Halu ja muita pieniä kertomuksia (vieraskirjoitus)

Tämän ja monta muuta tarinaa löydät pdf-tiedostosta (Stefan Lind & Christine Sandström: Halu ja muita pieniä kertomuksia)

Johtokunnan kokous

Mies katsoi naista pöydän yli. Nainen esitteli lukuja ja niiden perusteluja. Johtokunnan keskustelu kiertyi naisen esityksen ympärille. Keski-ikäisiä miehiä ja tämä nainen tekemässä päätöksiä ihmisten työstä ja toimeentulosta.

Puheenjohtaja teki yhteenvedon päivän keskusteluista, päätti kokouksen ja siirsi päätöksenteon seuraavaan aamuun. Osallistujat vetäytyivät huoneisiinsa valmistautuakseen illalliselle.

Illallispöydässä mies istui naista vastapäätä. Nainen oli vaihtanut ylleen uuden jakkupuvun. Mies katseli naisen hoidettuja käsiä. Nainen keskusteli hillitysti, söi niukasti, mutta antoi täyttää viinilasinsa.

Illallisseurue nousi pöydästä ja siirtyi hotellin baariin. Puheenjohtaja kuulutti Yhtiön tarjoavan. Nainen otti punaviiniä, ummisti silmänsä ja joi puolet lasistaan. Humaltuvat miehet ympäröivät naisen, nauroivat ja keskustelivat äänekkäästi. Nainen nojasi tiskiin osallistumatta keskusteluun. Hän tyhjensi loput lasistaan ja toivotti hyvää yötä. Lähtiessään hän katsoi miestä silmiin.

Mies seurasi naista. He kävelivät hotellin käytävää pitkin ja pysähtyivät naisen huoneen eteen. Nainen avasi oven ja antoi miehen mennä edellä huoneeseen. Naisen tuoksu, iltapäivän jakkupuku vaateripustimessa, avattu vuode.

Mies käveli ikkunan eteen ja katseli öisen kaupungin valoja. Nainen riisui takkinsa, avasi minibaarin ja otti kaksi pientä pulloa. Hän istui ikkunan edessä olevalle tuolille ja ojensi toisen pullon miehelle. Mies kiersi viskipullon korkin auki ja tyhjensi sen suoraan pullon suusta. Nainen kaatoi juomansa lasiin. Hänellä oli hyvin silitetty, kaulaan asti napitettu valkoinen paita, jonka kauluksessa oli pitsireunus. Hän nojautui taaksepäin ja risti säärensä kapean hameen alla.

Mies siirsi tuolin naisen eteen ja katsoi häntä. Nainen katsoi miehen ohitse ja maistoi lasistaan. Kaupungin valot piirsivät naisen profiilin esiin. Mies kiitti naista tämän hyvästä esityksestä illan kokouksessa. Nainen katsoi mieheen ja sanoi työskennelleensä pitkään noiden numeroiden parissa. Mies sanoi arvostavansa naisen kykyä hahmottaa lukuja ja niiden merkityksiä. Mies nojautui taaksepäin ja nainen tyhjensi lasinsa. Ikkunan takaa kuului öisen liikenteen humu. Nainen nousi ja haki minibaarista punaviinipullon, täytti lasit ja ojensi toisen miehelle. Mies maistoi viiniä ja kysyi, voisiko hän käydä suihkussa. – Se ilahduttaisi minua suuresti, nainen sanoi ja maistoi viiniään.

Mies nousi, käveli vuoteen ääreen ja riisuutui selin naiseen. Hän tunsi naisen katseen selässään kävellessään kylpyhuoneeseen. Hän peseytyi huolellisesti, kietoi pyyhkeen lanteilleen, sammutti valon ja käveli takaisin huoneeseen.

Nainen istui entisellä paikallaan, eikä katsonut mieheen tämän seisahtuessa ikkunan eteen. Mies antoi pyyhkeen pudota yltään. Hän tunsi ikkunan kylmän hohteen vatsallaan.

Ikkunan heijastuksesta mies näki naisen nousevan ja alkavan riisuutua. Kylpyhuoneeseen syttyi valo ja mies kuuli naisen menevän suihkuun. Hän jäi ikkunan eteen ja katseli öistä kaupunkia.

