3/24 – Seksinovelleja Housuitta-blogissa

Tämä on vuoden 2022 joulukalenteriin kuuluva postaus.

***

Housuitta-blogissa on julkaistu jonkin verran seksinovelleja. Tässä merkinnässä esittelyssä muutama satunnainen oma suosikkini, kaikki tässä blogissa julkaistut seksinovellit on lueteltuna täällä.

Kirje Berliinistä– Paula-niminen nainen lähtee miehensä kanssa Berliiniin tutustumaan ”Halun” kirjoittajiin ja kokeilemaan swingersklubien maailmaa. Tässä novellissa ei tyydytä panemaan pelkästään vain yleisimmillä tavoilla ja lisäksi kokeillaan seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa.

Tuli – Eroottinen novelli, joka sisältää heteroseksiä: mies tyydyttää naisen takkatulen äärellä.

Kirjallisuuspiiri – Nainen ja kaksi miestä antikvariaatissa… Miehet pyytävät naisen jatkamaan kirjallisuudesta keskustelua kotiinsa, mutta siellä siirrytäänkin pian aivan muihin puuhiin.

PS. En itse jostain syystä ole julkaissut täällä aiemmin seksinovellejani, mutta päätinpä tehdä siihen muutoksen ja julkaista pari lyhyehköä tarinaa tämän joulukalenterin aikana. :) Jää siis seuraamaan, niin pääset niitä ennen joulua lukemaan!

Photo by Pixabay on Pexels.com

Olisiko sinulla tietokoneen syövereissä julkaisematta jäänyt novelli, minkä haluaisit saada muidenkin luettavaksi? Voit lähettää sen meille julkaistavaksi.

Muistathan toki myös erilaiset seksinovellisivustot muualla netissä.

Yksi kommentti artikkeliin ”3/24 – Seksinovelleja Housuitta-blogissa

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.