Housuitta-blogi kysyi seksifantasioista (osa 1)

Loppukesästä tein kyselyn blogin lukijoille seksifantasioista, mutta valitettavasti en ole aiemmin ehtinyt vastauksiin perehtyä. Nyt siis kuitenkin tuloksia, joissa ei mielestäni ollut oikein mitään kovinkaan yllättävää. Vai yllättääkö sinua suuresti, että naisvastaajista 80% on fantasioinut joskus alistettuna olemisesta ja lähes yhtä moni sitomisesta? Tai että miesten yleisimmät fantasiat liittyvät suu- ja anaaliseksiin? Entä arvaatko monellako naisella on ollut raiskausfantasioita ja moniko mies on fantasioinut pissaleikeistä tai seksistä transsukupuolisen kanssa? Lue tuloksia alempaa tarkemmin! Ja muista, ettei kyseessä ole mikään kunnollinen tutkimus, vaan pelkkä lukijoille suunnattu kysely eli nämä eivät ole sen enempää yleistettäviä tuloksia. :P

Liian vähän aikaa lukea? Voit lukea myös tiivistelmän. Tai jos olet vain kiinnostunut fantasioista ilman muita analyysejä, voit katsoa listan naisten seksifantasioista ja listan miesten seksifantasioista. Kommentoi ajatuksiasi kommenttiosiossa! (PS. Listoissa näkyvä kohta ”seksi vastakkaista sukupuolta olevan henkilön kanssa” ei ole saanut varsinkaan miehillä kovin suurta prosenttilukua, mutta oletan tämän johtuvan siitä, etteivät kaikki heterot olleet ymmärtäneet sitä valita listalta itsestäänselvyyden vuoksi.)

Vastaukset on jaettu kahteen eri merkintään. Tässä osassa on kerrottu vastaajien taustatiedot sekä fantasiat, joita vastaajilla on ollut. Samoin käydään läpi sitä, mitä eroja vastauksissa on sukupuolen, iän ja seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Osassa kaksi on kerrottu mm. siitä, ovatko vastaajat kokeneet joistakin fantasioistaan häpeää sekä siitä, onko fantasioita toteutettu irl. Lisäksi erikseen on julkaistu postaus vastaajien lähettämistä seksifantasiatarinoista.

I Taustatiedot

Sukupuoli. Vastaajia oli 112, joista miehiä noin 64% (72 vastaajaa) ja naisia noin 35% (39 vastaajaa). Yksi vastaaja ilmoitti sukupuolekseen vastauksen ”muu”. Tämä jakauma on suhteellisen sama kuin blogin lukijoissa muutenkin.

Kyselyyn vastanneiden sukupuoli
Kyselyyn vastanneiden sukupuoli

Ikä. Vastaajia oli kaikista ikäluokista. Eniten oli 25–35-vuotiaita, joita oli hieman yli neljäsosa kaikista vastaajista. 19–24-vuotiaita oli n. 20%, kuten myös 36–45-vuotiaita. Noin kymmenesosa vastaajista oli 46–55-vuotiaita. Osa vastaajista ei ilmoittanut ikäänsä. (Housuitta-blogin lukijoissa on aiempien galluppienkin mukaan eniten nuoria.)

Kyselyyn vastanneiden ikäjakauma (11 vastaajaa jätti kertomatta ikänsä)
Kyselyyn vastanneiden ikäjakauma (11 vastaajaa jätti kertomatta ikänsä)

Naisvastaajista noin 75% oli alle 35-vuotiaita ja heistä suurin osa oli 19–24-vuotiaita. Miesvastaajista vain hieman alle puolet oli alle 35-vuotiaita ja heistä vain pieni osa oli alle 25-vuotiaita. Miesvastaajista 12% oli jättänyt ikänsä ilmoittamatta.

