Motörhead Overkill – tehovibra vaativampaankin käyttöön

Koska lelulaatikkoni sisältää jo monenlaisia vibroja, en ole juurikaan ollut innostunut ottamaan joitakin perusvibraattoreita testaukseen. Tein kuitenkin tällä kertaa poikkeuksen ja päätin lähteä testaamaan hulluluumu.fi:n tuotetestaukseen* tarjoamaa Motörhead-tehovibraa.

Olen kai aiemminkin maininnut tässä blogissa, että en läheskään aina käytä hieromasauvoja siihen, että työntelisin niitä sisääni, vaan käytän värinöitä useammin klitoriksen hyväilemiseen. Tämän tehovibran kohdalla tätä käyttötarkoitusta oli vaikeaa testata, sillä vibran jokainen toiminto on niin voimakas, että se oli klitorikselleni melkeinpä kidutusta. Valittavissa ei siis ole mitään hellää värinää alun leikkeihin, vaan jo ensimmäisellä painalluksella käsissä on voimakkaasti värisevä sauva. Oma klitorikseni ei kaipaa mitään supervoimakkaita värinöitä, mutta toki jollekin toiselle nämä voivat tuntua siinäkin käyttötarkoituksessa oikein hyvältä.

Eli sanotaanpa heti aluksi: Jos kaipaat mahdollisimman voimakkaita värinöitä hieromasauvaasi, tämä vibra on oikein hyvä väline. Jos etsit jotain mukavaa vibraa klitoriksen tyydyttämiseen, älä osta tätä. Tämä tuote soveltuu omasta mielestäni parhaiten siihen, että sitä työnnellään emättimeen. Erilaiset rytmikkäät värinät tuntuvat nimittäin mukavilta ja ainakin itse löysin pian suosikkini… Ihanan sykkiväinen värinä sai minulle aikaiseksi emätinorgasmin melko helpolla. (On kyllä mielenkiintoista, miten tuossa muutamia kuukausia sitten aloin saada suht säännöllisesti emätinorgasmeja ensin miehen sormettaessa minua ja sittemmin leluillakin niitä on siis tullut!)

Motörhead Overkill
Motörhead Overkill

Motörhead Overkill -tehovibra on tyylikäs ja vedenkestävä sauva, jolla pituutta on noin 18 cm ja leveyttä noin 3 cm. Materiaali ei ole metallia – vaikka värityksen perusteella niin voisi ehkä luulla – vaan ABS-kovamuovia. Erilaisia rytmikkäitä värinöitä/sykkimisiä on seitsemän kappaletta, joita voi helposti vaihtaa painamalla sauvan päässä olevaa nappia. Vibra tarvitsee kolme AAA-paristoa.

Materiaaliksi tähän sauvaan olisi mielestäni voitu valita esimerkiksi silikoni, jolloin se olisi vieläkin mukavamman tuntuinen (mutta ehkä värinät eivät silloin tuntuisi niin voimakkailta?). Tai sitten olisi voitu teeman mukaisesti käyttää vaikka terästä. ;) Lisäksi vibran värinä on niin voimakas, että se tuntuu käsissä hieman ikävältä, kun siitä joutuu kiinni pitämään pidempiä aikoja – ja ääni ei ole maailman hiljaisin. Lisäksi on vielä mainittava se, että anaaliseksileikkeihin en tätä ensisijaisesti suosittelisi, sillä päässä ei ole stopparia. Sauva on kuitenkin sen verran pitkä, että ei se nyt tietenkään helpolla suoleen kokonaisuudessaan luisu.

Olit sitten Motörhead-fani tai et, voin tätä suositella, jos etsit jotain voimakastehoista vibraa pilluun työnneltäväksi. Ja loppuun vielä mieheni vitsillä heittämä kommentti: vain musiikki puuttui. ;)

*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä mainitun verkkokaupan kanssa (lelu saatu ilmaiseksi), mutta rahallista palkkiota en tästä postauksesta ole saanut eikä linkkien klikkaaminen tuo minulle rahaa. Mielipiteet ovat omiani.

Yksi kommentti artikkeliin ”Motörhead Overkill – tehovibra vaativampaankin käyttöön

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.