Lukijoiden seksifantasioita

Seksifantasiakyselyn lopussa oli mahdollisuus kertoa lyhyesti jokin omista fantasioistaan. Vain pieni osa oli kyseiseen kohtaan kommentoinut, mutta kyseiset tarinat siis julkaisen kuitenkin näin omana merkintänään. Suuri kiitos kaikille vastaajille. :) Ps. Kyselyn tulokset julkaisen blogissa pian – pysykää siis kuulolla! Ja muistakaahan vastata tämänhetkiseen seksielämäkyselyyn.

Ja hei, kommenteissa saa jättää lisää lyhyitä fantasiakertomuksia!

***

Nainen 36–45v kertoi raiskausfantasiansa:
”Olen Venäjän miehittämässä kylässä, ja minut on juuri otettu vangiksi, vartijoina kaksi venäläistä upseeria; ensimmäinen vanha ja lihava, toinen nuori ja hyväkroppainen. Vanha ja lihava raiskaa minut ensin, mikä tuntuu erittäin vastenmieliseltä. Sitten on nuoren vuoro; hän on ujo ja hyvin nuori, ehkä vasta 18, ja kaikesta näkee, että hän on ensi kertaa asialla. Hän ei edes halua raiskata minua, vaikka olen lattialla likaisen patjan päällä levälläni häntä varten samalla, kun vanhempi upseeri pitelee minua aloillaan. Näen, että nuoren miehen penis jäykistyy, ja kiihotun siitä. Lopulta nuorempi mies ”raiskaa” minut, ja pidän siitä niin paljon, että saan itsekin orgasmin kun hän syöksee spermansa minuun. ”

Mies 25-35v kuvaili fantasiaansa haaremista ja peppupanoista:
”Useimmiten fantasioin pienestä haaremista kauniita, nuoria naisia, jotka kaikki haluavat seksiä minun kanssani. Heistä jokainen, kuten minäkin, rakastaa anaaliseksiä ja se kuuluu olennaisena osana ryhmäorgioihimme. Sineplexin Reverse Gangbangit ovat aika lähellä sitä, minkä haluaisin vielä joskus toteuttaa itselleni.”

Nainen 19-24v kertoi ekshibitionismia sisältävästä fantasiastaan:
”Olisin baarissa miehen kanssa. Minulla ei olisi pikkuhousuja hameeni alla. Mies koskettelisi minua välillä salaa ja jossain kohtaa joku toinen mies huomaisi sen. Hän tulisi juttelemaan meille ja kysyisi mieheltäni, saako hänkin koskea. Minulta ei edes kysyttäisi lupaa, kun tunnen jo vieraan miehen viileät sormet kokeilemassa märkyyttäni. Lähdemme baarista hotelliin ja harrastamme ryhmäseksiä, jossa toinen panee minua perseeseen ja toinen pilluun. Tässä näin lyhyesti.”

Nainen 25-35v kertoi hieman kiltimmän seksifantasian:
”Usein fantasioin seksistä oman seurustelukumppanini kanssa. Paljon rakkautta sisältävää intohimoista seksiä. Saan monia orgasmeja (oikeassa elämässä en saa) joiden aikana lähes pyörryn. Mies imee täydellisesti klitoristani ja samalla sormettaa minua peppuun. Rakastelemme pitkiä aikoja.”

Nimimerkki ’Hannu94’ jätti novellimuotoisen tekstin, joka sisältää bdsm:ää

”Oli kirkas tammikuinen päivä. Olin ollut pilkillä aamupäivän ja läksin hiljalleen kulkemaan mökkiäni kohti jonka olin vuokrannut päivää aikaisemmin tähän tarkoitukseen. Nousin mökin kuistille ja rupesin avaamaan ovea. Samassa silmissäni pimeni ja vaivuin tiedottomana kuistille.
Heräsin hyytävään kylmyyteen ja huomasin olevani sidottuna mökin kaiteeseen kädet ja jalat levitettynä x-asentoon. Kirosin hiljaa kovaa kohtaloani joka oli minut tähän tuonut.

