5/24 – Hyviä seksikumppaneita

Tämä on vuoden 2022 joulukalenteriin kuuluva postaus.

***

Minulla on kai käynyt hyvä tuuri, etten ole päätynyt koskaan seksiin sellaisen miehen kanssa, jonka kanssa seksi olisi ollut jotenkin epätyydyttävää. Seksikumppaneilleni naisen nautinto ja orgasmi on ollut tärkeää – olen jopa joskus joutunut vähän vakuuttelemaan, että on ollut ihan ok, vaikka en ole saavuttanut syystä tai toisesta orgasmia. Yleensä siis saan melko helposti orgasmin klitoriksen hyväilyllä, mutta eihän niin ihan aina tapahdu (esim. minun on vaikka vaikeaa päästä orgasmiin asti seisoessa, koska jalat alkavat tärisemään helposti orgasmia lähestyessä ja jotkin luontosekstailut ovat siis voineet olla sellaisia, ettei muihin asentoihin ole ollut mahdollisuutta). Siitä huolimatta seksi on voinut olla ihanaa ja tyydyttävää. Ja joskus olen saattanut vain vaikka antaa toiselle suihinoton ja nauttia siitä, että toiselle saa antaa tyydytystä. Samoin esimerkiksi puolisoni on useita kertoja kertonut siitä, miten paljon hän nauttii itse siitä, että saa nuolla minut orgasmiin.

Useimmiten myös seksiä kanssani harrastaneet miehet ovat olleet kartalla siitä, tarvitsenko siinä hetkessä hellempää vai rajumpaa kosketusta. Tai jos arvio on mennyt hieman pieleen, ainakin jokainen on ollut valmis kuuntelemaan ohjeita tai tarvittaessahan olen voinut toki itse esim. klitoristani hieroa ja mies sitten keskittyä koskettelemaan samalla minua jollain muulla tavalla.

En siis onneksi ole koskaan törmännyt seksipuuhissa mieheen, jota kiinnostaisi vain päästä itse panemaan pikaisesti omaan orgasmiinsa asti. Tällaisia miehiä esimerkiksi keskustelupalstojen perusteella kun riittää. Toki en ole harrastanutkaan täysin satunnaisia kumppaneita, vaan keskustelen ja tutustun ensin toiseen, joten ehkäpä siinäkin on karsiutunut vain omaa nautintoaan tavoittelevat pois.

Oletko sinä törmännyt seksissä henkilöön, joka ei ole ollut kiinnostunut kuin oman nautintonsa toteutumisesta? Millainen on muuten hyvä seksikumppani?

Photo by Renda Eko Riyadi on Pexels.com

Yksi kommentti artikkeliin ”5/24 – Hyviä seksikumppaneita

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.