12/24 – Tekopillut ja muut peniksen hyväilyyn tarkoitetut lelut

Tämä on vuoden 2021 joulukalenterin 12. postaus.

***

Keneltäpä naiselta ei nykypäivänä löytyisi vähintään yhtä seksivälinettä kuten klitoriskiihotinta tai vibrallista dildoa, mutta miksi miesten seksileluista (sellaisista, joilla on tarkoitus hyväillä penistä) ei puhuta lähellekään niin paljoa ja niin positiivisessa mielessä? Olen kirjoittanut aiheesta kyllä aiemminkin: Onko syynä se, ettei tekopilluilla ja vastaavilla saada juurikaan kättä parempaa tunnetta peniksen ympärille, joten penikselliset eivät viitsi maksaa kyseisistä leluista? Vai onko syynä se, ettei erilaisten tekovaginoiden ja muiden masturbaattorien käyttö ole niin hyväksyttyä?

Omakaan mieheni ei ole koskaan ostanut itselleen varsinaista tekopillua, ja siihen syytä kysyessäni vastaus on ollut lähinnä ”miksi ostaisin”. Mieheni ei siis usko, että saisi tekopillulla mitenkään merkittävästi mukavampaa tunnetta kuin muilla masturbointikeinoilla. Useimmiten myös harrastamme seksiä yhdessä ja hän on kokenut tekopillun niihin yhteyksiin vähän turhana. Tokihan sen ymmärtää, että esim. naisten klitoriskiihottimet sopivat yhteisseksiin luonnollisemmin, koska monet tarvitsevat klitoriksen stimulointia yhdynnän lisäksi orgasmin saavuttamiseksi (ja vibralla se voi olla helpompaa kuin muilla keinoilla). Samoja perusteluja olen kuullut joiltakin muiltakin miehiltä, joiden kanssa asiaa on tullut juteltua.

Mutta mitäs te lukijat, mitä mieltä tekopilluista?

Alla olevassa kuvassa näkyy Tengan Egg sekä Fleshlight Quickshot, joka on aikanaan blogiyhteistyön kautta saatu ja tarkempi merkintä siitä löytyy täältä. Materiaali on ”tahmeaa” ja mieheni mukaan se tuntuu penikseen miellyttävältä. Puhdistuskin on melko helppoa, koska se on auki molemmista päistä ja sen voi siis kääntää ympäri. Kyseessä ei siis ole tekopillu, mutta se antaa hieman vaihtelua sooloseksissä käsituntumaan ja sopii pariskuntienkin yhteisiin leikkihetkiin.

3 kommenttia artikkeliin ”12/24 – Tekopillut ja muut peniksen hyväilyyn tarkoitetut lelut

  1. Tavallinen tallaaja 14.12.21 / 08:12

    Kyllä nuo masturbaattorit ovat ihan paikallaan, kun parisuhteessa halut ovat eriparia. Tuntuma on erilainen ja paljon kättä voimakkaampi. Liukkari on ihan ehdoton, sillä voi ilman tuntua epämiellyttävältä. Hyvä puoli on, että pienemmällä liikkeellä saa aikaan voimakkaamman stimulaation. Puolisokaan käsi ei sitten kipeydy, kun hän joskus haluaa osallistua masturbointihetkeeni. Vastapalkkioksi tekee sitten mieli antaa kunnon niska-hartiahieronnan😄 Itselläni on kaksi masturbaattoria. Silikoninen sisältä nystyröity sukka ja värisevä suristin. Näistä ilman värinää oleva tuntuu itsestäni paremmalle. Kannattaa kokeilla, kun parikymppiä ei ole iso hinta monipuolisemmasta seksielämästä.

  2. Anonyymit eläimet 16.12.21 / 00:23

    Kumppanini tekee toisinaan työmatkoja ja olen ostanut hänelle lahjaksi matkapillun, häm itse osti kauan sitten Fleshlight masturbaattorin. Se on aika kookas ison taskulampun näköinen laitos, sisällä korkin alla on pehmeästä silikonista valmistettu tekopimpero, imutehoa säädetään perässä olevan korkin avulla. Sillä lasti on kuulemma lentänyt hyvin, mutta sitä on hankala suuren kokonsa vuoksi käyttää ja kuivuminen kestää. Illalla jos on käyttänyt ei ole aamulla kuiva että saisi piiloon huonesiivoojalta 😂 Ostin hänelle siis lahjaksi pienemmän, saman valmistajan ja sellaisen imukuppikiinnikkeen että voi suihkussa jörkätä käyttämättä käsiään, mutta nyt sekin on todettu liian vaivalloiseksi ja hän on palannut omaan käteen.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.