Seksinovelli: ”Kirje Berliinistä” (vieraskirjoitus)

Lue ensin taustatiedot / osa 1.

OSA 2.

Chris

Syyslomalla lensimme Berliiniin ja otimme taksin saamaani osoitteeseen. ”Halun” kirjoittajista Chris oli meitä vastassa vanhan kerrostalon ovella.

Seurasimme Chrisiä rakennuksen kolmannessa kerroksessa olevaan avaraan ja kauniisti sisustettuun huoneistoon, jonka ikkunoista avautui viehättävä näkymä sisäpihan puutarhaan. Olohuoneessa oli suuren kristallikruunun alla nahkainen sohvakalusto, ja kahdessa makuuhuoneessa oli hyvin leveät vuoteet. Seinillä oli tauluja ja peilejä. Chris kertoi huoneiston kuuluvan hänen ystävilleen, jotka vuokrasivat sitä turisteille. Chris saattoi käyttää sitä silloin, kun siinä ei ollut vuokralaisia.

Chris on hieman pyylevöitynyt yli nelikymppinen nainen. Hänellä on nauravat silmät ja löysän mekon alta pullottavat suuret rinnat. Minullakin on suuret rinnat, enkä oikein pidä niistä. Olen pohtinut miehelleni rintojen pienennysleikkausta, mutta hän vain pudistaa päätään ja väittää, ettei ymmärrä, mistä minä puhun. Hän sanoo pitävänsä rinnoistani juuri sellaisina kuin ne ovat. Ovathan ne tietysti edelleen ryhdikkäät, ja nänninpihani ovat pyöreät ja kauniit minunkin mielestäni. Ehkä otan ne välillä puheeksi vain siksi, että saisin edes joskus kuulla mieheni kehuvan minua.

Chris kertoi miehensä Staffanin olevan juttukeikalla ja liittyvän seuraamme myöhemmin. Hän kertoi heidän olevan freelancer-toimittajia ja kirjoittavan ulkomaisiin lehtiin lähinnä kulttuurista mutta myös politiikasta, erityisesti Saksan vihreistä. He kirjoittavat myös seksuaalisuudesta nettijulkaisuihin ja kiertävät arvioimassa erilaisia klubeja ympäri Eurooppaa.

Chris avasi viinipullon, ja istuimme sohvaan käymään ohjelmaamme läpi. Hän oli valinnut erityisesti naisnäkökulmasta ajatellen muutamia klubeja tutustumista varten. Hän painotti, että meidän ei tarvinnut osallistua mihinkään, ellemme itse halunneet, ja saatoimme lähteä, milloin halusimme. ”Alles kann, nichts muss”, hän lainasi saksalaista sananpartta.

Mieheni näytti epätavallisen innokkaalta ja jakoi lopun viinin laseihimme. Chris pudisti päätään ja pahoitteli, että hänen täytyi lähteä hoitamaan asioitaan. Voisimme asettua taloksi, ja lähettyvillä oli paljon ravintoloita, joissa voisimme käydä syömässä, jos halusimme. Hän hakisi meidät kahdeksalta. Hän kysyi vielä, oliko meillä asiaan kuuluvat asut mukana. Kerroin, että minulla oli pikkumusta ja miehelläni hänen tumma pukunsa. Chris naurahti, että ne pitäisi illan kuluessa riisua ja olisimme alusasuissa tai pyyhkeisiin kietoutuneina. Saisimme toki olla alastikin, jos haluaisimme.

Chrisin lähdettyä purimme laukkumme ja lähdimme syömään läheiseen ravintolaan.  Mieheni joi pari olutta lammaspaistinsa kanssa. Itse tyydyin veteen, koska en halunnut päihtyä liikaa klubille mennessämme.

Asunnollamme sovitimme ilta-asujamme. Näytimme aivan sukujuhliin menijöiltä, mutta vaihdettuaan mustan teepaidan pikkutakkinsa alle mieheni näytti jo hieman boheemimmalta. Itse luovuin helminauhasta ja päätin olla kaula paljaana. Musta pitsimekkoni on kaunis ilman korujakin.

