Seksinovelli: ”Kirje Berliinistä” (vieraskirjoitus)

Lue ensin taustatiedot / tarinan ensimmäinen osa, ja sen jälkeen tarinan toinen osa ja kolmas osa.

OSA 4.

Culture Houze (www.club-culture-houze.de)

Seuraavana aamuna heräsin, kun Chris toi tarjottimen huoneeseemme. Hän oli alaston ja tuoksui suihkunraikkaalta. Nousin istumaan, ja joimme kahvia mieheni vielä nukkuessa. Chris kohotti peittoamme ja tarkasteli mieheni velttoa penistä. Hän kosketteli sitä sormillaan, ja se alkoi liikahdella ja jäykistyä. Mieheni havahtui ja katseli meitä puoliunisena. Minä olin lähinnä hämmentynyt, enhän ollut vielä jäsennellyt edes edellisen illan tapahtumia.

Chris asettui mieheni jalkojen päälle kyljelleen ja veti minut viereensä. Hän tarttui jäykkänä seisovaan penikseen ja ojensi sen minua kohti. Ajattelin, että mieheni pitäisi tällaisesta herätyksestä, ja hyväilin terskan päätä Chrisin puristaessa sen juuresta. Mieheni oli jo täysin hereillä ja alkoi hyväillä paljasta rintaani Staffanin kurkistaessa oven raosta.  Hän ojensi Chrisille tämän kännykän ja molemmat menivät olohuoneeseen. Minäkin lopetin leikittelyni ja ojensin miehelleni kahvikupin.

Makasin mieheni vierellä hänen rinnanpäitään sivellen, kun Chris tuli huoneeseen ja sanoi joutuvansa lähtemään juttukeikalle Staffanin kanssa. Freelancereiden kun täytyy ottaa vastaan kaikki työt, jotka suinkin saavat.  He palaisivat illaksi, ja hän kehotti meidät laittautumaan valmiiksi kahdeksaksi.

Heidän lähdettyään katoin aamiaisen olohuoneen pöydälle. Mieheni tuli makuuhuoneesta aamuerektiossaan ja halusi rakastella minua sohvapöydän päällä. Minäkin innostuin asiasta, eihän mieheni ollut koskaan ehdotellut mitään tavallisuudesta poikkeavaa, ja matkallamme hän tuntui innostuvan löytämään ja kokeilemaan uusia ideoita.

Rakasteltuamme lepäilimme vuoteessamme puolille päivin, ja iltapäivän vietimme kaupunkia katsellen. Chris ja Staffan tulivat illan suussa, ja lähdimme Chrisin valitsemalle homojen ja transihmisten suosimalle klubille.

Culture Houzen tilat ovat kahdessa kerroksessa. Yksityisiä huoneita ei ole, vaan kaikki on katseelle avointa. Seinät ovat mustat, ja tiloissa on kahleita, keinuja, häkkejä, gynekologin tuoleja ja muita välineitä kaikenlaisia kokeiluja varten. Siellä täällä oli niukkoihin nahka-asuihin pukeutuneita miehiä ja naisia. Kauniisti pukeutuneen naisen jalkovälissä sojotti penis, jota karvainen mies imi lattialla polvillaan toisen miehen läimäytellessä tämän selkää leveällä nahkaisella piiskalla. Näky oli hämmentävä ja vähän pelottavakin, mutta jollain erikoisella tavalla hyvin kiihottava.

Katsopa noita, Chris sanoi ja osoitti kahta klubille tullutta, valkoisiin pyyhkeisiin kietoutunutta afrikkalaista miestä.  Meillä voi tulla vielä tänään jotain erityisen hauskaa, hän jatkoi ja avasi toppini edessä olevan vetoketjun lähes kokonaan rintojeni väliä sormellaan sivellen.

