Halu ja muita pieniä kertomuksia (vieraskirjoitus)

Haluan katsella sinua

– Minä haluaisin katsella, kun rakastelet miehen kanssa, nainen sanoi ja hyväili miehen velttona lepäävää penistä.

– Mitä?, mies sanoi ja katsoi naista. – Ei minulla ole mielenkiintoa miehiin, minähän olen umpihetero.

Nainen ei vastannut. Hän liu’utteli sormiaan miehen peniksen päällä.
– Minusta olisi silti hauskaa katsella, kun suutelisit miestä ja ottaisit hänen jäykän kalunsa suuhusi.

– Olisiko se sinusta tosiaan hauskaa?, mies kysyi. – Eikö se olisi sinusta outoa, jos minä tekisin sellaista.

– Minusta se olisi kiihottavaa, nainen vastasi ja suuteli miestä olkapäähän.
– Olisitko valmis tekemään sen miellyttääksesi minua?, hän jatkoi ja siveli miehen rintaa.

Mies kääntyi kyljelleen naiseen päin ja nojasi päätään käteensä.

– Voisin tietysti suudella miestä, jos se kiihottaisi sinua, mutta anaaliseksiin en kyllä suostuisi vaikka pyytäisit, mies sanoi ja alkoi hyväillä naisen rintaa.

– Eivät kaikki homot harrasta anaaliseksiä, nainen sanoi.

– Mistä sinä sen tiedät?, mies kysyi.

– Olen lukenut, nainen vastasi ja puristeli miehen penistä.

– Missä sinä ajattelit, että voisimme tehdä niin, ja kenen kalua minä sitten nuolisin?, mies kysyi ja kumartui suutelemaan naisen kovettunutta nänniä.

– Mennään ulkomailla jollekin homoklubille, nainen sanoi. Hän käänsi miehen selälleen ja asettui puoliksi hänen päälleen.

– Sellaiseen, jossa naisetkin käyvät, nainen jatkoi ja kosketteli sormenpäillään miehen huulia. – Me olisimme pukeutuneet hyvin. Sinulla olisi musta pikkutakkisi, valkoinen paita, taskuliina ja silkkikaulahuivi, ja minulla olisi lyhyt musta jakkupukuni, stay-upit ja korkokengät.

Me menisimme ensin baaritiskille, jossa joisimme samppanjaa ja katselisimme ihmisiä. Sitten otamme toiset lasilliset ja menemme sohvanurkkaukseen istumaan.

Istumme sohvassa lähekkäin, ja minä hyväilen housujesi läpi penistäsi. Katselemme tanssivia mies- ja naispareja ja menemme mekin tanssimaan. Ja kun meille tulee lämmin, sinä riisut pikkutakkisi, avaat ylimmät paidannappisi ja käärit hihasi ylös.

Me tanssimme muiden seassa ja tunnemme muitten vartalot itseämme vasten. Sitten minä näen kauniin miehen, joka katselee sinua.

– Tarkoitat kai, että hän katselee sinua, mies sanoi ja hyväili sormillaan naisen poskea.
– Ei, vaan hän katselee sinua, sehän on homopaikka, nainen sanoi ja suuteli miehen sormia.

– Me menemme pöytäämme, ja minä haen baaritiskiltä lisää samppanjaa. Kun palaan lasien kanssa mies on istunut viereesi. Hän hymyilee, kohottautuu ja suutelee minua kädelle. Kysyn, mitä hän haluaisi juoda, ja menen hakemaan hänellekin lasillisen. Kun palaan, hän pitelee kättään polvellasi. Istun hänen viereensä, mutta hän katsoo vain sinuun.

Tyhjennämme lasimme ja menemme kolmistaan tanssimaan. Kun tulee hidas kappale, sinä tanssit hänen kanssaan kahden. Hän painautuu sinua vasten ja koskettaa poskellaan poskeasi.

Kun palaamme pöytäämme, minä istun sinun vieressäsi ja mies istuu toisella puolellasi. Hän kumartuu puoleesi ja suutelee sinua. Et vastaa hänen suudelmaansa, mutta et vedä päätäsi poiskaan. Mies puristaa reittäsi ja suutelee sinua uudelleen pitäen kättään hartioillasi. Viereisissä syvennyksissä on suutelevia mies- ja naispareja hyväilemässä toistensa paljastettuja rintoja.

