OSA 3.

Staffan

Kun heräsin aamulla, päivä oli jo valjennut. Mieheni nukkui vielä ja kuorsasi hieman. Makasin hetken hiljaa ja mietin, oliko viimeöinen unta vai tapahtuiko kaikki todella. Tunnustelin häpyäni ja tunsin sen olevan vielä aivan turvoksissa ja kosketukselle hellä.

Nousin ja menin kylpyhuoneeseen. Chrisin huoneen ovi oli auki, ja näin Chrisin alastoman hahmon ratsastavan miehensä  jäykistyneen peniksen päällä. Hän huomasi minut ja vilkutti kädellään jotain miehelleen sanoen. En halunnut katsella, vaan menin peseytymään.

Viileä suihku virkisti ja tunsin halua masturboida käsisuihkulla, mitä nuorena aamuisin usein harrastin. Jätin kuitenkin leikin väliin ja palasin olohuoneeseen pyyhkeeseen kietoutuneena.

Staffan ja Chris tulivat alastomina olohuoneeseen. Chris esitteli minut miehelleen, joka antoi minulle poskisuudelman. Hän oli viisissäkymmenissä, mutta näytti nuorekkaalta kiharassa tukassaan ja solakassa vartalossaan. Hänen peniksensä oli velttonakin kookas ja kiilsi hieman Chrisin äskeisistä eritteistä. He menivät yhdessä suihkuun, ja minä menin herättelemään miestäni. Hän veti minut viereensä ja alkoi hyväillä lanteitani laittaen käteni aamuerektiossa olevalle penikselleen. Hyväilin sitä hetken, kunnes mieheni käänsi minut kyljelleni ja työntyi takaapäin sisääni. En ollut oikein virittynyt ja pelkäsin Chrisin ja Staffanin kuulevan, mitä teemme, mutta annoin mieheni rakastella minua ja saada orgasminsa. Lauettuaan hän kierähti selälleen ja tuntui nukahtavan uudelleen. Makasimme pitkään hiljaa, kunnes nousimme ja pukeuduimme.  

Aamiaispöydässä Chris kertoili Staffanin ja hänen työstään Staffanin istuessa enimmäkseen hiljaa. Hän vilkaisi kelloaan ja pahoitteli, että joutui lähtemään työnsä vuoksi. Chris sanoi myös jättävänsä meidät päiväksi, mutta he hakisivat meidät illalla seuraavalle klubille. Hän piirsi karttaan eroottisia asuja myyvän liikkeen paikan ja kehotti tutustumaan valikoimaan ja hankkimaan iltaan sopivia asuja.

Staffanin ja Chrisin lähdettyä lepäsimme vielä hetken, ennen kuin lähdimme kaupungille. Kävelimme pari korttelia ja tulimme pienen vaateliikkeen eteen. Näyteikkunassa oli eroottisia asusteita, joita vanhempi raskaasti meikattu nainen asetteli uuteen järjestykseen. Hän silmäili meitä astuessamme liikkeeseen ja näki ilmeisesti heti, että meillä ei ollut aavistustakaan siitä, mitä oikeasti haluaisimme. Jotain saksaksi sanottuaan hän otti hyllystä pari pakettia ja ojensi ne miehelleni. Minua hän tarkasteli pitempään, ja hetken hyllyjään selailtuaan hän valikoi minulle asusteen, jonka vakuutti sopivan ja mahtuvan minulle.

Vietimme kaupungilla monta tuntia, ja asunnollemme palattuamme avasimme saamamme paketit. Mieheni oli saanut  nahkaiset stringit, joiden etumuksessa oli vetoketju. Minusta se oli hauska ajatus. Hän oli saanut myös mustan läpikuultavan teepaidan, jonka läpi hänen nänninsä kuulsivat tummina. Minulle nainen oli antanut verkkosukat stay-uppeina, nahkaisen topin, joka aukeni edestä vetoketjulla ja nahkaisen hyvin lyhyen hameen, jota nainen oli kehottanut pitämään ilman alushousuja. Päätimme laittaa ne illalla yllemme.

Zügellos (www.swingerclub-zuegellos.de)

Suitsimet irti, Chris huudahti, kun tulimme kaupungin eteläpuolella olevalle, keskellä omakotitaloasutusta olevalle klubille. Chris maksoi meidät sisään eteisessä istuvalle viisikymppiselle pujopartaiselle miehelle. Menimme hämärästi valaistuun pukuhuoneeseen ja laitoimme päällysvaatteemme kaappeihin.

