4/24 – Toteutumattomat fantasiat

Tämä on vuoden 2022 joulukalenteriin kuuluva postaus.

***

Minulla on aika vähän fantasioita, joita en olisi toteuttanut. Siis toki olen saattanut fantasioida jostakusta tietystä henkilöstä, jonka kanssa ei ole tullut oikeasti pantua ja siihen ei ehkä varsinaisesti olisi haluakaan, mutta jos siis puhutaan seksin eri muodoista, jotka haluaisin toteuttaa. Lähinnä vain ryhmäseksi tai seksi toisten katsellessa esim. seksibileissä sekä seksi naisen kanssa ovat jostain syystä edelleen kokeilematta. Tai eihän tässä muuta syytä kai oikeastaan ole kuin se, ettei vain ole aktiivisesti tullut edistettyä niiden toteuttamista eikä sitten satunnaisilla baarikerroilla ole kukaan tällaista ehdotellutkaan. Ja kuten jo kirjoittelin aiemmassa merkinnässä, minua ei kauheasti nappaa täysin satunnaiset yhdenillanjutut, vaan mieluummin panen sellaisten henkilöiden kanssa, joihin on tullut jo hieman tutustuttua. Mutta siihen tutustumiseen ei vain oikein löydy riittävästi vapaa-aikaa.

Onko sinulla toteutumattomia seksifantasioita? Sellaisia siis, jotka oikeasti haluaisit vielä päästä tosielämässä kokemaan.

Photo by Angel Renee on Pexels.com

Yksi kommentti artikkeliin ”4/24 – Toteutumattomat fantasiat

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.