Mies nousee ja tarttuu käteesi. Seuraamme häntä takahuoneisiin, joissa on punainen hämärä, upottavia sohvia ja katosvuoteita. Joissain huoneissa on alastomia miehiä kietoutuneina toisiinsa ja miehiä ja naisia katselemassa heitä.

Menemme huoneeseen, jossa on sinisen silkkikatoksen alla leveä vuode. Tyynyjen peittämän vuoteen sivulla on pehmeä kultakoristeinen sohva. Huoneessa on hämärää, taustalla soi hiljaista musiikkia.

Minä suljen oven ja istun sohvaan. Mies seisoo edessäsi ja suutelee sinua pitkään. Hän avaa paitasi ja hyväilee rintaasi. Paitasi putoaa maahan ja hän vetää silkkiliinan hitaasti kaulasi ympäriltä.

Hän avaa oman paitansa ja antaa sen liukua upottavalle matolle. Vartalonne kiiltävät huoneen hämyssä, kun hän painautuu sinua vasten. Hän avaa housusi ja ottaa peniksesi käteensä hyväillen sitä sormenpäillään.

Hän riisuu sinut kokonaan ja seisot alastomana hänen edessään. Mies kiertyy taaksesi ja suutelee sinua niskaan. Hän hyväilee sormillaan rinnanpäitäsi, kylkiäsi, pakaroitasi ja lanteitasi. Hän kiertää kätensä ympärillesi ja koskettelee sormenpäillään penistäsi. Hän alkaa hieroa sitä pitkin vedoin, kunnes se paisuu jäykäksi.

Mies kiertyy eteesi ja astuu askeleen taaksepäin. Hän riisuu hitaasti housunsa ja jää seisomaan haara-asentoon sinua katsellen. Hänen jäykistynyt peniksensä sykkii hiljaa sinuun osoittaen. Mies laskeutuu eteesi polvilleen ja laittaa kondomin peniksesi päälle. Hän ottaa kalusi suuhunsa imien sitä hitaasti ja syvään. Upotat sormesi hänen hiuksiinsa ja katsot minuun. Minä istun sohvan reunalla jalkani harallaan. En katso sinua silmiin.

Mies nousee. Hän ottaa sinua kädestä ja vie sinut vuoteeseen. Hän laittaa sinut selälleen ja alkaa hyväillä rintaasi. Hän nuolee nännejäsi ja liu’uttaa kieltään vatsasi yli peniksesi juureen. Hän vetelee sormillaan kiveksiäsi ja nuolee peniksesi vartta.

Hän ojentautuu ja laittaa itselleen kondomin. Minä nousen sohvalta ja tulen vuoteen viereen nähdäkseni paremmin. Nojaan katoksen koristeltuun pylvääseen ja katselen sinua, kun käännyt ja alat hyväillä selällään makaavan miehen kiveksiä ja otat hänen peniksensä suuhusi. Katsot minua silmiin, kun alat imeä sitä pitkin ja syvin vedoin.

Mies kääntyy, ja te alatte imeä toisianne yhtä aikaa. Pitelette toistenne pakaroista kiinni, kun suunne painuvat toistenne peniksiin. Lopulta mies voihkaisee saadessaan siemensyöksyn. Hän kohottautuu, ottaa kalusi käsiinsä ja alkaa hieroa sitä voimakkain vedoin. Taivut kumaraan ja nytkähtelet purkautuessasi kondomiin, jonka mies vetää hitaasti peniksesi päältä ja pudottaa lattialle.

Minä istun sohvaan ja painaudun selkänojaa vasten jalat yhteen puristettuina. Makaatte hetken hiljaa, kunnes mies nousee ja vetää kondomin pois veltostuneen peniksensä päältä. Hän suutelee sinua vielä kerran ja lähtee alastomana huoneesta vaatteet sylissään. Hän katsoo minua ovelta ja hymyilee. Minä katselen sinua, kun pukeudut hitaasti ja kiedot silkkihuivin kaulaasi suuren peilin edessä.

Otan sinua kädestä ja me palaamme baariin. Ihmiset tanssivat ja hyväilevät toisiaan. Istumme hetken puhumatta mitään, juomme vielä lasilliset ja otamme taksin takaisin hotelliin.

