Ajatuksen voimaa – orgasmien monipuolisuudesta (vieraskirjoitus)

Tämän loistavan kirjoituksen on lähettänyt meille julkaistavaksi nimimerkki SF Kukkanen. Suosittelen kaikkia naisia  – erityisesti niitä, jotka painivat orgasmiongelmien kanssa – tämän lukemaan. Kuten tekstistä tulee ilmi, orgasmien saamisessa on mahdollista kehittyä. :)

EDIT: Löytyy myös nykyisin kirjoittajan omasta blogista.

*

Olen saanut itse todentaa väitteen, että aivot ovat suurin sukupuolielin. Kirjoitan tässä omakohtaisen seksuaalitarinani, jos se vaikka kannustaisi jotakuta. Aina voi oppia ja kehittyä, sen olen itse saanut huomata.

Lapsuudesta ensimmäiseen orgasmiin

Lapsena jo olin hyvin seksuaalinen. Keinuhepalla tuntui mukavalta ratsastaa ja oli kiva kyhnyttää itseään tolppia sun muita vasten. Toki, kuten varmasti monessa suomalaisessa perheessä, tämä käytös nopeasti karsittiin. Äiti toppuutteli, käski pistää housut jalkaan ja olemaan kunnolla, varoitteli miehistä ja ettei kehenkään mieheen voi luottaa; ei saa herättää huomiota, muuten miehet voivat tehdä pahoja asioita. Joten, onnistuin aika hyvin tukahduttamaan seksuaalisuuden. Eroottisia unia näin silti pienestä pitäen ja olin kovin innokas kyselemään, mutta en tohtinut koskea itseeni ollenkaan. Aina kun jotain seksuaalista erehtyi tekemään, siitä tuli noottia ja valtava häpäisty tunne. Sanottiinpa minulle jopa, että minusta tulee seksuaalisesti häiriintynyt (no, jos seksuaalisesti innokas on sama asia, niin sitten enne kävi toteen ;D).

14-vuotiaana en ollut masturboinut vielä kertaakaan, enkä suudellut ketään, ihastunut kylläkin. Menetin neitsyyteni raiskauksessa. Ei mikään kiva kokemus ja jätti vuosiksi henkiset arvet. 15-vuotiaaseen saakka ajattelin, että seksi on aivan kurjaa ja yliarvostettua. Ajattelin, etten koskaan tule nauttimaan seksistä, saati saamaan orgasmia. Silti koin ”hyväksikäytetyn syndrooman”, eli hakeuduin uudestaan vastaaviin tilanteisiin. Toivoin jopa, että minut raiskattaisiin uudestaan, jotta voisin harrastaa seksiä ja miellyttää edes miehiä, jos en itseäni voinut. Onneksi oli joitain hyviäkin kokemuksia.

Ensimmäisen orgasmini sain sitten 16-vuotiaana, yhdynnässä puolitutun miehen kanssa. Se ei ollut kovinkaan hekumallinen; huomasin vain emättimen alkavan sykkiä, mutta mies ei tajunnut heti lopettaa naimista, joten tuntui hieman ikävälle. Oli kuitenkin lohdullista huomata kykenevänsä nauttimaan seksistä ja saada ensimmäinen orgasmi. Sen jälkeen olen saanut yhdynnässä hyvin helposti orgasmin, välillä jopa ensityönnöllä. Toisaalta, nuorena orgasmi oli usein pelkästään fyysinen – ei mitään tajutonta henkistä euforiaa. Usein tuli jopa jotenkin kiusaantunut olo orgasmin jälkeen, ja en myöskään tykännyt siitä, että se pisti hengästymään; halusin peittää tuntemukseni.

Uudenlaisia orgasmeja

Aloin nauttia seksistä kunnolla vasta pitkissä parisuhteissa, joissa sain hyväksyntää ja hellyyttä paljon osakseni. Silti vielä parikymppisenä olin sitä mieltä, että sukupuolielimet ovat suurin sukupuolielin; en voinut uskoa, että joku saa orgasmin ajatuksen voimalla – se tuntui minusta aivan huijaukselta. Itse sain vain yhdynnässä tietyissä asennoissa, enkä ollut koskaan saanut sormetuksessa tai klitorisorgasmia.