Menimme baariin, jonka seinustoilla oli pieniä sohvaryhmiä ja toisella seinustalla oli pitkä baaritiski. Punertavassa hämärässä istui vähäpukeisia pariskuntia keskustelemassa hiljaa juomiensa ääressä. Yhdellä sohvalla istuva pariskunta suuteli ja hyväili toisiaan. Taustalla soi hiljainen musiikki.

Istuimme baaritiskille, ja Chris selitti klubin nimen tarkoittavan hänen huudahdustaan. Hän tilasi kaikille gintonicit ja sanoi juomien sisältyvän hintaan, samoin kuin pian sivuhuoneeseen tuotavan illallisen.  

Katselin paikalla olijoita ja kuuntelin Chrisin kertomusta klubista, joka oli yksi Berliinin vanhimpia ja perinteikkäimpiä. Mieheni maisteli juomaansa ja syventyi keskustelemaan Staffanin kanssa ympärilleen vilkuilematta.

Chris tarttui käteeni ja sanoi esittelevänsä paikan. Jätimme juomamme pöydälle, ja seurasin häntä hämärästi valaistuihin sivuhuoneisiin. Ohuen verhon takana mies makasi selällään ja nainen istui hänen päällään hitaasti ylös alas liikkuen. Toisessa syvennyksessä lepäsi vanhempi pariskunta toisiaan syleillen. En ollut koskaan nähnyt ihmisten rakastelevan muutoin kuin nuorena kerran silloisen poikaystäväni näyttämässä pornofilmissä. Tämä oli niin erilaista. Tuossa he olivat lähes kosketusetäisyydellä ja nauttivat seksuaalisuudestaan ja katseen kohteena olemisesta.

Menimme kapeita portaita alakertaan, jonka käytävän seinustalla oli suuri vinoristi ja nahkaisia siteitä käsiä ja jalkoja varten. Ristin vieressä olevalla telineellä oli piiskoja. Käytävän seinä aukeni pieniksi rei’iksi, jossa saattoi katsella matalaan suuren patjan täyttämään tilaan. Huoneen keskeltä roikkui nahkainen pussimainen keinu, jossa makasi nainen jalat levitettyinä keinun kannattimia vasten. Hänen edessään oli polvillaan mies, joka työnsi keinua hitaasti edestakaisin antaen peniksensä liukua naisen sisään keinunnan tahdissa. Heidän vieressään seisoi nuori mies erektiossa olevaa penistään hyväillen.

Chris näytti minulle vielä pienen höyrysaunan, tavallisen saunan ja porealtaan, jotka olivat tyhjillään.

Ruoka oli tullut. Pienen huoneen pöydille oli asetettu vateja täynnä erilaista kauniisti aseteltua syötävää. Mieheni istui Staffanin kanssa sohvalla lautanen sylissään ja joi punaviiniä. Otimme ruokaa ja liityimme heidän seuraansa. Katselin pieneksi jonoksi kertyviä, hyvin vähissä vaatteissa olevia ihmisiä. Monien vartaloihin vuodet olivat jättäneet jo jälkensä, mutta valaistus ja tunnelma olivat heille armollisia. Chris sanoi iän olevan valaistuskysymys. Katse, kiihottuminen ja kosketus olivat tärkeämpiä.

Seurasimme aterian jälkeen Chrisiä ja Staffania huoneeseen, jossa olevalle gynekologin tuolille oli asettunut vanhempi nainen. Hänen edessään oli polvillaan nuori nainen hyväilemässä kielellään tämän häpyä.  Nuori nainen kohottautui ja työnsi sormensa hitaasti naisen sisään. Nainen taipui kaarelle ja hänen hengityksensä kiihtyi nuoren naisen liikuttaessa sormiaan yhä syvemmälle, kunnes hänen nyrkkinsä katosi lopulta kokonaan naisen emättimeen. Chris työnsi minut ja mieheni lähemmäksi tuolin ympärille kertyneeseen piiriin, joka tuijotti näkyä lumoutuneena. Kosketin mieheni etumusta ja tunsin hänellä olevan erektion. Hän työnsi lantiotaan eteenpäin kättäni vasten ja asetti kätensä hameeni alle hyväillen paljasta pakaraani.  Vilkaisin ympärilleni ja näin naisten hyväilevän pariensa peniksiä. Vedin mieheni stringit edestä alas ja hänen peniksensä nousi kovana yläviistoon kuin nuorella miehellä. Chris hymyili vieressäni ja katseli penistä hitaasti vetelevää kättäni. Hän painautui kylkeeni ja suuteli minua kaulalle kuiskaten jotain, josta en saanut selvää.

