Housuitta-blogi kysyi seksifantasioista (osa 2)

Seksifantasiakyselyn vastaukset on jaettu kahteen eri merkintään. Tässä osassa on kerrottu mm. siitä, ovatko vastaajat kokeneet joistakin fantasioistaan häpeää ja ovatko he toteuttaneet joitakin fantasioitaan oikeassa elämässä.

Ykkösosassa on kerrottu vastaajien taustatiedot sekä fantasiat, joita vastaajilla on ollut, joten aloita lukeminen siitä. Liian vähän aikaa lukea? Voit lukea myös tiivistelmän.

III Häpeä

Epätavallisia fantasioita?

Suurin osa kaikista vastaajista oli sitä mieltä, ettei heillä ole ollut mitään epätavallisia seksifantasioita. Vain noin 15% kaikista koki ainakin jonkun fantasiansa jollain tavalla normaalista poikkeavaksi. Naiset olivat miehiä useammin sitä mieltä, että jokin heidän fantasioistaan on epätavallinen.

Epätavallisiksi fantasioiksi vastaajat kokivat seuraavanlaisia: seksitautien tahallinen tartuttaminen ja niiden saaminen (mies, alle 25v), raiskaus (mies, alle 18v), vaimon seksi toisen kanssa (mies, 36-45v), pissaleikit (mies, 25-35v ja nainen, alle 25v), pakkomielle peniksen lävistykseen (mies, ei ilmoittanut ikää), eläimet (mies, alle 25v ja nainen, alle 25v), keskiaikaiset kidutusmenetelmät (nainen, alle 25v), anaalifistaus (nainen, alle 25v), anaalin nuoleminen (nainen, alle 25v). Kaikki eivät tarkentaneet, mitä fantasiaansa he pitävät epätavallisena.

Miehet ja naiset – epätavallisia fantasioita?
Miehet ja naiset – epätavallisia fantasioita?

On mielenkiintoista, että esimerkiksi anaalin nuoleminen tai pissajutut koettiin tavallisesta poikkeavana fantasiana. Tässäkin kyselyssä kun tuli ilmi, että rimming on suht yleinen fantasia: naisista 35% on fantasioinut rimmingistä vastaanottavana ja 20% siten, että kumppani olisi vastaanottava. Miehistä taas yli 40% on fantasioinut siitä niin, että kumppani on vastaanottava & yli 30% niin, että siinä olisi itse vastaanottavana. Pissajutuistakin on fantasioinut monet, lue tarkemmin osasta yksi.

Häpeä?

Osa vastaajista on tuntenut häpeää seksifantasioistaan. Naisista noin kolmasosa on tuntenut joskus häpeää; miehistä vain hieman yli 10%. Avoimessa vastauksessa oli mahdollista tarkentaa, mistä ja miksi on tuntenut häpeää.

Jotkut naiset ovat tunteneet häpeää jopa ylipäätään siitä, että ovat fantasioineet. Eräs nuori nainen kertoi tunteneensa häpeää ”kaikista fantasioista”, ja samoin yksi 36–45-vuotias nainen kertoi, että ”jossain vaiheessa häpesin, että yleensä fantasioin.” Lisäksi eräs 19–24-vuotias nainen kirjoitti, että ”Välillä tunnen itseni yleisesti ottaen liian irstaaksi naiseksi”. Samaan ikäluokkaan kuuluva toinen nainen taas oli kommentoinut seuraavasti: ”joskus ollut hieman estynyt omien seksuaalisten asioiden suhteen, mutta nyt alan olemaan aika avoin.”

Näiden lisäksi muutama nainen (kaikki alle 25v) mainitsi tietyn fantasia-aiheen, joka on aiheuttanut häpeää. Pissaleikit saivat kaksi mainintaa, age play yhden.

Miehillä häpeän tunnetta oli aiheuttanut mm. itseen kohdistuvat peppujutut. Eräs 36–45-vuotias mies kommentoi ”oman anaalin fistaus” -fantasian aiheuttaneen häpeän tunnetta. Myös 25–35-vuotias mies kertoi, että omaan anaaliin liittyvät fantasiat ovat aiheuttaneet häpeää, koska hänellä on pelko asian tulemisesta yleisesti julki. Anaaliseksi on aiheuttanut häpeää myös muulla tavoin, sillä eräs 25–35-vuotias mies kommentoi seuraavasti: ”Anaaliseksi ja ATM, lähinnä siksi että ne ovat ”kliseisiä” ja ”ennalta-arvattavia” miehen fantasioita”. Eräs nuori mies kertoi sellaisten fantasioiden aiheuttaneen häpeää, jotka ovat oikeasti toteutettuina laittomia.