Katselimme itseämme peileistä, kun ovi kävi ja Chris palasi. Hän pahoitteli, että Staffan ei ehtisi mukaamme, mutta saatoimme hyvin lähteä kolmestaankin.

Seurasimme Chrisiä kadulle, ja hän viittoili meille taksin. Chris istui viereeni takapenkille ja kosketti kämmenselällään poskeani. Hän sanoi minun pitävän siitä, mitä tulisimme näkemään ja kokemaan.

Zwanglos (www.zwanglos-swingerclub.de)

Chris kertoi Zwanglos -klubin olevan Berliinin swingerklubeista vanhin. Hän oli valinnut tämän paikan ensimmäiseksi kohteeksemme, koska arki-ilta on viikonloppua hiljaisempi ja saatoimme rauhassa tutustua aiheeseen ja tunnelmaan.

Jätimme päällysvaatteemme klubin eteisessä oleviin lokeroihin. Chris kehotti miestäni riisuutumaan alusvaatteisilleen, mutta minä saatoin jättää kauniin 20-luvun malliin leikatun pitsimekon ylleni. Olin jättänyt Chrisin kehotuksesta alusvaatteet sen alta pois, ja tuntui ihanan vapauttavalta uskaltautua olla ilman rintaliivejä ja pikkupöksyjä ja tuntea mekon silkkivuori paljaita rintojani ja pakaroitani vasten. Chris riisuutui kokonaan ja kietoutui suureen valkoiseen pyyhkeeseen. Hän katseli mieheni teepaitaa ja sloggeja ja kehotti tätä riisumaan ne pois ja kietoutumaan mieluummin pyyhkeeseen. Mieheni totteli, ja seurasimme Chrisiä paikan baariin, jossa istuuduimme leveään sohvaan. Baaritiskin takaa tuli vanhempi mustaan korsettiin ja korkokenkiin pukeutunut nainen kysymään, mitä haluaisimme juoda. Tilasimme gintonicit.

Baaritiskin äärellä istui pari pyyhkeisiin kietoutunutta pariskuntaa ja kaksi nuorempaa alastonta miestä. Paikka oli alkuillasta muutoin vielä tyhjä. Chris viittasi tiskillä istujiin ja kertoi osan kävijöistä haluavan olla katsottavana ja osan haluavan puolestaan vain katsella alastomia ja rakastelevia ihmisiä. Jotkut pariskunnat etsivät kokemuksia yhteisesti sovituista uusista ja turvallisista partnereista ilman aina mukana kulkevaa häpeää ja syyllisyyttä seksuaalisista haluista ja toiveista. Jotkut pitävät  ryhmäseksistä, ja jotkut hakevat eroottista viritystä kahdenkeskisiin hetkiinsä.

Tyhjensimme lasimme ja seurasimme Chrisiä klubin sokkeloisiin tiloihin. Hämärästi valaistulta käytävältä avautui huoneita, joiden lattiat olivat paksujen muovisten patjojen ja tyynyjen peitossa. Seinillä oli kookkaita peilejä, ja huoneiden nurkissa oli kulhoja, joissa oli kondomeja ja paperipyyhkeitä. Parin huoneen seinissä oli pyöreitä aukkoja niille, jotka halusivat katsella huoneessa rakastelevia ihmisiä. Yhdessä huoneessa oli pariskunta, jonka mies oli polvillaan naisen vetäessä kondomia hänen erektiossa olevan peniksensä päälle. Mieheni pysähtyi katselemaan näkyä, mutta vedin hänet pois, koska minusta tuntui epämukavalta katsella toisten intiimiä hetkeä. Enhän ollut koskaan nähnyt rakastelevia ihmisiä, enkä oikein tiennyt miten tulisin sellaisesta selviämään, koska se tuntui olevan nyt kuitenkin väistämättä edessä. Enkä myöskään haluaisi mennä alastomana tuollaisille muovipatjoille toisten katseltavaksi.