Tutustuttuani nykyiseen mieheeni, heräsi seksuaalisuuteni vasta kunnolla eloon. Hänen kanssaan pystyin käsittelemään kipeitä asioita ja koin olevani ensimmäistä kertaa kokonaisvaltaisesti hyväksytty, jopa rakastettu. Mies oli myös innokas oppimaan, kokeilemaan ja miellyttämään. Aloitin myöskin treenaamaan lantionpohjanlihaksia erittäin tavoitteellisesti -toisin kuin aiemmin, sellaisena ”sunnuntaipuuhasteluna”. Tein kestävyys- ja voimatreeniä ja suunnittelin itselleni treeniohjelman.

Yllättävää kyllä, treenin tulokset alkoivat näkyä melko pian. Orgasmit alkoivat voimistua ja huomasin puristusvoiman kasvavan. Pian huomasin myös tiukentuvani lisää. Kestävyyskunto kasvoi nopeasti. Tämä yhdistettynä henkiseen työhön mitä tein itseni kanssa, ja miehen rakkauteen sekä todella hyvään seksiin, oli todella hyvä combo. :)

Opin saamaan sormettamalla, klitorisorgasmeja, emätinorgasmit pitenivät ja voimistuivat, aloin saada useita orgasmeja peräkkäin (ja ei, voin kokemuksesta sanoa, että eivät ne ole sen miedompia, vaikka saisi useamman, ainakaan minulla, päinvastoin). Olin aivan äimissäni, ja vitsailinkin välillä, että ei tämä voi tästä enää kohentua, seksuaalisuuteni. Aloin myös olla enemmän sinut itseni kanssa, opettelin orgasmikeskeisen itsetyydytyksen sijaan ”rakastelemaan itseni kanssa”. Ejakulaatioista tuli oikein bravuuri miehen kanssa; niiden saaminenkin vaatii minulta vapautumista; tuntemattoman kanssa en saa, mutta kun tunteita ja luottamusta tulee peliin, ”hanat” aukeaa ja kun ensimmäisen ejakulaation saa, on sen jälkeen helppoa saada milloin vain.

Orgasmeja ajatuksen voimalla

Jossain vaiheessa huomasin kiihottuvani mitä kummallisimmista asioista. Korvan nuolemisesta, ihon hellästä silittämisestä, polvitaipeet ja jalansyrjät AH! Aloin saada orgasmeja milloin mistäkin: korvan ”sormettamisesta”, rintojen hyväilystä, polvitaipeiden hyväilystä, koko kehon äärimmäisen hennosta silittämisestä.. Tulin ikään kuin herkemmäksi ja herkemmäksi kaikkialta. Sen sijaan aiemmin minulle niin helppo tapa saada – yhdyntä – ei tuntunutkaan enää niin ihmeelliseltä; nuo uudet, ihanat tavat saada kiehtoivat enemmän.

Jossain vaiheessa järkytyin, sillä orgasmi vain kesti ja kesti, jonkun 15 minuuttia. Pelkäsin kuolevani sydänkohtaukseen.. Vaan en kuollut, tuli taivaallinen olo, sen jälkeen aloin saada myöhemminkin pitkiä orgasmeja, pisin mistä sattumoisin saatiin aika ylös, kesti 40 minuuttia. Siis yhtäjaksoista orgasmia. Lantionpohjanlihasten kunnon treeni mahdollisti fyysisesti pitkät orgasmit, kun taas henkinen työ mahdollisti sen, että pystyin vapautumaan.
Vitsailin, että ei enää tunnu mahdottomalta ajatus, että joku voi saada ajatuksen voimalla… en silti uskonut siihen omalla kohdallani.
Kunnes, kerran, silitin miestä hyvin hellästi, kiihottuneena. Ajattelin, miten onnellinen olenkaan miehen vieressä kippuralla, ja keskityin nauttimaan tuosta onnellisuuden tunteesta, hykertelin rakkaudesta. Ja yhtäkkiä se tuli; orgasmi, ilman minkäänlaista stimulointia; paitsi että itse silitin miehen olkapäitä hellästi.