IV Fantasioiden jakaminen kumppanin kanssa & toteuttaminen

Avoimessa vastauksessa oli mahdollista kertoa siitä, onko jakanut fantasioitaan kumppaninsa kanssa ja onko fantasioita toteuttanut oikeassa elämässä.

Onko toteuttanut fantasioitaan?

Miehistä noin kolmasosa vastasi jotain tähän kysymykseen ja suurin osa vastauksista kuului kategoriaan ”osan olen toteuttanut, osaa en”. Vain pari kertoi, ettei ole toteuttanut / päässyt toteuttamaan yhtään fantasioistaan. Tässä joitakin esimerkkejä vastauksista.

Mies (36–45v): ”Anaaliseksiä harrastamme säännöllisesti. Olen nuollut puolison anaalia ja anaalifistannut rystysiä myöten, puoliso on sormettanut minun anaaliani. Pissaleikit tuskin koskaan toteutuvat.”

Eräs mies (ei ikätietoa) kertoo seuraavasti: ”Suuri osa todellisuutta eli ei fantasiaa sanan varsinaisessa mielessä. Tiedän kuitenkin että raiskatuksi tulemisen haluan pitää vain fantasiana enkä koskaan oikeasti kokea sitä. Pitkään myös luulin seksin oman sukupuoleni kanssa olevan vain fantasiaa sillä sopivaa partneria ei ole helppo löytää enkä pidä kaikista homoseksin muodoista lainkaan.”

Naisista tähän kysymykseen jätti jonkinlainen vastauksen yli 40%. Useimmat kertoivat siitä, mitä fantasioita ovat muun muassa toteuttaneet. Useat huomauttivat erityisesti raiskausfantasiasta, että kyseessä on todellakin vain fantasia. Tässä joitakin esimerkkejä vastauksista.

Nainen (36–45v) vastasi seuraavasti: ”Olen toteuttanut kaikki fantasiani, paitsi raiskausfantasiaa. Kumma kyllä, minut on nuorena oikeasti raiskattu, mutta silti fantasia raiskatuksi tulemisesta kiihottaa. Mutta on siis pelkkä fantasia, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miltä raiskaus oikeasti tuntuu. Fantasiassa miehet (kyllä, heitä on kaksi – nuori ja vanha), ottavat minut siten, että nautin siitä.”

Toinen samaan ikäluokkaan kuuluva nainen kertoo näin: ”Fantasioissani on usein aineksia tapahtuneista asioista, ihmisistä, paikoista, tilanteista. Niistä on vain suodatettu osa pois, esim. luonnossa harrastetusta seksistä hyttyset ja muut ötökät tai epämukavan asennon aiheuttama lihaskramppi. Olen päässyt toteuttamaan sekä itseni että kumppanin fantasioita ja pääsääntöisesti kokemukset ovat olleet oikein mukavia. Muutama asia on tuntunut ajatuksissa kiihottavammalle kuin toteutuksessa. Joitakin ajatuksia on olemassa, joita haluaisin päästä oikeasti toteuttamaan. On myös joitakin, esim joku raiskausfantasia, jota en haluaisi oikeasti kokea. Jotkut koetut asiat ovat olleet varsin onnistuneita, kuten kolmen kimppa, mutta eivät kaikkien kanssa toimisi tai ovat osoittautuneet jälkeenpäin vähän hankaliksi asioiksi.”

19–24-vuotias nainen taas kertoi näin: ”Osa fantasioista on toteutettu, osaa ei ja osaa en edes halua. Ryhmäseksiä ja/tai parinvaihtoa varten suhteen täytyy olla siinä vaiheessa todella lujalla pohjalla, että ehkä joskus.. Kaksoispenetraatio jäänee myös fantasian asteelle, oikeassa elämässä menisi varmaan vaan kauheaksi säheltämiseksi enkä varmaan siitä loppuunsa edes nauttisi. Seksi naisen kanssa ja pissaleikit menee taas kategoriaan en ole varma asiasta. Ajatuksen tasolla aivan äärettömän kiihottavia, mutta en sitten tiedä. Roolileikeistä taas ei tule mitään kun ei yksinkertaisesti vaan pidä pokka!”