Vastaajien ikä sukupuolen mukaan
Vastaajien ikä sukupuolen mukaan – nuoria naisvastaajia oli paljon, keski-ikäisiä ja vanhempia naisia vain vähän

Seksuaalinen suuntautuminen. Miehistä heteroseksuaaleja ilmoitti olevansa 75% ja biseksuaaleja noin 20%. Kaksi miesvastaajaa kertoi olevansa homoseksuaaleja ja yksi ilmoitti olevansa ”joku muu”. Naisista taas alle 60% ilmoitti olevansa heteroseksuaaleja ja noin 30% ilmoitti olevansa biseksuaaleja. Yksi naisvastaaja kertoi olevansa homoseksuaali. Pari naisvastaajaa ei osannut määritellä suuntautumistaan, yksi määritteli olevansa ”heteroflex” ja kaksi kertoi olevansa panseksuaaleja. Muu-sukupuolen valinnut henkilö myös määritteli olevansa panseksuaali.

Biseksuaalisuus oli prosentuaalisesti yleisintä 19–35-vuotiailla, näin oli sekä nais- että miesvastaajien kohdalla.

seksuaalinen-suuntautuminen-vastaajilla-fantasiakyselyssa
Vastaajien seksuaalinen suuntautuminen sukupuolen mukaan.

 

II Seksifantasiat

Millaisia fantasioita (seksuaalista mielihyvää tuottavia ajatuksia) ihmiset miettivät päänsä sisällä esimerkiksi itsetyydytystä harrastaessaan? Tätä halusin lähteä lukijoilta kyselemään. Fantasiat voivat olla sellaisia, joita haluaa toteuttaa ja on ehkä jo toteuttanutkin – tai sitten ne voivat olla sellaisia, joiden on aina tarkoitus olla vain fantasioita.

Kaikista yleisin / tavallisin fantasia oli suuseksi (sekä antajana että vastaanottavana), josta kertoi fantasioineensa yli 60% kaikista vastaajista. Lähes yhtä yleisiä fantasioita olivat seksi muun kuin oman kumppanin kanssa ja anaaliseksi vastaanottavana. Yli puolet oli fantasioinut myös alistettavana olemisesta, ryhmäseksistä ja anaaliseksistä niin, että kumppani on vastaanottava. Mutta miten käy, kun vastauksia tarkastellaan sukupuolen perusteella? Entä jos sukupuolen lisäksi tarkastelussa on ikä tai seksuaalinen suuntautuminen?

Tekemälläni listalla ei ollut yhtään sellaista fantasiaa, josta kukaan ei olisi fantasioinut. Vain muutamassa avoimessa vastauksessa mainittiin jokin lisäfantasia, jota listalta ei ollut löytynyt, mutta mahdollisesti muitakin fantasioita joillakin vastaajilla olisi voinut olla.

Suuseksi nousi suosituimmaksi fantasiassa
Kaikkien vastaajien yleisimmät fantasiat. Suuseksi nousi kärkeen. * Huom. (Vain) 60% oli valinnut fantasioineensa seksistä vastakkaista sukupuolta olevan henkilön kanssa, mutta oletan tämän johtuvan siitä, etteivät kaikki olleet ymmärtäneet sitä valita itsestäänselvyyden vuoksi. Esimerkiksi heteroseksuaaleiksi itsensä määritelleissä vastaajista vain puolet oli valinnut tämän kohdan. Tuota vastausvaihtoehtoa ei ole siis sen enempää huomioitu tässä raportissa.

Naisten seksifantasiat. Naisilla yleisimmät fantasiat olivat melko kinkyjä: alistettavana olemisesta on fantasioinut lähes 80% naisvastaajista & sidottuna olemisesta on fantasioinut hieman yli 70% naisvastaajista. (Housuitta-blogilla taitaa olla keskimääräistä kinkympiä nuoria naislukijoita, mutta myös mm. Quebecin yliopiston psykologian laitoksella tehdyssä tutkimuksessa huomattiin, että alistamisfantasiat olivat naisilla yleisiä, vaikka oikeasti niitä ei haluakaan useimmat toteuttaa. Ks. esim. IL tai HS.)

