Halu ja muita pieniä kertomuksia (vieraskirjoitus)

Tämän ja monta muuta tarinaa löydät pdf-tiedostosta (Stefan Lind & Christine Sandström: Halu ja muita pieniä kertomuksia)

Keltainen kesämekko

Oli automyyjän vuoro järjestää rivitaloyhtiön kesäjuhlat. Hän osti uuden kaasugrillin ja hankki lankomiehen kautta laatulihaa niin, että syötävä ei pääsisi kesken loppumaan. Juomat sovittiin tuotavaksi nyyttikestiperiaatteella, mutta automyyjä piti huolen, että juotavaa varmasti riittäisi. Hän haki Tallinnasta hanaviinejä, olutta ja väkeviä, joita riittäisi koko kesäksi, vaikka joka viikonloppu grillattaisiin.

Ilma oli mitä parhain. Keskikesän aurinko lämmitti mukavasti ja pieni tuulenvire piti ilman lempeänä. Automyyjä viritti grillin, laittoi esiliinan vatsansa eteen ja haki edellisillasta saakka marinoituneet pihvit ja kananpalat keittiön kylmiöstä. Jääkaapista hän haki oluttölkkejä ja laittoi ne pensaan varjoon.

Automyyjän rintava rouva kantoi salaattikulhoja pihalle rakennetulle pöydälle ja asetteli kertakäyttölautaset ja -mukit paikoilleen.

Talon päässä asuva eläkeläispariskunta tuli ensin. Automyyjän vaimo laski heille viiniä, ja miehet jäivät keskustelemaan grillin teknisistä ominaisuuksista rouvien ihastellessa pihan istutuksia.

Yhtiössä asuva insinööri tuli pihalle viskipullon kanssa. Hän liittyi miehiin ja otti automyyjän tarjoaman oluen. Hänen ekonomivaimonsa toi korillisen leivonnaisia ja pari pulloa kuohuviiniä, jotka naiset avasivat ja täyttivät muoviset samppanjalasinsa.

Talon toisessa päässä asuva kalpea opettajapariskunta liittyi seuraan. Heillä oli molemmilla olkihatut ja rouvalla oli pitkähihainen paita ja maahan saakka ulottuva hame. He laskivat itselleen täydet lasit valkoviiniä. Heidän murrosikäinen tyttärensä seurasi heitä tervehtimättä ketään ja meni pihakeinuun näppäilemään älypuhelintaan.

Pihalle tuli myös kaupungin virastotalolla työskentelevä pariskunta. Heidän kaksi alakouluikäistä poikaansa jäivät nurmikolle potkimaan palloa. Herra liittyi miesten seuraan ja otti insinöörin ojentaman oluttölkin. Rouva sai kuohuviiniä.

Grillistä nousi hyvä tuoksu. Naiset kaatoivat itselleen lisää viiniä ja miehet avasivat uudet oluttölkit.

Puheensorinan yltyessä pihalle tuli autokauppiaan seinänaapurina asuva palomies. Hänellä oli musta hihaton teepaita, bermudashortsit ja aurinkolasit. Hän meni grillin ääreen ja sai automyyjältä tölkin olutta.

– Missäs on loput perheestä?, automyyjä kysyi pihvejä käännellessään.
– Lähtivät maalle mummolaan, palomies vastasi ja kohotti tölkkiään. – Koko viikoksi.

– Vai koko viikoksi, miehet naurahtivat ja kolauttivat oluitaan palomiehen tölkkiin.

– Vai kesäleskenä. Ja koko viikon, insinööri sanoi ja vilkaisi pöydän ääressä viiniä juovia naisia. – Siis baanalle tänään, hän jatkoi ja iski palomiehelle silmää.
– Huomenna on työvuoro, palomies sanoi. – Ei parane lähteä, ei ainakaan kovin pitkälle kierrokselle.

