24/24 – Hyvää joulua! Mikä on seksitoiveesi vuodelle 2022?

Tämä on vuoden 2021 joulukalenterin viimeinen postaus eli kooste tämän vuoden kalenteripostauksista. Mikä oli sinusta kiinnostavin aihe? Vanhojakin merkintöjä saa aina kommentoida – kaikki kommentit luen kyllä.

Photo by Any Lane on Pexels.com

Hyvää joulua ja onnellista tulevaa uutta vuotta! Mikä on sinun toiveesi seksin suhteen vuodelle 2022? (Jos jaat vastauksen somessa, käytä tägiä #seksitoive2022)

3 kommenttia artikkeliin ”24/24 – Hyvää joulua! Mikä on seksitoiveesi vuodelle 2022?

  1. M43 27.12.21 / 15:34

    Kiitos kalenterista, olihan siinä useampi kiinnostava ”luukku” jälleen. Toivoisin että ensi vuonna saataisiin puolison kanssa paitsi useammin aikaiseksi harrastaa seksiä, myös keskusteltua seksistä ja siihen liittyvistä asioista myös muulloin kuin kesken seksin. Tänä vuonna on nyt pari keskustelua käyty ja ne on heti paljastaneet ainakin kaksi asiaa vääriksi luuloikseni: puoliso ei inhoakaan spermaa, vaan hänen puolestaan voin laueta myös muualle kuin sisään/kortsuun, kunhan menen mukaan suihkuun pesemään sotkut ja lupasipa hän harkita että kokeiltaisiin uudestaan myös hänen suuhunsa laukeamista. Toinen on se, että hän onkin kiinnostunut etsimään kotoa uusia paikkoja seksin harrastamiseen sängyn ja sohvan lisäksi.

    Jospa sitten ensi vuonna saisi häneltä ehdotuksen jonkun uuden häntä kiinnostavan asian kokeilusta, kun nyt on menty yli 20 vuotta mun ehdotuksilla, joista moni on jäänyt säännöllisiksi ja moni kertakokeiluiksi. Seksin harrastamisen ja siitä puhumisen lisääntymisen myötä ehkä saisin rohkeutta ehdottaa pervompiakin juttuja, kuten vaikkapa yrittää löytää keinoja saada hänet squirttaamaan sekä kokeilla pissaleikkejä ja ehkä myös houkuteltua hänet kokeilemaan karvatonta tai lähes karvatonta alapäätä.

  2. Mika 31.12.21 / 16:53

    Seksitoiveeni olisi menettää poikuus. :)

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.