Tätä kaikkea Housuitta.com on!

Housuitta-seksiblogi täyttää juuri pian kahdeksan (8!) vuotta ja täten blogimme onkin selvästi yksi pisimpään toimineista suomalaisista seksiblogeista. Lisätietoja blogin taustoista löydät tästä kirjoituksesta, joten ei siitä sen tarkemmin tässä.

  • Julkaistuja blogimerkintöjä on tällä hetkellä yli 250! Kirjoitamme kokemus- ja mielipidepohjaisia postauksia kaikesta seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä teemoista, joten aiheitahan olisi loputtomasti. Blogiin kirjoittavat henkilöt tekevät tätä kuitenkin täysin harrastepohjalta (jos näet mainoksia, ne ovat blogipalvelun laittamia eikä niistä meille tule senttiäkään) eli muun elämänsä ohella, joten tämän vuoksi postaustahti vaihtelee. Tälle sivulle olen koonnut joitakin tutustumisen arvoisia merkintöjä.
  • Aktiivisia kirjoittajia on tällä hetkellä kaksi: minä, blogin perustaja (oceansoul) ja hihaton, joka liittyi kirjoittajajoukkoon jo blogin alkuvaiheessa. Blogissa on myös ollut aikoinaan villiq aktiivisena kirjoittajana. Lisäksi yhden postauksen kirjoittaneita vieraskirjoittajia on muutama: miltsu, SF Kukkanen, Annalia & Ninni. Jos sinusta tuntuu, että haluat kirjoittaa blogiin yhden tai useamman kirjoituksen, ota yhteyttä! Erilaiset näkökulmat ovat aina mukava juttu.
  • Emme kirjoita pelkästään vain varsinaisia blogimerkintöjä, vaan blogissa on ollut pitkään erilaisia listauksia myös muista mielenkiintoisista sivuista. Niihin voit tutustua linkit-osiossa.
  • Lisäksi olemme listanneet kirjallisuusvinkkejä.

Kommentteihin voit jättää risuja ja ruusuja. Juttuideat ovat myös aina tervetulleita!

2 kommenttia artikkeliin ”Tätä kaikkea Housuitta.com on!

  1. Viola Kukkanen 04.04.16 / 16:52

    Onneksi olkoon, hienoa että Housuitta on ollut noin pitkään pystyssä :)! Enkä usko, että loppua näkyy vielä ;)

  2. 42 10.08.16 / 10:41

    Olipa mukavaa löytää tämä blogi. Olen nyt selaillut linkkilistojanne ja muita juttuja – todella paljon hyvää sisältöä. Ehkä merkinnät voisivat olla enemmän kiihottavia eikä niin asiallisia, mutta hyvä näinkin.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.