Halu ja muita pieniä kertomuksia (vieraskirjoitus)

Tämän ja monta muuta tarinaa löydät pdf-tiedostosta (Stefan Lind & Christine Sandström: Halu ja muita pieniä kertomuksia)

Ranskantunti

Nainen oli päässyt elämässään pitkälle. Kainuulainen ylioppilastyttö oli suorittanut tutkinnon oikeustieteessä, saanut harjoittelupaikan valtionhallinnossa ja edennyt lopulta ulkoministeriöön EU–tehtäviin.

Hän tuli jälleen aamukoneella talvenharmaaseen Brysseliin ja otti taksin hotellilleen, jossa hän kävi iltapäivän kokouksen materiaaleja läpi.

Työnsä vuoksi hänen oli opiskeltava ranskaa. Tasan kello kaksitoista hänen ovelleen koputettiin. Hän avasi oven ja tervehti opettajaansa poskisuudelmin. Hän ripusti miehen sateesta märän takin naulakkoon ja laittoi hänen sateenvarjonsa eteisessä olevaan telineeseen.

He istuutuivat ikkunan edessä olevan pöydän ääreen ja nainen alkoi lukea Baudelairen runoja ääneen. Opettaja korjasi hänen ääntämystään ja pyysi naista kääntämään säkeitä englanniksi.

Naisen tehdessä merkintöjä runokirjan sivuille mies meni kylpyhuoneeseen. Hän avasi kylpyammeen hanan ja kaatoi ammeeseen puoli pullollista kylpyvaahtoa.

Kun hän palasi huoneeseen, nainen seisoi ikkunan edessä harmaata kaupunkia katsellen. Mies riisui pikkutakkinsa ja alkoi avata paitansa nappeja. Nainen meni hänen taakseen ja alkoi hyväillä opettajan kiharaisen karvoituksen peittämää rintaa. Hän tunsi miehen rinnanpäitten kovettuvan sormiensa alla.

Nainen riisui miehen paidan ja avasi hänen housunsa. Miehen penis paisui ja jäi osoittamaan yläviistoon naisen laskiessa housut alas.

Nainen polvistui ja riisui miehen sukat. Hän suuteli opettajan kiinteitä pakaroita ja liu’utti sormensa lantion ympäri kiveksiin, joita hän ja nyppi ja venytteli hellästi.

Nainen nousi ja työnsi opettajan kylpyhuoneeseen hänen alastonta vartaloaan katsellen miehen laskeutuessa valkean vaahdon sekaan.

Nainen riisui harmaan jakkupukunsa ja asetteli silkkiset alusvaatteensa nojatuolin selustalle. Hän meni kylpyhuoneeseen ja laskeutui kylpyyn selkä miehen rintaa vasten.

Opettajan jäykistynyt penis liukui naisen pakaroiden väliin miehen kiertäessä kätensä hänen ympärilleen ja suudellessa hänen niskaansa. Hän kuiskaili naisen korvaan ranskankielisiä lauseita ja hyväili hänen pieniä rintojaan, ohuita reisiä ja karvattomaksi ajeltua häpyä.

Nainen ojensi miehelle shampoopullon ja taivutti päätään taaksepäin. Opettaja kasteli naisen ohuet ja lyhyeksi leikatut hiukset ja levitti niihin shampoota puhettaan keskeyttämättä. Nainen toisti opettajan lauseita ja antoi miehen hieroa päänahkaansa kevein liikkein.

Mies huuhteli naisen hiukset ja otti tämän ojentaman hoitoaineen. Nainen painoi päänsä miehen olkapäätä vasten ja suuteli häntä suulle.

He makasivat hetken kylvyn lämmössä, kunnes mies huuhteli naisen hiukset ja auttoi naisen seisomaan. Opettaja suihkutti naisen, puki hänen ylleen hotellin kylpytakin ja seurasi häntä makuuhuoneeseen.

Nainen avasi vuoteen ja mies istuutui valkeille lakanoille. Nainen tuli hänen vierelleen ja otti yöpöydältä ranskankielisen kirjan, jota alkoi lukea ääneen. Opettaja korjasi naisen ääntämystä ja pyysi selittämään tekstin sisältöä englanniksi.

Lukiessaan nainen hyväili kylpytakin raosta näkyvää miehen rintaa. Hän siirsi kättään alemmaksi ja tavoitti jäykkänä sykkivän peniksen. Opettaja avasi naisen kylpytakin ja suuteli naisen kovina nousevia rinnanpäitä. Nainen painoi miehen selälleen, istui hänen reisilleen ja alkoi hieroa kaksin käsin hänen suureksi paisunutta penistään. Hän kohottautui ja asetti peniksen häpyhuultensa väliin hieroen sitä edestakaisin. Lopulta työnsi peniksen emättimeensä ja antoi sen työntyä hitaasti sisäänsä juurta myöten.

Nainen istui hetken hiljaa ja alkoi liikuttaa lantiotaan päästäen peniksen lähes ulos ja painaen sen takaisin syvälle sisäänsä. Mies piteli käsiään naisen pienillä pakaroilla ja kuiskaili hänen korvaansa. Nainen kiihdytti liikkeitään, kunnes alkoi voihkia ja saavutti orgasmin. Hän nytkähteli hiljaa ja painui makaamaan opettajan päälle. Mies liikutteli penistään naisen reisien välissä ja purkaantui naisen pakaroille.

Nainen nousi ja kävi peseytymässä. Kun hän palasi makuuhuoneeseen, opettaja oli pukeutunut. Hän ojensi naiselle laukustaan ottamansa Montaignen esseekokoelman ja pyysi häntä lukemaan sen seuraavaksi kerraksi. Hän otti takkinsa ja sateenvarjonsa, antoi naiselle poskisuudelmat ja lähti.

Nainen pukeutui jakkupukuunsa, kampasi hiuksensa ja sipaisi huulirasvaa ohuisiin huuliinsa, jotka taipuivat alaleukaan ulottuviksi teräviksi viivoiksi. Hän asetti paksusankaiset silmälasit silmilleen ja tarkasteli itseään peilin edessä. Hetken ympärilleen katseltuaan hän otti salkkunsa ja takkinsa ja lähti talouskomission kokoukseen.

4 kommenttia artikkeliin ”Halu ja muita pieniä kertomuksia (vieraskirjoitus)

 1. Nam 16.06.18 / 16:31

  Kyllä näille kokonaisuutena voi täydet viisi tähteä antaa! Osa oli vähän tylsempiä, mutta osa taas mielenkiintoisen kiihottavia. Ei pelkkiä täysin perinteisiä panonovelleja, vaan tuostahan löytyi monenlaisia eroottisia kertomuksia. Sopivan mittaisiakin, kun haluaa hieman päästä tunnelmaan iltaisin… Suosikkia en osaa valita.
  +++++

 2. -T 02.07.18 / 19:12

  Ihan loistavia ja usein kiihottavia kirjoituksia. Todella mielelläni luen.

 3. Nimetön 11.09.18 / 23:21

  Kielellisestikin mainioita novelleja. Aihepiiri laaja ja tunnelma enimmäkseen keveä. Viimeinen novelli on Kaunis. Tykkään!!!!!

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.