Halu ja muita pieniä kertomuksia (vieraskirjoitus)

Tämän ja monta muuta tarinaa löydät pdf-tiedostosta (Stefan Lind & Christine Sandström: Halu ja muita pieniä kertomuksia)

Dyyni

Nainen löysi pensaikon takaa suojaisan notkelman ja levitti huopansa pienen palmun varjoon. Hän katseli kaukana näkyvää rantaa, jolla kuljeskeli ihmisiä. Dyynit ulottuivat pitkälle sisämaahan eikä niillä näkynyt ketään. Hän riisuutui alastomaksi ja suihkutti iholleen auringonsuojavoidetta. Hän joi hieman vettä, asetteli olkihatun päähänsä ja nojautui palmun kylkeen lukemaan kirjaa.

Kotvan kuluttua nainen kuuli pensaikon takaa ääniä. Hän kohottautui ja näki oksien lomasta kaksi nuorta miestä, jotka levittivät isoa huopaa. Toinen miehistä oli kaljuksi ajeltu ja toisella oli pitkä musta tukka. Nainen katseli miehiä hetken, veti paidan päälleen ja asettautui takaisin lukemaan.

Äänet hiljenivät ja nainen katsoi pensaiden raosta uudelleen. Miehet olivat riisuuntuneet. Tummatukkainen makasi selällään kaljupäisen hieroessa aurinkovoidetta tämän rintaan ja vatsalle. Kaljupäisen käden liukuvat alaspäin ja hän alkoi lopulta hieroa mustatukkaisen reisiä pehmein liikkein. Nainen näki kuinka tummatukkaisen penis jäykistyi. Kaljupäinen otti sen käsiensä väliin ja liu’utti sitä pystysuoraan sormiensa välissä. Nainen kohottautui nähdäkseen paremmin. Kaljupäinen kumartui ja alkoi nuolla ja näykkiä hampaillaan mustatukkaisen terskaa ja kiveksiä. Nainen ryömi hiljaa ylemmäksi palmun juurelle. Kun hän kurkisti puun rungon takaa hän näki, kuinka kaljupäinen katsoi suoraan häneen. Miehen silmät nauroivat hänen taputellessaan tummatukkaisen terskaa huuliaan vasten. Nainen katsoi miestä silmiin tämän kiihdyttäessä hieromistaan, kunnes tummatukkaisen lantio alkoi nytkähdellessä ja nainen näki siemensyöksyn purkautuvan kaljupäisen kasvoille. Kaljupäinen nauroi hellittämättä katsettaan naisesta. Hän antoi mustatukkaisen nuolla kasvonsa ja nousi tämän eteen polvilleen. Mustatukkainen nojasi kyynärpäähänsä ja otti kaljupäisen peniksen käteensä. Kaljupäinen katsoi naiseen ja kääntyi hieman, jotta nainen näkisi kuinka hänen jäykistynyt peniksensä upposi pitkien hiusten seasta aukeavaan suuhun.

Nainen nousi seisomaan. Hän antoi paidan pudota yltään ja nojasi palmun runkoon levittäen jalkansa. Kaljupäinen työnsi penistään mustatukkaisen suuhun ja näki, kuinka nainen taipui taaksepäin, levitti häpynsä näkyviin ja alkoi hieroa sitä kädellään. Nainen työnsi sormensa syvälle sisäänsä ja vääntyi kaarelle orgasmissaan. Kaljupäinen purkautui mustatukkaisen hiuksiin.

Nainen istui pitkään palmun kylkeen nojaten ja katsoi yhteen taipuneita miehiä. Lopulta hän nousi, otti paitansa ja nousi hitaasti dyynin laelle. Kaukana rannassa käveli ihmisiä. Nainen seisoi hajareisin, levitti kätensä ja antoi merituulen kuivata häpynsä. Hän laskeutui takaisin notkelmaan, joi hieman vettä, asetteli olkihatun päähänsä ja jatkoi lukemistaan.

4 kommenttia artikkeliin ”Halu ja muita pieniä kertomuksia (vieraskirjoitus)

 1. Nam 16.06.18 / 16:31

  Kyllä näille kokonaisuutena voi täydet viisi tähteä antaa! Osa oli vähän tylsempiä, mutta osa taas mielenkiintoisen kiihottavia. Ei pelkkiä täysin perinteisiä panonovelleja, vaan tuostahan löytyi monenlaisia eroottisia kertomuksia. Sopivan mittaisiakin, kun haluaa hieman päästä tunnelmaan iltaisin… Suosikkia en osaa valita.
  +++++

 2. -T 02.07.18 / 19:12

  Ihan loistavia ja usein kiihottavia kirjoituksia. Todella mielelläni luen.

 3. Nimetön 11.09.18 / 23:21

  Kielellisestikin mainioita novelleja. Aihepiiri laaja ja tunnelma enimmäkseen keveä. Viimeinen novelli on Kaunis. Tykkään!!!!!

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.