Mieheni ja Staffan menivät alakertaan, ja seurasimme heitä heidän tutkiessaan ja tunnustellessaan erilaisia välineitä. Käytävällä oli kaltereista rakennettu koppi. Minulle tuli yhtäkkiä mielihalu kokeilla sitä. Hain mieheni ja työnsin hänet koppiin ja käskin hänen nostaa kätensä ja tarttua niillä katon kaltereihin. Mieheni totteli mitään sanomatta. Ympärilleni kerääntyi ihmisiä, kun otin seinustalta pitkän piiskan ja aloin läimäytellä miestäni kaltereiden välistä. Hän taipui taaksepäin ja tuntui nauttivan tilanteesta. Hänen peniksensä jäykistyi, kun napauttelin sen päätä piiskani kärjellä. Avasin kalterioven ja menin hänen eteensä seisomaan. Minun teki mieleni raapia ja purra häntä, mutta tyydyin läimäyttelemään kämmenilläni hänen takapuoltaan, koska minua alkoi hieman ujostuttaa jatkaa näytöstäni kaikkien ihmisten edessä.

Vedin mieheni ulos ja seurasin Chrisiä yläkerran baaritiskille. Lyhyihin shortseihin pukeutuneet afrikkalaiset miehet istuivat Chrisin viereen, ja hän alkoi kertoa minulle, kuinka afrikkalaisten miesten iho on erilainen kuin eurooppalaisilla.  Heidän ihonsa oli hyvin sileä, kuin satiinia. Miehet tuoksuivat myös erilaisilta, hieman pihkaisen hedelmäisiltä, vähän samanlaiselta kuin avaisi pöydällä pitkään olleen ananaksen. He olivat myös hyvin taitavia koskettamaan naista, hitaita ja helliä. He myös mielellään riisuivat naisen itse samalla häntä katsellen ja ihoa, lanteita ja rintoja kosketellen. Ja heidän tapansa käyttää huuliaan ja kieltään oli aivan taivaallista, jotain aivan muuta kuin karkeasti pikaiseen yhdyntään pyrkivillä pohjoisilla miehillä.

Ei mutta katsopa tuota, miten kaunis, tuon minä haluan, Chris huokaisi ja osoitti baaritiskille tullutta pitkää hyvin tummaihoista miestä. Hän oli tosiaan hyvin kaunis. Pitkä, sopivan lihaksikas, kauniit afrikkalaiset piirteet, pakarat kiinteät ja lihaksikkaat. En ollut koskaan nähnyt niin kaunista miestä, varsinkaan alastomana.

Chris tarttui käteeni ja veti minut perässään miehen luokse. Vilkaisin taakseni, mutta miestäni ja Staffania ei näkynyt. He olivat jääneet alakertaan ja tuntuivat viihtyvän siellä.

Chris tervehti afrikkalaista ja siveli tämän lannetta.  Miehen valkeat hampaat loistivat hämärässä hänen kumartuessaan ja suudellessaan Chrisin niskaa. Chris kietoi kätensä miehen lanteelle ja veti minut toiselle puolelleen. Lähdimme yhdessä etsimään tilaa, jonne voisimme vetäytyä.

Ilta oli jo pitkällä, ja suurilla patjoilla oli sikin sokin rakastelijoita. Alakerrassa näimme mieheni ja Staffanin istuvan sohvalla huoneen tapahtumia seurailemassa. Löysimme viimein tyhjän nurkan, ja Chris veti afrikkalaisen pitkälleen ja asettui tämän viereen. Menin polvilleni tämän toiselle puolelle. Mies nojasi tyynyihin ja antoi Chrisin sivellä rintaansa. Chris kohottautui ja tarttui käteeni. Kokeile, miten pehmeä, hän sanoi. Sivelin miehen rintakehää ja hänen ihonsa tuntui todellakin satiininpehmeältä. Chris kumartui ja hengitti syvään miehen tuoksua. Miten ihana, hän huokaisi ja kosketteli sormenpäillään miehen tummalla iholla lähes mustina nousevia kovettuneita rinnanpäitä. Tuoksuta, Chris sanoi ja minä painauduin miehen viereen tunnustellen tämän lihaksikkaita hartioita ja hengittäen tämän tuoksua, joka oli tosiaankin hieman pihkainen ja makea.