Kuitenkin myös monet muut seksiaktiviteetit olivat naisten ajatuksissa yleisiä. Noin 70% vastanneista naisista on fantasioinut seksistä samaa sukupuolta olevan kanssa, ryhmäseksistä sekä anaaliseksistä vastaanottavana. Seksistä muun kuin oman kumppanin kanssa oli fantasioinut hieman yli 60%.

Noin 60% naisista kertoi fantasioineensa myös seuraavista asioista: seksin harrastaminen julkisella paikalla, suuseksi antajana ja piiskattavana oleminen. Lisäksi yli puolet oli fantasioinut seuraavista asioista: kaksoispenetraatio, suuseksi vastaanottavana, raiskausfantasiat (itse raiskattavana), joku katselee seksin harrastamistani, roolileikit ja sperman nieleminen.

Naisten harvinaisimmat fantasiat annetulla listalla olivat seksi eläimen kanssa, raiskausfantasiat siten että itse raiskaajana, fistaaminen (kumppanin anaaliin tai omaan anaaliin), siveysvyö (itselle tai kumppanille). Näistä oli fantasioinut alle 10% naisvastaajista.

Klikkaa tästä nähdäksesi koko listan naisten seksifantasioista.

Naisten yleisimmät seksifantasiat
Naisten yleisimmät seksifantasiat top 7

 

Miesten seksifantasiat. Miesvastaajista yli 65% on fantasioinut suuseksistä sekä antajana että vastaanottavana. Miesten top 3 -fantasioihin lukeutui myös anaaliseksi, jossa kumppani on vastaanottavana. Yli puolet miesvastaajista oli fantasioinut myös seksistä muun kuin oman kumppanin kanssa. Lähes 50% on fantasioinut anaaliseksistä vastaanottavana ja noin 45% ryhmäseksistä. 43% on fantasioinut rimmingistä niin, että kumppani on nuolemisessa vastaanottava.

Miesten harvinaisimmat fantasiat annetulla listalla olivat bukkake (niin että useita miehiä ejakuloi omille kasvoille), siveysvyön laittaminen kumppanille ja seksi eläimen kanssa. Niistä fantasioi alle 10%. Raiskausfantasioista (niin että itse raiskaajana tai itse raiskattavana) fantasioi hieman yli 10%. Yksi mies ilmoitti, ettei hänellä ole ollut seksifantasioita.

Klikkaa tästä nähdäksesi koko listan miesten seksifantasioista.

Miesten yleisimmät fantasiat top 7

 

Eroja ja yhtäläisyyksiä (naiset vs. miehet)

Jo aiemmin mainitun Quebecin yliopiston psykologian laitoksella tehdyn tutkimuksen mukaan miehillä on enemmän fantasioita kuin naisilla ja he kuvailevat niitä yksityiskohtaisemmin. Tässä kyselyssä naiset valitsivat keskimäärin miehiä useampia vastauksia siihen, mistä asioista he ovat fantasioineet. Joukossa oli kuitenkin toki myös miehiä, jotka olivat valinneet fantasioineensa lähes kaikesta listalla mainitusta. Naisten vastauksissa oli usein monia sellaisia fantasioita, joista yli puolet naisista on fantasioinut, kun taas miesten vastaukset vaihtelivat enemmän.

Osa fantasioista oli molemmilla sukupuolilla yhtä yleisiä. Esimerkiksi suuseksistä ja seksistä muun kuin oman kumppanin kanssa fantasioineita oli sekä miehissä että naisissa noin 60%.