Tämän jälkeen ei mennyt kovin kauaa, kun sain orgasmin vain makaamalla paikoillani miehen vieressä, sen jälkeen itsekseni kylvyssä silmät kiinni, linja-autossa, baarin jytkeessä, sängyssä vatsaltaan… Orgasmiin ei enää tarvitse fyysistä stimulointia, henkinen stimulointi riittää. Hengitän syvään ja tietyllä tavalla, keskityn hyvin vahvasti tuntemuksiin, ja annan kiihotuksen kasvaa… ja kasvaa, kunnes orgasmi tulee. Ajatuksen voimalla saatu orgasmi on aika ihana, sellainen lempeä ja aaltoileva; se saattaa laantua ja voimistua, ja sitä voi säädellä myös hengityksellä; syvä hengitys voimistaa sitä, nopeatahtinen hengitys nopeuttaa sitä.
Olen kaikelle avoin nykyään.

Parhaimmillaan seksi on yhtä hekumaa. Orgasmeja tulee ja tulee, eri tavoin ja erilaisia, on polttavaa tunnetta iholla ja leijuvaa tunnetta, monenlaista tuntemusta.

Älkää siis menettäkö toivoanne, te jotka olette kokeneet kurjia tai muuten vain orgasmin saaminen on vaikeaa. Aina voi kehittyä :)

Tässä minun vinkkini lyhykäisyydessään:
-Opettele rakastamaan ja rakastelemaan itseäsi
-Hankkiudu vain hyviin suhteisiin
-Ole hyvällä tavalla itsekäs; silloin kun on vuorosi nauttia, sinun ei tarvitse millään tapaa miellyttää toista
-Treenaa lantionpohjanlihaksiasi! Anna orgasmille fyysiset edellytykset ja mahdollisuus tulla voimakkaana
-Syö ja elä terveellisesti, harrasta liikuntaa
-Opettele nauttimaan hetkestä ja keskittymään tarkasti tuntemuksiin
-Hengitä!
-Masturboi ja opettele, mistä tykkäät
-Kiihota itseäsi ajatuksin ja fantasioin
-Käsittele vaikeat asiat, opettele itsetuntemusta
-Älä suostu seksiin silloin, kun ei tee mieli
-Esileikki kunniaan! Suostu yhdyntään vasta, kun olet läpimärkä ja himokas ;)
-Kokeile avoimin mielin uusia asioita, jos ne eivät tunnu epämiellyttäviltä. Eroottisia paikkoja on kaikkialla kehossa!
-Meditoi ja opettele mielenhallintaa

Lopuksi kysymyksiä lukijoille!

-Oletko saanut orgasmin ilman fyysistä stimulointia? Voit kertoa kommenttikentässä kokemuksiasi ja vinkkejä.
-Oletko kokenut ikäviä seksuaalisia kokemuksia?
-Oletko jollain tavalla kehittynyt seksuaalisesti?
-Saatko helpoiten a) yhdynnässä b) klitorista stimuloimalla c) kivun kera d) hyvin hellästä kosketuksesta e) rintoja hyväilemällä f) millä muilla eri tavoilla?
-Oletko saanut ejakulaatiota? (+ kommenttikenttään vinkkejä/asentovinkkejä)
-Treenaatko lantionpohjanlihaksiasi (nainen)?
-Treenaatko lantionpohjanlihaksiasi (mies)?
-Jos treenaat lantionpohjanlihaksiasi, oletko huomannut positiivisia vaikutuksia? Mitä? a) Teen voimatreeniä säännöllisesti b) en treenaa c) treenaan kevyesti, säännöllisesti (esim. kuulilla tai supistelemalla lihaksia)
-a) En ole huomannut mitään vaikutuksia treenaamisesta b) Olen huomannut tiukentuneeni emättimestä/joku on kehunut minua tiukemmaksi c) erektioni on vahvempi (mies) d) Saan orgasmeja helpommin e) Orgasmini ovat voimakkaampia f) olen alkanut saada yhdyntäorgasmeja/muita minulle uudenlaisia orgasmeja treenin myötä g) Kiihotun/kostun helpommin kuin ennen h) Itsetuntoni/mielialani on kohentunut i) Olen alkanut saada ejakulaatioita j) Saan useampia/pidempiä orgasmeja kuin aikaisemmin

