10/24 – Seksifantasioita

Joulukalenterin kymmenes postaus! Eilen mietin seksitoiveita seuraavalle vuodelle, tänään kysyn, millaisia salaisia fantasioita teiltä lukijoilta löytyy.

Muutama vuosi sitten tein seksifantasiakyselyn* ja sen yhteydessä osa kertoi tarkemminkin seksifantasioitaan. Blogissa on varmasti uusia lukijoita ja vanhoillakin lukijoilla voi olla uusia fantasioita, joten nyt paljastamaan omat salaiset seksifantasiat (tai ainakin yksi niistä) vaikka täysin nimettömänä!

Minulla suuri osa fantasioista on jo toteutunut eli käytännössä ne fantasiat, jotka eivät olet vaatineet mukaan kolmatta henkilöä / toista paria. En oikeastaan ole fantasioinut jutuista, joita en haluaisi toteuttaa oikeasti. Jonkinlaiset julkisiin paikkoihin liittyvät (alistamis)jutut ovat sellaisia, että en oikeasti lähtisi toteuttamaan.

*Jos et jaksa koko raporttia lukea, mutta haluat jonkinlaista tilastoa nähdä tuloksista, niin… Klikkaa tästä nähdäksesi listan miesten seksifantasioista ja klikkaa tästä nähdäksesi listan naisten seksifantasioista.

3 kommenttia artikkeliin ”10/24 – Seksifantasioita

  1. M40 21.12.18 / 00:06

    Pissaleikkejä haluttaisi kokeilla, mutta ei kehtaa puolisolle ehdottaa. Osin siksikin, etten ole varma että ovatko ne lopulta kiihottavia muuten kuin pornossa…

    • oceansoul 22.12.18 / 21:39

      Näiden ehdottaminen ensimmäistä kertaa taitaa useille olla pienen kynnyksen takana… niin se taisi meilläkin olla, vaikka avoimesti seksijutuista ollaankin aina puhuttu. Mutta jos kovasti tekee mieli kokeilla, niin kannattaahan sitä selvittää, jos puolisollakin olisi samanlaisia toiveita tai ainakin kokeilumieltä sen verran, että lähtee mukaan! Seksin ei tarvitse vakavaa olla, että jos se ei tosielämässä sitten itseä kiihotakaan, niin sitten ei – eihän siitä mitään pahaa tapahdu kuitenkaan. :)

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.