Ryhmäseksiä oli esiintynyt 70%:lla naisvastaajien fantasioissa, miehistä noin puolella. Tämä ehkä hieman yllätti, sillä olisin voinut ajatella useiden miesten fantasioivan kahdesta naisesta. Seksistä samaa sukupuolta olevan kanssa fantasioi naisista jopa 70% ja miehistä 30%. Juurikaan kukaan heteroksi itsensä määrittelevä mies ei ollut fantasioinut seksistä miehen kanssa, mutta sen sijaan puolet heteronaisista kertoi fantasioivansa seksistä myös samaa sukupuolta olevan kanssa. (Lue lisää alempaa siitä, miten seksuaalinen suuntautuminen vaikutti vastauksiin.)

Miehistä yli 60% oli fantasioinut anaaliseksistä niin, että kumppani on vastaanottava. Naisista taas yli 60% oli fantasioinut siitä, että on itse anaaliseksissä vastaanottava. Eroa sen sijaan oli siinä, että miehistä lähes puolet fantasioi anaaliseksistä myös vastaanottavana. Naisista vain vähän yli 20% oli fantasioinut siitä, että kumppani olisi anaaliseksissä vastaanottava.

Naisilla alistettuna oleminen oli todella yleistä (80%) fantasioissa, kun taas miehistä niin oli fantasioinut vain 40%. Sekä miehistä että naisista dominoivana olemisesta oli fantasioinut alle 30%. Piiskattavana olemisesta oli fantasioinut naisista yli 60%, miehistä vähän yli 20%. Sidottuna oleminen oli kuulunut naisilla noin 70%:n fantasioihin, miehillä luku oli alle 40%. Olisi mielenkiintoista tietää, vaikuttaako Fifty Shades -buumi edelleen naisiin vai olisiko luku ollut suunnilleen sama jo ennen sitä.

Pissaleikkifantasiat ovat miehillä hieman yleisimpiä. Miehistä hieman yli 30% on fantasioinut siitä, että kumppani olisi pissaajana & hieman yli 20% niin, että itse pissaisi. Naisista alle 20% oli fantasioinut kumppanin pissaajana olosta ja 15% siitä, että itse pissaisi.

Julkisella paikalla seksistä oli fantasioinut noin 60% naisista; miehistä hieman alle 40%. Naisista yli 50%:lla on ollut fantasia siitä, että joku katselee hänen seksin harrastamistaan, kun taas miehistä alle 30%:lla on ollut sellainen fantasia. Miehistä yli 30% on fantasioinut siitä, että puoliso harrastaa seksiä jonkun toisen kanssa – naisista näin oli vain 15%:lla.

Miehistä kolmasosa oli fantasioinut seksistä huomattavasti nuoremman henkilön kanssa, kun taas naisilla luku oli vain vähän yli 10%. Naisista yli 40% oli fantasioinut seksistä huomattavasti vanhemman henkilön kanssa ja miehistä 25%.

Eroja ja yhtäläisyyksiä (seksuaalisen suuntautumisen mukaan)

Miehistä 75% ilmoitti tässä kyselyssä olevansa heteroseksuaaleja, kun taas naisista heteroiksi itsensä määritteli 56%.

Biseksuaalit miehet (15 vastaajaa). Seksi samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa oli fantasioissa tavallista, sillä sitä oli esiintynyt yli 90%:n bimiehen fantasiassa. Seksiaktiviteeteista suu- ja anaaliseksi (myös rimming) olivat lähes 90%:n miespuolisen biseksuaalin fantasioissa. Huomattavaa siis on, että biseksuaalit miehet ovat fantasioineet anaali- ja suuseksistä molemmissa rooleissa. Esimerkiksi anaaliseksistä vastaanottavana osapuolena fantasioi heteromiehistä alle 40%. Lisäksi biseksuaaleiksi itsensä lukevista miehistä jopa 60% oli fantasioinut seksistä transsukupuolisen kanssa ja niin myös alistettavana olemisesta. Heteromiehistä alle 15% on fantasioinut seksistä transsukupuolisen kanssa ja alistettavana olemisesta noin 35%. Sen sijaan esimerkiksi ryhmäseksifantasioiden yleisyydessä ei ollut merkittävää eroa heteroiden ja biseksuaalien välillä.

