Squirt

Allekirjoittaneen makuuhuoneessa helmikuisena iltana tapahtunutta, kun takana voimakkaita orgasmeja sisältänyttä kiihkeää seksiä.

Mies: Kastelit sitten lakanan.
Minä: ??
Mies: Tän kohdan. (näyttää kosteaa aluetta*)
Minä: Eli meinaatko, että mä..
Mies: Squirttasit.
Minä: En mä oo tiennyt semmosta osaavani.
Mies (naurahtaen): No nyt osaat.
Minä (hämmentyneenä): En mä mitään huomannut tai tuntenut. Vaikka en kyl sinänsä tiedäkään, mitä mun ois kuulunut tuntea. Ootko ihan varma? 
Mies: Mä nyt olin aika aitiopaikalla…
Minä: Nii… Mut voihan mun lantionpohjalihakset olla aika heikossa kunnossa ja jos siks olikin muusta kyse. Eikä! Tätä pitää kyl yrittää kokeilla uusiks, vaikka ei se kuitenkaan sit yrittämällä tuu.

Minähän kirjoittelin kolmisen vuotta sitten mietteitä siitä, olisiko ejakuloimista (eli siis keinoja sen saavuttamiseen omalla kohdalla) mahdollista opetella. Olinhan vuosien mittaan alkanut saamaan satunnaisesti emätinorgasmeja ja raskauden myötä herkistyneiden rintojen ansiosta myös nänniorgasmeja, joskin nyt nänniorgasmitaito näyttää hiipuneen, kun raskaus- ja imetysaika on takana (ja rinnat siis normaalitilassaan). No, tämä tuli nyt täysin yrittämättä. Ei minulla mitään squirttausfantasioita ole sinänsä, mutta onhan siinä jotain kiihottavan mielenkiintoista! Ei vain ole tullut ejakulointia (siihen tähtääviä tyydytystapoja) edes koskaan sen ihmeemmin yritettyä, vaikka merkintä tuli tuolloin asiasta kirjoiteltua.

Tällä kertaa takana oli siis melko pitkäkestoinen seksituokio. Olin megahimoissa ovulaatioajan vuoksi ja olin saanut jo voimakkaita orgasmeja. Klitoriksen hierominen ja sopiva paine g-pisteen alueelle aiheutti ilmeisesti lopulta siis laukeamisen tällaisella tavalla. Kuka tietää, onko jotain pieniä huomaamattomia ”suihkuorgasmeja” tapahtunut aiemminkin, mutta nyt mies pääsi tilannetta todistamaan. Ja minulla on olo, että minäkin haluan myös nähdä nesteen suihkuavan! Silmäni menevät aina orgasmihetkillä kiinni ja ko. seksikerralla siis olin niin voimakkaan orgasmituntemuksen vallassa, etten edes ymmärtänyt jotain normaalista poikkeavaa tapahtuvan. Mutta ehkä joskus saatte lukea, miten tilanne on meillä edennyt…

(*) ei sentään niin suurta määrää nestettä ollut, että lakanoita olisi tarvinnut alkaa vaihtamaan, mutta ei normaalisti ole sellaisia näkynyt meidän seksin jäljiltä ;) ja juu, oli tämä sitten periaatteessa ihan vain pissaa tai ei, niin väliäkö sillä.

7 kommenttia artikkeliin ”Squirt

 1. Crazyrox 07.03.19 / 09:56

  Monet luulevat, että asia on urbaania legendaa ja pornoteollisuuden luoma myytti. En ole itsekään koskaan tavannut ejakuloivaa naista. Nykyisen kanssa ei ole myöskään nestettä suihkunnut, vaikka on sormettanut vaikka vallan mistä kohdista ja vaihdellut panotekniikoita.
  Olisi kiihottavaa nähdä, kun pillusta suihkuaa oikein kunnolla ja voisi maistaa tuota nestettä.
  Suihkua voi tulla niinkin paljon, että näyttäisi siltä kuin olisi pissannut lakanoille.

  • oceansoul 10.03.19 / 19:33

   Sitähän ei tiedä, vaikka sellainen vielä joskus tapahtuisikin teillä.. ;) Onhan tässä itsekin tullut yli 10 vuotta oltua suhteessa ja ensimmäistä kertaa vasta tapahtui.

 2. Kinkynautti 10.03.19 / 13:30

  Minä taas olen törmännyt ilmiöön varsin useinkin. Ja taas tätä outoa tuuria, sillä moni tuntuu olevan kiinnostunut asiasta melkein fetissin tasolla, ja itse en taas koe saavani siitä mitään kiksejä. Ensimmäisillä kerroilla se oli ehkä vähän kiusallistakin, mutta nykyään ei enää haittaa. Lähinnä käytännön tasolla pitää varautua vinyylilakanalla ja pyyhkeillä, mikäli tuollaista aikoo tarkoituksella saada aikaan. Ainahan ei asiaan pysty edes varautumaan, joten edessä saattaa olla ylimääräinen pyykkivuoro.

  Squirttaus muuten huuhtelee aika tehokkaasti liukkarin mennessään. Olen kummastellut tätä, kun käsiä pestessä joutuu kyllä yleensä edes vähän hankailemaan ja huuhtomaan, mutta ejakulointi tuntuu vievän sen silmän räpäyksessä. Vai onko siinä nesteessä kemiallisesti sitten jotain, joka irrottaa ainakin vesipohjaiset liukkarit varsin tehokkaasti?

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.