Yhdessä huoneessa oli gynekologin tuoli ja seinällä oli suuri vinoristi, johon saattoi tulla sidotuksi piiskaleikkejä tai jotain muuta erikoisuutta varten, Chris selitti. Ajatuskin tuntui minusta pelottavalta. Klubilla oli myös avara sauna, suihkutiloja ja poreamme, mutta ne olivat vielä tyhjillään.

Palasimme sohvaamme, ja Chris haki meille uudet juomat. Tiskillä istujilla ei tuntunut olevan kiire minnekään. He katselivat katonrajassa olevista monitoreista seksifilmiä, jossa kaksi naista imi miehen penistä ja ratsasti vuoron perään sen päällä. En ole koskaan pitänyt kovasta pornosta, koska se on mielestäni vain mekaanista jyystämistä ilman minkäänlaista tunnetta. Miestäni video tuntui kiinnostavan, koska hän otti mukavan asennon lasinsa kanssa nähdäkseen paremmin ja tuntui unohtavan minut kokonaan. Kun kerroin tunnoistani Chrisille, hän naurahti ja sanoi olevansa samaa mieltä. Hän siveli paljasta polveani ja sanoi eroottisuuden olevan kosketusta, tuoksua ja odotusta. Yhdyntä on toki tärkeää, mutta vasta hyvin valmisteltuna. Hän tunnusteli pukuni kangasta ja sanoi sen pukevan minua hyvin. Rintanikin olivat ryhdikkäät ilman liivejäkin. Hän avasi pyyhkeensä paljastaen rintansa ja kohotti niitä käsillään sanoen niidenkin vielä vastustavan painovoiman väistämättömiä vaikutuksia. Korsetilla voi vielä saada lisäaikaa, hän naurahti ja nyökkäsi baaritiskin takana olutpulloja avaavaan naiseen, jonka täytyi olla jo yli kuusikymppinen, mutta jonka rinnat pullistuivat korsetin tukemina kuin nuorella naisella.  

Chris jätti rintansa paljaaksi, ja mieheni havahtui videostaan aitojen naisten äärelle. Hän laittoi kätensä hartioilleni ja katseli hämärässä vaaleina näkyviä Chrisin rintoja. Huomasin pyyhkeen pullottavan hänen jalkovälistään ja laskin käteni hänen penikselleen, joka tuntui jäykkänä pyyhkeen alla. Chris hymyili ja siveli polveani sanomatta mitään. Korsettiasuinen nainen tuli keräämään lasejamme ja kysyi, haluaisimmeko me lisää juotavaa. Chris pudisti päätään ja sanoi meidän lähtevän nyt saunaan.

Menimme saunaosastolla aluksi suihkuun. Mieheni yritti peittää kädellään erektiotaan Chrisin suihkuttaessa itseään hänen vieressään. Seurasimme Chrisiä löylyhuoneeseen ja asetuin mieheni kanssa ylälauteella Chrisin jäädessä alemmalle jalkojeni juureen. Sauna oli miellyttävän lämmin ja hiljainen. Istuimme äänettöminä antaen hien nousta ihollemme.

Saunan ovi aukesi, ja sisään tuli toinen tiskillä istuneista nuoremmista miehistä. Hän tervehti meitä ja Chris viittasi hänet istumaan viereeni. Mies oli urheilijan oloinen, vahvat pitkät reidet ja treenattu ylävartalo. Hänellä oli pieni parta ja nauravat silmät. Chris alkoi keskustella miehen kanssa rintojaan sivellen, mutta minusta tuntui oudolta istua alastomana vieraan alastoman miehen vieressä varsinkin kun oma alaston mieheni istui toisella puolellani. Laitoin käteni mieheni reidelle kuin turvaa etsien, mutta hän siirsi käteni penikselleen, joka sojotti aivan jäykkänä. Hän nojautui taaksepäin ja liikutti kättäni peniksensä päällä. Katsoin häneen, mutta hän nojasi seinään silmät ummessa mitään sanomatta.