Chris tarttui käteeni ja veti sen miehen alavatsalle. Koeta, miten sileä, Chris sanoi ja siirsi käteni miehen peniksen juureen. Tunsin miehen jäykän peniksen kämmenselkääni vasten tunnustellessani pientä karvatupsua hänen peniksensä yläpuolella.  

Käännyin nähdäkseni paremmin ja katselin, kuinka Chris liu’utti sormiaan miehen erektiossa olevan peniksen varrella. Afrikkalaisten penikset ovat tosiaan isoja, hän sanoi ja puristeli miehen tummanpuhuvaa terskaa. Ympärileikattuna ne ovat vielä kestävämpiä ja kovempia kuin muilla, hän jatkoi ja alkoi hieroa penistä rytmikkäin liikkein.

Miehen kalu oli todellakin kookas. Chris asetti sen käteeni, ja tunnustelin sitä varovasti kuin taide-esinettä. Yhtäkkiä aloin tuntea valtavaa halua. Tulin aivan märäksi, ja suutelin miehen rinnanpäitä ja hieroin hänen kivikovaa penistään. Kohottauduin, heitin asuni yltäni ja painauduin miestä vasten haluten tuntea tämän ihon koko vartalollani. Suutelin miehen kaulaa, kasvoja ja hänen täyteläisiä huuliaan ja koskettelin hänen karkeiden ja mustien kiharoitten peittämää päätään. En ollut koskaan tuntenut sellaista hillitöntä halua kuin nyt. Nousin hajareisin miehen päälle ja hieroin häpyäni hänen vatsaansa Chrissen vetäessä kondomin miehen peniksen päälle. Kohottauduin ja annoin Chrissen ohjata tuon ihmeellisen sauvan sisääni. Painauduin hitaasti sen päälle ja mieleni teki huutaa miehen alkaessa tehdä lanteillaan hitaita ja rytmikkäitä liikkeitä hyväillen samalla kylkiäni ja rintojani. Penis tuntui tulevan kurkustani ulos painautuessani koko painollani miehen lanteita vasten. Kirkaisin saadessani orgasmin miltei saman tien. Painauduin miehen päälle Chrissen vetäessä peniksen sisältäni ja istuessa sen päälle selkääni vasten painautuen. Makasin heidän välissään hengittäen miehen ihoa hiljaa vingahdellen. En ollut koskaan ennen päästänyt ääntäkään rakastellessani, mutta nyt sisältäni tuli huokauksia ja vingahduksia ja koko ruumiini tuntui soivan.

Chris ratsasti miehen päällä päästäen suustaan hiljaista matalaa murinaa. Lopulta mies taipui kaarelle ja purkautui lantio nytkähdellen Chrisin huutaessa suoraa huutoa orgasmin saadessaan. Hän valui viereeni hiljaa nyyhkyttäen, niskaani suudellen ja rintojani hyväillen. Makasimme raukeina yhdessä kasassa, kun huomasin ympärillämme seisovan joukon alastomia vartaloita. Mieheni ja Staffan nojasivat seinään hiljaa hymyillen. Heidän edessään oli polvillaan vaalea nainen, joka hyväili miesten erektiossa olevia peniksiä niitä vuorollaan suuhunsa ottaen.