Samassa mökin ovi avautui ja nuori nainen tai oikeastaan tyttö tuli kuistille pukeutuneena farkkuihin ja ihastuttavaan kaulanauhaan. Kädessään hän kantoi kannua ja ennen kuin ehdin edes kirota hän kaatoi kuumaa vettä iholleni. Se lämmitti hetkeksi minua ja sain kirotuksi mitä vittua sinä oikein teet. Siihen kiroiluni loppuikin sillä sain pallon suuhuni. Vannoin että jos tästä hengissä selviän tapan tuon nartun hitaasti, hyvin hitaasti.

Katsoin tarkemmin nuorta naista, jonka punaiset hiukset laskeutuivat alas hoikkaan selkään. Huomasin hänen ottavan partaveitsen taskustaan ja samassa jo tunsin kuinka terä viilsi matalan haavan kylmettyneeseen vartalooni.  Lämmin veri tihkui haavasta ja tyttö nauroi ja viilsi lisää haavoja eri puolelle kehoani. Nuoli haavoja ja kaatoi niihin kynsilakan poistoainetta iloisesti nauraen. Kiemurtelin tuskissani, sillä helvetin tuli korvensi ihoani saaden minut kiemurtelemaan ja tempomaan köysiä, joilla minut oli sidottu. Tämä huvitti suuresti nuorta naista, joka räpsi kuvia minusta. Nauraen hän painui sisälle ja jätti minut yksin hämärtyvään iltaan.

Näin hänen menevän rantaan ja laittavan saunan lämpenemään. Alkoi olla kylmä ja käteni olivat jo melkein tunnottomat hänen palatessa kuistille. Mitenkäs täällä voidaan, hän kysyi ja potkaisi munilleni saaden kyyneleet silmiini. Hän irroitti köydet ja lysähdin lähes tiedottomana kuistille. Hän kytki minut koiran talutuspantaan ja otti sähköpiiskan käteensä, lataasi virtaa munille ja sanoi, että alahan kontata kohti saunaa. Niin lähdin kiitollisena liikunnasta, joka helpotti kylmää vartaloani saaden veren kiertämään tuskallisesti pistellen kehossani. Välillä hypähdin ilmaan sähkön purkautuessa kiveksiini. Lopulta pääsimme saunalle ja hän sitoi minut lauteen kaiteeseen samalla kun itse meni ylälauteelle. Ohimennen hän hieroi sähköpiiskallaan vartaloani, joka alkoi pikkuhiljaa lämmetä.”

Mies 36-45v kertoi lyhyesti fantasiastaan:
”Silloisen paremmanpuoliskon riisuminen yllättäen kesken tunnin täydessä luokassa.”

Nainen 19-24v kertoi seuraavasti alistusfantasiastaan:
”Yksi fantasiani on alistaa miestä toisen naisen kanssa. Niin, että käyttäisimme häntä pelkkänä panoleluna, mies olisi sidottuna.”

Mies 15-18v kuvaili erästä fantasiaansa seuraavasti (sis. eriteleikkejä):
”Semmonen neitsyt, kiltti tyttö, tulis meille. Ottaa kengät pois ja alkaisin heti pussaan ja kouriin sitä. Se pistäis vähä vastaa, mut kantasin sen sängylle ja panisin sitä. Sit se sanois, et sen pitää mennä vessaan. Veisin sen ja jäisin kattoo ku se kakkaa ja pissaa siinä. Sit mentäs suihkuun ja pesisin sen pyllyn, minkä jälkeen panisin sitä sinne. Se yrittäs pistää vastaan mut pitäsin sitä vaa paikallaan. Myöhemmin panisin sitä vielä rajusti suuhun.”

Mies 25-35v kertoi lyhyesti fantasiastaan:
”yksi fantasia olisi vaimo ja joku toinen nainen. Ja se, että saisin käydä vieraissa.”

Mies 36-45v kertoo nahkafetissistään:
”Ehkä enemmän fetissi mutta seksin harrastaminen nahka-asuissa (sekä itsellä että kumppanilla) on yksi fantasiani ja osittain sitä on toteutettukin.”