Hotellihuoneessa työnnän sinut vuoteelle selällesi. Avaan housusi, otan kalusi esiin ja imen ja puren sitä kunnes se jäykistyy. Nostan hameeni ylös, vedän pikkuhousuni sivuun ja istun hajareisin kivikovan kyrpäsi päälle. Olen niin märkä, että tuskin tunnen kaluasi ratsastaessani sen päällä, ja saan orgasmin melkein saman tien.

Nainen lopetti puheensa. He makasivat hiljaa liikahtamatta. Nainen piti päätään miehen kaulalla ja kosketteli hänen rinnanpäitään. Miehen kalu nytkähteli turpeana ja hän purkautui heti, kun nainen kosketti hänen penistään.

13 kommenttia artikkeliin ”Halu ja muita pieniä kertomuksia (vieraskirjoitus)

 1. Nam 16.06.18 / 16:31

  Kyllä näille kokonaisuutena voi täydet viisi tähteä antaa! Osa oli vähän tylsempiä, mutta osa taas mielenkiintoisen kiihottavia. Ei pelkkiä täysin perinteisiä panonovelleja, vaan tuostahan löytyi monenlaisia eroottisia kertomuksia. Sopivan mittaisiakin, kun haluaa hieman päästä tunnelmaan iltaisin… Suosikkia en osaa valita.
  +++++

 2. -T 02.07.18 / 19:12

  Ihan loistavia ja usein kiihottavia kirjoituksia. Todella mielelläni luen.

 3. Nimetön 11.09.18 / 23:21

  Kielellisestikin mainioita novelleja. Aihepiiri laaja ja tunnelma enimmäkseen keveä. Viimeinen novelli on Kaunis. Tykkään!!!!!

 4. ippo 22.12.18 / 19:24

  Täälläkin yksi tykkääjä joukon jatkoksi!
  Kevyttä mukavaa kiihottavaa lukemista. Kaikkia en vielä ehtinyt lukea, mutta laitetaan sivu muistiin.

 5. oceansoul 22.12.18 / 21:29

  Tiedoksi teille, joita nämä pienet novellit ovat viihdyttäneet: kirjoittajilta on tulossa joulun jälkeen tänne uusi kertomus (jota voin lämpimästi suositella!).
  Nämä ovat tosiaan mukavaa luettavaa, kun ovat hyvin kirjoitettuja kertomuksia. :)

 6. kiitos! 23.12.18 / 23:34

  ”Haluan katsella sinua” (sivu 7) oli suosikkini näistä tänne valituista <3

 7. Anonyymi 28.12.18 / 16:10

  Pakkohan sitä oli lukea näitäkin kertomuksia tuon berliinin tarinan jälkeen.
  Hyvää työtä kirjoittajilta, kirjallisessa mielessä 4-/5, kiihottavassa mielessä arvosanaksi pienempi.

  Osa novelleista oli liian lyhyitä, niissä ei mitenkään tunnelmaan ehdi päästä. Siis eihän kaikissa edes itse seksiin päästy ja ei kai näiden tarkoitus ollutkaan olla seksinovelleja perinteisessä mielessä. Ihan hauskaa luettavaa toki, mutta odotin tietenkin enemmän kiihkeitä seksikuvauksia. Tykkäsin siis enemmän Berliinitarinasta, jossa pantiin kunnolla, mutta kuitenkin kauniisti kerrottuna.

  Tiedostoa oli vähän ärsyttävä lukea, tyhjiä välejä täynnä.

  Kirjoittajapariskunta… mitä muuta kirjoitatte? :-)
  Toivoisin teiltä jonkun uuden pitkän seksiä sisältävän tarinan. Ei vain irstasta kuvailua panemisesta niin kuin monet seksinovellisivujen novellit, vaan hyvää eroottista tekstiä.

  • oceansoul 28.12.18 / 16:47

   Hei, täytyykin korjata pdf-tiedostoa ehtiessäni. Ne välit ovat tainneet tulla, kun kirjoittajat ovat lähettäneet minulle jossain muussa tiedostomuodossa alun perin (jota oma ohjelma ei ole tainnut osata täysin oikein näyttää ja josta olen suoraan vain pdf:ksi muuntanut).

 8. Näkymätön 15.02.19 / 10:12

  Ihania pieniä kivoja tarinoita 🙂 Joitakin olisi voinut vähän tarkemmin ehkä vielä hioa, niin olisi ihan soveltuvia johonkin kirjana julkaistavaan kokoelmaan.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.