Suihku sulkeutui, kylpyhuoneen ovi avautui ja valo sammui. Hetken hiljaisuuden jälkeen mies tunsi naisen alastoman vartalon painautuvan selkäänsä vasten. Hän seisoi liikahtamatta ja antoi naisen sormien hyväillä hänen rinnanpäitään ja vatsaansa. Naisen kädet laskeutuivat ja hän tunsi viileiden sormien kietoutuvan peniksensä ympärille. Hän kuuli naisen huokaisevan tuntiessaan peniksen jäykistyvän. Nainen hyväili miehen kiveksiä ja reisiä ja hieroi alastonta vartaloaan miehen selkää ja pakaroita vasten. Mies kääntyi ja kietoi kätensä naisen ympärille. Nainen painautui miestä vasten ja hamusi miehen suuta huulillaan. Mies suuteli naista, joka työnsi kielensä syvälle hänen suuhunsa.

Mies tunnusteli naisen kapeita lanteita ja lihattomia pakaroita. Nainen ääntelehti hiljaa miehen käsien kulkiessa hänen vartalollaan ja hamuillessa hänen kovettuneita nännejään. Nainen laskeutui hitaasti polvilleen hyväillen suullaan miehen rintaa ja vatsaa. Hän tarttui molemmin käsin miehen penikseen ja hyväili terskalla kaulaansa ja kasvojaan. Hän otti peniksen huuliensa väliin ja alkoi hitaasti työntää sitä syvemmälle suuhunsa. Mies työnsi sormensa naisen hiuksiin ja keinutti lanteitaan naisen imemisen tahdissa. Samassa nainen lopetti, nousi seisomaan ja veti miehen vuoteen luo. Hän asettui selälleen vuoteen reunalle jalat koukistettuina. Mies katseli vaaleaa alastonta hahmoa ja alkoi hyväillä huulillaan naisen sääriä ja reisiä. Nainen painoi kätensä rinnoilleen ja nipisteli niitä hiljaa. Mies antoi kielensä liukua naisen reisillä ja tunsi miedosti happaman tuoksun työntyessään naisen häpyhuulien väliin. Nainen voihkaisi hiljaa miehen levittäessä sormillaan häpyhuulet avoimiksi. Mies kosketteli naista kielellään ja nainen työnsi itseään miehen kasvoja vasten. Mies työnsi kieltään naisen emättimeen rytmikkäästi naisen voihkiessa ja kiemurrellessa. Yhtäkkiä nainen lopetti, kierähti kyljelleen ja pyysi miestä tulemaan viereensä.

Mies nousi ja laskeutui naisen rinnalle. Nainen tarrautui häneen ja sanoi haluavansa olla hetken aivan hiljaa. Mies makasi selällään naisen ollessa puoliksi hänen päällään. Miehen penis nytkähteli kirkkaan nesteen tipahdellessa sen aukosta hänen vatsalleen. Huone oli hiljainen, kaupungin valot tekivät varjoja paljaille seinille.

Nainen liukui vuoteelta, meni laukulleen ja palasi pidellen jotain kädessään. Mies kohottautui kyynärpäänsä varaan naisen asettuessa selälleen hänen viereensä.

– Katsele minua, nainen sanoi.

Mies nousi ja katseli, kuinka nainen työnsi kultaisen sauvan sisäänsä ja keinutti lantiotaan sitä vasten. Nainen alkoi hieroa klitoristaan, aluksi pehmeästi, sitten yhä kovemmin, kunnes hän kiemurteli kuin kouristuksessa. Hän huusi kimeällä äänellä saadessaan orgasmin. Mies näki hänen vaipuvan raukeana aloilleen sauvan liukuessa ulos hänen emättimestään. Nainen makasi silmät suljettuina, nytkähteli muutaman kerran, viittasi lopulta kädellään ja sanoi miehelle, että tämä voisi nyt mennä.

Mies nousi ja jäi seisomaan vuoteen päätyyn penis sykkien. Nainen veti peiton päälleen ja käpertyi kyljelleen. Mies seisoi paikallaan, kunnes hänen peniksensä painui hitaasti alas. Hän pukeutui ja lähti.