Vanhempi nainen parkaisi orgasmin ravistellessa häntä, ja nuorempi veti kätensä hitaasti naisen sisältä pois. Hän nousi kättään nuollen ja vetäytyi taaemmaksi nuoren miehen luo, jonka penistä hän alkoi hyväillä. Vanhempi nainen makasi tuolissa liikkumatta silmät suljettuina, kun kookas ja karvainen mies siirtyi hänen eteensä ja ohjasi peniksensä naisen sisään alkaen rakastella häntä rytmikkäästi. Muut kerääntyivät aivan naisen viereen ja alkoivat hyväillä hänen hiuksiaan, rintojaan, vatsaansa ja reisiään. Joku otti naisen varpaat suuhunsa ja alkoi imeä niitä.

Mieheni tuijotti näkyä suu puoliksi auki ja työnsi sormensa emättimeeni, joka oli aivan märkä. Suutani kuivasi, ja minua alkoi huimata. Vetäydyin taaksepäin ja menin  baariin, josta pyysin lasin vettä ja menin sohvaan istumaan.

Mieheni tuli viereeni. Hän oli taivutellut peniksensä stringeihinsä terskan pään jäädessä näkyviin. Voitko hyvin, hän kysyi äänellä, jollaista en muista ennen kuulleeni. Sanoin, etten ollut varma, pystyisinkö tähän. Hän katsoi minua pitkään ja meni hakemaan baaritiskiltä lasin viiniä. Join siitä hieman ja tunsin voivani paremmin.  Mieheni otti minut kainaloonsa ja pidin päätäni hetken hänen rinnallaan, kun Chris ja Staffan ilmaantuivat eteemme. Kaikki hyvin? Chris kysyi puoleeni kumartuen. Nyökäytin hänelle päätäni ja sanoi juoneeni ehkä liikaa. Hän istui viereeni ja hyväili reittäni. Hän sanoi ymmärtävänsä hyvin, jos äskeinen tuntui äkkiseltään liian rankalta. Hän sanoi, että voisimme lähteä, jos niin halusin. Sanoin voivani jo paremmin ja työnsin mieheni terskan hänen stringiensä alle.

Chris nousi ja sanoi menevänsä Staffanin kanssa alakertaan. Istuimme hetken kahden mieheni hyväillessä niskaani.  Kysyin häneltä, purkautuiko hän äskeisestä. Hän pudisti päätään. Aloin puristella hänen kutistunutta penistään ja tunsin sen jäykistyvän jälleen. Nousin ylös ja otin häntä kädestä. Mennään alakertaan, sanoin. Katsotaan nyt koko rahalla, mitä täällä tapahtuu.

Menimme portaita alas lähes pimeään käytävään, jonka seinustalle olevien aukkojen ääreen oli kerääntynyt alastomia ihmisiä. Työnnyimme heidän väliinsä ja katselimme huoneessa olevaa kolmea paria, jotka rakastelivat keskenään.  Vedin mieheni stringien etumuksen alas ja otin hänen jäykän peniksensä käteeni. Samassa tunsin toisten sormien kiertyvän mieheni peniksen ympärille. Näin hämärässä alastoman naisen hahmon, jonka takana seisoi mies naiseen painautuneena ja hyväilemässä tämän rintoja. Nainen piteli toisella kädellään miehensä penistä ja kosketteli toisella kädellä miestäni.  Samassa tunsin, kuinka toiseen käteeni työntyi jäykkä penis ja kolmas painui jäykkänä pakaroitteni väliin. Puristelin toisella kädellä tuota tuntematonta ja annoin kolmannen hieroa itseään pakaroitani vasten. Jostain puristui käsi rintani ympärille. Sormet olivat ohuet ja käsi tuoksui hyvälle. Näin hämärässä Chrisin nauravat silmät tämän nyppiessä sormenpäillään nänniäni.

Tunsin lämpimän sperman pursuavan mieheni peniksestä kädelleni. Samalla hetkellä pakaroillani tuntui kuin lämmin jugurtti valuisi niitä pitkin. Mieheni penis veltostui ja hän vetäytyi taaksepäin. Työnnyin hänen peräänsä ja menimme yläkertaan. Otin seinustalla olevasta telineestä paperipyyhkeitä ja pyyhin selkäni ja käteni. Menimme sohvaan istumaan ja mieheni haki meille lasit vettä.