Chris nyökkäsi nuoreen mieheen päin, ja huomasin tämän peniksen olevan erektiossa. Chris otti vapaan käteni ja laittoi sen miehen reidelle. Olin aivan kauhuissani. Mies katsahti minuun ja laittoi kätensä polvelleni. Siinä minä istuin alastomana kahden alastoman miehen välissä, penis toisessa kädessäni ja toinen käteni toisen miehen karvaisella reidellä. Tuskin uskalsin hengittää.

Nuori mies alkoi hyväillä polveani, mutta minä en uskaltanut liikuttaa kättäni mihinkään. Mieheni oli edelleen omissa maailmoissaan minun puristellessani hänen penistään. Chris kohottautui ja siirsi käteni suoraan nuoren miehen jäykälle penikselle. Luulin sydämeni pysähtyvän. Istuin hikisenä ja alastomana penikset molemmissa käsissäni, enkä tiennyt mitä ajatella, vaikka tuollaisesta olin joskus fantasioinutkin. Nuori mies nojautui huokaisten taaksepäin ja antoi minun tunnustella hänen penistään, joka oli paksumpi mutta lyhyempi kuin miehelläni.

Chris nousi polvilleen ja nojautui jalkojeni päälle minua katsellen. Kumarruin hänen puoleensa ja kuiskasin, etten missään tapauksessa aikonut harrastaa seksiä tuon nuoren miehen kanssa, tämä riittäköön. Chris kohautti olkapäitään ja siveli polviani, kun nuori mies kumartui puoleeni ja kysyi, saisiko hän koskea rintaani. Katsahdin mieheeni, joka  tuijotti nuoren miehen peniksellä olevaa kättäni. Hän kumartui ja alkoi nuolla kovettunutta nänniäni. Nuori mies alkoi hyväillä ja suudella toista rintaani. Se tuntui taivaalliselta. Kaksi alastonta ja hikistä miesvartaloa omaani vasten ja nännini molempien suissa. Miehet imivät rintojani yhä kiivaammin, ja minä vetelin kaksin käsin heidän peniksiään. Tunsin kiihottuvani yhä enemmän miesten käsien liukuessa reisieni sisäpinnalla kohti turvonnutta ja kosteaa häpyäni, mutta vedin jalkani yhteen. En halunnut sormia sisääni. No sex, sanoin nuorelle miehelle, joka nyökkäsi ja veti kätensä pois.

Saunaan tuli vanhempi pariskunta, joka katseli kiinnostuneena asetelmaa. Minua alkoi nolottaa, en halunnut muiden näkevän alastomuuttani ja kiihottumistani. Päästin miesten penikset irti ja sanoin Chrisille meneväni suihkuun.

Miehet seurasivat minua, ja katselin nuoren miehen kaunista vartaloa tämän huuhdellessa vielä jäykkänä olevaa penistään. Menimme takaisin baariin, ja istuin pyyhkeeseen kietoutuneena sohvalle miesten väliin Chrisin jäädessä mieheni viereen.

Tilasimme lisää juotavaa ja hyväilimme toistemme pyyhkeiden alta näkyviä paljaita reisiä. Olin edelleen hyvin kiihottunut ja etsin miesten penikset käsiini heidän pyyhkeidensä alta alkaen hyväillä niitä hiljaa. Miehet keskustelivat ylitseni politiikasta, ja Chris meni katselemaan baarin viereisessä huoneessa rakastelevaa pariskuntaa.

Kun hän palasi, olin niin kiihottunut, että kuiskasin haluavani mennä miesten kanssa pitkälleen johonkin huoneeseen. Ei seksiä, sanoin. Halusin vain tuntea miesten vartalot omaani vasten ja antaa heidän hyväillä minua. Chris nousi ja komensi miehet seuraamaan itseään.

Menimme huoneeseen, jossa oli suuret peilit ja paljon tyynyjä. Kasasin tyynyistä itselleni tuen ja menin pitkäkseni. Pyysin miehet polvilleen eteeni ja aloin hyväillä molempien peniksiä. Chris jäi oven suuhun istumaan ja katselemaan peilien monistamaa näkyä.