Palomies tyhjensi oluensa. Hän rutisti tölkin ja meni pöytään. Naiset tekivät hänelle tilaa toisiinsa vilkaisten. Mies istui penkille naisten väliin ja laski itselleen mukillisen punaviiniä. Hänen vieressään olevien naisten paljaat käsivarret koskettivat hänen hauiksiaan heidän ojennellessaan hänelle astioita. Palomiehen edessä istuvan insinöörin rouvan paljas jalka kosketti miehen säärtä, mutta kumpikaan ei siirtänyt jalkaansa pois. Naiset hymyilivät miehelle hänen laskiessaan viiniä naisten laseihin.

Automyyjä toi pöytään vadillisen pihvejä ja miehet liittyivät seuraan oluttölkit käsissään.  Puheensorina yltyi entisestään ruokailun edetessä. Pojat potkivat nurmikolla palloa ja tyttö istui pihakeinussa kännykkäänsä naputellen.

Automyyjän rouva istui palomiehen vieressä ja kaatoi hänelle loput kuohuviinistä. Palomies nosti lasiaan ja naiset kolauttivat omiaan hänen kanssaan. Miehet tyhjensivät tölkkinsä ja avasivat uudet. Palomies laski naisille lisää viiniä ja ravisteli pakkausta arvioiden jäljellä olevan juoman määrää.

Pöydälle lennähti poikien potkaisema pallo ja kaatoi punaviinilasin automyyjän vaimon syliin. Nainen ponnahti ylös ja pyyhki mekkoaan kukalliseen servettiin.

– Voi ei, hän sanoi. – Minun täytyy mennä vaihtamaan tämä. Muut nauroivat ja rouva meni pihaovesta sisälle taloon.

Kylpyhuoneessa nainen laittoi mekkonsa pyykkikoriin. Hän riisui rintaliivinsä ja pikkuhousunsa,  kävi nopeasti suihkussa ja meni makuuhuoneeseen. Hän otti kaapista keltaisen ja sinisen mekon ja katseli itseään peilistä vaatteita edessään pidellen.

– Keltainen on parempi, palomies sanoi. Hän oli nostanut aurinkolasit otsalleen  ja nojasi makuuhuoneen ovenpieleen kahta viinipakkausta käsissään pidellen. Nainen käännähti ja puristi mekkoja rintaansa vasten.

Mies laittoi viinipakkaukset vuoteelle ja tuli naisen luokse.

– Voinko auttaa?, hän sanoi ja tarttui naisen pitelemän mekon helmaan. Nainen kääntyi ja mies veti mekon hänen ylleen.

Nainen pyysi miestä vetämään mekon selässä olevan vetoketjun kiinni. Mies  tarttui hänen lanteisiinsa ja suuteli häntä niskaan.

– Ei, hei, älä, nainen sanoi ja yritti vetäytyä pois miehen ulottuvilta.

Mies painautui naisen selkää vasten ja nosti kätensä naisen rinnoille.

– Ei, hei, älä, ei, ihan totta, ei, nainen sanoi ja yritti päästä irti miehen otteesta.

Mies piteli käsiään naisen rinnoilla ja painoi hänet seinää vasten.

– Ei, päästä irti, ei, en halua, nainen sanoi ja otti miehen käsistä kiinni.

Palomies hyväili naisen rinnanpäitä sormillaan ja suuteli naisen korvanlehteä.

– Ei, älä viitsi nyt. Ei, hei, älä. Joku voi tulla, nainen sanoi ja taivutti päätään poispäin. – Joku voi tulla.

– Laitoin pihaoven lukkoon, mies kuiskasi ja hyväili huulillaan naisen poskea. Hän laski kätensä naisen lanteille ja alkoi vetää sormillaan mekon helmaa ylemmäksi.

– Ei, älä, ihan totta nyt, en halua, nainen sanoi. Hän nojasi päätään seinään ja tarttui miehen ranteisiin.

Mies puristi naisen pakaroita ja levitti niitä.