Sitten vapaita kommentteja :) Kiinnostaisi kovin kuulla, miltä orgasmit teistä muista tuntuvat (miehet ja naiset), miten kiihotutte parhaiten ja onko jotain salaisia vinkkejä, joita haluatte muille jakaa? Vastaan myös mielelläni kysymyksiin. Mahdollisesti jossain vaiheessa voisi work shop tulla myös kyseeseen, jos on kiinnostuneita. Haluaisin kovin kannustaa ja antaa vinkkejä muille, kun itse olen kaikkien epätoivon hetkien jälkeen ns. ”puhjennut kukkaan”; haluan jakaa sitä hyvää, mitä olen itse saanut, ja vastavuoroisesti myös oppia muilta mahdollisesti lisää.

Kirjoittanut: SF Kukkanen

*

Kirjoitukseen on lisätty oceansoulin toimesta väliotsikoita. Muuten teksti täysin alkuperäinen.

Haluaisitko sinäkin kirjoittaa blogin aihepiiriin liittyvän (kommenttia pidemmän) tekstin? Lue tämä.

15 kommenttia artikkeliin ”Ajatuksen voimaa – orgasmien monipuolisuudesta (vieraskirjoitus)

 1. oceansoul 06.06.15 / 14:00

  Kiitokset Kukkanen tosiaan vielä kirjoituksestasi!

  Aivot ovat tosiaan ns. tärkein sukupuolielin, mutta toki sitä myös varmasti fyysisiä eroja löytyy siinä, kuinka herkästi orgasmi on mahdollista saada. Siis sellaisia eroja, joita ei esim. lantionpohjalihastreenillä voi kehittää.

  En itse ole saanut orgasmia ilman fyysistä stimulointia. Yleensä tarvitsen klitoriksen hyväilyä orgasmin saamiseksi, mutta tosiaan joinakin (erittäin) harvoina kertoina sitä on tullut ilman sitäkin. Lantionpohjalihaksia treenaan säännöllisen epäsäännöllisesti enkä ole suurempia vaikutuksia huomannut. Pitäisikin ehkä aloittaa kunnolla säännöllinen treenaus ja katsella sitten, että huomaisiko selvää eroa missään asioissa.

  PS. Naisen ejakulaatio kiinnostaisi varmasti tarkemmin monia lukijoita, jos siitä haluaisit kirjoitella. :D

 2. Nimetön 06.06.15 / 21:18

  Harvassa ovat ihmiset jotka saisivat orgasmin ajatuksiensa voimalla. Mielenkiintoinen taito… Olen kyllä muutamia kertoja herännyt unesta niin, että ihan kuin olisin saanut jonkinlaisen orgasmin!

  Osaisitko kertoa tarkemmin esim. hengityksestä, mistä vinkeissä kirjoitit? Minä nimittäin pidätän hengitystä juuri ennen huippua enkä oikein tiedä, pystyisinkö siinä muulla tavoin.

  Voiko orgasmi tosiaan kestää noin monia minuutteja? Ei ainakaan se huippuhetki, sehän on yleensä vaan sekunteja?!

  • Keno Tuomola 01.03.21 / 13:22

   Kyllä kestää. Tämä teksti on kuin omia kokemuksiaan lukisi. Olen siis mies. Olisikohan herkkyydellä mitään tekemistä asian kanssa?🤔 Sen verta vielä, että orgasmin olen saanut kymmenessä sekunnissakin.

 3. k. 06.06.15 / 22:22

  Ihana ja inspiroiva teksti! Allekirjoittaneella orgasmien saaminen on aina ollut melko helppoa, yleensä klitorista hyväilemällä, mutta silloin tällöin ainoastaan yhdynnässäkin.

  Lantionpohjalihasten treenaaminen kiinnostaisi enemmänkin, nykyään kun se on vaan satunnaista ”silloin kun muistaa”. Olisiko tekemääsi treeniohjelmaa mahdollista saada jaettavaksi? Treeniohjelma lantionpohjalihaksille on jotenkin ihastuttavan hykerryttävä ajatus. :)
  Myös workshop kiinnostaisi!