Katsoin mieheeni, joka hymyili hiljaa ja siveli nuoren miehen hämärässä kiiltävää hartiaa. Se oli minusta vähän outoa, mutta kiihottavaa. Vedin miehet lähemmäksi ja tunnustelin nuoren  miehen peniksen vartta huulillani. Se tuoksui ja maistui hyvältä, ja otin sen kokonaan suuhuni. Vaihdoin mieheni penikseen ja imin molempia vuoron perään miesten hyväillessä hartioitani ja rintojani. Kiihotuin niin, että menin lopulta polvilleni ja ojensin miehelleni kondomin. Hän antoi sen nuorelle miehelle, joka veti sen paikalleen ja työnsi peniksensä hitaasti sisääni. Mieheni asettui eteeni selälleen, ja imin hänen penistään nuoren miehen työntöjen tahdissa. Se tuntui järisyttävältä, ja tunsin räjähtäväni mieheni purkautuessa suuhuni ja nuoren miehen nytkähdellessä oman orgasminsa keskellä.

Valuimme yhteen kasaan aivan voipuneina. Huoneen seinällä olevista aukoista näkyi kasvoja. Yksi mies oli tullut sisälle ja katseli Chrisiä, joka istui jalat levällään häpyään raukeana hyväillen.

Nousimme ja menimme suihkun jälkeen vielä saunaan. Hyväilin ja suukottelin nuoren miehen rintaa, ja hän sai uuden erektion. Chris oli polvillaan miehen jalkovälissä ja hyväili niskaani alkaessani imeä miehen penistä. Mieheni polvistui Chrisin viereen. Hän kysyi nuorelta mieheltä, saisiko koskea tämän penikseen.  Mies näytti hetken hämmentyneeltä, mutta nyökkäsi lopulta. Mieheni kuiskasi minulle halunneensa aina tehdä tuon ja alkoi hyväillä nuoren miehen kiveksiä. Hän otti lopulta peniksen suuhunsa Chrisin nojautuessa mieheni selkään nähdäkseen paremmin. Kiihotuin aivan valtavasti ja halusin naida molempia miehiä tässä ja nyt. Chris haki kondomin ja mieheni pujotti sen nuoren miehen penikselle. Menin lauteelle pitkälleni, ja nuori mies nosti jalkani harteilleen työntyen samalla sisääni. Imin mieheni penistä nuoren miehen ryskyttäessä niin, että pelkäsin lauteiden hajoavan. Nousin polvilleni ja mieheni tuli vuorostaan sisääni minun imiessäni miehen penistä. Chris oli noussut saunan lattialle ja toimi jonkinlaisena portieerina päästen yhden pariskunnan sisään muiden katsojien jäädessä ihailemaan näkyä saunan lasioven takaa.

Olin aivan puhkinaitu miesten saadessa orgasminsa. En ollut itse lauennut, mutta olin niin kiihottunut, että sain lantioni räjäyttävän orgasmin hieromalla hetken klitoristani yleisön katsellessa. Hoipuimme suihkun kautta baariin, jossa joimme vielä yhdet oluet ennen kuin lähdimme pukeutumaan.

Menimme taksilla asunnollemme ja nukahdin heti vuoteeseen päästyäni.

JATKA OSAAN 3.

21 kommenttia artikkeliin ”Seksinovelli: ”Kirje Berliinistä” (vieraskirjoitus)

 1. Antti87 26.12.18 / 23:24

  Oliko nämä siis oikeita kuvauksia seksiklubeista? Ilmeisesti kun klubien nimet ja linkit oli laitettu. Kiva ratkaisu tuoda klubiesittelyjä (totuutta) seksikertomukseen, varmasti voi jotakuta Berliiniin matkustavaa kiinnostaa… Minä haluaisin samanlaisen tarinan Suomesta, kun ei taida olla mahdollisuutta Saksaan lähteä, vaikka panoklubilla vieraileminen kiinnostaisi. Mutta onko täällä muita klubeja kuin se Wildclub? Entä Tukholma tai Tallinna? Sinnehän pääsisi laivalla edullisesti…

  • Antti87 26.12.18 / 23:26

   Niin itse tarinasta vielä, että hyvä ja kiihottava oli. Kirjoittakaa lisää, parinvaihto on mielenkiintoista.