– Ei, älä, nainen sanoi hiljaa miehen alla vääntelehtien. – Älä. En halua.

Mies painoi shortsiensa alla paisuneen peniksensä naisen pakaroiden väliin.

– Etkö todellakaan halua?, mies kuiskasi ja siirsi molemmat kätensä naisen alavatsalle. Nainen nojautui käsivarsillaan seinää vasten. – Apua. Se on ihana, nainen kuiskasi.  – Se on aivan ihana, mutta vaikka haluaisinkin, en voi. Apua. Ei, nainen huohotti. – Haluan, mutta en voi. Päästä minut, nainen sanoi ja työnsi lanteitaan miehen jäykistynyttä kalua vasten. – Päästä minut. Apua. Haluan. En voi. Tietysti haluan. Ihana kalu, ihana kyrpä, ihana, ihana, nainen sanoi, käänsi päätään ja työnsi kielensä miehen huulien väliin. – Haluan, tietysti haluan, mutta en voi. En voi. Joku voi tulla, nainen voihki ja hieroi pakaroitaan miehen lanteisiin.

Mies liu’utti kätensä naisen jalkoväliin, joka oli kostea ja lämmin. Nainen vääntelehti ja antoi miehen työntää sormet emättimeensä. Nainen vingahteli ja puri käsivarttaan miehen hyväillessä sormenpäillään hänen klitoristaan.

Mies kieräytti jäykistyneen peniksensä shortsiensa reunan yli ja työnsi sen naisen läpimärkään emättimeen.

– Ei, älä, apua, nainen parahti ja kumartui eteenpäin lanteitaan kohottaen. – Ei, apua, ihanaa, tule, ihanaa, älä, tule, kovemmin, tule, tule, tule, kovemmin, syvemmälle, tule, kovemmin, tule, älä, ei, apua, voi, haluan, en voi, haluan, tule, tule, ei, apua, ei, nainen huohotti miehen työntöjen rytmissä ja nosti lanteitaan  korkeammalle miehen pidellessä hänen pakaroitaan ja työntäessä penistään hänen sisäänsä yhä nopeammin ja voimakkaammin.

Pihaoveen koputettiin. Mies kiihdytti työntöjään ja purkautui naisen sisään. Hän veti peniksensä ulos, työnsi sen shortseihinsa ja otti viinipakkaukset vuoteelta.  Hän meni eteiseen ja avasi pihaoven, jonka takana opettajatar ja insinöörin rouva seisoivat ja kysyivät, mikä viivytti palomiestä viininhaussa.

– Punaista ja valkoista, mies huudahti viinipakkauksia heiluttaen ja tanssahteli naisten välistä pihalle. Hän ojensi pakkaukset naisille, kietoi kätensä heidän vyötärölleen ja keinutti lanteitaan naisten lanteita vasten heidän mennessään pihapöydän ääreen. Miehet taputtivat käsiään ja nauroivat naisten täyttäessä heidän lasinsa yli äyräidensä.

Kesäilta oli hämärtymässä. Insinöörin tytär istui pihakeinussa ja näppäili kännykkäänsä. Pojat olivat menneet kotiinsa. Automyyjä paistoi lisää pihvejä miesten huudellessa grillausohjeita ja juodessa muovimukeista insinöörin tarjoamaa viskiä.

Automyyjän vaimo istui keltaisessa mekossa palomiehen edessä ja kaatoi itselleen viiniä. Hän etsi jalallaan palomiehen paljaan pohkeen ja siveli sitä varpaillaan. Palomies hymyili hänelle ja nosti lasiaan.

Insinöörin rouva istui palomiehen vieressä ja laski pöydän alla kätensä hänen reidelleen. Nainen siirsi kättään hitaasti ylemmäksi ja työnsi sen shortsien lahkeesta sisään, kunnes tavoitti miehen pehmeät ja spermasta tahmeat kivekset. Hän hymyili autokauppiaan rouvalle palomiehen peniksen jäykistyessä hänen sormiensa alla.