Seuraavana aamuna nainen istui kokouksessa jakkupuku yllään. Hän katsoi miestä pöydän yli ja perusteli lukujaan. Keski-ikäiset miehet kuuntelivat häntä ja valmistautuivat tekemään päätöksiä ihmisten työstä ja toimeentulosta. Mies katseli naista ja näki hänet kiemurtelemassa alastomana sauva sisällään, orgasmiaan huutamassa. Hän tunsi peniksensä jäykistyvän, kun hän äänesti naisen esityksen puolesta.

13 kommenttia artikkeliin ”Halu ja muita pieniä kertomuksia (vieraskirjoitus)

 1. Nam 16.06.18 / 16:31

  Kyllä näille kokonaisuutena voi täydet viisi tähteä antaa! Osa oli vähän tylsempiä, mutta osa taas mielenkiintoisen kiihottavia. Ei pelkkiä täysin perinteisiä panonovelleja, vaan tuostahan löytyi monenlaisia eroottisia kertomuksia. Sopivan mittaisiakin, kun haluaa hieman päästä tunnelmaan iltaisin… Suosikkia en osaa valita.
  +++++

 2. -T 02.07.18 / 19:12

  Ihan loistavia ja usein kiihottavia kirjoituksia. Todella mielelläni luen.

 3. Nimetön 11.09.18 / 23:21

  Kielellisestikin mainioita novelleja. Aihepiiri laaja ja tunnelma enimmäkseen keveä. Viimeinen novelli on Kaunis. Tykkään!!!!!

 4. ippo 22.12.18 / 19:24

  Täälläkin yksi tykkääjä joukon jatkoksi!
  Kevyttä mukavaa kiihottavaa lukemista. Kaikkia en vielä ehtinyt lukea, mutta laitetaan sivu muistiin.

 5. oceansoul 22.12.18 / 21:29

  Tiedoksi teille, joita nämä pienet novellit ovat viihdyttäneet: kirjoittajilta on tulossa joulun jälkeen tänne uusi kertomus (jota voin lämpimästi suositella!).
  Nämä ovat tosiaan mukavaa luettavaa, kun ovat hyvin kirjoitettuja kertomuksia. :)

 6. kiitos! 23.12.18 / 23:34

  ”Haluan katsella sinua” (sivu 7) oli suosikkini näistä tänne valituista <3

 7. Anonyymi 28.12.18 / 16:10

  Pakkohan sitä oli lukea näitäkin kertomuksia tuon berliinin tarinan jälkeen.
  Hyvää työtä kirjoittajilta, kirjallisessa mielessä 4-/5, kiihottavassa mielessä arvosanaksi pienempi.

  Osa novelleista oli liian lyhyitä, niissä ei mitenkään tunnelmaan ehdi päästä. Siis eihän kaikissa edes itse seksiin päästy ja ei kai näiden tarkoitus ollutkaan olla seksinovelleja perinteisessä mielessä. Ihan hauskaa luettavaa toki, mutta odotin tietenkin enemmän kiihkeitä seksikuvauksia. Tykkäsin siis enemmän Berliinitarinasta, jossa pantiin kunnolla, mutta kuitenkin kauniisti kerrottuna.

  Tiedostoa oli vähän ärsyttävä lukea, tyhjiä välejä täynnä.

  Kirjoittajapariskunta… mitä muuta kirjoitatte? :-)
  Toivoisin teiltä jonkun uuden pitkän seksiä sisältävän tarinan. Ei vain irstasta kuvailua panemisesta niin kuin monet seksinovellisivujen novellit, vaan hyvää eroottista tekstiä.

  • oceansoul 28.12.18 / 16:47

   Hei, täytyykin korjata pdf-tiedostoa ehtiessäni. Ne välit ovat tainneet tulla, kun kirjoittajat ovat lähettäneet minulle jossain muussa tiedostomuodossa alun perin (jota oma ohjelma ei ole tainnut osata täysin oikein näyttää ja josta olen suoraan vain pdf:ksi muuntanut).

 8. Näkymätön 15.02.19 / 10:12

  Ihania pieniä kivoja tarinoita 🙂 Joitakin olisi voinut vähän tarkemmin ehkä vielä hioa, niin olisi ihan soveltuvia johonkin kirjana julkaistavaan kokoelmaan.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.