Bi- ja panseksuaalit naiset (14 vastaajaa; mukana myös ”heteroflex”-vastauksen antanut). Ei-heteroksi itsensä määrittäneillä (myöh. vain biseksuaali) naisilla yleisin fantasia oli seksi samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa, josta oli fantasioinut yli 90%. Heteronaisilla on ollut fantasioita samasta sukupuolesta vain puolella. Biseksuaaleista naisista n. 85% oli haaveillut ryhmäseksistä; heteronaisilla luku oli 60%. Heteronaisilla yleisin seksifantasia oli alistettavana oleminen (yli 85%), mutta biseksuaaleista naisista vain noin 60%:lla oli ollut siitä fantasioita. Esimerkiksi sidottuna olemisesta, suuseksistä antajana, roolileikeistä tai seksi muun kuin oman kumppanin kanssa -fantasioissa ei ollut merkittävää eroa hetero- ja biseksuaalinaisten välillä.

Eroja ja yhtäläisyyksiä (iän mukaan)

On huomattava, että kyselyyn vastanneet naiset olivat keskimäärin miehiä nuorempia. Selittäisikö ikäero joitakin eroja tässä kyselyssä miesten ja naisten välillä?

Nuoret vs. vanhemmat naiset. Naisilla alistaminen oli yleisin fantasia, mutta erityisen yleistä se oli 19–24-vuotiaiden naisten joukossa: heistä 100% oli fantasioinut alistettuna olemisesta ja 25–35-vuotiaistakin naisista 90%. Alistettuna olosta oli fantasioinut lisäksi 36–45-vuotiaista naisista 75% ja 15-18-vuotiaista 67%. Sen sijaan tähän kyselyyn vastanneet yli 45-vuotiaat naiset (4 vastaajaa) eivät ole yhtä lukuun ottamatta fantasioineet alistettuna olemisesta, vaan heillä yleisimpiä fantasioita ovat mm. ryhmäseksi ja seksi muun kuin oman kumppanin kanssa. 46–55-vuotiaiden naisten joukossa yleisimpiin fantasioihin kuului ”Isojen dildojen tms. käyttäminen (omaan emättimeen)”, joka ei missään muussa ikäryhmässä noussut kärkeen. Huom. Vastaajien lukumäärä ei suuri, joten nämä voivat olla täysin sattumaakin.

Ryhmäseksistä sen sijaan olivat kiinnostuneita erityisesti vanhemmat naiset. 36–55-vuotiaista naisvastaajista 100% oli fantasioinut ryhmäseksistä, kun taas alle 25-vuotiaista siitä oli fantasioinut vain noin puolet. 19–24-vuotiaista ryhmäseksistä oli fantasioinut vähän yli puolet.

Nuoret vs. vanhemmat miehet. Yli 35-vuotiailla miehillä yleisin fantasia oli seksi muun kuin oman kumppanin kanssa, kun taas alle 35-vuotiailla yleisin fantasia oli suuseksi (sekä vastaanottajana että antajana). Suuseksi antajana tuli silti hyvänä kakkosena yli 35-vuotiaillakin ja kolmantena anaaliseksi (jossa kumppani vastaanottajana). Alle 35-vuotiaista vain puolet oli fantasioinut seksistä muun kuin oman kumppanin kanssa ja alle 25-vuotiailla luku oli alle puolet. Huom. Tässä kyselyssä ei kysytty parisuhdestatusta, jolla saattaisi olla vaikutusta. Nuorilla ei välttämättä ole edes ollut vakituista kumppania, jolloin he eivät ole voineetkaan fantasioida seksistä jonkun muun kanssa.

Alistettuna olemisesta oli haaveillut lähinnä nuoret miehet; yli 46-vuotiaista vain harvat olivat siitä kiinnostuneita. Sama oli dominoivana olemisen kohdalla. On huomattava, että nuorissa oli enemmän biseksuaaleja ja juuri he näyttivät olevan alistettuna olemisesta kiinnostuneita.

