Seksileikit, jotka saattavat nolottaa

Mitä ovatkaan ne leikit, joista vain hyvin harva kehtaa omalla nimellään kirjoittaa (ainakaan niin, että myöntäisi niitä leikkivänsä ja niistä pitävänsä)? Piiskaamiset ja sitomiset alkavat olla jo niin yleistä, ettei niiden myöntämisessä ole suuriakaan vaikeuksia, mutta entäpä pissaleikit? Muutamissa seksiblogeissa on lähiaikoina uskallettu niistä kirjoitella, esimerkkeinä mainittakoon tiemeupkindofgirl ja Kuiskauksia kaapista (edit: ja Pervo introvertti). Kuitenkin yleisesti ottaen aihe tuntuu monista vielä nololta, koska todennäköisesti suuri osa ihmisistä pitää pissaan liittyviä seksileikkejä ällöttävänä.

Housuitta-blogissa näistä kultaisista suihkuista on herätelty keskustelua jo monia vuosia sitten artikkelissa Vesileikkejä (ja onpa kyseiset leikit tullut esille myös myöhemmin hihattoman age play -kirjoituksessa sekä vieraskirjoittaja Ninnin kirjoituksessa).

En itse ole näistä leikeistä tänne kirjoitellut, vaikka pariin blogiin olenkin aiheesta kommentoinut, koska… niin. Onko siinä sitten jotain noloa myöntää, että onpa sitä tällaistakin tullut tehtyä? Esimerkiksi spermasta kirjoittaminen on ihan helppo juttu, mutta entä kun kyseessä onkin tämä toisenlainen erite.

Aloitteen näihin leikkeihin on aikanaan tehnyt mieheni – meillä kun seksitoiveista on lupa ja toive puhua mahdollisimman avoimesti. Koska toive oli se, että hän saisi olla vastaanottajan roolissa, ei minulla ollut mitään syytä kieltäytyä kokeilusta. Noh, ujopissa sitä taisi aluksi meinata iskeä, mutta onnistuihan tuo ja olihan se aika kiihottavaa. Ei neste itsessään, vaan se tilanne…

Viimeiseen vuoteen näitä leikkejä ei kuitenkaan ole tullut harrastettua, sillä raskauduttuani muutuin hyvin hajuherkäksi ja pelkästään ihan normaali pissalla käyminen oli hajun osalta lähes ällöttävää. :D No, hajuherkkyys katosi joskus keskiraskaudessa, mutta eipä silti ole sitten tullut harrasteltua. Ehkäpä kuitenkin pitäisi mies taas yllättää – hän kun on ollut aika puutteessa tässä synnytyksen jälkeen, niin voisihan sitä vähän erikoisempaakin tehdä jossain kohtaa. ;) Jos vain joskus olisi aikaa ja mahdollisuutta käydä yhdessä suihkussa…

Mites tämän blogin lukijat? Onko pissaleikit oikeasti ällöttäviä vai onko se vain ensireaktio, joka aiheesta tulee, koska eihän tällaisesta asiasta tietenkään saisi nauttia? Vai onko suhtautumisesi asiaan lähinnä neutraali tai jopa selkeästi positiivinen? Oletko kokeillut tai haluaisitko kokeilla? Mitä muita sellaisia leikkejä on, joiden harrastamisen koet noloksi?

Onko tällaista toivetta vaikeaa ottaa esille kumppanin kanssa? Satuta jos rakastat -blogissa aiheesta on kirjoitettu näin:

”Kerroinkin siis Isännälle, että joskus, jos hän ei asiaa kovin kuvottavana koe, voisin haluta, että hän pissaa päälleni. Voi luoja….sanoinko tuon todella ääneen! Ajatuksena on ehkä se, että suihkuhuoneessa joskus selälle ja hiuksille. Isäntä tähän sitten kommentoi, että voisinko ottaa munan suuhuni sen jälkeen, kun on kussut päälleni..? Että sillein, Isännästäkin on todellakin kuoriutumassa vähän enemmänkin, kuin pikku pervo.”

edit: Tehdäänpä tästä nyt vielä gallup.

11 kommenttia artikkeliin ”Seksileikit, jotka saattavat nolottaa

 1. Puumis 05.12.16 / 10:37

  Mä olen viimeisimmän rakastajan kanssa viehtynyt pissaleikeistä, joita siis ollaan harrastettu kumminkin päin. Eniten kiihottaa, kun hän pissaa hävylleni ja minä hänen genitaaleilleen.

