11/24 – Kiihottava sperma

Tämä on vuoden 2021 joulukalenterin 11. postaus.

***

Kysyin vuonna 2010 julkaistun artikkelin otsikossa, mihin mies saa laueta ja tuolloin(kin) olin sitä mieltä, että esimerkiksi suuhun laukeaminen on aivan ok, vaikka siemennesteen maku ei aina ole ihan parhainta. Käytimme pitkään kortsuehkäisyä raskauksien jälkeen ja tällöin spermojen laukaiseminen ei siis paljaalla suoraan emättimeen ollut mahdollista. Nyt kun ehkäisy on hoidettu miehen sterilisaatiolla, sekin on taas mahdollista ja onhan se toki ihanaa, miten penis sykkii pillun sisällä ja spermat lentävät pillun perälle. Mutta minusta on kovin kiihottavaa ja edellistä kiinnostavampaa se, että mies lennättää spermansa johonkin muualle, esimerkiksi rinnoille, kasvoille/suuhun, pakaroille tms. En sitä nyt ehkä ihan fetissiksi omalla kohdallani laskisi, mutta erittäin mieluisaa kuitenkin. :) Ja jonkinlaisia kieroutuneita leikkejä sperman kanssa on tullut satunnaisesti harrasteltua, kun ollaan esimerkiksi suudeltu mieheni kanssa suuhun laukeamisen jälkeen tai mies on nuollut pillua sen jälkeen, kun hän on sinne lauennut.

Photo by Ivan Babydov on Pexels.com

Mihin olet valmis ottamaan spermat tai jos olet peniksellinen osapuoli, mihin paikkaan mieluiten laukeat?

5 kommenttia artikkeliin ”11/24 – Kiihottava sperma

 1. M43 11.12.21 / 23:16

  Ollaan oltu puolison kanssa yhdessä jo yli 20 vuotta. Jotenkin alussa jäi käsitys ettei hän oikein pidä spermasta, joten sitten laukesin aina sisään pilluun tai pyllyyn. Sitten jossain vaiheessa puoliso sanoi että pyllyyn kortsu käyttöön, koska muuten tulee spermaripulia.

  Kerran sitten ehdotin että hän ottaisi suihin ja laukeaisin suuhun ja hän suostui. Siitä seurasi että kovassa kiihkossa spermakin lähti lujaa ja meni puolison nenään, tursuten sieltäkin ulos. Sitten ei ollut vuosiin puhettakaan uusinnasta enkä kehdannut ehdottaa hänen päälleen ruiskuttamistakaan, vaikka se on kiehtonut kokeilla. Joskus suihkussa tosin olen pannut tissien väliin ja lauennutkin sinne.

  Vastikään keskusteltiin seksistä ja tästäkin asiasta, ja yllätyksekseni hän sanoi että siitä vaan jos haluan, mutta kuulemma tukan jos sotken niin saan pestäkin sen. Muuten kuulemma mihin vaan saan ruiskia. Kerran olen sitten ruiskinut hänen mahalleen, kun otettiin sillä kertaa pelkät käsihoidot ja kerran pyllyn päälle anaaliyhdynnän jälkeen. Mahan päälle tuleminen puolison runkkaamana oli kiihottavaa, aiemmin käsihoidoissa olin lauennut itseni päälle ja puolison käsille. Mutta yhdynnän kesken lopettaminen ja kortsun kiskominen pois oli kyllä sellaista räpiköintiä että meinasi jäädä lentämättä, eli se ei kovin kiihottavaa ollut, kuten pornossa. Nyt kun voidaan taas tauon jälkeen panna paljaalla pilluun, kun ei ole enää pelkoa raskaudesta, voisi koittaa että josko se mahan tai pyllyn päälle laukeaminen olisi ilman kortsun pois repimistä nautinnollisempaa. Sitten jos on, voisikin joskus ehdottaa ylemmäs ruiskimista, kasvoillekin, vaikka naamalle tuleminen ja varsinkin runkkaaminen tuntuukin hiukan alistamiselta siitä huolimatta että toinen luvan siihen antaisikin. Eri asia olisi jos toinen pyytäisi tulemaan naamalleen tai vaikka itse runkkausi ja ohjaisi spermani naamalleen ja/tai suuhunsa. Sen jälkeen voisi ehdottaa myös suuhun laukeamista uudestaan. Luulenpa kuitenkin että vastaisuudessakin laukean mieluiten mahdollisimman syvälle pilluun tai pyllyyn/kortsuun siellä.

 2. Crazyrox 12.12.21 / 22:38

  Ei ole mikään yllättävä asia, että naiset tykkää spermasta sisäisesti kuin ulkoisesti nautittuna.
  Pilluun laukeaminen on toki se isoin juttu näin miesnäkökulmasta. Spermaa valuvasta pillusta tulee sellainen todella saanut vaikutelma. On kyllä otettu kermapiirakkakuvia laukeamisen jälkeen. Tisseille laukeaminen on myös kiihottavaa. Naamalle, vatsalle, suuhun, nieluun, hiuksille, selälle, perseelle ja naisen varpaille on myös kiva sykkiä spermat.

 3. Rouva37 13.12.21 / 13:05

  Mihin vain saa laueta, paitsi silmiin, korvakäytäviin ja sieraimiin. Kiihottavinta on saada spermat syvälle pilluun ja vielä kiihottavampaa, jos mies nuolee ne sieltä… No, sitä ei tule tapahtumaan, mutta aina voi haaveilla. Jotenkin kiihottaa myös saada spermat pyllyyn, vaikka ne märät spermapierut kyllä vähän häiritsevätkin. Eipä toki tätäkään tapahdu enää kuin fantasioissani. Ja onhan sen suuhunkin lastien saaminen kivaa, vaikka en mausta pidäkään. Mies kovasti puhuu, kuinka haluaisi ”mällätä” minut ympäriinsä, mutta ei kuitenkaan koskaan tee niin. Itseä kiinnostaisi kyllä..

 4. Kukka 01.01.22 / 22:44

  Itselle myös spermat pillun perälle olis ihaninta, mutta ei tule tapahtumaan kun mies ei halua. Toivoisin että suihkisi päälleni mutta usein ne lentää hänen oman vatsansa päälle ja sitten mä jään huomiotta kun juostaan sotkuja siivoamaan. Tiedän että haluaisi ruiskia ne mun päälle mutta samalla sanoo että tulee kauhea sotku. Joskus kauan sitten kakosin kun sain lastin siuhun niin hän ei enää uskalla sinne laueta, mutta itse en ole pois sulkenut sitä mahdollisuutta.
  Hiuksille en toivoisi, enkä silmiin. Peppuunkaan ei mielellään koska siitä kärsin vielä seuraavanakin päivänä.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.