>> Jatka osaan kaksi!

[Toivon mukaan vastauksien käsittelyssä ei ole tapahtunut virheitä, mutta koska tämä ei ole mikään opiskeluun tai työhön liittyvä juttu, niin ei – en ole taulukointeja tarkistanut toiseen kertaan. Tässäkin jo työtä riitti. :)]

17 kommenttia artikkeliin ”Housuitta-blogi kysyi seksifantasioista (osa 1)

 1. frida 03.12.15 / 20:22

  Mikä sattuma, että julkaisit tämään juuri saman päivänä kun pohdin omassa blogissa omia kokemuksia siitä, että alistumista tai TS-naisia kaipaavia miehiä tuntuu olevan todella paljon ainakin nettipalveluissa. Tämän ”ei-virallisen” kyselysi perusteella näyttäisi todella olevan niin, että kyseessä ei ole kovin harvinainen ilmiö. Harmi vaan, että omalla kohdalla intressit eivät aina niin kohtaa, kun itse tykkään eniten roolien vaihdosta kun dominana olemisesta, mutta ulkonäköni taas vetoaa erityisesti alistuviin ja feminisaatiota kaipaaviin miehiin :)

  • frida 03.12.15 / 20:27

   No jatkanpa vielä, kun aiheesta innostuneena en ensin lukenut analyysia kunnolla ja nyt tarkemmin perehdttyäni selvisi, että aineistossasi nimenomaan naiset haaveilevat alistumisesta. Oma kokemukseni on siis erityisesti siitä, että minulta toivotaan alistamista. Ja näitä haluajia on paljon, mistä rupesin mietiskelemään, onko niin, että miesten on vaikeampi myöntää alistumis – kuin alistamisfantasioita. Tai sitten oma otantani ei ole kovin hyvin yleistettävissä.

   • oceansoul 03.12.15 / 22:19

    Mielenkiintoista, että olet niin paljon törmännyt siihen, että sinua on pyydetty olemaan se dominoiva osapuoli. Tässähän kyselyssä miehistä siis n. 40% fantasioi alistettuna olemisesta.

    Onhan se vähän vaikeaa sanoa, että mikä on lopullinen totuus asiasta. Luulenpa, että joillekin miehille voi olla tosiaan vaikeaa myöntää sitä, että he haluaisivat olla alistettuna (koska eihän se sovi ’perinteiseen mieheyteen’). Onkohan se kuitenkaan kovin yleistä…

    Tämä kysely ei tosiaan ole yleistettävissä, mutta olen muutenkin törmännyt enemmän siihen, että naiset ovat (haluavat olla) subeja ja miehet ovat siis dominoivia. Onko siinä sitten kyse siitä, että niiden miesten joukossa on myös sellaisia, jotka voivat kiihottua molemmista rooleista (mutta on sitten päädytty siihen, että nainen on alistamisen kohteena, koska se on ehkä hyväksytympää? / naisissa ei ole niin paljoa dominoinnista kiinnostuneita). Mielenkiintoinen aihe!

    Alistuvia miehiä voi olla nettideittipalveluissa tietysti paljon (en siis tiedä, kun en niitä ole tarvinnut :D), koska dominoivia naisia ei taida niistä paljoa löytyä… Ylipäätänsähän deittipalveluissa on paljon miehiä.

    EDIT: Laitetaan nyt vielä prosentit näistä selkeyden vuoksi tähän.
    Tässä kyselyssä siis…
    * Miehistä n. 40% on fantasioinut alistettavana (subina) olemisesta. Tällaisia fantasioita oli erityisesti alle 46-vuotiailla.
    * Miehistä n. 27% on fantasioinut dominoivana olemisesta. (Tämän olisin voinut olettaa olevan hieman korkeampi! Onko blogilla paljon subimiehiä lukijoina vai onkohan niin siis yleisestikin, että alistuminen kiinnostaa enemmän molempia sukupuolia. Vai onko alistuminen vain fantasia, mutta todellisuudessa ei siitä olla kiinnostuneita. :D)
    * Naisista n. 80% on fantasioinut alistettavana olemisesta. Erityisesti nuorilla yleistä.
    * Naisista n. 28% on fantasioinut dominoivana olemisesta.