  Muistan, kun tyyppi ehdotti tuota, ja ensireaktio oli todellakin että ”ääh, yäk”. Mutta koska olin jo aikaisemmin päättänyt, etten torppaa mitään hänen ehdotuksiaan välittömästi (tyyppi on huomattavasti ”pervompi”, kuin mihin olen tottunut), lupasin vain miettiä asiaa. Ja mitä enemmän sitä mietin, sitä kiinnostavammalta se tuntui.

  …Krapulapissoja ei kuitenkaan harrasteta vieläkään, koska…noh, se haju :D

  • oceansoul 06.12.16 / 16:58

   Joo ei krapula- tai muutenkaan mitään aamupissoja, jotka on muhinut tunteja rakossa, vaan mahdollisimman paljon vettä aiemmin. :D

 2. Viola Kukkanen 19.12.16 / 01:02

  Oonko mä vähän outo, kun en häpeä juuri mitään erikoisimpiakaan fetissejäni :D? Jopa vanhempieni kanssa voisin niistä keskustella, jos tulis puheeksi. Mut oma-alotteisesti en välttämättä puheeks ota.

  Mut onhan näitä erikoisempia:
  -Kutitusfetissi, antavana ja vastaanottavana
  -Orgasmien saaminen salaa julkisilla paikoilla
  -Pissaleikit (tosin enemmänkin vasta uteliaisuuden tasolla, mut kyl vois kiinnostaa enemmänkin kokeilla, vähän on kokeiltu. Kiihottaa, mut orkkuja en ole vielä niistä saanut :D)
  -Olis hauska kokeilla piereskelyä alistus-elementtinä :D
  -Kelmutusta ois kiva kokeilla
  -Dominointi, nöyryytys ja sama myös toisinpäin, nöyryytettävänä olo
  -Eläinfetissi, enemmän tosin ajatusten tasolla, fantasiana kaiken maailman olioiden kanssa rakastelu täydessä yhteisymmärryksessä ja sovussa, se tosin vain fantasia ihan syystä :D
  -Kyllä kiinnostais pienesti kokeilla seksiä serkun, tädin tai äitini kanssa, jos toinen tekis aloitteen, itse en lähde asiaa viemään eteenpäin. Etenkin oman äidin tai tädin fistaaminen rauhallisesti kiihottaa ajatuksena :D Takaisin sinne, mistä oon tullut ;D Etenkin, kun sattumoisin luin äitini kirjoittaman tekstin, jossa ylisti fistauksen ihanuutta. Hän ei tosin vieläkään tiedä mun vahingossa lukeneen sitä. Kenties siitä tullut osa omaa fistausintoa, mut oon tyytynyt fistaamiseen vaan fantasiana max. 3 sormella, koska on yritetty eikä onnistu, tyydyn fantasioimaan ja fistaamaan muita jotka haluavat.
  -Kakkaleikkejäkin voisin ääritapauksena kokeilla mut ainoastaan antavana osapuolena ja jollekin äärimmäisen alistuvalle..
  -Käsi- ja jalkafetissi
  -Aistien rajoittaminen
  -Syväkurkku=syväorkku, aika usein :D
  -Ryhmäseksi isoissakin ryhmissä mut suojatusti ja itse tuskin haluaisin yhdyntää paitsi tutuilta.
  -Maisemista & luonnosta kiihottuminen, sekä luovista toiminnoista joskus (esim. maalaaminen)
  -Tirkistely ja tirkisteltävänä olo

  Joooh tykkään monipuolisesta seksistä :D Mut voiton vie, kaikesta huolimatta, usein perinteinen rakastelu rakastamansa ihmisen kanssa.

 3. alakerrannaapuri 22.02.17 / 14:53

  Pissaleikit eivät ole minua varten. Taidan yleisesti olla aika vanilja omissa tavoissani; luulen että olen parempi puhumaan rivoja kuin tekemään niitä. Mutta se, mikä minua kiinnostaa suunnattomasti on se, mitä ihmiset ylipäätään pitävät pervona, missä menee se raja? Olen yrittänyt jonkin aikaa muotoilla postausta juuri siitä aiheesta, mutta huomaan että meinaan paasata liikaa ja huumori karisee, mutten halua sitten kuitenkaan laittaa ilmoille sellaista postausta, joka ei ole hauska.

  • oceansoul 14.04.17 / 15:42

   Lisätty seksiblogit-listalle, vaikka ei ilmeisesti ihan seksiblogi olekaan.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.