  • oceansoul 28.12.18 / 16:43

   Kirjoittajien mukaan klubiosuudet perustuvat kyseisillä klubeilla nähtyyn ja koettuun.

   Suomessa ei taida oikein tosiaan muita olla kuin WildClub. Siitä ei kokemuksia, mutta toki vähän erilaisempi systeemi, kun vaatii ennakkoon ilmoittautumisen jne.

 2. Anonyymi 28.12.18 / 15:43

  Todella tekisi mieli päästä tutustumaan tuollaisille klubeille.
  Kiihottava novelli, taitavasti kirjoitettua, joten hieno lukukokemus.

 3. Nimetön 29.12.18 / 20:09

  Mielettömän kiihottavaa kamaa!

 4. Nimetön 30.12.18 / 00:26

  Upea kirjoitus, kiihottavaa

 5. N35 12.01.19 / 14:49

  Olipa ihanan kiihkeä kirjoitus. Uskon, että vastaa monen naisen ja miehen fantasioihin.
  Ja on jotenkin ihanaa, jos mies uskaltaa kokeilla miehenkin kanssa, ettei aina vain nainen+nainen-juttuja… Olisipa siitäkin ollut kuvailua tässä novellissa. Heteronaisena tykkään homopornostakin.

  • Nimetön 13.01.19 / 21:04

   Hei, homopornokuvausta löytyy näiltä sivuilta kokoelmasta Halu, joskin heteronaisen fantasiana. Lisää on tulossa, kunhan ehdimme kirjoittaa. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia kirjoitusten aiheista muutoinkin. Laittakaapa toiveenne Oceansoulille, niin hän välittää ne meille.
   Stef&Chris&Paula

 6. Nimetön 29.01.19 / 22:38

  Hei, olen menossa mieheni kanssa Berliiniin maaliskuussa. Onko matkavinkkejä? Miten kirjoittajiin saisi yhteyttä?

 7. GP 13.02.19 / 08:01

  Todellakin huippu tarina. Itse kaipaisin tämmöisiä kokemuksia. Joutu runkkaamaan useasti lukiessa.

 8. Näkymätön 15.02.19 / 08:38

  Vihdoin tuli tämäkin tarina läpi luettua eilen illalla: kymmenen pistettä! (Seksi vei mukanaan ja kommentointi jäi näin aamulle.. 😁) Kiihotusta ja mielenkiintoa swingersklubeja kohtaan tämä sai siis hyvin aikaiseksi. Estotonta seksiä tuollaisessa ympäristössä olisi mukavaa päästä kokemaan, mutta luulen, että itsetunto-ongelmat veisivät todellisuudessa mukanaan ja jännitys estäisi nautinnon. Myös sukupuolitautien vaara aina pelottaa, ei kondomi ole täysin varma kuitenkaan ja tuommoisissa tilanteissa (kun ympärillä paljon touhua) voisi helposti unohtua suojaus esimerkiksi suuseksissä. 🙄 Miten te muut pystytte rentoutumaan, jos alaston vartalonne on katseiden kohteena?

  • oceansoul 15.02.19 / 21:00

   Saattaisi sitä rentoutuminen ja siten orgasmin saavuttaminen olla minullekin vaikeaa muiden katsellessa, mutta uskon silti, että nautintoa se ei kuitenkaan estäisi. :P Vaikeita itsetunto-ongelmia ei toki voi niin vain mielessään ohittaa.

   Taudit ovat kyllä ärsyttävä juttu ja se itseäkin vähän pelottaa. (Lisäksi sekin, että en käytä mitään hormonaalista ehkäisyä eli kondomin hajoaminen voisi pahimmillaan tarkoittaa raskautumista vieraalle ihmiselle. Huih. Noh tokihan ryhmäjuttuja voi harrastella ilman yhdyntää.)

 9. Nimetön 22.09.19 / 17:01

  Vau, tuonne! Jos vain saisin vaimoni innostumaan. Saatteko te?

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.