Käännyin kyljelleni katsomaan näkyä afrikkalaisen noustessa ja riisuessa kondominsa. Hän puristi meitä molempia pakaroista ja lähti hikisiä kasvojaan käsillään pyyhkäisten. Kaksi pariskuntaa tuli vuoteelle, ja me siirryimme puolitajuttomina Chrisin kanssa seinustalla olevalle sohvalle. Istuimme toisiimme painautuneina ja katselimme,  kuinka mieheni siirtyi vaalean naisen kanssa vuoteelle. Nainen asettui polvilleen ja mieheni työntyi hitaasti hänen sisäänsä lattialla seisten. Hän nopeutti liikkeitään ja katseli minuun hänen lanteittensa läiskähdellessä naisen pakaroita vasten. Staffan oli tullut Chrisin viereen sohvalle, ja Chris kumartui hänen puoleensa alkaen imeä rytmikkäästi hänen penistään, kunnes Staffan purkautui Chrisin suuhun ja painautui hänen kainaloonsa. Mieheni laukesi myös ja hellittämättä katsettaan minusta hän veti peniksensä hitaasti ulos ja laittoi kondomin huoneessa olevaan pieneen posliiniastiaan, joka oli täyttymässä käytetyistä kumeista. Mieheni istui viereeni, ja katselimme ääneti vuoteelle nousevia ja sieltä poistuvia pareja.

Aamulla

Kirjoitan tätä seuraavana aamuna olohuoneen pöydän ääressä. Muut nukkuvat vielä, samassa vuoteessa. Palasimme myöhään ja joimme vielä hieman viiniä ja päädyimme neljästään meidän vuoteeseemme. Mieheni ja Staffan rakastelivat minua yhtä aikaa, ja Chris opasti minua, kuinka rakastellaan naisen kanssa. En ollut koskaan tuntenut erityistä vetoa naisiin, mutta Chrisin kanssa rakastelu tuntui luontevalta ja pidin siitä. Mieheni tuli yöllä kaapista ja antautui rakastelemaan kaikesta sydämestään Staffanin kanssa. Hän ei ollut koskaan kertonut, että tunsi vetoa myös miehiin, ja olen iloinen, että hän saattoi tunnustaa oman biseksuaalisuutensa ja jakaa tuon kokemuksen kanssani.

Oloni on kaiken tämän jälkeen onnellinen, mutta samalla hämmentynyt, ristiriitainen. Olen kokenut asioita, joita olen halunnut kokea ja myös asioita, joita en ole edes ymmärtänyt haluta. Miten tämä tulee vaikuttamaan elämäämme ja parisuhteeseemme, jää nähtäväksi, mutta uskon kaiken sujuvan kuitenkin hyvin. Olemme avautuneet seksuaalisuudestamme ja jakaneet sitä tavoilla, jotka useimmille eivät koskaan toteudu. Olen halunnut kertoa oman tarinamme ja jakaa sen sivustoanne lukevien kanssa. Olen uskaltanut ylittää omia rajojani ja nähnyt, että alles kann, nichts muss.

Lähdemme tänään kotiin. ”

Paula

****

Muista jättää palautetta kirjoittajille! :)

21 kommenttia artikkeliin ”Seksinovelli: ”Kirje Berliinistä” (vieraskirjoitus)

 1. Antti87 26.12.18 / 23:24

  Oliko nämä siis oikeita kuvauksia seksiklubeista? Ilmeisesti kun klubien nimet ja linkit oli laitettu. Kiva ratkaisu tuoda klubiesittelyjä (totuutta) seksikertomukseen, varmasti voi jotakuta Berliiniin matkustavaa kiinnostaa… Minä haluaisin samanlaisen tarinan Suomesta, kun ei taida olla mahdollisuutta Saksaan lähteä, vaikka panoklubilla vieraileminen kiinnostaisi. Mutta onko täällä muita klubeja kuin se Wildclub? Entä Tukholma tai Tallinna? Sinnehän pääsisi laivalla edullisesti…

  • Antti87 26.12.18 / 23:26

   Niin itse tarinasta vielä, että hyvä ja kiihottava oli. Kirjoittakaa lisää, parinvaihto on mielenkiintoista.