 4. SF Kukkanen 07.06.15 / 17:53

  Hei!

  Kiitos mukavista vastauksista!

  Joo varmasti fyysisiäkin eroja on orgasmin saamisessa ja muutenkin. En voi tietenkään taata, että vinkkejäni noudattamalla jokaiselle tulisi samat vaikutukset. Omalla kohdallani esim. lantionpohjalihasten treenaamisella on kuitenkin ollut merkittävä vaikutus. Sen huomaa ihan jo puristusvoimassakin ja mustaa valkoisella tuloksissa. Jossain vaiheessa aion mennä kyllä myös lantiopohjalihasfysioterapeutille mittauttamaan lihasten kunnon elektronisella laitteella :P

  Voin kirjoitella jossain vaiheessa ejakulaatiosta, lantionpohjanlihasten treenaamisesta ja muista lukijoita mahdollisesti kiinnostavista aiheista erikseenkin :)

  Lohdullista on tosiaan se, että itse luulin aikoinani, etten koskaan tule saamaan orgasmia tai edes nauttimaan seksistä, ja tässä ollaan ;) Välillä vieläkin tulee uusia oivalluksia ja kokemuksia. Esimerkiksi toissapäivänä sain uudella tavalla orgasmin; treenasin lantionpohjalihaksilla nopeutta, huomasin kiihottuvani, ja orgasmi tuli yllättäen; paljon nopeampitahtisena, kuin mitä treenatessa osaan nopeimmillaan supistella, tuntui melkeinpä emättimen värinältä enemmänkin kuin supistelulta (ja siis joo, tuntui todella hyvältä ja kesti pitkään :)) Suosittelen siis treenaamaan sekä voimaa (maksimivoimaa!), nopeutta, että kestävyyskuntoa, ja lisäksi kun kunto kasvaa, voi opetella hallitsemaan emättimen eri seinämiä (etu, taka, vasen ja oikea).

  Ois kyllä kiva tavata/kuulla jostakusta muustakin, joka saa ajatuksen voimalla. Olen vain lukenut muutamasta muusta, mut en ole päässyt kenenkään vastaavan kanssa juttelemaan. Ois kiva tietää, et kuinka samaa ”tyyliä” käyttävät ja miltä tuntuu yms. Ois myös hauska tietää, että kuinka harvinainen taito on? Ja että kuinka monelle se olisi opittavissa?

  Olettekos muut unissanne saaneet? Minä saan unissani yllättävän harvoin, yleensä herään juuri ennen orgasmia :/ Mut muutaman kerran eläissäni olen herännyt orgasmiin, ja se on kyllä todella kiihottavaa. Yleensä tekee mieli masturboida vielä toinen orgasmi heti perään. Seksiunia näen kyllä paljon, mutta yleensä tosiaan herään ennen orkkua, sensuuri iskee :D