Eräs nainen kertoo seuraavasti: ”Olen aika monia fantasioitani jossain määrin päässyt toteuttamaan. Esim. julkisiin paikkoihin liittyvien fantasioiden toteuttamista en uskalla alkaa edes harkitsemaan.”

Joku muu -sukupuolen valinnut nuori kertoi näin: ”Olen toteuttanut osan ja kaikki haluaisin ehdottomaksi osaksi aktiivista seksielämää. Osa on syntynyt mielenkiinnosta tai sitten vain tämän kieron ajatusmaailman kanssa.”

Oletko kertonut seurustelukumppanillesi fantasioistasi?

Joku muu -sukupuolen valinnut vastasi kysymykseen seuraavasti: ”Olen joistakin kertonut ja hän on suhtautunut varovaisen hyvin. Itseppä tuo ei niin omia ajatuksiaan jaa, ellen niitä koita kaivella.”

Miehistä alle kolmasosa oli vastannut jotain tähän kysymykseen. Suurimmaksi osaksi näissä vastauksissa tuotiin ilmi, että fantasioita on kerrottu kumppanille ja vastaanotto on ollut positiivista. Jotkut kuitenkin pitivät fantasiat vain oman päänsä sisällä.

Mies (ei ikätietoa): ”Olen kertonut ja tiedän myös kumppanini toiveet.”

Mies (ei ikätietoa): ”Toteuttamiskelposet seksitoiveet on jaettu puolin ja toisin. Fantastiset fantasiat jäävät oman pään sisään.”

Mies (36–45v): ”Olen ja minulla on kerrottu. Jo pelkkä kertominen voi olla kiihottavaa, ja on kiihottavaa tietää toisen fantasioista vaikkeivät täysin kohtaisikaan omia. Kannattaa ehdottomasti kertoa sitten kun partneri on tutumpi!”

Mies (36–45v): ”Kyllä – olen kertonut omistani ja vastaanotto suhteellisen avointa ja hyvää, pienellä kummastelulla.”

Mies (25–35v): ”Olen kertonut kumppanilleni lähes kaikista fantasioistani, osan suoraan, osan mutkien kautta. Hän on kuunnellut tuomitsematta ja ollut valmis kokeilemaan kaikkea kohtuuden rajoissa. Sama on toiminut myös toisin päin, enkä muista että kumppanini (toteutuskelpoisista) fantasioista kovin moni olisi jäänyt kokeilematta.”

Mies (25–35v): ”Olen mutta ei hän ota tosissaan”

Mies (36–45v): ”En ole uskaltanut kertoa fantasiastani puolisolle.”

Naisista lähes 40% vastasi jotain kysymykseen siitä, ovatko he kertoneet fantasioistaan kumppanilleen. Yli puolet oli kertonut ainakin joistain fantasioistaan, mutta pieni osa ei ollut kertonut fantasioistaan lainkaan esimerkiksi kumppanin reaktioita peläten.

Nainen (19–24v): ”Olen kertonut omista fantasioistani. Puolisoni on kiinnostunut anaaliseksistä, eipä siinä ollut mitään sen kummempaa kun asiasta kertoi kun kiinnosti minuakin (vastaanottavana).”

Nainen (19–24v): ”Kyllä, jaamme fantasioitamme aktiivisesti ja avoimesti ja pyrimme niitä mahdollisuuksien mukaan yhdessä myös toteuttamaan. ”

Nainen (19–24v): ”seurustelukumppanini on kertonut minulle fantasioitaan,itse olen kerran kertonut. Mutta omasta mielestäni olen arka kertomaan omia fantasioitani.”

Nainen (36–45v): ”Seurustelukumppanini on liian konservatiivinen, jotta voisin edes ajatella kertovani edes kesympiä.”

V Fantasiakertomukset

Kertomukset löytyvät erillisestä postauksesta, jonne saa myös jättää lisää kertomuksia fantasioistaan. :)

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.