  • oceansoul 28.12.18 / 16:43

   Kirjoittajien mukaan klubiosuudet perustuvat kyseisillä klubeilla nähtyyn ja koettuun.

   Suomessa ei taida oikein tosiaan muita olla kuin WildClub. Siitä ei kokemuksia, mutta toki vähän erilaisempi systeemi, kun vaatii ennakkoon ilmoittautumisen jne.

 2. Anonyymi 28.12.18 / 15:43

  Todella tekisi mieli päästä tutustumaan tuollaisille klubeille.
  Kiihottava novelli, taitavasti kirjoitettua, joten hieno lukukokemus.

 3. Nimetön 29.12.18 / 20:09

  Mielettömän kiihottavaa kamaa!

 4. Nimetön 30.12.18 / 00:26

  Upea kirjoitus, kiihottavaa

 5. N35 12.01.19 / 14:49

  Olipa ihanan kiihkeä kirjoitus. Uskon, että vastaa monen naisen ja miehen fantasioihin.
  Ja on jotenkin ihanaa, jos mies uskaltaa kokeilla miehenkin kanssa, ettei aina vain nainen+nainen-juttuja… Olisipa siitäkin ollut kuvailua tässä novellissa. Heteronaisena tykkään homopornostakin.

  • Nimetön 13.01.19 / 21:04

   Hei, homopornokuvausta löytyy näiltä sivuilta kokoelmasta Halu, joskin heteronaisen fantasiana. Lisää on tulossa, kunhan ehdimme kirjoittaa. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia kirjoitusten aiheista muutoinkin. Laittakaapa toiveenne Oceansoulille, niin hän välittää ne meille.
   Stef&Chris&Paula

 6. Nimetön 29.01.19 / 22:38

  Hei, olen menossa mieheni kanssa Berliiniin maaliskuussa. Onko matkavinkkejä? Miten kirjoittajiin saisi yhteyttä?

 7. GP 13.02.19 / 08:01

  Todellakin huippu tarina. Itse kaipaisin tämmöisiä kokemuksia. Joutu runkkaamaan useasti lukiessa.

 8. Näkymätön 15.02.19 / 08:38

  Vihdoin tuli tämäkin tarina läpi luettua eilen illalla: kymmenen pistettä! (Seksi vei mukanaan ja kommentointi jäi näin aamulle.. 😁) Kiihotusta ja mielenkiintoa swingersklubeja kohtaan tämä sai siis hyvin aikaiseksi. Estotonta seksiä tuollaisessa ympäristössä olisi mukavaa päästä kokemaan, mutta luulen, että itsetunto-ongelmat veisivät todellisuudessa mukanaan ja jännitys estäisi nautinnon. Myös sukupuolitautien vaara aina pelottaa, ei kondomi ole täysin varma kuitenkaan ja tuommoisissa tilanteissa (kun ympärillä paljon touhua) voisi helposti unohtua suojaus esimerkiksi suuseksissä. 🙄 Miten te muut pystytte rentoutumaan, jos alaston vartalonne on katseiden kohteena?

  • oceansoul 15.02.19 / 21:00

   Saattaisi sitä rentoutuminen ja siten orgasmin saavuttaminen olla minullekin vaikeaa muiden katsellessa, mutta uskon silti, että nautintoa se ei kuitenkaan estäisi. :P Vaikeita itsetunto-ongelmia ei toki voi niin vain mielessään ohittaa.

   Taudit ovat kyllä ärsyttävä juttu ja se itseäkin vähän pelottaa. (Lisäksi sekin, että en käytä mitään hormonaalista ehkäisyä eli kondomin hajoaminen voisi pahimmillaan tarkoittaa raskautumista vieraalle ihmiselle. Huih. Noh tokihan ryhmäjuttuja voi harrastella ilman yhdyntää.)

 9. Nimetön 22.09.19 / 17:01

  Vau, tuonne! Jos vain saisin vaimoni innostumaan. Saatteko te?

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.