  Hengitystekniikkaa on hyvin vaikea kuvailla, se pitäisi näyttää, enkä tiedä saako sitenkään kunnon selkoa. Jotakuinkin näin: Samalla kun keskityn tuntemuksiin ja havainnoin kehoa, hengitän syvään ja etenkin voimakkaasti ulos, aivan tyhjäksi asti. Hengitän kiihkeästi, samaan tapaan, kuin orgasmia saadessakin. Aluksi yleensä hyvin syvään ja hitaasti, nautiskellen, mutta orgasmin alettua vaihtelen hengitystä; välillä nopeaa, ”hakkaavaa” hengitystä, välillä pitkiä hitaita vetoja. En tiedä tarkkaan, miksi hengitys vaikuttaa niin paljon, mutta omalla kohdallani se vaikuttaa. Kenties siksi, että happea pääsee paljon aivoihin ja sukupuolielimistöön? Sekä on helpompi hengityksen avulla säädellä mielikuvia; sanoa rakastavia asioista hiljaa (tai jopa ääneen) itselleen; haluta itselleen hyvää. Olen kokeillut kyllä hengityksen pidättämistäkin ja joskus niin käy myös tahattomasti, ihan mukava fiilis, mutta itselleni tehokkaampi on syvään hengittäminen.
  Kiihottuessa ajatuksen voimalla olen huomannut, että vatsa ja koko kroppa jännittyy hitaasti, pikkuhiljaa, syke kiihtyy (se on jännä fiilis, kun se kiihtyy paljon aivan paikallaan maatessa, ajatuksista ja tuntemuksista), myös vagina jännittyy hyvin hitaasti pikkuhiljaa (sen tuntee lähinnä sormella; muutoin tuntemus on niin hidas, että tuntuu vain todella kiihottuneelta emättimessä, mutta ei tunnu vastaavaa tunnetta kuin tahdonalaisesti supistaessa). Sit kun lihasjännitys ja kiihotus menee äärimmilleen, orgasmi tulee yllättäen; yleensä mulla kaikki lihakset rentoutuu yhtäkkiä, ja sitten tuntuu kuin kulkisi pieniä sähköiskuja kropassa (tai lämpimiä aaltoja välillä), eri lihakset nytkähtelee. Mulla orgasmissa pillu sykkii eri tavoin riippuen orgasmista; joskus on vain 1-2 todella pitkää ja voimakasta puristusta, joskus pillu puristuu joka sykäyksellä lisää; samaan aikaan se siis sykkii, ja puristuu lisää, joskus taas perus rytmikäs sykkiminen, joskus epärytminen. Ite tykkään eniten epärytmisestä; se on tosi kiihottavaa kun tuntuu, että pillu ”ottaa vallan” ja sykkii ennalta-arvaamattomasti. Pitkissä orgasmeissa myöskin syketahti vaihtelee; välillä puristaa lujempaa, välillä vähän hiljempaa, ja saattaa muuttua esim. nopeasta sykinnästä hitaammaksi ja päinvastoin.

  Oletteko muuten muut saaneet joskus urheillessa/muissa erikoisissa tilanteissa? Mulla kohtuu-usein tulee orgasmi yllättäen, jos kumarrun yhtäkkiä esim. solmimaan kengännauhoja. Se ei oo kyllä erityisen hekumallinen; lähinnä vagina alkaa yhtäkkiä vain sykkiä ja sykkii jonkun 5-15 sekuntia. Hauska ilmiö kuitenkin. Poikaystävä joskus ihmetteli, et mitä mä jäin siihen kököttämään kumartuneena, kun kyykistyin solmimaan kengännauhoja ;D

  Joku kysyi, voiko saada yli muutaman sekunnin orgasmeja. Voi! Todellakin. Itselläni orkut kesti nuorempana 5sek – max. minuutin. En silloin saanut myöskään useita orkkuja, vaan yhdenkin jälkeen tuli raukea ja väsynyt olo. Nykyään taas, saan helposti useita peräkkäin, ja tyydytyksen saan kunnolla vasta sitten, kun tosi monta orkkua takana tai aivan erityisen voimakas ja pitkä; muutoin tuntuu et orgasmi vain kasvattaa himoja entisestään. Kovempikuntoinen vagina vaatii myös enemmän orgasmeja, että se ”väsyy”. Onneks mies on miellyttävää sorttia :) Välillä iskee silti huono omatunto siitä, et minä saan seksissä yleensä vähintään 2 kertaa, kun taas mies yleensä sen kerran. Ja pitkissä orkuissa mies itekin alkaa jo väsyä ja haluais jo päästä naimaankin :D Joskus orkku jatkuu tosin naimiseen asti. Se on todella kiihottava tunne… Kyrpä työntyy sykkivään pilluun, tuntuu ettei meinaa millään mahtua mut hitaasti kun työntää, niin se menee ja orkku vaan vahvistuu. Yhdynnässä en jostain syystä yleensä saa kovin pitkiä orgasmeja. Pisin yhdynnän aikana on ollu joku 15 minuuttia :) Siinä kuulemma miestä sattui :D Pisimmät orkkuni oon saanut: yhden sormen sormetuksessa, suuseksissä klitorisorgasmina, ajatuksen voimalla ja silityksillä. Jostain syystä vaan nykyään kiihotun enemmän hyvin hellistä asioista :) 40min on tosiaan pisin orgasmi, minkä aika saatiin sattumoisin ylös (mies kuuli skype-viestin just vähän ennen kun mun orkku alko, ja katsoi siitä uteliaisuudesta keston :D). Kyl se vaan on yhtäjaksoista. Ekan pitkän monen minuutin orgasmin kohdalla pelkäsin, että sydän pettää ja hirvitti, kun se ei loppunutkaan niinkuin yleensä. Mut nykyään osaan nauttia täysin, enkä pelkää yhtään :) Jos sydän kestää rankat treenitkin, niin eiköhän se kestä rajut orgasmitkin :) Ja jos sattuis sydän pettämään, niin mikäpä ois ihanampi tapa kuolla, kuin orgasmin aikana? Plus, pystyn kyllä lopettamaan orkun, jos vaikka pomppaisin ylös sängystä tmv. Pitkän orkun jälkeen on kyllä yleensä paikat kipeet ja kerrankin kunnolla väsytetyt. Se käy ihan treenistä ;D Erittäin mieluisasta sellaisesta.

