Kun ymmärsin olevani sittenkin normaali (vieraskirjoitus)

Tämän ihanan kirjoituksen on lähettänyt Ninni. Oudoiltakin tuntuvat seksuaaliset mieltymykset ovat täysin sallittuja! Niin kauan kun kyseessä on yksi, kaksi tai useampi aikuista ihmistä vapaasta tahdostaan harrastamassa seksiä siten, ettei muille ulkopuolisille henkilöille aiheudu haittaa, on asia aivan ok.

Olin ehkä vasta esikouluikäinen, kun leikin jo joitakin näihin haluihin viittaavia leikkejä. Halusin olla usein esimerkiksi sidottuna rosvo- ja poliisileikeissä, leikin barbeilla outoja leikkejä. Myöhemmin opin piilottamaan tällaiset leikit muiden katseilta, sillä huomasin niissä olevan jotain epäsopivaa. En tuossa vaiheessa yhdistänyt asioita seksiin tietenkään ja ehkä ne olivatkin vain normaaliin lapsuuteen kuuluvaa. Mutta teini-iässä seksuaalisuuden alettua herätä kunnolla, ymmärsin haluavani muutakin kuin vain sitä tavallista seksiä, mistä aina kaikki puhuivat. Toki minua kiihotti ajatus peniksen työntymisestä sisääni ja masturboin tavallisesti klitorista hyväillen, mutta samalla fantasioin myös jonkinlaisesta alistamisesta ja kokeilin joitakin kertoja satuttaa itseäni. Sain siitä outoa mielihyvää, mutta en koskaan kertonut asiasta ensimmäisen seurustelusuhteeni aikana kumppanilleni, sillä en oikein osannut sanoittaa halujani. Panimme ja se tietenkin tuntui hyvältä, silti jotain tuntui puuttuvan.

Parikymppisenä tapasin nykyisen seurustelukumppani. Tuolloin netin ihmeellinen maailma oli jo tarjonnut minulle tietoa aihepiiriin liittyen. Minunlaisia onkin paljon! En olekaan epänormaali. Vai olenko sittenkin? Huomasin, että piiskaaminen ja sitominen näyttivät olevan nykymaailmassa melko normaalia ainakin naisiin kohdistuvina, mutta entä sitten ne muut jutut, joihin huomasin olevani mieltynyt? Olin eksynyt katsomaan pornoa, jossa mm. pissailtiin toisten päälle ja olin tämän jälkeen miettinyt kyseistä videota usein, sillä se oli kiihottanut minua valtavasti. Uskalsin kertoa yleisellä tasolla alistumistoiveista kumppanilleni ja hän onneksi koki itsekin aiheeseen jonkinlaista kiinnostusta. Mutta miten koskaan olisin uskaltanut kertoa esimerkiksi tästä pissaan liittyvästä alistamisfantasiasta (fetissistä?)? Senhän monet olivat keskustelupalstoillakin leimanneet sairaaksi. Minua hävetti ajatus siitä, että jäisin kiinni tällaisesta haaveesta.

Suhde eteni ja luottamuksen vahvistuessa viimein rohkaistuin. Kerroin fantasiastani ja miesystäväni ei kauhistunut, vaan totesi lopulta, että voisi toki toteuttaa sellaisen halutessani. Hän tunnusti myös miettineensä asiaa joskus itsekin, kun oli selaillut alistamiseen liittyviä juttuja, mutta ei ollut uskonut minun sellaisesta olevan kiinnostunut. Lopulta toteutimme tämän fantasian pesuhuoneessamme ja olihan se upeaa. Jälkikäteen minulle iski silti jonkinlainen ahdistus. Olenko minä kuitenkin jotenkin päästäni vialla, kun haluan tälläistä? Entä jos nälkä kasvaisi syödessä ja haluaisin pian jotain… vieläkin sairaampaa?