Chris tuli luoksemme ja pyysi mukanaan höyrysaunaan. Olimme olleet pari kertaa höyrysaunassa kylpylälomillamme, ja minusta niihin liittyy aina pieni eroottinen lataus, kun tietää höyryn seassa olevan myös miehiä, joita ei kuitenkaan voi nähdä. Tässä höyrysaunassa taas saattoi hyvin nähdä. Staffan istui seunustan marmorisella penkillä, ja hänen edessään oli polvillaan alaston nainen imemässä ja hieromassa hänen penistään. Vastakkaisella penkillä oli vanhempi nainen polvillaan nuoren lihaksikkaan miehen rakastellessa häntä takaapäin naisen leveän takamuksen läiskähdellessä miehen lantiota vasten.

Istuin mieheni viereen istuimen päähän ja yritin olla katselematta. Mieheni sen sijaan kumartui eteenpäin seuraamaan, kuinka Chris meni Staffanin eteen polvilleen ja alkoi imeä tämän penistä naisen kanssa vuorotellen. Naiset myös suukottelivat ja hyväilivät toisiaan, mikä tuntui kiinnostavan miestäni erityisesti. Hän laittoi käteni jäykälle penikselleen, ja aloin hyväillä sitä höyryhuoneen tyhjään päähän katsellen.

Chris sanoi toiselle naiselle jotain, ja tämä siirtyi polvilleen mieheni eteen. Hän alkoi hyväillä mieheni reisiä ja katsoi minuun kysyvästi. Irrotin käteni ja annoin naisen ottaa mieheni peniksen suuhunsa. Mieheni laittoi käsivartensa ympärilleni ja katselin, kun nainen imi ja puristeli mieheni penistä ja kiveksiä. Mieheni huokaili hiljaa naisen kiihdyttäessä vetojaan, mutta en oikein tiennyt, mitä ajatella, mitä tuntea. Näky oli toki kiihottava, enkä tuntenut olevani mustasukkainen, tai en ainakaan halunnut tunnustaa itselleni sitä. Minusta oli mukavaa, että aina niin jäykkä mieheni saattoi nauttia ja jakaa nautintonsa kanssani.

Lopulta mieheni purkautui naisen kasvoille ja vaipui istuimelle pitkälleen. Nainen siirtyi vastakkaiselle penkille hyväilemään Staffanin pakaroita tämän rakastellessa Chrisiä polviltaan takaapäin. Tunnustelin mieheni velttoa penistä ja pakottauduin katselemaan höyryn pehmentämiä, yhdyntään taipuneita vartaloita. Oloni oli ristiriitainen. Minusta rakastelemisen ei pidä olla julkista. Kuitenkin sen katseleminen kiihotti minua.

Mieheni toivuttua kävimme suihkussa ja palasimme baariin. Mieheni halusi vielä kierrellä ja katsella ja minusta tuntui, että hän olisi halunnut liittyä huoneissa rakasteleviin ryhmiin. Sanoin hänelle, että minun puolestani hän sai tehdä mitä halusi, mutta ehkä hän vaistosi minun epävarmuuteni ja tyytyi katselijan rooliin. Hän pysähtyi erään katseluaukon eteen pitemmäksi aikaa, ja päätin olla kiltti pikkurouva menemällä polvilleni hänen eteensä ja ottamalla hänen peniksensä suuhuni. Imin sitä pitkään ja hartaasti seinän toiselta puolelta kuuluvia ähkäisyjä ja kirkaisuja kuunnellen. Kauempaa kuului naisen jatkuvaa huutoa ja läiskähdyksiä. Viereemme seisahtui vanhempi mies ja katseli tarkkaan suutyöskentelyäni, jossa tunsin olevani jo aika hyvä. Chris käveli ohitsemme ja taputti minua päälaelle.

Mieheni ei lauennut, ja nousin leukojeni puuduttua lopulta ylös. Mieheni suuteli ja syleili minua, ja menimme käsikkäin baariin, jossa Staffan istui olutta juoden. Huoneista tuli voipuneen, mutta tyytyväisen oloisia pariskuntia. Chris seisahtui eteemme ja ehdotti, että palaisimme asunnollemme.

JATKA OSAAN 4.