    • oceansoul 03.12.15 / 23:17

     Kävin muuten nyt vielä nopeasti läpi vastaukset niin, että katsoin, moniko miehistä oli valinnut sekä alistumisen että dominoinnin (eli ainakin fantasioissa on mieleltään switch) ja moniko vain niistä toisen (eli on ainakin fantasioissaan vain joko D tai s).

     Yhteensä näistä fantasioineita oli siis 32.
     Suurin osa oli valinnut molemmat – sekä alistumisen että dominoivana olemisen (yht. 16 vastaajaa).
     Lähes yhtä moni oli valinnut pelkän alistumisen (yht. 13 vastaajaa – biseksuaaleilla selvästi yleisempää tämä)
     Vain kolme henkilöä oli valinnut pelkän dominoinnin (btw kaikki heistä heteroita).

     • frida 08.12.15 / 20:23

      Kiitos tarkentavasta lisäanalyysista. Rohkaisevaa kuulla, että switch-miehiä on niinkin paljon. Oma kokemus alistujista on myös se, että biseksuaalisia on siinä joukossa aika paljon,ja yleensäkin bi- ja homoseksuaalisuuteen myönteisesti suhtautuvia. Kun taas ne pari alistajamiestä ovat olleet valitettavan ennakkoluuloisia ”ökyheterotia” asenteeltaan …

      • oceansoul 08.12.15 / 22:26

       Tiedän itse kyllä lähinnä kai vain suvaitsevaisia dom-miehiä, mutta varmasti joukosta löytyy joitakin ”olen itse 100% hetero ja homot voisi painua jonnekin” -tyyppejä, jotka haluavat naiselle osoittaa sitä upeaa miehisyyttään alistamalla.

 2. Nimetön 08.12.15 / 10:42

  Olen vähän hämmentynyt että miehillä yleisin fantasia ei ole ryhmäseksi. Minun tapaamani miehet ovat aina siitä haaveilleet. Eivät kaikki toteuttamiskelpoisena fantasiana mutta runkatessa ovat sellaista ajatelleet, että kaksi naista pitää hyvänä.
  Melkein kenenkään miehen en ole kuullut fantasioivan alistumisesta. Ehkä siinä on ollut sitten siitä kyse, ettei se ole miehille sopivaa käytöstä.

  • oceansoul 08.12.15 / 11:39

   Joo. Niin kuin kirjoitin, minäkin pidin ehkä vähän yllättävänä sitä, että tässä kyselyssä vain hieman alle puolet miehistä oli fantasioinut ryhmäseksistä (naisistahan 70%). :P
   Mutta ehkä kimppajutut ei siis olekaan ihan niin yleinen fantasia miehillä kuin yleisesti ajatellaan?

   Olisi muuten mielenkiintoista tietää, toivooko miehet fantasioiden toteutumista naisia useammin. Siis esimerkiksi tässä nuo naisten alistumisfantasiat olivat todella yleisiä, mutta moniko sitten lopulta niitä toteuttaisi, jos olisi mahdollisuus… Ja sitten taas moniko alistumisesta fantasioineista miehistä haluaisi toteuttaa sen oikeasti – suurempi osa? Voisin siis olettaa, että naiset kyllä fantasioi laajasti monista asioista (tässähän kyselyssä oli paljon asioita, joista yli puolet naisista oli fantasioinut), mutta monet ovat vain fantasioita. Miehet ehkä helpommin fantasioi sellaisista, joita oikeastikin voisivat toteuttaa?
   Tuosta yhdestä tutkimuksesta kertovassa HS:n artikkelissahan todettiin näin: ”Mutta, toisin kuin miehet, naiset tekevät eron fantasian ja halun välille. Siinä missä miehet olisivat riemuissaan ryhmäseksifantasiansa toteutumisesta, naiset eivät todellisuudessa haluaisi joutua tuntemattoman seksuaalisesti alistamaksi – vaikka saattavat mielikuvissaan ajatuksesta kiihottua.” http://www.hs.fi/elama/a1414996138375