  Treeniohjelman jakamista harkitsen ;) Myös work shop -ajatus on työn alla :) Niin mielelläni soisin muidenkin naisten nauttivan vielä lisää. Nautinnolla ei tunnu olevan rajoja, en ainakaan itse ole vielä löytänyt niitä.

  Rakastakaa itseänne ja olkaa kiitollisia jokaisesta nautinnon hetkestä <3

 5. oceansoul 03.09.15 / 09:45

  Nimimerkki Barbro on jättänyt meille palautelomakkeella seuraavanlaisen viestin:

  ”Nimi: Barbro
  Sähköposti (jos haluat vastauksen): —–
  Viesti: Hei!
  Mua jäi kyllä kovasti kiinnostamaan nämä jutut lantiopohjan treenasmusesta, ja pitkistä orgasmeista. Olisin kiinnostunut saamaan suoran yhteyden kirjoittajaan, ja kuulla mahdollisista kursseista jne.”

  Vastaukseni hänelle ja samalla tiedoksi siis muillekin:

  Hei!
  Valitettavasti emme voi antaa kirjoittajan yhteystietoja. Kopioin kommenttisi (ilman mailiosoitetta) merkinnän perään & halutessaan kirjoittaja kysyy meiltä mailiosoitettasi.

  Ystävällisin terveisin,
  oceansoul / housuitta.com

 6. Nimetön 23.10.15 / 15:41

  Hei! Pahoittelen, en ole käynyt täällä aikoihin. Aion kyllä järjestää kursseja jossain vaiheessa. Yksityisesti voidaan keskustella myös Helsingissä. Jos saan sähköpostiosoitteesi, voin ottaa yhteyttä sähköpostitse :) Ps. kyllä lantionpohjalihasten treeni vaikuttaa huomattavasti; nimittäin kun motivaatio treenaamiseen laski melko pitkäksi aikaa, heikkenivät myös orgasmit. Kun huomasin tämän, innostuin uudestaan treenaamisesta ja nyt olen aloittanut uudelleen tavoitteellisen treenin :) Aika vahva yhteys noilla tuntuu olevan, nyt näen sen vielä selkeämmin. Koska taito saada ajatuksen voimalla on heikentynyt huomattavasti lantionpohjan lihasten kunnon heikkenemisen myötä. Toisaalta, uskon että nautinnot monipuolistuvat ja kasvavat taas, kunhan pääsen takaisin parempaan kuntoon :)
  Tärkeänä näen itse nimenomaan voimatreenin. Kuulilla treenaaminen ym. peruskuntoa ylläpitävä treeni pitää toki vaginan toimintakykyisenä niin, että ylipäätään on fyysiset edellytykset saada orgasmeja. Mutta jos haluaa todella voimakkaita, pitkäkestoisia, monia ja intensiivisiä orgasmeja, niin siihen tarvitsee ihan jo fysiologisesti vahvat lihakset :) Lihaksia tulee myös sisemmäs vaginaan treenin myötä. Myöskin emättimen eri seinämiä voi hallita siten, että muu osa vaginasta pysyy rentona, mutta yhtä seinämää (esim. etuseinämä, oikea seinämä tai takaseinämä) voi jännittää kerrallaan. Mielenkiintoinen ja tutustumisen arvoinen otus tuo Vagina ;)
  Aion jossain vaiheessa ”tulla kaapista ulos” ja järjestää kursseja ja koulutuksia omalla nimelläni ja perustaa yrityksen. Mutta toistaiseksi olen pysytellyt anonyymina. Anonyymisti yhteydenotto kyllä onnistuu, jos teen anonyymin sähköpostiosoitteen. Kerään rohkeutta toimia omalla nimelläni, koska jonkun näistä asioista olisi hyvä rohkeasti puhua, eikö?

