Fleshlight Quickshot – kokemuksia uudenlaisesta miehen tyydytysvälineestä

Hei sinä nainen! Vaikka otsikossa lukee Fleshlight, niin täällä ei kerrota perinteisestä tekovaginasta, vaan välineestä, joka toki on miehen tyydyttämistä varten, mutta joka sopii erityisen hyvin pariskuntienkin käyttöön. Hauska idea vaikka joululahjaksi? ;)

Kirjoittelin joitakin aikoja sitten siitä, miten miesten seksilelut eivät tunnu olevan niin perusjuttu kuin naisten vastaavat. Naiset käyttävät helposti vibroja myös kumppanin kanssa leikkiessään, mutta harvempi mies ottaa sänkypuuhiin mukaan masturbaattoreita. Oma miehenikään ei ole tullut hankkineeksi mitään tekopilluja, koska ei ole uskonut niistä suurta lisänautintoa saavansa. No, Fleshlight Suomi lähetti meille testattavaksi Fleshlightin uuden luomuksen – Quickshotin – joka ei ole mikään perinteinen Fleshlight-tekopillu, vaan kooltaan pienempi ja molemmista päistä avoin väline (eikä se siis ulkonäöltään muistuta naisten alapäätä). Quickshot sopii täten erityisesti pariskunnille, sillä sitä voi käyttää myös suihinoton yhteydessä tai vaikka vain kädellä miestä tyydyttäessä. Ja tokihan tätä mies voi ihan yksikseenkin käyttää, jos haluaa jonkinlaisen pienen lisävälineen itsetyydytykseen.

Fleshlight Quickshot – valitettavasti ette nyt saa sovituskuvaa peniksen päällä, vaan ihan vain sormien päällä
Fleshlight Quickshot – valitettavasti ette nyt saa sovituskuvaa peniksen päällä, vaan ihan vain sormien päällä. Pituutta tällä välineellä on noin 9 cm.

Paketti saapui postiin juuri sopivaan aikaan, sillä menkat olivat sellaisessa vaiheessa, ettei yhdyntä oikein houkutellut. Siispä heti ensimmäisenä iltana paketti auki, lelun peseminen ja testaus oli valmis alkamaan. Ensimmäinen havainto oli se, että Quickshotin materiaali tuntuu sormiin tahmealta (”superskin”-materiaalia), mutta se ei onneksi haise häiritsevän voimakkaasti kuten jotkin halvat muoviset seksilelut. Superskin on ftalaatitonta.

Testauksen aluksi laitoin automaattisesti miehen penikselle fleshlube-liukuvoidetta, mutta se oli kyllä tyhmä ratkaisu siinä vaiheessa: liukuvoide maistui suuhun kamalalta, joten en penistä sitten enää suihin halunnut ottaa. Jos siis tätä lelua haluaa käyttää suihinoton yhteydessä, kannattaa hankkia jotain tarkoitukseen sopivaa makuliukkaria tai sitten tyytyä ihan vain sylkeen. Tuolla ensimmäisellä testauskerralla jatkoin miehen runkkaamista ihan käsin Quickshot apuna & laukeaminen tapahtuikin pian voimakkaasti. Me muuten otimme tuon keskellä olevan muoviosan pois, koska miehestä tuntui liian tiukalta sen kanssa ja runkkasin pelkästään tuolla ”sisäosalla”.

Tyydyttynyt mies ei ollut oikein innokas analysoimaan tuntemuksiaan sen enempää. Keskustelu kun eteni suunnilleen näin.
– No, miltäs se tuntui?
– Hyvältä. Vaikea kuvailla, miltä tuntui.
– Joo… mutta jos jotain vähän syvällisempää analyysia saisi?
– No ei oikein.
– Aha. Mutta oliko parempaa kuin pelkkä käsi tai suu?
– Oli.
– Eli käyttäisit tätä runkatessas ennemmin kuin pelkkää kättä?
– Joo. Mutta onhan siinä pesemisen vaiva.
– No oliko parempi kuin pillu?
– Ei. Ei siinä oikein ollut sellaista rakennetta…
– Ok.
(Haha. Tässä kohtaa – menkoista huolimatta – päädyttiin ottamaan uusintakierros niin, että lopetimme yhdyntään.)