20 kommenttia artikkeliin ”Seksinovelli: ”Kirje Berliinistä” (vieraskirjoitus)

 1. Antti87 26.12.18 / 23:24

  Oliko nämä siis oikeita kuvauksia seksiklubeista? Ilmeisesti kun klubien nimet ja linkit oli laitettu. Kiva ratkaisu tuoda klubiesittelyjä (totuutta) seksikertomukseen, varmasti voi jotakuta Berliiniin matkustavaa kiinnostaa… Minä haluaisin samanlaisen tarinan Suomesta, kun ei taida olla mahdollisuutta Saksaan lähteä, vaikka panoklubilla vieraileminen kiinnostaisi. Mutta onko täällä muita klubeja kuin se Wildclub? Entä Tukholma tai Tallinna? Sinnehän pääsisi laivalla edullisesti…

  • Antti87 26.12.18 / 23:26

   Niin itse tarinasta vielä, että hyvä ja kiihottava oli. Kirjoittakaa lisää, parinvaihto on mielenkiintoista.

  • oceansoul 28.12.18 / 16:43

   Kirjoittajien mukaan klubiosuudet perustuvat kyseisillä klubeilla nähtyyn ja koettuun.

   Suomessa ei taida oikein tosiaan muita olla kuin WildClub. Siitä ei kokemuksia, mutta toki vähän erilaisempi systeemi, kun vaatii ennakkoon ilmoittautumisen jne.

 2. Anonyymi 28.12.18 / 15:43

  Todella tekisi mieli päästä tutustumaan tuollaisille klubeille.
  Kiihottava novelli, taitavasti kirjoitettua, joten hieno lukukokemus.

 3. Nimetön 29.12.18 / 20:09

  Mielettömän kiihottavaa kamaa!

 4. Nimetön 30.12.18 / 00:26

  Upea kirjoitus, kiihottavaa

 5. N35 12.01.19 / 14:49

  Olipa ihanan kiihkeä kirjoitus. Uskon, että vastaa monen naisen ja miehen fantasioihin.
  Ja on jotenkin ihanaa, jos mies uskaltaa kokeilla miehenkin kanssa, ettei aina vain nainen+nainen-juttuja… Olisipa siitäkin ollut kuvailua tässä novellissa. Heteronaisena tykkään homopornostakin.

  • Nimetön 13.01.19 / 21:04

   Hei, homopornokuvausta löytyy näiltä sivuilta kokoelmasta Halu, joskin heteronaisen fantasiana. Lisää on tulossa, kunhan ehdimme kirjoittaa. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia kirjoitusten aiheista muutoinkin. Laittakaapa toiveenne Oceansoulille, niin hän välittää ne meille.
   Stef&Chris&Paula

 6. Nimetön 29.01.19 / 22:38

  Hei, olen menossa mieheni kanssa Berliiniin maaliskuussa. Onko matkavinkkejä? Miten kirjoittajiin saisi yhteyttä?

 7. GP 13.02.19 / 08:01

  Todellakin huippu tarina. Itse kaipaisin tämmöisiä kokemuksia. Joutu runkkaamaan useasti lukiessa.

 8. Näkymätön 15.02.19 / 08:38

  Vihdoin tuli tämäkin tarina läpi luettua eilen illalla: kymmenen pistettä! (Seksi vei mukanaan ja kommentointi jäi näin aamulle.. 😁) Kiihotusta ja mielenkiintoa swingersklubeja kohtaan tämä sai siis hyvin aikaiseksi. Estotonta seksiä tuollaisessa ympäristössä olisi mukavaa päästä kokemaan, mutta luulen, että itsetunto-ongelmat veisivät todellisuudessa mukanaan ja jännitys estäisi nautinnon. Myös sukupuolitautien vaara aina pelottaa, ei kondomi ole täysin varma kuitenkaan ja tuommoisissa tilanteissa (kun ympärillä paljon touhua) voisi helposti unohtua suojaus esimerkiksi suuseksissä. 🙄 Miten te muut pystytte rentoutumaan, jos alaston vartalonne on katseiden kohteena?

  • oceansoul 15.02.19 / 21:00

   Saattaisi sitä rentoutuminen ja siten orgasmin saavuttaminen olla minullekin vaikeaa muiden katsellessa, mutta uskon silti, että nautintoa se ei kuitenkaan estäisi. :P Vaikeita itsetunto-ongelmia ei toki voi niin vain mielessään ohittaa.

   Taudit ovat kyllä ärsyttävä juttu ja se itseäkin vähän pelottaa. (Lisäksi sekin, että en käytä mitään hormonaalista ehkäisyä eli kondomin hajoaminen voisi pahimmillaan tarkoittaa raskautumista vieraalle ihmiselle. Huih. Noh tokihan ryhmäjuttuja voi harrastella ilman yhdyntää.)

 9. Nimetön 22.09.19 / 17:01

  Vau, tuonne! Jos vain saisin vaimoni innostumaan. Saatteko te?

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.