   Tämän kyselyn aineistosta ei toteuttamishaluja voi selvittää. Fantasioiden toteuttamista kysyttiin vain avoimella kysymyksellä, johon tuli hyvin vaihtelevia vastauksia molemmilta sukupuolilta.. ks. osa 2 https://housuitta.com/2015/12/03/housuitta-blogi-kysyi-seksifantasioista-osa-2/ . Useimmat ei siis tarkentanut, että mitä fantasioita oli toteuttanut tai haluaisi toteuttaa. Paitsi raiskausfantasioista monet totesivat, että ovat tietenkin vain fantasioita.

   • Nimetön 08.12.15 / 11:57

    Varmasti noin. Kun raiskausfantasiat ovat vain fantasioita, voisi olettaa monien muidenkin juttujen olevan pelkkiä fantasioita.

   • Nimetön 08.12.15 / 12:01

    Jatkan vielä edellistä…
    Minulla suunnilleen kaikki fantasiat ovat sellaisia, jotka haluaisin ehdottomasti toteuttaa.

 3. Ruhtinatar 08.12.15 / 12:05

  Voin kertoa alistumisfantasiasta omassa parisuhteessani. Mieheni fantasioita siitä, että nainen alistaa häntä. Olen ajatellut, että ehkä hänen työllään, johtava asema, voisi olla asiaan ainakin pieni syy. Hän haluaa kovasti toteuttaa tätä fantasiaa ja olemme tätä toteuttaneetkin joitakin kertoja. Minulle dominan rooli on vaikea. En pysty olemaan tarpeeksi kova. Olen etsinyt vinkkejä leikin toteuttamiseen netistä. Myös minä toivon miehen alustavan minua makuuhuoneessa. Mieheni on tähän aivan kiltti, eikä osaa olla tarpeeksi raju. Hankala tilanne siis, kun kumpikin haluaa alistua.

  • oceansoul 08.12.15 / 12:43

   Tuo on tosiaan hankala tilanne, jos molemmat haluaisivat olla samassa roolissa. :| Itse voin nauttia molemmista rooleista (switch) kuten miehenikin, mutta on kausittaista, kumpi enemmän haluttaa. Esimerkiksi tässä viimeiset kuukaudet olen itse kaivannut mieheltä dominoivaa otetta… mutta mies on alkanut kaivata jo taas alistumista. Vaikea sitä nyt vain tarjota, kun ei mieli ole siihen suuntaan oikein kallellaan tällä hetkellä.
   Noh, ei tämä onneksi ole meillä paha ongelma, koska meillä seksielämä on kuitenkin suureksi osaksi lähinnä ”vaniljaa” ja nämä jutut ovat vain osa seksielämää. Sitten saattaisi olla hankaluuksia löytää yhteinen sävel, jos täytyisi olla aina jokin pysyvä valta-asetelma seksitouhuissa. :D

 4. Ruhtinatar 08.12.15 / 12:10

  Minäkin fantasioita raiskauksesta. Toteuttaa haluan tätä fantasiaa niin, että oma mieheni raiskaa minut. Hän on yrittänyt tätä toteuttaa muutamia kertoja, mutta kuten jo aiemmin kerroin, hän on aivan liian kiltti. Kerran hän onnistui tekemään kumpaankin reiteeni mojovat mustelmat. Sitä kertaa muistelen kaiholla.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.