Quickshot maksaa hieman alle 35e FleshlightSuomi-verkkokaupassa, joten hinta on selvästi halvempi kuin aidosti muotoilluilla tekopilluilla ja -pepuilla. Värivaihtoehtoja on kaksi (Vantage tai Boost) ja kuvien perusteella sisäosa on niissä hieman erilainen. Me saimme testaamista varten myös tavallista Fleshlube-liukkaria, joka oli siis ihan hyvä tuote, mutta ei oikein mielestäni sovi käytettäväksi silloin, jos tarkoitus on myös suihin samalla ottaa…

Fleshlight Quickshot säilytyskotelossaan
Fleshlight Quickshot Vantage säilytyskotelossaan

Ostaisinko? Kyllä! Ensinnäkin hinta on kohtuullinen. Toiseksi tämä on sopivan pieni kooltaan ja helposti pestävä. Ja mikä tärkeintä, tällä oli helppo runkata miestä ja selvästi näki, että tuntemus oli parempi kuin pelkällä kädellä. Perinteisissä Fleshlighteissa spermat jäisi sisään, mutta tässähän ne voi lennättää vaikka kasvoille, jos sellaista haluaa…

Jos sinulla on vaikeuksia tyydyttää miestäsi käsin tai suulla, voisi tämä lelu olla juuri sopiva apuväline. Esimerkiksi jos hyväilet Quickshotilla penikseen alaosaa ja itse hyväilet suulla peniksen yläosaa, mies saa nautinnollista tyydytystä koko peniksen mitalta etkä itse joudu kuitenkaan taistelemaan oksennusrefleksiä vastaan. Tai jos kätesi väsyy nopeasti, tyydyttäminen todennäköisesti helpottuu tämän avulla selvästi. Mutta vaikkei mitään ongelmia olisikaan, on tämä mukavaa vaihtelua miehen tyydyttämiseen, sillä tuntemus on miellyttävä ja tuleva orgasmi saattaa olla hyvinkin voimakas. Jos olet yksinelävä mies, tavallinen anatomisesti muotoiltu Fleshlight lienee kuitenkin parempi ratkaisu – paitsi jos haluat pienen ja helposti piilotettavan välineen.

Minkäslaisia kokemuksia muilla on? Tämä Quickshot tuli kauppoihin vasta äskettäin, mutta saa tavallisistakin Fleshlighteista kokemuksiaan kertoa.

*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä mainitun verkkokaupan kanssa, mutta rahallista palkkiota en tästä ole saanut eikä linkkien klikkaaminen tuo minulle rahaa. Mielipiteet ovat omiani.

15 kommenttia artikkeliin ”Fleshlight Quickshot – kokemuksia uudenlaisesta miehen tyydytysvälineestä

 1. Laura 27.10.15 / 13:49

  Kuulostaa hyvältä!

 2. m30 27.10.15 / 18:18

  Okei myönnetään, kiinnostus hieman heräsi. Kommentoin silloin aiemmin tuonne toiseen merkintään, että ehkä en naisen kanssa käyttäisi fleshlightia tms., mutta tämä olisi enemmän verrattavissa johonkin värisevään klitoriskiihottimeen… Hmm… Harkintaan.

 3. Ruhtinatar 29.10.15 / 18:13

  Kiinnostuin heti. Olen ostanut miehelleni perinteisen Fleshlightin, mutta jotenkin hän ei oikein innostu siitä. Olen kehottanut häntä käyttämään sitä yksin. Lupasin vielä, etten kysele mitään. Haluaa kuulemma käyttää sitä vain minun kanssani. No ei olla kyllä käytetty sitä yhdessäkään…

  • oceansoul 29.10.15 / 20:18

   Niin tätä on varmasti helpompi käyttää yhdessä, jos esimerkiksi tuntuu jotenkin kiusalliselta käyttää kopiota pornotähden alapäästä oman kumppanin läsnäollessa. Tämä kun on suht neutraali. :D Ja niin, tämä on mielestäni helposti pestävä, ettei sekään ole suuri vaiva sitten. Mulla ei kyllä ole kokemuksia normaalien Fleshlightien pesemisestä, mutta oletan niissä enemmän hommaa olevan. :P

   • Ruhtinatar 30.10.15 / 14:38

    Minua kyllä kiinnostaa leikkiä yhdessä Fleshlightilla. Olen fantasioita sellaisesta leikistä, että mies saisi vierasta. Ja vieraissahan käytetään aina kortsua… Ainut mikä mietityttää on Fleshlightin paino. Väsyykö käteni, kun runkkaan sillä miestäni. Vieras- leikissähän minun ei tarvitse sitä käytellä. Voidaan pultata se johonkin kiinni, vaikka sänkyyn patojen väliin. Toivottavasti mieheni innostuu Quickshotista. Lähti meinaan eilen tilaus eteenpäin.