  T. SF Kukkanen.

  • oceansoul 23.10.15 / 21:06

   Äkkiähän sitä anonyymin mailiosoitteen tekee. :)

   [ot] Tuli tuosta yrityksen perustamisesta vähän mieleen tv-sarja Hung ja siinä siis päähenkilöiden perustama Happiness Consultants vai mikä olikaan.. :D Jos joku on sattunut sitä katselemaan aikoinaan.

 7. Ruhtinatar 16.11.15 / 17:02

  Mua kiinnostaa kovasti Work Shop, mikäli nyt ymmärrän yhtään oikein, mitä se tarkoittaa. Mieheni näkövinkkelistä taidan olla aika hankala tapaus. Mieheni saa todella tehdä töitä saadakseen minulle aikaan orgasmin. En ole koskaan saanut muuta, kuin klitorisorgasmin. Muutamia kertoja on tuntunut, että G- pisteorgasmi on lähellä, kun olemme leikkineet lelulla. Dildo ja mieheni sormi ovat olleet samaan aikaan emättimessäni. Olemme puhuneet mieheni kanssa, että pitää jatkaa harjoittelua. Yhdynnässä sain aiemmin klitorisorgasmin lähetyssaarnaaja- asennossa ilman klitoriksen erillistä hyväilyä. Valitettavasti emme kumpikaan enää kykene lähetyssaarnaajaan sairauksien vuoksi. Yleensä mies antaa minulle orgasmin suuseksillä. Haluaisin hänen oppivan muitakin tapoja. Masturboimalla saan orgasmin aina ja se onnistuu monilla eri tavoilla. Nuorempana jatkoin itsetyydytystä niin, että sain useammankin orgasmin. Nykyisin olen voimaton jo yhden orgasmin saatuani.

  • Nimetön 17.11.15 / 00:10

   Kiitos kommentista! Work shop voisi tulla tosiaan monelle tarpeeseen ja ylipäätään voisi tehdä hyvää saada keskustella asioista avoimesti livenä. Itselleni on vain vielä epäselvää, miten work shopin voisi helpoiten järjestää. Järjestäisin sellaisen mielelläni, mutta minulla ei ole (vielä!) toiminimeä. Toinen probleema on koollekutsu, missä ja miten ja mikä olisi hyvä kokoontumispaikka. Mutta pitää laittaa ehdottomasti korvan taakse tämä ajatus ja informoin sitten tarkemmin!
   Lantionpohjanlihastreeni säännöllisesti joka toinen päivä auttaa ainakin orgasmin saannissa, sitä voisit kokeilla ainakin ensi alkuun :) Toki siihenkin on mukavampi saada täsmäohjeita, mutta netistä löytyy kyllä perustreeniin ohjeita.

   SF Kukkanen

   • oceansoul 17.11.15 / 09:23

    Ilmoitahan toki, jos sellaisen järjestät, niin mainostamme sitten blogissa / blogin some-kanavilla.

    • Ruhtinatar 17.11.15 / 10:33

     Missäpäin SF Kukkanen asuu ja toimii? Eli missäpäin tämä olisi mahdollista järjestää? Minä asun täällä hornassa, joten en usko, että Work Shop olisi minua lähimaillakaan. Intensiivikurssi viikonloppuna jossain hotellissa? Nettivalmennus keskustelupalstan kera?
     Osallistun housuitta- blogin haasteeseen naisille, joten lantionpohjanlihasteni on työnalla. Minulla on ma ja ke meno, joiden automatkoihin olen onnistuneesti yhdistänyt treenin. Näillä automatkoihin muistan aina treenin. Vieläuin saisi muihinkin päiviin jonkun takuuvarmaa muistisäännön.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.