Figging – mitä se on?

Tämä teksti on lukijaltamme (nimimerkki Annalia), joka halusi jakaa vinkkejä aiheesta, mistä ei ole itse aikanaan suomeksi tietoa löytänyt. Kiitokset hänelle (opinpa itsekin uuden sanan!) – ja jos joku muu haluaa jostain aiheesta kertoa enemmänkin kuin vain kommenttina, niin viestiä voi laittaa palautelomakkeella tai maililla. Julkaisemme kaikki asialliset kirjoitukset. //

Figgingillä tarkoitetaan inkiväärin juuren palan laittamista esimerkiksi anukseen, pilluun tai vaikka virtsaputkeen. BDSM:n harrastajien keskuudessa tämä keino on melko yleisesti tiedossa, sillä kuorittuna inkivääri aiheuttaa lämpimää poltteen tunnetta ja erityisesti genitaalialueilla tunne on jopa kiduttava.

Joitakin vinkkejä inkiväärin käyttöön:

Anaalitappi: Kuori inkivääri ja muotoile se niin, että tappiin jää iso stoppari kuten muissakin anaalitapeissa (ellet halua kaivaa inkiväärin palaa syvältä suolestasi*). Älä käytä liukuvoidetta, vaan huuhtele tappisi vedellä ja aseta anaaliin. Polte ei ala välittömästi, joten odota hetken aikaa. Kun et enää kestä poltetta, poista tappi. Kuumottava tunne häviää reilun 10 min. kuluttua. * Behind Kink -sivustolla hyvä video. ;-)

Virtsaputkeen: Leikkaa kuoritusta inkivääristä sopivan pitkä ja ohut tikku ja aseta se miehen virtsaputkeen. Voin kuvitella, että tämä ei todellakaan ole mukavaa. Omia kokemuksia ei ole. Tulehdusvaarakin on olemassa, että miettisin pariin kertaan.

Klitorikselle polttava tunne: Leikkaa inkivääristä suikaleita ja levitä ne pillun päälle. Jätä vaikuttamaan. Pillun sisälle voit työntää inkiväärin juuresta muotoilemasi dildon – huuhtele vedellä, älä käytä liukuvoidetta.

– Pese kätesi sen jälkeen kun olet käsitellyt inkivääriä, polte ei ole kivaa vaikka silmissä!
– Joku voi olla inkiväärille allerginen, joten kannattaa kokeilla ensin muualle ihoon hetken aikaa…

Historiallista tietoa figgingistä löytyy wikipediasta. Tässä blogi aiheesta: Figging.com

// Lue muita blogin kirjoituksia sadomasokismista.

5 kommenttia artikkeliin ”Figging – mitä se on?

  1. oceansoul 08.07.11 / 17:11

    Polte alapäässä ei kuulosta kyllä houkuttelevalta..
    Linkitetty video on hyvä varoitus peppuleikkejä harrasteleville. 8)

  2. Annalia 08.07.11 / 17:25

    Kiitos julkaisusta, saatan kyllä pistää tekstin vielä jonnekin muuallekin. :-)
    Kuulen muuten mielelläni muita vinkkejä inkivääristä, mailillakin voi laittaa annalia@wippies.fi

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.