13 kommenttia artikkeliin ”Halu ja muita pieniä kertomuksia (vieraskirjoitus)

 1. Nam 16.06.18 / 16:31

  Kyllä näille kokonaisuutena voi täydet viisi tähteä antaa! Osa oli vähän tylsempiä, mutta osa taas mielenkiintoisen kiihottavia. Ei pelkkiä täysin perinteisiä panonovelleja, vaan tuostahan löytyi monenlaisia eroottisia kertomuksia. Sopivan mittaisiakin, kun haluaa hieman päästä tunnelmaan iltaisin… Suosikkia en osaa valita.
  +++++

 2. -T 02.07.18 / 19:12

  Ihan loistavia ja usein kiihottavia kirjoituksia. Todella mielelläni luen.

 3. Nimetön 11.09.18 / 23:21

  Kielellisestikin mainioita novelleja. Aihepiiri laaja ja tunnelma enimmäkseen keveä. Viimeinen novelli on Kaunis. Tykkään!!!!!

 4. ippo 22.12.18 / 19:24

  Täälläkin yksi tykkääjä joukon jatkoksi!
  Kevyttä mukavaa kiihottavaa lukemista. Kaikkia en vielä ehtinyt lukea, mutta laitetaan sivu muistiin.

 5. oceansoul 22.12.18 / 21:29

  Tiedoksi teille, joita nämä pienet novellit ovat viihdyttäneet: kirjoittajilta on tulossa joulun jälkeen tänne uusi kertomus (jota voin lämpimästi suositella!).
  Nämä ovat tosiaan mukavaa luettavaa, kun ovat hyvin kirjoitettuja kertomuksia. :)

 6. kiitos! 23.12.18 / 23:34

  ”Haluan katsella sinua” (sivu 7) oli suosikkini näistä tänne valituista <3

 7. Anonyymi 28.12.18 / 16:10

  Pakkohan sitä oli lukea näitäkin kertomuksia tuon berliinin tarinan jälkeen.
  Hyvää työtä kirjoittajilta, kirjallisessa mielessä 4-/5, kiihottavassa mielessä arvosanaksi pienempi.

  Osa novelleista oli liian lyhyitä, niissä ei mitenkään tunnelmaan ehdi päästä. Siis eihän kaikissa edes itse seksiin päästy ja ei kai näiden tarkoitus ollutkaan olla seksinovelleja perinteisessä mielessä. Ihan hauskaa luettavaa toki, mutta odotin tietenkin enemmän kiihkeitä seksikuvauksia. Tykkäsin siis enemmän Berliinitarinasta, jossa pantiin kunnolla, mutta kuitenkin kauniisti kerrottuna.

  Tiedostoa oli vähän ärsyttävä lukea, tyhjiä välejä täynnä.

  Kirjoittajapariskunta… mitä muuta kirjoitatte? :-)
  Toivoisin teiltä jonkun uuden pitkän seksiä sisältävän tarinan. Ei vain irstasta kuvailua panemisesta niin kuin monet seksinovellisivujen novellit, vaan hyvää eroottista tekstiä.

  • oceansoul 28.12.18 / 16:47

   Hei, täytyykin korjata pdf-tiedostoa ehtiessäni. Ne välit ovat tainneet tulla, kun kirjoittajat ovat lähettäneet minulle jossain muussa tiedostomuodossa alun perin (jota oma ohjelma ei ole tainnut osata täysin oikein näyttää ja josta olen suoraan vain pdf:ksi muuntanut).

 8. Näkymätön 15.02.19 / 10:12

  Ihania pieniä kivoja tarinoita 🙂 Joitakin olisi voinut vähän tarkemmin ehkä vielä hioa, niin olisi ihan soveltuvia johonkin kirjana julkaistavaan kokoelmaan.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.