En osaa sanoa, mikä lopulta sai minut hyväksymään itseni ja seksifantasiani. Ehkä se, että löysin yhä enemmän tekstiä siitä, miten monet tällaisia harrastavat. Ehkä ymmärrys siitä, että monia muitakin asioita on pidetty aiemmin sairaana (esim. homoseksuaalisuus), mutta nyt yleinen mielipide on aivan toinen. Alistumisfantasiat eivät ole pelkkää marginaalikamaa, ja vain taivas on rajana, millä tavalla toista voi alistaa. Ja eihän kenenkään tarvitse tietää, mitä minä harrastan kumppanini kanssa. Minä en tästä kärsi millään tavalla, miksi se olisi haitallista?

En enää tunne häpeää, en koe olevani jokin sairas epänormaali yksilö. En tästä naamakirjaan ihmisille kirjoittelisi, mutta enhän minä kirjoittele siitäkään, vaikka olisin harrastanut ihan vain tavallista vaniljaseksiä.

Oletko sinä tuntenut häpeää seksiin liittyvistä asioista? Miten opit hyväksymään itsesi?

4 kommenttia artikkeliin ”Kun ymmärsin olevani sittenkin normaali (vieraskirjoitus)

 1. Kakkoseen, kiitos! 30.03.16 / 09:45

  Varmaan aika tavallinen kokemus monille, jotka harrastavat muutakin kuin ihan perinteisiä yhdyntöjä. Minullakin saattoi aikanaan olla mielessä häpeän tunteita, kun mm. ensimmäisiä kertoja teininä tyydytin itseäni peppua hyväilemällä, vaikka tytöistä kiinnostunut olinkin…

  Jokin pervo mieleni vaatii minua kysymään, että voisitko kirjoittaa tarkemmin harrastamistanne pissaleikeistä? :-)

  • Ninni 02.04.16 / 14:55

   Moi!
   Voisihan sitä kirjoittaakin… mutta ihan perusleikkejä me kai siltä osin. Mies on siis pissannut minun päälleni pesuhuoneessa. Vartalolle ja kasvoille, myös jalkoväliin klitoriksen päälle. Hieman meitä kiinnostaisi kokeilla pissaamista kunnolla vaginaan tai peppuun sisälle, on kuitenkin jäänyt vielä toteuttamatta.

   Minua on myös muutaman kerran nöyryytetty niin, että olen joutunut pissaamaan pesuhuoneen lattialle. Ja kerran myös vaatteet päällä miehen sylissä.

   • Husse69 03.07.16 / 02:51

    Aijai kun tulee muistoja vuosien takaa mieleen !
    Olin suhteessa erään naisen kanssa joka voisi kai sanoa että tavallaan aluksi arkaili heittäytyä Orgasmin vietäväksi kun nuolin häntä ja kun asiasta puhuimme hän kertoi että hänestä tuntuu orgasmin lähestyessä että pissat tulee mitä tunnetta hän häpesi ja pelkäsi (oli joskus lirahtanut pikkusen) jonka takia hän ”pidätteli” orgasmiaan ettei laskisi alleen.

    Kun sitten sain hänet uskomaan ettei mua haittaa tai häiritse jos ”vahinko” sattuisikin koska aikaisemmassa suhteessani mut oli ”koulutettu” siihen että miehen kuuluu nuolla ja niellä (menkkoja lukuunottamatta) mitä Naisen pillusta valuu tai lirisee kun nainen on käskenyt nuolemaan pilluaan ja itse olin ruvennut kiihottumaan moisesta miehen osasta suunnattomasti !

    Kun hän sitten jonkin ajan jälkeen uskalsi rentoutua ja olla välittämättä mahdollisesta lirahduksesta niin OUBOY mitä Orgasmeja hän rupesi saamaan ja laski orgasmin hetkellä alleen ja kyllä hän todellakin saadessaan ensimmäisen täysin vapautuneen orgasminsa laski alleen ei ollut mikään squirtaus !

    Tämä hänen orgasminsa rajuus taas sai mut laukeamaan koska kiihotti niin MIELETTÖMÄSTI tuntea tämän naisen ensimmäinen tälläinen orkku omalla naamallaan ja saada suun täydeltä hänen kustaan nieltäväksi HUH HUH

    Ja hänen oma hämmästyksensä kun tajusi mitä oli juuri tapahtunut ”ei tuollaisia ORKKUJA olekaan” no niitä kyllä tuli paljonkin lisää

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.