Housuitta-blogi kysyy seksielämästä!

Tällä kertaa Housuitta-blogi kysyy seksielämästä! Aiemmin olemme kyselleet mm. seksileluista ja seksifantasioista.

EDIT 9.2.2016: Hups, tämä kysely on unohtunut kokonaan. Kysely on nyt suljettu (eipä pitkään aikaan ole uusia vastauksia tullutkaan) – raportti ilmestyy seksielämäkysely-tagin alle, kun sille joskus löytyy aikaa.

*
Tämän merkinnän kommenteissa voi käydä yleistä keskustelua seksielämästä ja sen tyydyttävyydestä. Usein keskustelua parisuhteissa aiheuttaa erityisesti seksin määrä – mikä on liikaa tai liian vähän? Ja korvaako laatu määrän? Entä oletko tyytyväinen, jos seksi sisältää esimerkiksi vain suuseksiä ja emätinyhdyntää? Vai kaipaatko monipuolisempia tapoja harrastaa seksiä?

6 kommenttia artikkeliin ”Housuitta-blogi kysyy seksielämästä!

 1. hihaton 29.11.15 / 12:15

  Kysymys 8 on aika oudosti muotoiltu, kun sitä lukee miehen näkökulmasta. Lisäisin siihen ainakin suuseksin ja laventaisin yhdynnän koskemaan kaikkea penetraatiota.

  • oceansoul 29.11.15 / 12:34

   Tiedän, ettei paras muotoilultaan, mutta koska kysymykset samoja molemmille sukupuolille (koska ilmaisohjelman rajoitukset), niin tuo oli jonkinlainen kompromissi.

   Tarkoitushan on lähinnä kysyä sitä, saako naiset klitoris-, emätin- ja/vai peppuorgasmeja (ei niinkään sitä, millä seksimuodoilla saa) ja saako miehet eturauhasorgasmejakin. Ja sitä, saako jotkut ajatuksen voimallakin vain.

   Muokkasin hieman tuota yhdyntä-vastausta siinä kohdassa.
   Olisihan tuon voinut tehdä toisin, niin että olisi suoraan kysytty emätinorgasmista jne., mutta on nyt miten on. :D

 2. Nimetön 30.11.15 / 23:53

  Mulla orgasmin saaminen ei riipu niinkään keinoista, vaan mielialasta, kiihottuneisuudesta ja vapautuneisuudesta. Hyvin vapautuneena, kiihottuneena ja hyvällä mielellä saan todella monin eri tavoin ja monia, erilaisia ja erivoimuisia orgasmeja. Mutta jos olo ei ole seksikäs, on kurja mieli ja vielä ei-kiihottunut ja estoja mielessä, en saa orgasmia välttämättä ollenkaan tai se on ”työn takana”, eikä ole niin voimakas.
  Masturboimalla en saa läheskään niin hyviä orgasmeja, kuin rakkaan kanssa. Veikkaan, että johtuu siitä, etten kiihotu yksin samoihin sfääreihin. Yksin myös yks orkku riittää mulle, eikä jää himoja juurikaan sen jälkeen (yleensä), kun taas kumppanin kanssa kiihotun niin paljon, että yksi orgasmi vain lisää kiihotusta, mutta ei tuo vielä tyydytystä. Niinpä kumppanin kanssa puuhaillaan 1-9 tuntia seksin merkeissä (Ei tietenkään yhdyntää koko aikaa!), eli panostetaan laatuun, silloin kun harrastetaan seksiä, nautiskellaan täysillä ja pitkään. Saan yleensä 4-10 orgasmia seksin aikana. Joskus, harvoin, vain yhden, jos tietoisesti päätän että se riittää mulle ja pakotan itseni tyytymään siihen :D Helpompi on tosin olla saamatta yhtään ja antaa miehelle vain nautintoa; hankalin itsekurin kannalta on tyytyä 1-2 orgasmiin, koska sit haluais vain lisää ja lisää. Enimmillään olen saanut jonkun 30-40 seksikerran aikana ja pisin orgasmi kesti yhtäjaksoisesti 40 minuuttia. Odotan innolla, että nuo pitkät orgasmit palaavat uudelleen aloitetun lantionpohjalihastreenin myötä, sillä sen jälkeen ne alkoivatkin pikkuhiljaa. Yhden yön jutuista ei tykätä kumpikaan, vaan halutaan syviä suhteita -niissä seksikin toimii parhaiten.
  Mies laukeaa yleensä vain kerran, joskus 2 tai 3 kertaa saman seksikerran aikana. Onhan se epäreilua, kun itse saan useita ja nautin huomattavan paljon. Olen koettanut tasapainottaa tilannetta niin, että välillä tyydytän miehen pelkästään, eikä hänen tarvii miellyttää mua ollenkaan. Välillä taas sitten mies miellyttää mua oikein antaumuksella :)
  SF Kukkanen

  • oceansoul 01.12.15 / 10:17

   Joo, orgasmin saaminen / saamisen helppous liittyy mm. mielentilaan kyllä selvästi. On niitä päiviä, jolloin pienikin hyväily saa aikaan voimakkaita orgasmeja – ja sitten taas niitä päiviä, jolloin täytyy normaalia kauemmin tyydyttää, että saa edes jonkinlaisen. :D

   Mulla on muuten sama, että yksin yleensä riittää se yksikin orgasmi (tai ainakin kaksi), mutta kumppanin kanssa harrastellessa niitä haluaa yleensä useampia. :D

   • Nimetön 01.12.15 / 23:55

    Kiva kuulla, että on muitakin ”kyltymättömiä” ;D Kumppanin kosketus tuntuu myös aivan erilaiselta, kuin oma kosketus. Joskus (harvoin) kyl se omakin kosketus tuntuu aika maagiselta. SF Kukkanen

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.