Helsinki Pride 2011

Tällä viikolla juhlitaan Helsinki Pride 2011 -viikkoa, joka huipentuu lauantaina järjestettävään kulkueeseen. Tämän vuoden teemana on rakkaus. Ohjelmaa löytyy kulkueen lisäksi paljon muutakin, joten jos Helsingissä satut oleskemaan, katsasta täältä, löytyisikö jotain mielenkiintoista. Järjestäjänä on Helsingin seudun Seta, joka haluaa peräänkuuluttaa avoimuutta ja moninaisuuden arvostamista.

Toivottavasti tänä vuonna ei tapahdu viimevuotisen kaltaista iskua, vaan ihmiset ymmärtäisivät käyttäytyä fiksusti ja suvaitsisivat erilaisuutta. Toisten seksuaalinen suuntautuminen ei pitäisi ketään häiritä; on kamalaa, kuinka jotkut ihmiset haluaisivat kieltää toisilta seksuaaliset tunteet esimerkiksi samaa sukupuolta olevaan henkilöön. Miksi heteroseksuaalisuudesta poikkeava suuntautuminen on joillekin niin vaikea asia, ettei sitä pysty lainkaan hyväksymään?

”Setan tavoitteena on, että ihmisoikeudet, yhdenvertaisuus ja hyvinvointi toteutuvat ihmisten arjessa riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. Seta korostaa jokaisen ihmisen oikeutta perheeseen, sellaisena kuin kukin sen itse käsittää.” / Seta ry

Hyviä hetkiä Helsinki Prideen osallistujille!

kirjoittanut: oceansoul

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.