Mies 56-65v kertoo fantasiastaan muun kuin oman kumppanin kanssa:
”harrastaa seksiä toisen vaimon kanssa ilman ehkäisyä ja laukaista spermat sisään”

Mies 19-24v kertoo bdsm-fantasiastaan:
”Kiihottavissa asusteissa oleminen ja niissä kulkeminen metsässä. Kaulapanta missä on talutusnaru, sillä olisi kiva olla talutettavana tai taluttaa jota kuta. Pitkiä kiihottavia sessioita. Itse tykkään kovasti olla ”puutteessa” eli yritän olla laukeamatta pitkään jos yksinään sessioin.”

Mies 36-45v kertoo cuckold-fantasiastaan:
”Haluaisin että puolisoni harrastaisi seksiä mustan miehen kanssa säännöllisesti ja lukitsisi minut siveysvyöhön.”

Nainen 46-55v kertoo ryhmäseksiin liittyvästä fantasiastaan:
”Ryhmäseksi kahden bi-miehen kanssa sekä gangbang, johon sitten taas yhdistyy tuo bukkake. Paljon monen miehen spermaa kasvoilleni.
Ei niinkään isot dildot vaan yleensäkin vaan mikä vaan iso emättimeeni. Raiskausfantasia kai on melkein jokaisen naisen salainen fantasia.”

Mies 56-65v kertoo spermaan liittyvästä fantasiastaan:
”Haluaisin nuolla spermat pillusta ja kullista naimisen jälkeen, joko omat tai mieluummin vieraan spermat.”

Kiihottikos joku fantasia muitakin kuin sen kirjoittanutta henkilöä?

edit: Fantasiakyselyn tulokset löytyvät täältä.

8 kommenttia artikkeliin ”Lukijoiden seksifantasioita

 1. Paavi 04.12.15 / 22:03

  Mun fantasia, jota en vielä ole saanut tehtyä… Kiinnostuneita on ollut pari mutta meni pupu pöksyihin heillä…

  Olen kohtalaisesti työmatkoilla. Haluan tavata naisen, joka tulee hotellihuoneeseeni, mutta ei näe minua ennen ensimmäistä orkkuaan.

  Hän koputtaa ovelle, minä avaan ovenn pois lukosta mutta vetäydyn wc puolelle. Nainen tulee sisälle, näkee pöydällä luottamuksen parantamiseksi kortsuja. Ja shamppista kylmänä ja ehkä liukkaria jne. Tämän jälkeen hän menee sopivaan paikkaan odottamaan ja laittaa siteen silmille tai pyytää minua laittamaan.

  Tästä eteenpäin minä ohjaan ja käsittelen häntä kunnes häneltä tulee, sitten saa ottaa siteen pois.

  Sinällään en ole ruma enkä plösö, naisia tulee vietyä rafloista toisinaan, mutta tämä fantsu olisi kiva kokea joskus.

  • Nimetön 08.12.15 / 12:13

   Ei kukaan järkevä ihminen tuollaiseen suostuisi oikeasti. :(

   Moni noista muiden fantasioista oli sellaisia että omissa fantasioissani on samoja aineksia.
   Lisätään vielä yksi esimerkiksi.

   Mies (mieluummin minua selvästi vanhempi) käskisi minua strippaamaan ja erityisesti esittelemään peppuani. Jossain vaiheessa hän vetäisi minut luoksensa. Hän nuolisi peppuani ja laittaisi sisään pari sormea. Tämän jälkeen työntyisi minuun ”väkisin”.
   Lopuksi menisimme pesuhuoneeseen ja hän laittaisi peppuni sisälle letkulla vettä. Joutuisin tyhjentämään suoleni pyttyyn miehen katsellessa. Mies toruisi minua ja vetäisi minut hiuksista suihkun alle…pissaisi päälleni.

   • Anonyymit eläimet 15.12.21 / 17:55

    Miten Paavin fantasiaan kukaan ei osallistuisi oikeasti?
    Välttämättä toisen fantasia ei ole toiselle mieluinen mutta mitä väliä sillä on? Sinun fantasiasi vain kylmäsi minua. Älä silti ota sitä pahalla, toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä.

 2. Anonyymit eläimet 15.12.21 / 12:37

  Mihin voisin jättää vähän pidemmän fantasian? Mieluummin näille sivuille. Vielä en ole löytänyt mieleistä paikkaa netistä.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.