Vesileikkejä

Homma on alkanut lipsua metakeskusteluksi, joten jos välillä jotain seksihommiakin.

Monet niputtavat pissa- ja kakkaleikit samaan kategoriaan, mutta oikeasti niiden välillä on aikamoinen kuilu. Siinä missä virtsa on ulos tullessaan lähes steriiliä (syljessä on enemmän bakteereja),  uloste on kaikkea muuta. Kusi ei tuoreeltaan juuri haise, kun taas paska… no niin.

Okeiokei, molemmat ovat ruumiin jätöksiä ja menevät pönttöön, mutta siinäpä ne yhteneväisyydet ovatkin.  Kropan päälle pissaamista ei juuri erota lämpimästä vesisuihkusta, eikä makukaan kovin erikoinen ole. Maailmalla on guruja, jotka juovat aamuvirtsaansa säännöllisesti, samoin kuin erinäisiä selviytymistarinoita hengissäpysymisestä kusenjuonnilla.

Kohtuullisissa määrissä nautittuna virtsanjuonti ei aiheuta ongelmia terveelle ihmiselle (kannattaa tarkistaa mitä kohonneet virtsahappoarvot vaikuttavat omiin sairauksiin) , mutta yksi näkökulma kannattaa ottaa huomioon: jos virtsan tuottaja käyttää huumeita (esim. metamfetamiini), niiden jäänteitä saattaa löytyä myös vastaanottajan kusinäytteestä. Huumeriippuvuutta ei tuollaisessakaan tilanteessa syntyne, koska kyseessä ovat vain jäänteet, eivät itse huumausaine. Luvata en uskalla, koska en ole tutkimusta asiasta tehnyt, mutta kommentteja otetaan vastaan.

Keskustelkaa!

kirjoittanut: hihaton

16 kommenttia artikkeliin ”Vesileikkejä

 1. Helinä 04.03.09 / 22:10

  Ennakkoluulot ovat nyt kyllä kovat. :I

  • ewrh 09.09.10 / 10:21

   Mulla taas kulli on kova.

 2. Miltsu 04.03.09 / 22:54

  Ei kyllä innosta, ei niin yhtään. Jos joku mun päälle virtsais niin tuskin kuolisin ällötykseen, mutta epäilen kovasti että se itteäni yhtään kiihottais seksuaalisesti tai millään tavalla. Enkä osais ite kenenkään päälle virtsata varmaan, vaikka sattuisinkin haluamaan jostain kumman syystä :d

 3. Helinä 05.03.09 / 05:10

  Joo mullaki olis varmasti ongelma saada se sieltä ulos jonkun toisen päälle.

 4. M.Magdalene 05.03.09 / 09:42

  Olisi mielenkiintoista tietää, mikä laukaisee kyseiset innostukset. Onko se itse aine, mikä kiihottaa vaiko se alemmuuden/ylemmyyden tunne, joka aktissa esiintyy väkisinkin.
  Eikös jossakin on sanottu, että ihminen on onnelisimmillaan silloin kun hänen ruumiinaukkoihin työnnetään jaotain tai astaavasti kun sieltä tulee jotain. Taisi olla kyllä huumorilla varustettu viesti, mutta eikös ole totta? Perimmäiset vaistot :)

 5. oceansoul 05.03.09 / 11:05

  Eipä kyllä muakaan tällaiset leikit oikein kiinnosta. Miltsun kanssa aika samoilla linjoilla.. Maistaakin ehkä just ja just vois, mutta juomaan en kyllä ryhtyis – hyh. :p

 6. Seksualisti 06.03.09 / 16:35

  Kyllä kusi aina paremmalle maistuu kuin kalja… ;o)

  Ja vinkki todelliselle nautiskelijalle: Juota kumppanisi kunnon humalaan hyvällä konjakilla ja aloita sitten pissaleikit. Kukapa ei konjakin aromilla maustetusta pissasta tykkäisi.

  • maria.j 19.12.09 / 21:37

   Hih, oletko nyt ihan tosissasi? :p

   Silloin kun vettä on juotu aiemmin riittävästi, niin maku ja haju ovat tosiaan aika neutraaleja, joten en koe leikkejä mitenkään epämukaviksi. Mitään aamupissaa en menisi juomaan!

   Aiemmin minulla oli seksikumppani, jonka kanssa näitä leikkejä tuli harrasteltua. Nykyiselle kumppanilleni en ole näistä haluista toistaiseksi puhunut (joskus sanoin ”leikilläni” jotain asiaan viittavaa ja hän suhtautui niin, että hyi hitto).
   Olen sen vuoksi joskus pissaillut itseni päälle.. kuulostaa ehkä hullulta, mutta ihan kiihottavaa.

   Millaisia pissaleikkejä esimerkiksi hihaton on harrastellut? Olisin kiinnostunut saamaan jonkinlaisia lisävinkkejä. :-)

   • hihaton 21.12.09 / 12:37

    Lisävinkkejä löytyy paremmin hakukoneilla, mulla on vaimon kanssa sopimus että omista sänkypuuhista en nettiin kirjottele. Jos joskus sattuu niin että mainitsen jeesusteipin ja Brasilian kuviouintimaajoukkueen, se ei tarkoita että olisin järjestänyt kenellekään synttäriyllätystä niiden avustuksella.

    • maria.j 21.12.09 / 15:54

     Ah, ymmärrän! Pyydän anteeksi. :-)

    • maria.j 21.12.09 / 21:29

     Kiitos, täytyypä lukea joskus paremmalla aikaa.
     Suomeksi ei kauheasti näytä tekstejä pissaleikeistä löytyvän, harmillista. :-(

     • maria.j 09.01.10 / 17:43

      Heippa. Voisiko mailiosoitteen aiemmista viesteistäni vaihtaa @windowslive.com-päätteiseksi…? Kun nykyään sitä käytän.

      • oceansoul 09.01.10 / 18:23

       Vaihdettu, vaikka eipä tuolla niin väliä, jos joku vanha osoite on. (Ei lähetellä kenellekään maileja tms.)

 7. hihaton 12.03.09 / 20:19

  Kuten suurimmassa osassa fetissejä, tässäkin lienee kyse vallasta ja valta-asemasta. Itse ainehan ei todellakaan ole kovin kummoista suuntaan eikä toiseen, joten kicksit syntynevät jostain muusta.

  Osa mielenkiinnosta tulee siitä, että kusi on ”kiellettyjen” juttujen listalla ja kaikki kielletty kiinnostaa ihmisiä. Siinä missä suuseksi oli vastaavanlainen kielletty ja salainen juttu joskus sata vuotta sitten, sitomisleikit vielä pari vuosikymmentä sitten, kultaiset suihkut ovat yksi nykyajan tabuista. En väitä, että niistä tulee koskaan yhtä tavanomaisia kuin suuseksi nykyään, mutta ennustan silti asenteiden muuttuvan sallivampaan suuntaan.

  Pakkohan ei ole kokeilla, mutta kannattaa antaa idean hautua. Loppujen lopuksi suurimmat ennakkoluulot tulevat kuitenkin vain siitä tavasta, jolla yhteiskunta suhtautuu asiaan.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.