    • oceansoul 30.10.15 / 16:56

     Tule kertomaan sitten kokemuksia, kun olette käyttäneet! :D

     • Ruhtinatar 08.11.15 / 20:06

      No nyt on lelu kotiutunut meille. Annoin sen miehelleni Isänpäivälahjaksi ja hetihän sitä piti kokeilla. Kyllä mieheni näytti nauttivan ja kehuikin kapinetta, kun kysyin kokemuksesta. Käsi kyllä väsyi tuotakin käyttäessä, vaikka onkin huomattavasti perinteistä Fleshlightin kevyempi. Käteni olivat myös liukkarissa, joten liukkauskin vaikeutti lelunpitelyä.Leikimme lelulla peiton alla, koska lapset olivat viereisessä huoneessa. Oli minusta hankalaa, kun en nähnyt penistä, enkä tuntenut sitä kädessäni. Seuraavaksi kokeillaan niin, että näen toimituksen. Nyt tehtiin niin, että minä pidin toisella kädelläni lelua ja toisella kädelläni hyväilin terskaa ja mies pani itse lelua.

      • oceansoul 08.11.15 / 20:35

       Jee! Kiva kuulla muidenkin kokemuksia. Me ei ollakaan kokeiltu niin, että mies panisi lelua, vaan että mä vain olen sillä runkannut miestä. (Ja mies on käyttänyt sitä yksinäänkin runkatessaan. :D)

 4. hmm 31.10.15 / 10:26

  en ole vielä fleshlightia ostanut korkean hinnan vuoksi (eräs halpa tekopillu löytyy mutta ei se kovin hyvä ole). tämä olisi hinnaltaan halvempi, että kynnys olisi pienempi ostaa. mutta mietityttää, onko tämä riittävän hyvä vai kannattaako kuitenkin satsata niihin normaaleihin?

  • oceansoul 31.10.15 / 10:50

   Vastaus riippunee ihan siitä, mitä etsit. :D
   Tällä saa mukavaa lisänautintoa kädellä runkkaamiseen (kuten mieheni kommentoi, tuntuu paremmalta kuin pelkkä käsi). Mutta jos etsii jtn välinettä, jonka kanssa tunne on edes vähän lähempänä oikeaa pillua, niin kannattanee ostaa ihan semmoinen perinteinen. Omalla miehelläni ei ole kokemuksia tavallisista fleshlighteista, joten vertailukohdetta niihin ei meillä ole. Ja tämä Quickshot on niin uusi, ettei vielä kauheasti käyttökokemuksia löydy ihmisiltä eli voihan olla, ettei tämä kaikista ole riittävän nautinnollinen.

   Etsitkö lelua ihan omiin runkkaushetkiin vai oletko parisuhteessa, jossa näitä leluja voisi ottaa (myös) yhteisiin leikkeihin? Mikäänhän ei estä ottamasta normaalejakin fleshlighteja mukaan yhteisiin leikkeihin, mutta jos esim. kumppanina on nainen, joka suhtautuu nihkeästi tekopilluihin (kokee ne kiusalliseksi tms.), niin silloin tämä on tietenkin oikea valinta. :D

 5. DominaNelli 08.04.21 / 15:19

  Miehelläni on lahjaksi antamani aito fleshlight, alussa ei oikein kai kehdannut yksin käyttää sitä mutta sain mieheni ymmärtämään etten halua seksiä ’välipäivinä’ koska se ei tunnu hyvältä. Se flesukka kannattaa muuten pitää omassa tallessa ja antaa sitä erikseen pyydettäessä, miestäni myös kiihottaa kun jätän flesukan keittiönpöydälle, meillä on myös fetissi jossa mies tyydyttää minut kielellä ja palvelee minua kokopäivän, lopulta hän saa palkkioksi flesukan ja pädin.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.